Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen zwembad Provence-Alpes-Côte D'Azur
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Provence-Alpes-Côte d'Azur
2 / 61
1209 op- of aanmerking - Pagina 2/61
Y. B, 06/10/2020
5/5
Al 3 jaar gehuurd, zeer tevreden over de wijze van verhuren. Het wordt compleet verhuurd met opgemaakte bedden (indien gewenst), handdoeken etc. Goed geoutilleerd appartement.

Appartement in een appartementencomplex Juan les Pins 1 tot 4 personen
Vakantiewoning Juan les Pins - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Alexander & Patricia O, 08/09/2020
5/5
Na een vriendelijk ontvangst van de eigenaar konden wij gaan genieten van een heerlijke week. Het huis is prachtig met een uitzicht waar je niet op uit gekeken raakt. Lekker koken in de buitenkeuken en zwemmen met een adembenemend uitzicht. Wij komen volgend jaar graag terug.

Villa Sainte Maxime 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Sainte-Maxime, tot 2 km Van Sainte Maxime - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Glenda V, 19/07/2020
5/5
een geweldige dame, geweldig onthaal, een aanrader voor iedereen. het huis tip top in orde een geweldig zwembad. wij hebben een fantastische vakantie gehad
Sonja W, 11/09/2019
5/5
De woning overtrof onze verwachtingen. Op de foto's lijkt de woning er ouder uit, terwijl in werkelijkheid je het gevoel krijgt in een nieuwe woning terecht te komen. Alles is werkelijk aanwezig van broodrooster tot koffiemachine (en expressomachine), lookpers, citroenpers, ... De eigenaar is heel vriendelijk. Ondanks het feit dat ze op hetzelfde terrein wonen, houden ze zich heel discreet op de achtergrond. Wij raden deze woning ten zeerste aan temeer er veel mogelijkheden zijn om verschillende uitstappen te maken: centrum Avignon, Orange, Middellandse zee, St. Remy de Provence, de Ardèche, ... Op nog geen vijf minuten met de wagen is er een winkel, bakker, tankmogelijkheid, ... We hadden hier een zeer fijne vakantie!

Villa Avignon 2 personen
Vakantiewoning Villeneuve-lès-Avignon, tot 3 km Van Avignon - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Evelien K, 22/08/2019
5/5
Een heerlijke ontspannen vakantie gehad! Een ruim terras waar wij van 's morgens vroeg tot 's avond laat konden zitten en genieten van het uitzicht op zee en de bloemen! Alleen jammer van de muggen 's avonds :(, maar gelukkig hielp de insectenspray! De caravan was ruim en gerieflijk! Vooral de ruime badkamer was fijn! Wij komen zeker nog een keer terug!

Stacaravan Saint Raphael 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Saint-Raphaël, tot 5 km Van Saint Raphael - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Brunekreef M, 29/05/2019
5/5
We hebben 2 heerlijke weken gehad. Bijzonder rustig en zeer gastvrije verhuurders. Zeer complete appartement.

Appartement in een villa Cogolin 4 tot 6 personen
Vakantiewoning La Môle, tot 5 km Van Cogolin - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Gérard Z, 08/08/2018
4/5
Het was naar wens

Appartement in een villa Saint Tropez 2 personen
Vakantiewoning Cogolin, tot 9 km Van Saint Tropez - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Jacques , 01/05/2018
5/5
we hebben t fantastisch gehad er was alles in de caravan en het terras was helemaal geweldig met fijne ligbedden en n lounge set buitenkeuken en n barbecue. het was echt de moeite waard

Stacaravan Saint Raphael 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Saint-Raphaël, tot 5 km Van Saint Raphael - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Yvonne B, 14/10/2017
5/5
Heel fijne vakantie gehad. Bekend met locatie, prachtig, daarom ook bewust voor deze gekozen. Prima gerenoveerd appartement, niet groot, maar genoeg voor een mooie vakantie. Hoop er volgend jaar weer gebruik van te kunnen maken.

Appartement in een appartementencomplex Juan les Pins 1 tot 4 personen
Vakantiewoning Juan les Pins - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Jean Marc H, 19/08/2017
5/5
Prachtige woning met zeezicht. Alles is aanwezig om een perfecte vakante te hebben. Zeer vriendelijke en correcte verhuurders. Alles was kraaknet. Top !

Villa Sainte Maxime 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Sainte-Maxime, tot 2 km Van Sainte Maxime - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Yvonne H, 12/08/2017
5/5
De woning is zeer comfortabel met airconditioning en volledig ingerichte keuken. Gelegen op het ruime afgesloten terrein van de eigenaar biedt het toch voldoende privacy. In de tuin staat een ruim zwembad en diverse zitjes tot je beschikking. Kortom een rustig en comfortabel huis om je vakantie door te brengen.

