Menu
350 € 840 € /wk.
Rechtstreeks van de eigenaar
Strand : 150 m Jachthaven : 2.3 km Zicht op zee Gemeenschappelijk zwembad Internetaansluiting - Internet beschikbaar Vakantiehuis aanbevolen door huurders Airconditioning
OmschrijvingAppartement 101965
Deze tekst is automatisch vertaald.
RARE! Staande residentie 4 * Directe toegang tot het strand panoramisch uitzicht op zee 150m comfortabele
RARE ! Résidence Standing 4* vue panoramique mer accès direct plage 150m tout confort
Deze tekst is automatisch vertaald.
Hallo en welkom op www.studiomarbella.fr

Wij zijn een stel jonge Franse gepensioneerden, die verliefd zijn geworden op deze buitengewone regio en onze passie graag willen delen met onze gasten. Wij verwelkomen u persoonlijk en doen vanaf onze eerste contacten er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken door u te informeren over de zeer talrijke mogelijkheden voor vrije tijd en ontspanning ter plaatse.

Daarom hebben we een zeer compleet welkomstboek geschreven en met u gedeeld, waarin u gedurende 7 jaar heel wat informatie zult verzamelen die ter plaatse is verzameld: restaurants, tips, de benodigdheden en het beste voor uw boodschappen, uw vrijetijdsactiviteiten, de steden en de benodigdheden die u tijdens uw verblijf niet mag missen. Omdat ik zelf een golfer ben, zal ik u naar de banen begeleiden op basis van uw niveau. Tot slot raden we je aan om met een gerust hart je auto te huren zonder het risico te lopen opgelicht te worden. U kunt te allen tijde profiteren van onze assistentie ter plaatse indien nodig.

Zonder op uw aankomst te wachten, zal dit boek gedownload kunnen worden zodra uw saldo is verrekend, zodat u dit kunt doenbeter voorbereiden op uw verblijf.

Naast uw verhuur is het daarom een echte ondersteuning dat wij u ver van de klassieke schema's van verhuurplatforms (type RBnB, boeking of Abritel) bieden met eigenaren die u soms de sleutels in een codebox achterlaten of die u een Spaanse schoonmaak sturen dame om u te verwelkomen!
============================================== == =============================
Dus stel je voor dat je geniet van een verblijf in het hart van weelderige vegetatie rond een perfect onderhouden gazon en een enorm zwembad, met vele restaurants in de buurt om je smaakpapillen de beste Andalusische smaken of een gegrilde vis te laten ontdekken.... gewoon !

De residentie "CORONADO", ooit een 4* hotel, ligt op 7 minuten wandelen van een van de mooiste stranden van de Costa del Sol waar u kunt wandelen op fijn zand, zonder kiezels!

www.StudioMarbella.fr is een mooie oase van rust met alle gewenste comfort voor een uitzonderlijk verblijf, een klein hoekje van het paradijs, ideaal gelegen in het centrum van Andalusië, om de schatten van degebied, en dit voor een onverslaanbare prijs in dit extreem populaire gebied van Marbella. Met een ligging op het zuiden heb je dus de hele dag zon, zelfs hartje winter!

Wij bieden 2 grote en lichte aangrenzende studio's - terras met identiek comfort (onafhankelijke keuken en badkamer) met snelle WiFi en Frans TNT-satellietpakket. Ze zijn mooi ingericht, hebben veel opbergruimte en kasten en bieden maximaal en ideaal comfort voor maximaal 4 personen.

De online kalender is slechts voor één appartement. Het kan dus zijn dat we nog beschikbaarheid hebben. Stuur ons uw data!
============================================== == =============================
En sluit nu je ogen!

Waan je op dit terras zonder over het hoofd gezien, met een adembenemend panoramisch uitzicht op zee, op slechts 150 meter van een van de mooiste stranden van de Costa del Sol

Stelt u zich eens voor dat u elke ochtend op het terras ontbijt en uitkijkt over de zee boven de tuinen in en rond deze prachtige residentie! Op een heldere dag zul je duidelijk de Rots van Gibraltar zien en ontdekkende contouren van de Marokkaanse rif. Je wordt vervoerd naar de grenzen van 3 landen en 2 continenten.

