Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen zwembad Provence-Alpes-Côte D'Azur
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Provence-Alpes-Côte d'Azur
1 / 61
1219 op- of aanmerking - Pagina 1/61
Y. B, 15/10/2023
5/5
Mooie ligging met uitzicht op zee en zwembad. Dichtbij winkels. Goed uitgangspunt voor fietstochtjes naar Cannes, Nice en verder.

Appartement in een appartementencomplex Juan les Pins 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Antibes, tot 2 km Van Juan les Pins - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Gert Jan D, 09/10/2023
4/5
Super huis mooie tuin ruimte genoeg
Hans M, 19/09/2023
5/5
Fijne, ruime en schone accomodatie in een zeer rustige residence met een heerlijk zwembad. Auto fijn geparkeerd in de afgesloten parkeergarage. Verhuurder ook zeer vriendelijk en betrokken zowel bij ontvangst en vertrek. We komen graag terug.

Appartement in een appartementencomplex Fréjus 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Fréjus - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
René K, 07/08/2023
4/5
We hebben genoten van woning met grote tuin en zwembad, perfecte locatie met privacy en met grote supermarkt op 2 minuten afstand. Meren en veel MTB-paden in de buurt (bezet met 4 volwassenen en 4 kinderen).
Sandra V, 31/07/2023
5/5
Zeer aangenaam verblijf gehad in deze fijne vakantiewoning. Ook een zeer goede ontvangst van de eigenares met de nodige uitleg over de woning en goede tips over niet te missen bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt. Top vakantie!
Bix S, 24/05/2023
5/5
Fijn huis met zwembad en alles erop en eraan. Op loopafstand van Bedoin en toch rustig gelegen. Goede service van de verhuurder en de dame van de ontvangst. Alles geheel naar wens. Een aanrader.
Corina E, 21/11/2022
5/5
Fijn appartement op een mooie locatie. Zeer behulpzame verhuurder.
Y. B, 24/10/2022
5/5
Ligging appartement uitstekend. Jammer dat het zwembad per 1 oktober dicht gaat, terwijl er nog genoeg huurders zijn. Dit kan wel verlengd worden! Heerlijke vakantie gehad.

Appartement in een appartementencomplex Juan les Pins 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Antibes, tot 2 km Van Juan les Pins - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
A. O, 18/09/2022
5/5
Goed contact met de verhuurder en zijn communicatie was helder en reactietijd snel. Het appartement lag zeer mooi gelegen in het complex. Een heerlijk zwembad was vlakbij. Geen trappenlopen want je komt via een loopbrug bij de voordeur, vlakbij de receptie en ingang van het complex. De inrichting van het appartement was goed en modern. De prijsverhouding was goed. De opvang door de huismeester was ook perfect geregeld zowel bij aankomst als vertrek. Zoals het appartement in de advertentie staat vermeld is ook daadwerkelijk waar. Winkels in de buurt en heerlijke strandjes. Wij kunnen dit adres van harte aanbevelen.

Appartement in een appartementencomplex Les Issambres 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Les Issambres - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Marco D, 08/08/2022
5/5
Our holiday at the house of Julliette et Gerard was perfect. House equipped for 6. Comfortable and large. Beds could be a bit better. Garden and swimming pool excellent! Owners are the nicest people. Sufficient to do in the area if you want.

Huis Aix en Provence 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Mallemort, tot 30 km Van Aix en Provence - Bouches du Rhône - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Michel D, 01/08/2022
4/5
Alles was naar wens, goede locatie, rustig, met alles wat we moesten hebben. Buitenmeubilair in orde en voldoende. Klein minpuntje : krakende houten vloer op verdieping Airco moet eens onderhouden worden. Toegangsweg is nogal moeilijk.

Villa La Tour d'Aigues 1 tot 8 personen
Vakantiewoning Grambois, tot 5 km Van La Tour d'Aigues - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Hans H, 20/07/2022
5/5
Wij hebben genoten van ons verblijf in dit appartement met een zeer vriendelijke verhuurder. zeer aan te bevelen! tip: iets meer ruimte voor eigen bagage etc.

