Menu

Waarom zou u een advertentie plaatsen op MediaVakanties.com?

Profiteer van de groei in de particuliere verhuur van vakantiewoningen

Met een vakantiewoning van een particulier kunnen kosten van een reisbureau worden vermeden (tussen 30 en 40 % van de huur). In crisistijd zit juist deze vorm van verhuren in de lift. Profiteer hiervan om uw huuropbrengsten te optimaliseren en maak dankbaar gebruik van een leuke band met uw huurders.

Lees de opmerkingen van onze leden verhuurders.

MediaVakanties.com is sinds 2002 specialist op het gebied van de verhuur van vakantiewoningen tussen particulieren en wordt als marktleider beschouwd.

Sommige professionele organisaties proberen de huurtarieven kunstmatig laag te houden :

 • Tarief wordt per persoon berekend, op basis van een maximale bezetting
 • "Administratiekosten" worden niet in het tarief meegenomen
 • Optionele voorzieningen
 • Enz.

Deze handelswijzen zorgen voor een oneerlijke concurrentie voor particuliere verhuurders die een tarief aanbieden waarin "alle kosten zijn inbegrepen". Daarom is de service MediaVakanties.com gereserveerd voor particuliere verhuurders.

MediaVakanties.com trekt sinds 10 jaar klanten die huren en die klantenkring wordt steeds groter, zij willen graag profiteren van de voordelen van de verhuur tussen particulieren en worden daarbij gerustgesteld door de kwaliteitsnormen van de website.

Maximale efficiency

MediaVakanties.com heeft in 2012 een miljoen huuraanvragen opgeleverd, met een bedrag van ongeveer 250 miljoen euro aan huuropbrengsten voor de verhuurders. Sinds de oprichting van ons bedrijf neemt het aantal huuraanvragen elk jaar toe.

Het aanboren van een internationaal klantenbestand is cruciaal om de perioden van de schoolvakanties te overbruggen. De Franse verhuurders van MediaVakanties.com ontvangen gemiddeld 1/3 van hun aanvragen vanuit het buitenland.

Deze aanvragen vanuit het buitenland komen via de websites van het netwerk MediaVakanties.com en van de partnersites in het buitenland.

De vertaling van uw advertentie verloopt gratis en automatisch als een internetgebruiker in het buitenland deze bekijkt. U kunt de advertentie ook handmatig vertalen.

De advertenties zijn geplaatst op :

De advertentie wordt ook geplaatst op partnersites waarmee de website afspraken heeft gemaakt.

MediaVakanties.com plaatst de advertenties gratis op vele partnersites, zoals :

Hometogo  Mitula  Likibu  Ya Encontre  Bakeca  OpiTrip  Portaportese 

MediaVakanties.com gaat ook samenwerkingsverbanden aan met vele buitenlandse ondernemingen :

Lonely Planet  3SUISSES  We Women  Rental Cars 

Wij garanderen een minimum van 1.000 bezoekers van de overzichtspagina van uw advertentie. Voor meer informatie.

Verhoog uw huuropbrengsten

Bepaalde sites vragen een commissie tussen de 9 en 20 % van de huurder en verhuurder, waardoor uw huuropbrengsten aanzienlijk worden gereduceerd.

MediaVakanties.com vraagt GEEN ENKELE commissie. Het tarief voor een advertentie varieert van 89 tot 129 euro, er is de Efficiencygarantie, internationale publicatie met bijbehorende services.

Onze leden verhuurders behouden het overgrote deel van hun huuropbrengsten.

Met MediaVakanties.com kunt u het hele jaar door verhuren dankzij :

 • Een behoorlijke grote aanvraag
 • Een buitenlandse klantenkring ter verbetering van de bezettingsgraad buiten de schoolperioden
 • Een advertentie die het hele jaar door wordt geplaatst (1/4 van de aanvragen wordt in het laagseizoen gedaan)

In het tarief zit alles inbegrepen met een internationale zichtbaarheid (+33 % aanvragen), de optie SMS, iPhone applicatie, automatische vertaling van uw advertentie, minisite, vanuit de lucht in 3D, enz.

Bescherming tegen onterechte opmerkingen

De opmerkingen die door huurders worden gemaakt zijn niet altijd objectief. Bepaalde omstandigheden die van buitenaf komen, zoals slecht weer, kunnen een rol spelen bij de beoordeling van de accommodatie.