Verhoog vervolgens uw bed om alle ruimte vrij te maken, zodat u optimaal kunt genieten van de loungeruimte of de eethoek van deze prachtige ruimte met uitzicht op zee!
Stel je dan jezelf voor, handdoek over je schouder: dus vanmorgen strand of zwembad?
============================================== == =============================
Diensten - Uitrusting - Comfort

www.studiomarbella.fr heeft comfortelementen die een 4 of 5* hotel waardig zijn, namelijk:

Uitstekend beddengoed, airconditioning, marmeren vloer, dubbele beglazing, elektrische rolluiken, kluis en vooral zeer snelle WiFi (100Mb glasvezel). NESPRESSO koffiezetapparaat op aanvraag als optie

Je hebt toegang tot alle Franse TNT SAT-zenders + veel buitenlandse zenders
Lichte badkamer.

Met daarnaast al het huiselijke comfort zoals je bent vertrokken, namelijk een volledig ingerichte keuken met 2 elektrische kookplaten, magnetron, wasmachine, vaatwasser!, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker en citrusperselektrisch.

Uw linnengoed wordt verstrekt (lakens, handdoeken) voor het aantal inzittenden.

We zijn jonge koppels niet vergeten: tegen een kleine meerprijs kan een kinderbedje tot uw beschikking worden gesteld.

Merk ten slotte op dat onze viervoeters ook zonder toeslag worden toegelaten, zeer zeldzaam in Spanje!
============================================== == =============================
Prijsbeleid: een onverslaanbare prijs die u zal verleiden in deze extreem populaire sector van Marbella

We willen onze gasten niet benadelen met hogere tarieven tijdens de verschillende schoolvakanties. Onze tarieven zijn dan ook seizoensgebonden en zijn daarom gedurende deze periodes niet onderhevig aan toeslagen. (Kerstmis, Pasen, Februari, Hemelvaartsbruggen, Pinksteren, enz.).
Wij zijn van mening dat onze accommodaties een rustige plek moeten zijn om te genieten van goede tijden met familie of vrienden. Dit is wat ons ertoe bracht om in eerste instantie te investeren voor onze eigen familie en vrienden. Het is meer een echt delen van ervaringen!

Onze tarieven zijn gegeven voor een bezetting van 1 of 2 personen met een minimum verblijf van 1week. Als u van plan bent om minimaal 2 weken te blijven, bieden wij u GRATIS nachten aan (behalve in augustus)

Als u met meer dan 2 personen bent (volwassenen of kinderen), raadpleeg dan onze gedetailleerde prijzen op onze persoonlijke website: www.studiomarbella.fr waar u een gepersonaliseerde offerte kunt aanvragen.

U kunt ook met familie of vrienden komen door slechts één auto te huren door te kiezen voor 2 aangrenzende appartementen. SAMEN JA, MAAR ELK THUIS!
============================================== == =============================
Verdere informatie

Gelegen op 35 minuten van de luchthaven van Malaga via Autovia A7, ligt StudioMarbella aan het strand 10 kilometer ten oosten van Marbella / Puerto Banus

Halverwege tussen de kleine jachthaven van Cabopino grenzend aan de beroemde duin van Artola en het strand van Nikki Beach, is de residentie, volledig beveiligd 24/24, gelegen in het hart van een prachtige, zeer rustige subtropische groene omgeving.
Gratis buitenparking aan de voet en rondom de residentie

Aan de voet van de residentie: supermarkt, winkels, kapper, wasserette, bars en restaurants, geldautomaat. Zekeraan het strand bieden vele "Chiringuito" u hun gegrilde vis, tapas, paella's en andere Spaanse specialiteiten aan.
Vanuit uw uitvalsbasis, ideaal gelegen in het centrum van Andalusië, kunt u de pittoreske dorpjes Benahavis, Mijas? bezoeken. of de prachtige Andalusische steden Malaga, Granada, Cordoba, Sevilla, Ronda, Cadiz.

