Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Basse-Normandie
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Basse-Normandie
2 / 29
576 op- of aanmerking - Pagina 2/29
Rita W, 30/09/2014
4/5
Het huis is keurig en gezellig ingericht. Netjes en schoon. Het enige minpunt is het uitzicht: de industrie van de haven van Le Havre. Wij vonden dat toch wel jammer. Vanuit de keuken heb je wél mooi uitzichtover het strand.

Huis Honfleur 3 tot 6 personen
Vakantiewoning Cricqueboeuf, tot 5 km Van Honfleur - Calvados - Basse-Normandie
Kees S, 29/09/2014
4/5
Leuk appartement (voor 2 personen). Mooie ommuurde tuin, centrum en zee/water/strand op loopafstand. App. was niet kraakhelder schoon (stof en stofspinnen etc) en het hoeslaken was aan de kleine kant. Maar, complete keuken en leuke en mooie plek (uit de drukte). Een absolute aanrader!!
Monique K, 21/09/2014
5/5
Deze vakantiewoning is geweldig! Vooral het uitzicht en de rustige ligging maken van deze woning een aan te bevelen vakantiebestemming!

Huis Honfleur 3 tot 6 personen
Vakantiewoning Cricqueboeuf, tot 5 km Van Honfleur - Calvados - Basse-Normandie
Chris C, 10/07/2014
5/5
zeer charmant vakantiehuis. veel comfort,mooie inrichting,rustige ligging,strand vlakbij,mooie terrassen,uniek uitzicht. We misten enkel wifi. Een stevige aanrader!

Huis Honfleur 3 tot 6 personen
Vakantiewoning Cricqueboeuf, tot 5 km Van Honfleur - Calvados - Basse-Normandie
Tonnie B, 08/06/2014
5/5
Keurig en schoon vriendelijke verhuurder. Het zou wel handig zijn om te vermelden dat het voor mensen die slecht ter been zijn wat moeite kost om er te komen. Het is niet mogelijk om de auto te parkeren bij het huis. Het huis ligt wel op een berg dus een behoorlijke klim.
R, 05/04/2014
5/5
Prima, vriendelijke ontvangst door mevrouw Mairais. Huisje is mooi gelegen. Heeft veel privacy en is gezellig ingericht. Kortom een ideaal vertrekpunt voor een mooie vakantie in Normandie.

Huis Honfleur 6 personen
Vakantiewoning Cricqueboeuf, tot 4 km Van Honfleur - Calvados - Basse-Normandie
J S, 15/11/2013
5/5
Rustig gelegen appartement, dichtbij het centrum/strand, van alle gemakken voorzien.
Luc H, 05/08/2013
4/5
Heel fijn onthaal. Alles was super proper ! Alles nieuw ! Wat je nodig had voor een fijn verlof was aanwezig. Heel ruim voor ons met z'n tweetjes. (Voor 4 wat krap in het zitgedeelte ?) Een hele positieve ervaring. De minpunten : - Heel erg warm in de slaapkamers. Niet af te koelen. Bij zonnig weer moet je alle rolluiken dicht laten en zit je dus in het donker als je overdag toch even thuis wilt blijven. - Het terras is niet ingesloten. De mensen van de B&B lopen telkens langs. Veel privacy heb je niet wanneer je buiten eet of even van de zon wenst te genieten. Dit is voor verbetering vatbaar.

Vakantiehuis Mont Saint Michel 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Le Mont-Saint-Michel, tot 5 km Van Mont Saint Michel - Manche - Basse-Normandie
Henk L, 03/08/2013
5/5
Het was prima verzorgd in het appartement. Er was prima overleg met de eigenaresse. Alle luxe was aanwezig. Wasmachine, afwasmachine, magnetron, oven enz enz. Keurig schoon. Beschrijving klopte. Heerlijk ruime douche en toilet. Toilet was boven en dat is lastig voor iemand die slecht ter been is,evenals een stoep van enkele treden voor de ingang , maar gewoon geen probleem Pracht omgeving! Echt fantastisch!!
Trudy D, 20/01/2013
5/5
Fijne woning op een schitterende lokatie met een prachtig uitzicht!! Een minpuntje was het gebrek aan serviesgoed zoals kopjes om te drinken,die hebben we zelf moeten kopen. Ook het koffieapparaat was niet goed,de glazen kan was met tape geplakt dus kon niet worden gebruikt,gelukkig hadden we onze eigen senseo bij ons. Maar op deze minpuntjes na hebben we een heerlijke vakantie gehad en komen graag nog eens terug!

Huis Deauville 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Pont-l'Évêque, tot 6 km Van Deauville - Calvados - Basse-Normandie
Dirk V, 09/08/2012
5/5
mooi verzorgd huisje.een prachtige vakantie gehad

Stacaravan Deauville 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Saint-Arnoult, tot 3 km Van Deauville - Calvados - Basse-Normandie
Wim W, 08/07/2012
5/5
Prachtige plek met veel privacy en een heerlijk uitzicht. De hele dag zicht op zee en het geluid van de branding aan je grote zonneterras. Aangenaam licht "zee-huis" met alle gemakken. We wilden eigenlijk niet meer weg.