Huis Fayence 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Callian, tot 3 km Van Fayence - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Ruben F, 17/06/2017
5/5
De vakantie in augustus/september is een van onze beste vakanties geweest. Mijn vrouw en ik hebben ontzettend genoten! Tijdens het maken van deze review krijgen wij weer heimwee!!! - We zijn zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen bij aankomst. - Familie van de eigenaren namen ons mee met een wandeling zodat wij de buurt leerden kennen. - De racefietsen mochten in de grote garage. - Wij hadden veel privacy ondanks dat het huurhuis aan de villa is gebouwd. - Een heerlijk groot zwembad met uitzicht op de Mont Ventoux. - Prachtige en zeer goed onderhouden tuin. - Een heerlijk eigen terras. - Een groot terras bij het zwembad - Een gezellig overdekt terras bij het zwembad. - Fantastische fietsroutes in de buurt (Mont Ventoux, Gorges de la Nesque, etc.) - Mooie (historische) dorpen zoals Vaison la Romaine met leuke winkels en markt - Genoeg supermarkten voor boodschappen - Geweldige lieve buren waar je een beroep op kunt doen bij afwezigheid van de eigenaren. - De villa straalt rust uit en het was er ook rustig. - Midden in de natuur en toch niet afgelegen. - Je kan vanuit het huis wandelen en fietsen (racefiets). - Handdoeken en beddengoed, wasmachine, etc., alles is aanwezig.

Villa Vaison la Romaine 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Entrechaux, tot 6 km Van Vaison la Romaine - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Aline L, 27/09/2016
5/5
Wij verbleven er in de maand september, er werd me hier gevraagd of het huis overeenstemt met de advertentie. Wij kunnen alleen maar zeggen dat het in werkelijkheid nog veel mooier is. Het is zeer centraal gelegen in de cote d azur, en het heeft echt alles wat je nodig hebt! Het is er super proper en bij aankomst lag er n heerlijk flesje rose koud in de koelkast. De mevrouw stond ons op te wachten met de nodige uitleg, wij hebben al vaak n huis gehuurd in Frankrijk, maar zo vriendelijk hadden we nog nooit meegemaakt. Niks was hun te veel, door n val brak mijn zus haar schouder tijdens ons verblijf, de bezorgdheid van hun, deed ons echt plezier. Je ziet ze niet tijdens je verblijf, maar 1 telefoontje of sms en ze staan klaar! Ook de accommodatie is perfect in orde. Het zwembad met ligbedden en bijbehorende kussen zijn proper en prima onderhouden. Het is allemaal kindvriendelijk en kindveilig. De airco's in elk vertrek werken prima ( zijn nieuw) , de poort onder aan de oprit sluit alles veilig af! En de bakker, winkeltje en het strand zijn net de hoek om. Voor ons was het puur genot. Het uitzicht op de baai.... Waauw ! Wij zijn van 1 ding ZEKER , wij keren volgend jaar terug!!
Leontine V, 30/08/2016
5/5
We hebben heerlijk genoten in dit verblijf. Zeer vriendelijke eigenaren. Schoon en mooi huis op een toplocatie!

Villa Vaison la Romaine 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Entrechaux, tot 6 km Van Vaison la Romaine - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Sabine V, 02/08/2016
5/5
Het was een zalig verblijf, een mooie en vooral rustige omgeving. Het huisje was perfect voor een gezin met 4 personen. Niet te groot en niet te klein. Ook het zwembad was zeer aangenaam, goed onderhouden en rustig. We misten enkel een comfortabele ligzetel op het terras om in te relaxen of te rusten. SUPER! Wij komen zeker terug volgend jaar.

Huis La Londe-les-Maures 4 tot 6 personen
Vakantiewoning La Londe-les-Maures, tot 4 km Van La Londe-les-Maures - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Gérard Z, 01/08/2016
5/5
alles was prima in orde. een fijne week gehad in le castellet.

Appartement in een villa Le Castellet 3 tot 4 personen
Vakantiewoning Le Castellet - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Joop S, 09/07/2015
5/5
Geweldige studio waar alles aanwezig is. Mooi uitzicht en fantastisch zwembad..
Einbert E, 19/05/2015
5/5
Een prima ingericht huisje, waar alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig zijn, zeer rustig gelegen, voor wie van wandelen houdt een goede plek. Vriendelijke eigenaar.

Vakantiehuis La Tour d'Aigues 2 personen
Vakantiewoning Grambois, tot 5 km Van La Tour d'Aigues - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Willy K, 11/05/2015
5/5
Je moet wel een dierenliefhebber zijn.Wij hebben er een aangename vakantie gehad en een super vriendelijke en gedienstige eigenares genoten.
Roland F, 11/10/2014
5/5
Het huisje is gelegen in zeer rustige omgeving dicht bij het dorp. We hebben er een fijne vakantie gehad. De eigenaars zijn super vriendelijk en behulpzaam.

Vakantiehuis Salon de Provence 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Grans, tot 5 km Van Salon de Provence - Bouches du Rhône - Provence-Alpes-Côte d'Azur
2 / 61
1209 op- of aanmerking - Pagina 2/61