Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen aan zee Seine-Maritime
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Seine-Maritime
1 / 8
158 op- of aanmerking - Pagina 1/8
Marina R, 20/08/2019
5/5
Het huisje voldeed aan de verwachtingen, ligt heel strategisch in een doodlopend straat midden in het centrum van Etretat en toch weggetrokken van de drukte en het lawaai, het strand ligt op amper 5 min wandelafstand direct aan de reddingspost wat heel geruststellend is als je met kinderen op reis bent. Ook de winkeltjes, bakkers, restaurants e.a. zijn op amper 5 min afstand, het enige nadeel is het parkeren, het is overal betalend maar voor 7 dagen in de groene zone betaal je maar 25 Euro en in de rode zone 50 euro, wat nog wel meevalt, op ongeveer 1 km is er een gratis parking. De verhuurders zijn heel vriendelijk en correct
Mia V, 06/08/2019
4/5
Prachtige locatie, jammer dat de woning niet proper was. De woning komt overeen met de omschrijving, maar de hygiëne liet te wensen over. Er was blijkbaar niet schoongemaakt, zelfs keukenpannen, bestek enz ongewassen weggeborgen. De woning is zeker aan opfrissing en renovatie toe.

Huis Saint Valéry en Caux 1 tot 8 personen
Vakantiewoning Veulettes-sur-Mer, tot 10 km Van Saint Valéry en Caux - Seine-Maritime - Haute-Normandie
Carlo V, 14/04/2016
5/5
Zeer mooie ligging.Goed onderhouden huis.Fijn contact met de eigenaar (mail),en met de gerante/kuisvrouw. We komen zeker terug!!

Huis Saint Valéry en Caux 1 tot 8 personen
Vakantiewoning Veulettes-sur-Mer, tot 10 km Van Saint Valéry en Caux - Seine-Maritime - Haute-Normandie
Hilaire D, 25/08/2015
5/5
Dit was een prachtige vakantie in een zeer comfortabel huis... het was een droomhuis, mooi gelegen met een prachtig uitzicht op de zee.

Vakantiehuis Etretat 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Sassetot-le-Mauconduit, tot 20 km Van Etretat - Seine-Maritime - Haute-Normandie
Kathleen L, 04/06/2015
4/5
Tevreden over voldoende keukenbenodigdheden. Gezellig huisje alleen jammer dat er geen parking voorhanden is . Wel midden in Etretat en dicht bij zee en winkels. Ook veel toeristische documentatie aanwezig.
Wilmering L, 30/08/2014
4/5
Het is een kleine studio op een schitterende locatie voor ieder die van wandelingen langs het strand houdt. Het ligt vlak aan zee en het strand is weliswaar een keienstrand maar een echte wandelaar schikt daar niet voor terug. Het is er heel erg stil en ligt zo geïsoleerd dat er geen bereik is voor mobiele telefoon of internet... voor ons was dat een verademing! Een bijzondere plek.

Studio Etretat 1 tot 3 personen
Vakantiewoning Saint-Pierre-en-Port, tot 20 km Van Etretat - Seine-Maritime - Haute-Normandie
Lieve L, 16/06/2014
5/5
Het is een zeer gerieflijk en goed uitgerust huis. Naast het prachtige zicht was het huis voldoende ruim voor 6 volwassenen en 2 kindjes. Belangrijk punt is dat elke volwassenenslaapkamer kon beschikken over een 'eigen' badkamer. Ook de 'cottage' met zetels en spelmaterialen is een echte meerwaarde.

Huis Saint Valéry en Caux 1 tot 8 personen
Vakantiewoning Veulettes-sur-Mer, tot 10 km Van Saint Valéry en Caux - Seine-Maritime - Haute-Normandie
Ria V, 09/06/2014
5/5
Deze woning beantwoordt aan alle comfort en mogelijkheden zoals beschreven op de website. Een pareltje van een woning aan de Normandische kust ! De grootste troef van deze woning is de ligging en het zicht op de ganse baai van Veulettes-sur-Mer. Een aanrader !

Huis Saint Valéry en Caux 1 tot 8 personen
Vakantiewoning Veulettes-sur-Mer, tot 10 km Van Saint Valéry en Caux - Seine-Maritime - Haute-Normandie
S D, 31/05/2009
5/5
Leuk huisje in centrum Etretat met schitterende omgeving. Ideaal voor tussendoor en heel goedkoop.
C. T, 23/08/2008
4/5
Eenvoudige, maar sfeervolle woning. Ligging in een vrij rustige zijstraat vlakbij het centrum van Etretat. Zee en winkels binnen 100 meter. Gratis parkeerruimte op 200 meter. Keuken en badkamer eenvoudig, doch netjes en voldoende. Goede bedden. Schuurtje met wasmachine. Binnenplaats in gemeenschap met buren. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Christophe M, 12/09/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Warm welkom van de eigenaren die de plaatselijke krant van de dag van aankomst aanboden. Prachtig ingericht appartement, zeer goed uitgerust en onberispelijk schoon.
Accueil chaleureux des propriétaires qui ont offert le journal local du jour de l'arrivée. Appartement joliment décoré, très bien équipé et d'une propreté irréprochable.