Huis Honfleur 6 personen
Vakantiewoning Cricqueboeuf, tot 4 km Van Honfleur - Calvados - Basse-Normandie
Eric V, 05/09/2011
5/5
Mooie en keurige woning. Goede ontvangst door mevrouw Lemiere. Alles is in de woning aanwezig, wat je in een vakantie gebruikt. Zeer uitgebreide inventaris. Een klein minpuntje zijn de 19 franse tv zenders voor vakantiegangers die geen Frans spreken.

Vakantiehuis Blainville-sur-Mer 5 tot 6 personen
Vakantiewoning Blainville-sur-Mer - Manche - Basse-Normandie
Caroline G, 08/08/2011
5/5
We vonden het een absolute topper! Heel leuk huisje, mooi ingericht, comfortabel. Het weer was prachtig en de omgeving super. Zeker voor herhaling vatbaar

Huis Honfleur 6 personen
Vakantiewoning Cricqueboeuf, tot 4 km Van Honfleur - Calvados - Basse-Normandie
Monique S, 25/07/2011
5/5
Een fijn huis op een geweldige plek!! Het uitzicht is heel erg mooi op l'Havre en op de oceaan. Op de veranda kun je heerlijk zitten, ook al is het fris of winderig; dan juist is het zicht op de ruige zee formidabel. Het huis is comfortabel en goed uitgerust en onderhouden. De tuin is ruim, netjes en biedt veel privacy. De bedden zijn prima, ook erg prettig als je hierdoor een fijne nachtrust hebt (altijd maar weer afwachten op een vakantieplek).Toch wel een verbeterpunt: de gordijnen in de slaapkamers; laten teveel licht door, zeker de kamer met het ronde raam (daar hangen witte gordijnen). Een aanrader!! Groet van familie Gaal-Senechal

Huis Honfleur 3 tot 6 personen
Vakantiewoning Cricqueboeuf, tot 5 km Van Honfleur - Calvados - Basse-Normandie
Marlene P, 11/05/2011
5/5
Leuke vakantiewoning, persoonlijke inrichting, licht huis door de vele rame, complete keuken. Grote tuin en gedeeltelijk overdekt terras. Uitzicht over de monding van de Seine, met in de verte zicht op industrieën/haven van Le Havre. Als je dat storend vindt moet je dit huis niet huren, wij vonden het juist leuk om te zien, ook 's avonds als de lichtjes branden. Je kunt er heerlijk langs het water lopen, en wat het nog leuker maakt is het grote verschil tussen eb en vloed. Nadelen: het smalle bed(1.40 meter, maar dat is typisch Frans), en het douchen in bad met een te lang douchegordijn, waardoor het water over de vloer loopt, maar voor een week (of 2) is dat prima te doen, verder geen nadelen, gewoon een heerlijk huis op een fantastische plek. Het huis ligt rustig, het enige wat je hoort zijn de vogels en de zee. Veel privacy, Wij hebben een prima week gehad, en komen graag nog eens terug. Het huis ziet er in het echt veel leuker uit dan op de foto's. Marlene Pieters.

Huis Honfleur 6 personen
Vakantiewoning Cricqueboeuf, tot 4 km Van Honfleur - Calvados - Basse-Normandie
Rita T, 05/11/2010
5/5
Zeer goede ontvangst en heel lieve mensen. Het appartement heeft alles voor een goed verlof. Zeer goed gelegen. Kalm en toch in het centrum. Hopen het volgende jaar terug te gaan.

Appartement Granville 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Granville - Manche - Basse-Normandie
Sophie B, 23/04/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
ZEER GELUKKIG MET ONS VERBLIJF
GOED GELEGEN. PRIVEPARKEREN. ZEER GOED UITGERUST
DE EIGENAAR IS CHARMANT EN DOET ALLES OM ONS EEN AANGENAAM VERBLIJF TE MAKEN. DAT IS ECHT EEN PLUSPUNT.
TRES CONTENT DE NOTRE SEJOUR BIEN SITUE. PARKING PRIVE. TRES BIEN EQUIPE LA PROPRIETAIRE EST CHARMANTE ET FAIT TOUT POUR NOUS RENDRE LE SEJOUR AGREABLE. CE QUI EST VRAIMENT UN PLUS.

Appartement in een appartementencomplex Villers sur Mer 1 tot 4 personen
Vakantiewoning Villers sur Mer - Calvados - Basse-Normandie
Gerard F, 17/02/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer goed verblijf aan zee, zeer aangename eigenaren
Très bon séjour en bordure de mer ,des propriétaires très agréable

Huis Granville 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Bréhal, tot 8 km Van Granville - Manche - Basse-Normandie
Claude Alice P, 19/01/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Uitzonderlijke locatie, comfort, gastvrije, beschikbare en warme gastheren.
Situation exceptionnelle, confort, hôtes accueillants, disponibles et chaleureux.
2 / 29
576 op- of aanmerking - Pagina 2/29