Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen woningen Provence-Alpes-Côte D'Azur
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Provence-Alpes-Côte d'Azur
1 / 52
1030 op- of aanmerking - Pagina 1/52
Milan D, 08/01/2024
5/5
Het is een zeer mooi huis., goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Het huis is mooi gelegen, met uitzicht op de bergen. Op ca. 50m van het huis, stopt een bus, die je naar Montgenèvre of Briançon brengt. Luc reageert snel en het contact is prettig.

Chalet Montgenèvre 8 tot 11 personen
Vakantiewoning Montgenèvre, tot 6 km Van Montgenèvre - Hautes-Alpes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Gert Jan D, 09/10/2023
4/5
Super huis mooie tuin ruimte genoeg
Lilia F, 16/08/2023
5/5
Een fijne vakantiewoning op een rustige plek. Alles was goed geregeld.

Villa Hyères 4 tot 8 personen
Vakantiewoning La Farlède, tot 13 km Van Hyères - Presqu'île de Giens - Provence-Alpes-Côte d'Azur
René K, 07/08/2023
4/5
We hebben genoten van woning met grote tuin en zwembad, perfecte locatie met privacy en met grote supermarkt op 2 minuten afstand. Meren en veel MTB-paden in de buurt (bezet met 4 volwassenen en 4 kinderen).
Sandra V, 31/07/2023
5/5
Zeer aangenaam verblijf gehad in deze fijne vakantiewoning. Ook een zeer goede ontvangst van de eigenares met de nodige uitleg over de woning en goede tips over niet te missen bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt. Top vakantie!
Olga F, 24/07/2023
5/5
Prachtig mooi groot huis! Van alle gemakken voorzien. (Kruiden, wc papier, afwasmiddel, handzeep, fohn, keukenrol enzovoort) Eigenaar goed te bereiken via mail of telefoon nummer. Prachtig mooi gebied. Echte aanrader!!

Chalet Briançon 6 tot 9 personen
Vakantiewoning Le Monêtier-les-Bains, tot 12 km Van Briançon - Hautes-Alpes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Bix S, 24/05/2023
5/5
Fijn huis met zwembad en alles erop en eraan. Op loopafstand van Bedoin en toch rustig gelegen. Goede service van de verhuurder en de dame van de ontvangst. Alles geheel naar wens. Een aanrader.
Marco D, 08/08/2022
5/5
Our holiday at the house of Julliette et Gerard was perfect. House equipped for 6. Comfortable and large. Beds could be a bit better. Garden and swimming pool excellent! Owners are the nicest people. Sufficient to do in the area if you want.

Huis Aix en Provence 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Mallemort, tot 30 km Van Aix en Provence - Bouches du Rhône - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Michel D, 01/08/2022
4/5
Alles was naar wens, goede locatie, rustig, met alles wat we moesten hebben. Buitenmeubilair in orde en voldoende. Klein minpuntje : krakende houten vloer op verdieping Airco moet eens onderhouden worden. Toegangsweg is nogal moeilijk.

Villa La Tour d'Aigues 1 tot 8 personen
Vakantiewoning Grambois, tot 5 km Van La Tour d'Aigues - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Michiel S, 11/01/2022
5/5
Wij huurden beide woningen, welke met elkaar verbonden zijn. Zeer ruime woonkamers; uitstekend uitgeruste keuken. Er zijn gourmetstellen, raclette apparaten, enz. De slaapkamers zijn ruim en de bedden zijn prima. Bedlinnen en handdoeken zijn niet aanwezig; kan op verzoek wel gehuurd worden. Let op dat de electrakosten achteraf betaald moeten worden; wij waren totaal EUR110 kwijt. De eigenaar, Alain Cezanne, is erg vriendelijk en klantgericht. Nam de tijd om ons te ontvangen, en ging flexibel om met ons vertrek. De ligging van de huizen is prima. De skilift (die tijdens ons verblijf dicht was) en bus (die elke 20min. rijdt) zijn op vijf minuten lopen; wel een stijl en soms glad pad op. Het dorp (Les Orres 1650) is een fikse wandeling; maar kan met de auto of skibus snel bereikt worden. Er is helaas geen broodbezorgdienst. Wel zijn er volop terrassen en restaurants; net als op de piste. restaurants op de piste zijn trouwens niet duurder dan beneden, en ook erg goed.
Marc C, 20/09/2021
5/5
Uitstekende vakantiewoning met alle comfort. Volledig uitgeruste villa met verwarmd zwembad. Zeer rustige en veilige omgeving en geen enkel gebrek.
Alfred B, 16/08/2021
5/5
Een prachtige villa en een fenomenaal uitzicht met een heerlijk groot zwembad.
Hilde P, 02/08/2021
5/5
Wij gaan al meer dan 10 jaar naar Frankrijk op vakantie. Steeds in de Provence. Wij hebben dus al vele gites gezien. Maar deze gite is toch wel top. De gite is knus, gezellig , ... Hier is zelfs tot op de kleinste details gelet zoals bloemen in een vaasje, flesje wijn, confituur, tomaten en courgette uit eigen moestuin, kruiden en zo verder. Het zwembad is helemaal oki doki. Bernard en Betty zijn vriendelijke en aangename mensen. Voor de stilte is het zeker een aanrader. Het is ook een goede uitvalbasis kom wat in de omgeving te bezichtigen. Wij gaan zeker nog terug !!!

