Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen platteland en meer Frankrijk
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Frankrijk
1 / 55
1096 op- of aanmerking - Pagina 1/55
Gert Jan D, 09/10/2023
4/5
Super huis mooie tuin ruimte genoeg
Marjan L, 14/08/2023
5/5
Een heerlijk vakantie adres! Fijn groot huis in een prachtige omgeving. Mooi groot zwembad waar we elke dag veel plezier van hebben gehad. We komen graag nog eens terug!
René K, 07/08/2023
4/5
We hebben genoten van woning met grote tuin en zwembad, perfecte locatie met privacy en met grote supermarkt op 2 minuten afstand. Meren en veel MTB-paden in de buurt (bezet met 4 volwassenen en 4 kinderen).
Katrin S, 31/07/2023
5/5
We waren er met familie (6 volwassenen en 5 jonge kinderen). Geweldige vakantie gehad in dit huis van hoge kwaliteit op slechts 15min van het bruisende Avignon. Ruime kamers, goede bedden, zalige keuken en ruim terras. Ook voor kinderen was het huis perfect uitgerust (goed zwembad, speelkamer met speelgoed,...). Zeer aangename gastvrouw, die ons flexibel liet in- en uitchecken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Villa Villeneuve lez Avignon 5 tot 13 personen
Vakantiewoning Tavel, tot 10 km Van Villeneuve lez Avignon - Gard - Languedoc-Roussillon
Bix S, 24/05/2023
5/5
Fijn huis met zwembad en alles erop en eraan. Op loopafstand van Bedoin en toch rustig gelegen. Goede service van de verhuurder en de dame van de ontvangst. Alles geheel naar wens. Een aanrader.
Wim B, 18/08/2022
5/5
zeer vriendelijke verhuurder, mooi apartement met goede inrichting en prachtig uitzicht, vlakbij hypermarche en restaurants asmede haven, gemeentelijke zwembad met goede voorzieningen en zwemmen in meer op loopafstand. Ook gedurende de zeer warme dagen bleef het appartement ook zonder airco koel. Borgsom werd meteen aan het eind van de huur contant terugbetaald.. Zeer aanbevelenswaardig.

Appartement in een appartementencomplex Thonon Les Bains 2 personen
Vakantiewoning Thonon Les Bains - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Michel D, 01/08/2022
4/5
Alles was naar wens, goede locatie, rustig, met alles wat we moesten hebben. Buitenmeubilair in orde en voldoende. Klein minpuntje : krakende houten vloer op verdieping Airco moet eens onderhouden worden. Toegangsweg is nogal moeilijk.

Villa La Tour d'Aigues 1 tot 8 personen
Vakantiewoning Grambois, tot 5 km Van La Tour d'Aigues - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Hanneke S, 12/07/2022
5/5
Locatie is prima, met een fijn terras en een heerlijk zwembad. De woning is goed verzorgd en van alle gemakken voorzien. Het contact met de verhuurder was erg plezierig. We hebben bijzonder genoten van ons verblijf en hopen zeker terug te komen.
Peter D, 04/07/2022
4/5
heel vriendelijke eigenaar alles heel netjes onderhouden schitterende omgeving, ideale uitvalsbasis voor wielertoeristen

Studio Caromb 2 tot 8 personen
Vakantiewoning Caromb, tot 2 km Van Caromb - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Rianne P, 13/06/2022
5/5
In 1 zin: een paradijsje. Het Huisje ligt in zo'n prachtige tuin, geweldig. Je deelt samen met Bernadette en Damien de tuin, maar hebt absoluut alle privacy. Het is een geweldig gastvrij, vriendelijk, super aardige echtpaar. We zijn verwend met eigengemaakte jams, kommetjes bosaardbeien uit de tuin, stekjes van de baardiris en een gezellige aperitief avond., met drankjes, hapjes en gezellige gesprekken. Tips voor restaurants en mooie plekjes. Het dorp Grans vonden we ook heerlijk, niet toeristisch, maar een levendig dorp met gezellige inwoners, leuk terras, lekker restaurant en de winkels die je nodig hebt. Als we weer naar deze streek gaan, gaan we hier zeker weer logeren.