Houd er rekening mee dat de kalender wordt bijgewerkt wanneer onze 3 appartementen op dezelfde data zijn geboekt! Aarzel niet om ons te raadplegen over onze actuele beschikbaarheid.
============================================== == =============================
Als u de opmerkingen leest die hier of op onze persoonlijke website zijn achtergelaten, zult u zien dat onze gasten genoten van: de prijs-kwaliteitverhouding, het beheer van hun reservering, het persoonlijke onthaal en ons advies, het panoramische uitzicht en de ligging op het zuiden, de nabijheid van het strand, de rust, de directe omgeving, de voorzieningen aan de voet van de residentie?..

Dus, wie is de volgende?

Boek nu uw volgende verblijf in Marbella Costa Del Sol - zeezicht, voeten in het water:www.studiomarbella.fr
Bonjour et bienvenue sur www.studiomarbella.fr

Nous sommes un couple de jeunes retraités français, tombés amoureux de cette région extraordinaire, ayant à cœur de partager notre passion avec nos hôtes. Nous vous accueillons personnellement et, dès nos premiers contacts, mettons tout en œuvre pour rendre votre séjour le plus agréable possible en vous renseignant sur les très nombreuses possibilités de loisirs et détente sur place.

A ce titre, nous avons rédigé et partageons avec vous un livre d'accueil très complet qui vous apportera de très nombreuses informations recueillies sur place depuis 7 années : restaurants, bons plans, l'essentiel et le meilleur pour vos courses, vos loisirs, les villes et les incontournables à ne surtout pas rater lors de votre séjour. Etant moi-même golfeur, je vous guiderai vers les parcours en fonction de votre niveau. Enfin, nous vous conseillons pour louer votre voiture en toute sérénité sans risquer l’arnaque. A tout moment, vous bénéficierez de notre assistance sur place si besoin.

Sans attendre votre arrivée, ce livre sera téléchargeable dès le règlement de votre solde et vous permettra ainsi d'encore mieux préparer votre séjour.

Au-delà de votre location, c’est donc un véritable accompagnement que nous vous proposons très loin des schémas classiques des plateformes de locations (type RBnB, booking ou Abritel) avec des propriétaires qui vous laissent parfois les clés dans une boîte à code ou qui vous envoient une femme de ménage espagnole pour vous accueillir !
==================================================================================
Imaginez donc profiter d'un séjour au cœur d’une végétation luxuriante entourant une pelouse parfaitement entretenue ainsi qu’une immense piscine, avec de nombreux restaurants à proximité pour faire découvrir à vos papilles les meilleures saveurs andalouses ou un poisson grillé .... tout simplement !

La résidence « CORONADO » qui fût jadis un hôtel 4* est à 7 minutes à pied d’une des plus belles plages de la Costa Del Sol où vous pourrez marcher sur du sable fin, sans galets !

www.StudioMarbella.fr, c’est un joli havre de paix avec tout le confort souhaité pour un séjour d’exception, un petit coin de paradis idéalement placé au centre de l’Andalousie, pour découvrir et profiter des trésors de la région, et ce, pour un tarif imbattable sur ce secteur extrêmement prisé de Marbella. Exposé plein sud, vous aurez donc du soleil toute la journée, même au cœur de l’hiver !

Nous vous proposons 2 grands et lumineux studios-terrasse mitoyens à confort identique (cuisine et sdb indépendantes) avec WIFI haut débit et bouquet satellite français TNT. Joliment meublés, ils possèdent de nombreux rangements et placards et offrent un confort maximum et idéal jusqu'à 4 personnes.

Le calendrier en ligne ne concerne qu'un seul appartement. Nous avons donc peut-être encore de la disponibilité. Envoyez-nous donc vos dates !
==================================================================================
Et maintenant fermez les yeux !

Imaginez-vous sur cette terrasse sans vis à vis, avec une vue mer panoramique imprenable, à seulement 150m de l'une des plus belles plages de la Costa del Sol

Imaginez-vous prendre tous les matins votre petit déjeuner sur la terrasse en projetant votre regard vers la mer au-dessus des jardins situés dans et autour de cette belle résidence ! Par temps clair, vous verrez nettement le rocher de Gibraltar et découvrirez les contours du rif marocain. Vous serez transporté aux confins de 3 pays et de 2 continents.