Huis Aubignan 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Aubignan, tot 2 km Van Aubignan - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Alexander & Patricia O, 08/09/2020
5/5
Na een vriendelijk ontvangst van de eigenaar konden wij gaan genieten van een heerlijke week. Het huis is prachtig met een uitzicht waar je niet op uit gekeken raakt. Lekker koken in de buitenkeuken en zwemmen met een adembenemend uitzicht. Wij komen volgend jaar graag terug.

Villa Sainte Maxime 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Sainte-Maxime, tot 2 km Van Sainte Maxime - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Glenda V, 19/07/2020
5/5
een geweldige dame, geweldig onthaal, een aanrader voor iedereen. het huis tip top in orde een geweldig zwembad. wij hebben een fantastische vakantie gehad
Sonja W, 11/09/2019
5/5
De woning overtrof onze verwachtingen. Op de foto's lijkt de woning er ouder uit, terwijl in werkelijkheid je het gevoel krijgt in een nieuwe woning terecht te komen. Alles is werkelijk aanwezig van broodrooster tot koffiemachine (en expressomachine), lookpers, citroenpers, ... De eigenaar is heel vriendelijk. Ondanks het feit dat ze op hetzelfde terrein wonen, houden ze zich heel discreet op de achtergrond. Wij raden deze woning ten zeerste aan temeer er veel mogelijkheden zijn om verschillende uitstappen te maken: centrum Avignon, Orange, Middellandse zee, St. Remy de Provence, de Ardèche, ... Op nog geen vijf minuten met de wagen is er een winkel, bakker, tankmogelijkheid, ... We hadden hier een zeer fijne vakantie!

Villa Avignon 2 personen
Vakantiewoning Villeneuve-lès-Avignon, tot 3 km Van Avignon - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Jhf S, 07/05/2019
5/5
Super mooie vakantiewoning. Van alle gemakken voorzien. 3 badkamers, 2 wc's, sauna, vaatwasser, wasmachine enz. Prima bedden, super schoon. Prima voor een verblijf tijdens wintersport, of zoals wij hebben gedaan voor een weekje te fietsen in de alpen. Verhuurder super vriendelijk en behulpzaam.
De Poorter C, 01/12/2018
5/5
Net als vorig jaar was de woning perfect in orde. De keuken heeft een opgrisbeurt gehad 👍🏻, woning met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De woning komt overeen met de foto’s in de advertentie. Ook prima gelegen met de Carrefour om de hoek, rustig gelegen aan de rand van het centrum. Alles op wandelafstand. Een woning om naar terug te komen. Vriendelijke eigenaar ( contact via e-mail) en vriendelijke ontvangst aldaar door William van het agentschap. Alles verloopt vlot en zoals vermeld. Alles aanwezig in de woning voor een fijne vakantie. Nogmaals bedankt Isabelle G.!
Inge T, 31/07/2018
5/5
Mooi en proper vakantiehuisje Zeer praktisch en alles dichtbij (zee, winkels,centrum..) Vlotte communicatie met eigenaar/immokantoor ter plaatse Een aanrader !
K, 16/05/2018
5/5
Zeer proper en alles aanwezig wat nodig tot in de kleinste details. Mooi verzorgde tuin. Goede communicatie met eigenaar en bij aankomst/vertrek met agentschap. Ligging op wandelafstand van centrum.
1 / 52
1030 op- of aanmerking - Pagina 1/52