In geval van onenigheid tussen huurder en verhuurder kan een vakantiewoning negatief worden beoordeeld om zo druk uit te oefenen op de verhuurder. Gelukkig komt dit weinig voor. Toch dient hier rekening mee te worden gehouden, want als een dergelijke opmerking eenmaal is geplaatst, dan is het erg lastig en zelfs onmogelijk om die te verwijderen. Zelfs één negatieve opmerking kan genoeg zijn om het aantal aanvragen te doen slinken.

Ter vermijding van onterechte opmerkingen, waarbij de huurders wel goed worden ingelicht, voert MediaVakanties het volgende beleid :

De negatieve opmerkingen over de vakantiewoning worden niet geplaatst.

Deze worden wel nader onderzocht op de volgende punten :

 • de objectiviteit van de opmerking,
 • en of de gemaakte opmerking gegrond is.

Indien de negatieve opmerking gegrond is, dan kan deze geplaatst worden in de rubriek "Informatie over de kwaliteit" MediaVakanties, en als de verhuurder de gebreken herstelt, dan kan op verzoek de opmerking verwijderd worden.

Uw veiligheid staat voorop

Via deze interne chat is uw emailadres niet zichtbaar. Met ScamSentry worden spam en fraude tegengegaan.

De "Security+" service maakt het onmogelijk om uw account te hacken, zelfs in het geval waarbij uw inloggegevens niet veilig genoeg zijn. Deze service is gratis.

MediaVakanties.com informeert u regelmatig over het veilig gebruik van internet en geeft u nuttige tips om te surfen en veilig te huren.

De voordelen van MediaVakanties

De klantenservice wordt gewaardeerd door veel van onze leden verhuurders :

 • Emailberichten met automatische identificatie
 • Snelle reactie (vaak op dezelfde dag)
 • 96 % van de leden verhuurders vindt dat zij goed zijn geholpen

Waarom zou u een of meerder weken mislopen omdat u op vakantie bent, in het weekend, of gewoonweg niet in de buurt bent van uw computer ?

MediaVakanties.com biedt gratis :

 • Een optie "SMS Alert" om direct op de hoogte te zijn van de aanvragen, met de gegevens van de huurder
 • Een mobiele versie voor uw advertentiebeheer, zoals het inzien van aanvragen, het reageren op huurders, enz.

Heeft u ook advertenties op andere sites geplaatst ? Dan kunt u uw reserveringskalender MediaVakanties automatisch plaatsen op andere sites via Google Agenda. Ook kunt u uw kalender automatisch plaatsen op andere sites in iCal formaat. Meer info over het plaatsen van kalenders op andere sites.

AUTOMATISCHE AFSTEMMING
EXPORTEREN iCal
Sites die Google Agenda niet ondersteunen
AUTOMATISCHE AFSTEMMING
Sites die Google Agenda ondersteunen

Vanaf 2015, indien u dat wenst, kunnen uw huurders online betalen met een creditcard dankzij een beveiligde betalingsomgeving die speciaal is ontworpen voor vakantiewoningen tussen particulieren. U ontvangt automatisch alle huuropbrengsten op uw bankrekening en u wordt direct geïnformeerd over bevestigingen en transacties.

Heeft u een eigen website om uw vakantiewoning te verhuren ? Met MediaVakanties.com kunt u een kaart, de kalender en het aanzicht in 3D vanuit de lucht toevoegen.

U heeft geen eigen website, maar u wilt u steuntje in de rug om uw vakantiewoning toch te kunnen verhuren ? MediaVakanties.com biedt u een eigen minisite aan met alle functiemogelijkheden (kalender, kaart, 3D, aanmeldingsformulier, enz.). Voorbeeld

Wilt u misschien de vakantiewoning in de bergen ruilen met die aan zee ? Wilt u advies over het beheer van uw vakantiewoning, zoekt u iemand ter plaatse voor de overhandiging van de huissleutels ? Het forum stelt u in staat om in contact te komen met medeverhuurders van MediaVakanties.com.

De persoonlijke gegevens van huurders en verhuurders zijn volledig vertrouwelijk. Deze worden NOOIT vermeld, doorgegeven of verkocht aan derden.