Puis, relevez votre lit pour libérer toute la place ce qui vous permettra ainsi de profiter au maximum du coin salon ou du coin repas de ce bel espace ouvert sur la mer !
Imaginez-vous ensuite, serviette sur l’épaule : alors, ce matin, plage ou piscine ?
==================================================================================
Prestations - Equipements - Confort

www.studiomarbella.fr dispose d'éléments de confort dignes d'un hôtel 4 ou 5* à savoir :

Excellente literie, climatisation, sol marbre, double vitrage, volet roulant électrique, coffre-fort et surtout le WiFi très haut débit (fibre 100Mb). Cafetière NESPRESSO sur demande en option

Vous avez accès à toutes les chaînes françaises de la TNT SAT + de très nombreuses chaînes étrangères
Salle de bain lumineuse.

Avec, en plus, tout le confort domestique tel que vous avez quitté à savoir une cuisine parfaitement équipée avec 2 plaques électriques, micro-ondes, lave-linge, lave-vaisselle !, toaster, cafetière à piston, bouilloire et presse agrumes électrique.

Votre linge est fourni (Draps, serviettes) pour le nombre d'occupants.

Nous n'avons pas oublié les jeunes couples : un lit bébé pourra être mis à votre disposition moyennant un petit supplément.

Enfin, notez que nos amis à 4 pattes sont également admis sans supplément, très rare en Espagne !
==================================================================================
Politique tarifaire : un tarif imbattable qui saura vous séduire sur ce secteur extrêmement prisé de Marbella

Nous ne souhaitons pas pénaliser nos hôtes avec des tarifs à la hausse pendant les divers congés scolaires. Nos tarifs sont donc saisonniers et ne subissent par conséquent aucun supplément pendant ces périodes. (Noël, Pâques, février, ponts ascension, pentecôte, etc ).
Nous considérons que nos locations doivent être un lieu paisible pour profiter de bons moments en famille ou entre amis. C’est d’ailleurs ce qui nous a conduit à investir au départ pour notre propre famille et amis. Il s’agit plus d’un vrai partage d’expérience !

Nos tarifs sont donnés pour une occupation à 1 ou 2 personnes avec une durée minimale du séjour d’une 1 semaine. Si vous comptez rester au moins 2 semaines, nous vous offrons des nuitées GRATUITES (sauf en août)

Si vous êtes plus de 2 personnes (adultes ou enfants), veuillez consulter nos tarifs détaillés sur notre site personnel : www.studiomarbella.fr sur lequel vous pourrez demander un devis personnalisé.

Vous pourrez également venir en famille ou entre amis en ne louant qu’une seule voiture en optant pour 2 appartements mitoyens. ENSEMBLE OUI, MAIS CHACUN CHEZ SOI !
==================================================================================
Renseignements complémentaires

Situé à 35 minutes de l’aéroport de Malaga par l’Autovia A7, StudioMarbella se trouve en bord de plage à 10 kilomètres à l’Est de Marbella/Puerto Banus

A mi-chemin entre la petite marina de Cabopino jouxtant la célèbre dune d’Artola et la plage du Nikki Beach, la résidence, totalement sécurisée 24/24, est implantée au cœur d’une magnifique zone verte subtropicale très calme.
Parking extérieur gratuit au pied et tout autour de la résidence

Au pied de la résidence : Supermarché, commerces, coiffeur, laverie, bars et restaurants, DAB. Sur la plage, de nombreux « Chiringuito » vous proposeront leurs poissons grillés, tapas, paellas et autres spécialités espagnoles.
De votre pied à terre situé idéalement au centre de l’Andalousie, vous pourrez visiter les pittoresques petits villages de Benahavis, Mijas …. ou les magnifiques villes andalouses que sont Malaga, Grenade, Cordoue, Séville, Ronda, Cadiz.

Ayez à l'esprit que le calendrier est mis à jour dès lors que nos 3 appartements sont réservés aux mêmes dates ! N'hésitez donc pas à nous consulter sur nos disponibilités réelles
==================================================================================
Si vous parcourez les commentaires laissés ici ou sur notre site personnel, vous verrez que nos hôtes ont adoré : le rapport qualité prix, la gestion de leur réservation, l’accueil personnalisé et nos conseils, la vue panoramique et l’exposition plein sud, la proximité de la plage, le calme, l’environnement immédiat, les commodités au pied de la résidence …..