Appartement in een appartementencomplex Saint Tropez 2 personen
Vakantiewoning Saint-Tropez, tot 4 km Van Saint Tropez - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Hanneke S, 12/07/2022
5/5
Locatie is prima, met een fijn terras en een heerlijk zwembad. De woning is goed verzorgd en van alle gemakken voorzien. Het contact met de verhuurder was erg plezierig. We hebben bijzonder genoten van ons verblijf en hopen zeker terug te komen.
Peter D, 04/07/2022
4/5
heel vriendelijke eigenaar alles heel netjes onderhouden schitterende omgeving, ideale uitvalsbasis voor wielertoeristen

Studio Caromb 2 tot 8 personen
Vakantiewoning Caromb, tot 2 km Van Caromb - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Rianne P, 13/06/2022
5/5
In 1 zin: een paradijsje. Het Huisje ligt in zo'n prachtige tuin, geweldig. Je deelt samen met Bernadette en Damien de tuin, maar hebt absoluut alle privacy. Het is een geweldig gastvrij, vriendelijk, super aardige echtpaar. We zijn verwend met eigengemaakte jams, kommetjes bosaardbeien uit de tuin, stekjes van de baardiris en een gezellige aperitief avond., met drankjes, hapjes en gezellige gesprekken. Tips voor restaurants en mooie plekjes. Het dorp Grans vonden we ook heerlijk, niet toeristisch, maar een levendig dorp met gezellige inwoners, leuk terras, lekker restaurant en de winkels die je nodig hebt. Als we weer naar deze streek gaan, gaan we hier zeker weer logeren.

Vakantiehuis Salon de Provence 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Grans, tot 5 km Van Salon de Provence - Bouches du Rhône - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Michiel S, 11/01/2022
5/5
Wij huurden beide woningen, welke met elkaar verbonden zijn. Zeer ruime woonkamers; uitstekend uitgeruste keuken. Er zijn gourmetstellen, raclette apparaten, enz. De slaapkamers zijn ruim en de bedden zijn prima. Bedlinnen en handdoeken zijn niet aanwezig; kan op verzoek wel gehuurd worden. Let op dat de electrakosten achteraf betaald moeten worden; wij waren totaal EUR110 kwijt. De eigenaar, Alain Cezanne, is erg vriendelijk en klantgericht. Nam de tijd om ons te ontvangen, en ging flexibel om met ons vertrek. De ligging van de huizen is prima. De skilift (die tijdens ons verblijf dicht was) en bus (die elke 20min. rijdt) zijn op vijf minuten lopen; wel een stijl en soms glad pad op. Het dorp (Les Orres 1650) is een fikse wandeling; maar kan met de auto of skibus snel bereikt worden. Er is helaas geen broodbezorgdienst. Wel zijn er volop terrassen en restaurants; net als op de piste. restaurants op de piste zijn trouwens niet duurder dan beneden, en ook erg goed.
Suzanne Z, 27/09/2021
5/5
Elizabeth is een hele fijne gastvrouw. Als er iets is, kun je haar altijd vragen. De woning is precies zoals omschreven, en absoluut de moeite waard. Een goede uitgangspositie om plaatsen te bezoeken. Houdt er wel rekening mee, dat men een auto nodig heeft om ergens te komen. Als je boodschappen wt doen, of uit wilt gaan eten, zul je toch de auto nodig hebben. Verder alles top verzorgd. Wij hebben er een fijne week gehad :)

Vakantiehuis Lorgues 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Taradeau, tot 6 km Van Lorgues - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Marc C, 20/09/2021
5/5
Uitstekende vakantiewoning met alle comfort. Volledig uitgeruste villa met verwarmd zwembad. Zeer rustige en veilige omgeving en geen enkel gebrek.
Alfred B, 16/08/2021
5/5
Een prachtige villa en een fenomenaal uitzicht met een heerlijk groot zwembad.
Hilde P, 02/08/2021
5/5
Wij gaan al meer dan 10 jaar naar Frankrijk op vakantie. Steeds in de Provence. Wij hebben dus al vele gites gezien. Maar deze gite is toch wel top. De gite is knus, gezellig , ... Hier is zelfs tot op de kleinste details gelet zoals bloemen in een vaasje, flesje wijn, confituur, tomaten en courgette uit eigen moestuin, kruiden en zo verder. Het zwembad is helemaal oki doki. Bernard en Betty zijn vriendelijke en aangename mensen. Voor de stilte is het zeker een aanrader. Het is ook een goede uitvalbasis kom wat in de omgeving te bezichtigen. Wij gaan zeker nog terug !!!

Huis Aubignan 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Aubignan, tot 2 km Van Aubignan - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
1 / 61
1219 op- of aanmerking - Pagina 1/61