Vakantiehuis Salon de Provence 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Grans, tot 5 km Van Salon de Provence - Bouches du Rhône - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Suzanne Z, 27/09/2021
5/5
Elizabeth is een hele fijne gastvrouw. Als er iets is, kun je haar altijd vragen. De woning is precies zoals omschreven, en absoluut de moeite waard. Een goede uitgangspositie om plaatsen te bezoeken. Houdt er wel rekening mee, dat men een auto nodig heeft om ergens te komen. Als je boodschappen wt doen, of uit wilt gaan eten, zul je toch de auto nodig hebben. Verder alles top verzorgd. Wij hebben er een fijne week gehad :)

Vakantiehuis Lorgues 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Taradeau, tot 6 km Van Lorgues - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Hilde P, 02/08/2021
5/5
Wij gaan al meer dan 10 jaar naar Frankrijk op vakantie. Steeds in de Provence. Wij hebben dus al vele gites gezien. Maar deze gite is toch wel top. De gite is knus, gezellig , ... Hier is zelfs tot op de kleinste details gelet zoals bloemen in een vaasje, flesje wijn, confituur, tomaten en courgette uit eigen moestuin, kruiden en zo verder. Het zwembad is helemaal oki doki. Bernard en Betty zijn vriendelijke en aangename mensen. Voor de stilte is het zeker een aanrader. Het is ook een goede uitvalbasis kom wat in de omgeving te bezichtigen. Wij gaan zeker nog terug !!!

Huis Aubignan 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Aubignan, tot 2 km Van Aubignan - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Kitty V, 04/08/2020
5/5
Mooie vakantiewoning, goed contact met verhuurder. Reageerde snel op mijn vragen.
Glenda V, 19/07/2020
5/5
een geweldige dame, geweldig onthaal, een aanrader voor iedereen. het huis tip top in orde een geweldig zwembad. wij hebben een fantastische vakantie gehad
Stanley M, 16/07/2020
5/5
Wij zijn niet geweest maar toch zijn wij zeer tevreden! De verhuurder was op de hoogte van het feit dat ik al meer dan 25 jaar in Les Salles sur Verdon kom. Aangezien er tot 15 juni helemaal niet bekend was of wij überhaupt wel konden gaan, nam de eigenaar zelf contact met ons op om aan te geven dat het dorp er op dat moment heel anders bij lag dan ik gewend was. Het zou zonde zijn om naar Les Salles te komen en hij raadde het ons dan ook af. Wij kregen de aanbetaling netjes op onze rekening teruggestort en volgend jaar reserveren wij deze woning graag weer. Ondanks dat wij onze vakantie liever anders hadden ingevuld, hebben wij wel een heel goed gevoel aan de verhuurder (de heer Cotel) overgehouden..

Appartement in een villa Les Salles sur Verdon 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Les Salles sur Verdon - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Frans T, 10/09/2019
5/5
De vakantiewoning is voortreffelijk en comfortabel met alle voorzieningen, heel rustig gelegen en de eigenares is vriendelijk en behulpzaam.
Lieve C, 13/08/2019
5/5
Aalles was aanwezig zoals gezegd, de bedden wel wat krap (1,40 en 1,60). Vriendelijk onthaal en behulpzame mensen. Tiptop vakantie!!!

Huis Cahors 5 tot 10 personen
Vakantiewoning Vire-sur-Lot, tot 20 km Van Cahors - Lot - Midi-Pyrénées
Dirk D, 05/08/2019
5/5
Patrick is zeer gastvrij, appartement heel basic maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Op een prima locatie op loopafstand van het gezellige centrum. We hebben een prachtige vakantie gehad en komen graag nog eens terug.

Appartement in een villa Vallon-Pont-D'Arc 3 tot 4 personen
Vakantiewoning Vallon-Pont-D'Arc - Ardèche - Rhône-Alpes
Barend H, 31/07/2018
5/5
Lieve verhuurders, mooi compleet huis. Heerlijk zwembad.

Vakantiehuis Montpellier 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Villetelle, tot 30 km Van Montpellier - Hérault - Languedoc-Roussillon
Inge R, 24/05/2018
5/5
Een zeer mooi en comfortable appartement. Alle mogelijke voorzieningen aanwezig. Heel rustig gelegen, en dicht bij het centrum. De verhuurders zijn heel lieve en correcte mensen. Wij zouden er zo terug gaan, echt een aanrader om de Elzas te ontdekken.

Appartement in een appartementencomplex Ribeauvillé 1 tot 4 personen
Vakantiewoning Ribeauvillé - Haut-Rhin - Elzas
1 / 55
1096 op- of aanmerking - Pagina 1/55