Alors, à qui le tour ?

Réservez dès maintenant votre prochain séjour à Marbella Costa Del Sol - vue mer, les pieds dans l'eau : www.studiomarbella.fr
Kerncijfers
  • Type : Appartement in een appartementencomplex
  • 1 vertrek - 2/4 personen
  • 1 badkamer
  • Woonoppervlak : 45 m²
  • Verdieping: 6de
  • met lift
Indeling van de woning
  • Provisiekast
  • Gesloten keuken
  • Woonkamer met 1 Tweepersoonsbed, 1 Bedbank(en)
  • Badkamer
  • Terras
De kenmerken van het zwembad
  • Gemeenschappelijk zwembad - Zwembad het gehele jaar open
  • Type zwembad : Ingegraven
  • Vorm zwembad : Ovaal
  • Afmetingen van het zwembad : 30m
  • Veiligheidssysteem : Hekwerk
  • Diepte : niet ingevuld
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Huisdieren toegestaan (met toestemming vooraf van de eigenaar)
  • Dichtbij een vliegveld
  • Dichtbij een autosnelweg
Multimedia
  • Televisie
  • TNT (in Frankrijk)
  • Telefoon
  • Wifi gratis (Wifi binnenshuis)
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Koffiezetapparaat
  • Broodrooster
  • Afwasmachine
  • Wasmachine
  • Koelkast
  • Kookplaat
  • Waterketel
  • Stofzuiger
  • Strijkijzer
  • Haardroger
Buiten
  • gemeenschappelijke parkeerplaats
Overig
  • Plafondventilator
  • Airconditioning
  • Douche
  • Kluis
Extra voorzieningen
  • Lakens inbegrepen
  • Handdoeken inbegrepen
  • Schoonmaak inbegrepen
  • Rolstoeltoegankelijk
Overzicht van de vakantiewoning Marbella nr.101965
1 badkamer, deze vakantiewoning van 45 m² type appartement in een appartementencomplex ligt in Marbella. Ze is geschikt voor 2 tot 4 personen.
Volledige beschrijving van de vertrekken

Deze vakantiewoning is ideaal voor een verblijf aan zee of aan de oceaan, ligt in Marbella, Málaga (provincia de), Spanje, aan zee, met zicht op zee.

In de buurt: strand (150 m), toegang naar de zee (1.3 km), jachthaven (2.3 km), golf (20 km).

Vanhier kan u naar : Marbella, Málaga (provincia de), Costa del Sol, Franse Middellandse Zeekust, Costa Del Sol.
Kijk op de kaart

Deze vakantiewoning type appartement in een appartementencomplex beschikt over de volgende uitrustingen:Deze vakantiewoning "zee" laat dieren toe (honden, katten) mits voorafgaand akkoord van de eigenaar.

Huur goedkoop in Marbella. Deze vakantiewoning appartement in een appartementencomplex, rechtstreeks van een particulier en zonder commissie, is 10 tot 40% goedkoper dan de gemiddelde huurprijzen op de markt.

De verhuurder adverteert op de site sinds 08/12/2015.

Neem contact op met de eigenaar via de beveiligde webmail om de huurvoorwaarden te bespreken.

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

Plaatsbepaling van de vakantiewoning
Deze tekst is automatisch vertaald.
Op 35m van de luchthaven van Malaga. en 10 km ten oosten van Marbella / Puerto Banus. Het Coronado was een 4 * hotel ligt op 3 minuten lopen van een van de mooiste stranden van de Costa del Sol en heeft behouden van de diensten van een groot hotel, zoals conciërge, bar, restaurant en zwembaden. Buiten Pkg. Halverwege tussen de kleine jachthaven naast de beroemde Cabopino Artola duinen en het strand Nikki Beach, de woning is gelegen in het hart van een schitterende subtropische zeer rustige groene omgeving.
A 35m de l’aéroport de Malaga. et à 10 km à l’Est de Marbella/Puerto Banus. Le Coronado qui fût un hôtel 4* est à 3 minutes à pieds d’une des plus belles plages de la Costa Del Sol et a conservé les services d’un grand hôtel, tels que conciergerie, bar, restaurant et piscines. Pkg extérieur. A mi chemin entre la petite marina de Cabopino jouxtant la célèbre dune d’Artola et la plage du Nikki Beach, la résidence est implantée au cœur d’une magnifique zone verte subtropicale très calme.

  • Vakantie Reisdoel : Zee (PLAGE - 150 m)
  • Verdieping : 6 met lift
  • Uitzicht op zee
  • Ligging (op het zuiden bijv.) : Zuid
Toegankelijkheid
Deze tekst is automatisch vertaald.
Marbesa ligt op 35 minuten van de luchthaven van Malaga bij Autovia A7, aan het strand 10 kilometer ten oosten van Marbella / Puerto Banus

Directe betaling aan de eigenaar zonder commissie via overschrijving, Paypal of Visa / Mastercard online!
Situé à 35 minutes de l’aéroport de Malaga par l’Autovia A7, Marbesa se trouve en bord de plage à 10 kilomètres à l’Est de Marbella/Puerto Banus

Règlement direct au propriétaire sans commission par Virement bancaire, Paypal ou Visa/Mastercard en ligne !
Oordeel van de huurders
De aanbevelingen van de huurders.
« VoorgaandVolgend »
Waarom zijn deze opmerkingen betrouwbaar ?
Kwaliteitscontrole

Deze vakantiewoning heeft geen opmerkingen gekregen met een cijfer lager dan 4 op een totaal van 5, en ook geen alert.

De Kwaliteitsservice stelt zich ten doel om te zorgen dat de advertenties zeer betrouwbaar zijn en dat de huurders tevreden zijn.

De Kwaliteitsservice MediaVakanties.com :

  • Volg de mate van tevredenheid van huurders voor elke advertentie,
  • Controleer de echtheid van de opmerkingen,
  • Voert een systematisch kwaliteitsonderzoek uit in geval van negatieve beoordeling door een huurder,
  • Staat de verhuurder bij om de kwaliteit van zijn aanbieding te verbeteren ,
  • Neemt indien nodig corrigerende maatregelen waarmee de betrouwbaarheid van de advertenties kan worden gegarandeerd : info verhuurder, kwaliteitsmelding of verwijdering advertentie
Ons kwaliteitsbeleid
Geef aan wat niet klopt aan deze advertentie.
Indien u onze kwaliteitsservice over deze advertentie wenst te berichten, klik hier .
Betaling : Rechtstreeks van de eigenaar
De huur moet rechtstreeks betaald worden aan de eigenaar.
Uw veiligheid staat voorop
Beveiligde Betaling beschikbaar
  • Het platform MediaVakanties.com bevat procedures om frauduleuze advertenties tegen te gaan.
  • De site kent geen fraude sinds meerdere jaren.
Beschikbaarheidskalender
Beschikbaar Last-minute aanbieding Gereserveerd Reservatie in aanvraag

Tarieven van de vakantiewoning
350 € / 840 €$ 375 / $ 900£300 / £719512 $CAN / 1.229 $CAN342 SFr / 821 SFr /wk.
Waarom zijn de vakantiewoningen MediaVakanties.com goedkoper ?
Periode Meer info over de tarieven opVerblijf < 7 dagen Minimale verblijfsduur
van 30/04/24 tot 01/06/24490 €$ 525£420717 $CAN479 SFr / wk.7 overnachtingen
van 01/06/24 tot 29/06/24630 €$ 675£540922 $CAN616 SFr / wk.
van 29/06/24 tot 27/07/24700 €$ 750£6001.024 $CAN685 SFr / wk.
van 27/07/24 tot 07/09/24840 €$ 900£7191.229 $CAN821 SFr / wk.
van 07/09/24 tot 28/09/24630 €$ 675£540922 $CAN616 SFr / wk.
van 28/09/24 tot 31/12/26neem contact op met de eigenaar

  • Minimale verblijfsduur : 7 nachten
  • Betaling voorschot aan de eigenaar bij reservering (rechtstreekse betaling): 35% van de huur

Deze tekst is automatisch vertaald.
================================================= == =============================================== ==
Prijsbeleid: Wij willen onze gasten niet straffen met stijgende prijzen tijdens de verschillende schoolvakanties. Onze prijzen zijn dus seizoensgebonden en er geldt dus geen toeslag tijdens deze periodes. (Kerstmis, Pasen, Februari, Hemelvaartsbruggen, Pinksteren, etc.....). Houd er echter rekening mee dat alleenstaande ouders met een kind van dezelfde voordelige voorwaarden kunnen profiteren!
Let op: de prijzen gelden voor een bezetting van 1 of 2 personen. Raadpleeg onze site voor onze gedetailleerde prijzen als u met meer dan 2 personen bent (volwassenen of kinderen). Elektriciteitsbijdrage: 1?/dag en 2? in de winter en de zomer

Van september tot juni: 1 week gratis!

Bezoek onze eigen website: www.studiomarbella.fr

================================================= == =============================================== ==
In september, oktober, mei en juni: Verblijf 3 weken voor 2,5 betaald + 1 nacht of 4 weken voor 3 betaald + 1 nacht! !
Van november tot april:Verblijf 3 weken voor 2 betaald + 1 nacht of 4 weken voor 2,5 betaald + 1 nacht!
================================================= == =============================================== ==

Minimaal 7 dagen van 1 mei tot 31 oktober en van zaterdag tot zaterdag
Kinderbedje op aanvraag en met toeslag
Goed opgevoede hond geaccepteerd zonder extra kosten
Borg bij aankomst: ? 240 contant

Commissievrije betaling via directe eigen overschrijving of via Visa/Mastercard online

Neem contact met ons op voor al onze prijzen en beschikbaarheid:

www.studiomarbella.fr
==================================================================================================
Politique tarifaire : Nous ne souhaitons pas pénaliser nos hôtes avec des tarifs à la hausse pendant les divers congés scolaires. Nos tarifs sont donc saisonniers et ne subissent par conséquent aucun supplément pendant ces périodes. ( Noël, Pâques, février, ponts ascension, pentecôte, etc ..... ). A noter cependant qu'un parent isolé avec un enfant pourra bénéficier de ces mêmes conditions avantageuses !
Attention : Les tarifs sont donnés pour une occupation de 1 ou 2 personnes. Veuillez consulter notre site pour prendre connaissance de nos tarifs détaillés si vous êtes plus de 2 personnes (adultes ou enfants). Participation électricité : 1€/jour et 2€ en hiver et été

De septembre à Juin : 1 semaine gratuite !

visitez notre site propre : www.studiomarbella.fr

==================================================================================================
En septembre, octobre, mai et juin : Restez 3 semaines pour 2,5 payées + 1 nuit ou 4 semaines pour 3 payées + 1 nuit ! !
De novembre à Avril : Restez 3 semaines pour 2 payées + 1 nuit ou 4 semaines pour 2,5 payées + 1 nuit !
==================================================================================================

7 jours minimum du 1er mai au 31 octobre et du samedi au samedi
Lit enfant sur demande avec supplément
Chien bien éduqué accepté sans supplément
Caution à l'arrivée : 240€ en espèces

Règlement sans commission par virement direct propriétaire ou par Visa/Mastercard en ligne

Contactez nous pour connaître tous nos tarifs et disponibilités :

www.studiomarbella.fr
Optionele multirisk-verzekering
Teneinde de kwaliteit van het aanbod te waarborgen heeft MediaVakanties.com© een multirisk-verzekering (optioneel) voor haar huurders : woning komt niet overeen met de advertentie, huurrisico, annulering/onderbreking verblijf, huurfraude, reisbijstand. Klik hier voor meer informatie.
Advertentie aangeboden door MediaVakanties.com
Allerlaagste prijs
Tussen particulieren
Geen commissie
Veiligheid
Fraudecontrole
Tevredenheidsenquête huurder
Verhuurder
Dhr Patrick D.
lid sinds 08/12/2015
Gesproken talen : FR EN ES US
Aantal advertenties : 1
Bericht
+31
de minimale verblijfsduur die wordt geaccepteerd voor deze locatie is 7 nachten
Verstuur
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()
Reserveer! Dhr Patrick D. Gesproken talen : FR EN ES US