Appartement in een appartementencomplex Fécamp 2 personen
Vakantiewoning Saint-Pierre-en-Port, tot 10 km Van Fécamp - Seine-Maritime - Haute-Normandie
Ina S, 18/08/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het appartement kwam overeen met onze ideeën en de advertentie. De verhuurder was zeer betrouwbaar en meegaand. De borg hebben we direct teruggekregen. Etretat is een prachtige plek. Het huis lag midden in de stad, op 2 minuten lopen van het strand. Er waren elke dag veel toeristen onderweg, maar in de omgeving hebben we daar niets van gemerkt. Er was een supermarkt tegenover. Waar we even aan moesten wennen was met parkeren. Een betaalde parkeerplaats was ongeveer 15 minuten lopen. Een gratis parkeerplaats ongeveer 25 minuten lopen. Maar we raakten eraan gewend. Dat was toen geen probleem. We komen zeker terug. Met dank aan de verhuurder!
Die Wohnung entsprach unseren Vorstellung und der Anzeige. Der Vermieter war sehr zuverlässig und zuvorkommend. Die Kaution haben wir sofort zurück bekommen. Etretat ist ein wunderschöner Ort. Das Ferienhaus lag mitten im Ort, 2Gehminuten vom Strand entfernt. Touristen waren täglich sehr viele Unterwegs, aber wir haben in der Anlage davon nichts mitbekommen. Ein Supermarkt gab es gegenüber. Wo wir uns daran gewöhnen mussten, war das Parken. Ein kostenpflichtiger Parkplatz ca. 15 Gehminuten war entfernt. Ein Kostenfreier Parkplatz ca. 25.Gehminuten. Aber wir haben uns daran gewöhnt. Das war dann kein Problem. Wir kommen bestimmt wieder. Danke an den Vermieter!
Isabella E, 09/08/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het appartement ligt op een geweldige locatie - het strand en de supermarkt zijn in twee minuten te bereiken. Het huis zelf is erg charmant. Het appartement is comfortabel ingericht, dus veel binnen blijven tijdens een regenachtige dag was geen probleem. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. De verhuurder was altijd bereikbaar en zeer vriendelijk en de dame ter plaatse was zeer behulpzaam en aardig. We hadden echt een geweldige tijd in Etretat en genoten enorm van ons verblijf in het appartement. Bedankt!
Die Ferienwohnung ist super gelegen - Strand und Supermarkt sind in zwei Minuten zu erreichen. Das Haus an sich ist sehr charmant. Die Wohnung ist gemütlich eingerichtet, so dass es kein Problem war, sich während eines Regentages viel drinnen aufzuhalten. Es ist alles vorhanden, was man braucht. Der Vermieter war stets erreichbar und sehr freundlich und die Dame vor Ort sehr hilfsbereit und nett. Wir hatten eine ganz tolle Zeit in Etretat und haben unseren Aufenthalt in der Ferienwohnung rundum genossen. Vielen Dank!
Cyrus P, 26/07/2023
4/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer goed verblijf en appartement, schoon, functioneel, warm en zeer goed gelegen. Aan de andere kant zou het niet slecht zijn om te proberen een parkeerplaats bij de huurprijs te bieden.
Met vriendelijke groeten.
Très bon séjour et appartement, propre, fonctionnel, chaleureux et très bien situé. Par contre essayer de prévoir un emplacement voiture inclus dans la location serait pas mal. Cordialement.
Lucien B, 22/05/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
zeer mooie locatie, de eigenaar gaf ons een warm welkom
de verhuur zelf is goed ingericht, er is alles wat je nodig hebt voor een goede vakantie, het uitzicht op de zee is prachtig, de plaats is rustig en de lift die naar het parkeerniveau leidt is een pluspunt
aanbevelen
très belle location , le propriétaire nous a réservé un bel accueil la location par elle même est bien aménagée, il y a tout ce qu'il faut pour passer de bonnes vacances, la vue sur la mer est magnifique, l'endroit est calme et l'ascenseur qui donne au niveau parking est un plus a recommander

Appartement in een appartementencomplex Dieppe 2 personen
Vakantiewoning Dieppe - Seine-Maritime - Haute-Normandie
Catherine F, 04/05/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Een goed uitgeruste accommodatie, op 2 niveaus, die de charme van het oude combineert met modern comfort, en vooral een adembenemend uitzicht op de zee en de kliffen: een droomlocatie! De hele stad is te voet bereikbaar (winkelen, musea ..., de promenade op het strand voor het huis.
7 volwassenen kunnen er probleemloos verblijven. (en we hebben de bank in de tweede woonkamer niet gebruikt). Enige nadeel: de zeer willekeurige internetverbinding, de intermitterende tv.
Natalie is zeer beschikbaar en neemt in ieder geval de telefoon op. Dankzij haar!
Un logement bien équipé, sur 2 niveaux, qui allie le charme de l'ancien au confort moderne, et surtout une vue époustouflante sur la mer et les falaises : un lieu de rêve ! Toute la ville est accessible à pied (courses, musées ..., la promenade sur la plage devant la maison. 7 personnes adultes peuvent y séjourner sans problème. (et nous n'avons pas utilisé le canapé du second salon). Seul bémol : la connexion internet très aléatoire, la TV intermittente. Natalie est très disponible et répond au téléphone dans tous les cas. Merci à elle !
Stephane B, 08/11/2022
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ideaal gelegen, mooi vissershuis, comfortabel en goed uitgerust. Aangename gastheren, goede contacten.
Enige nadeel, je moet anticiperen op parkeren.
Idéalement située, jolie maison de pêcheur, tout confort et bien équipée. Hôtes agréables, bons contacts. Seul bémol, il faut anticiper le stationnement.
Didier G, 01/10/2022
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer goede ontvangst op de dag van aankomst. Zeer schoon en zeer goed uitgerust huis, er ontbreekt echt niets. Als ik terugkeer naar deze regio, zal ik terugkeren naar dit huis.
Très bon accueil le jour d’arrivée. Maison très propre et très bien équipée, il ne manque vraiment rien. Si je retourne dans cette région c’est dans cette maison que je retournerai.
José S, 17/09/2022
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer vriendelijke eigenaar.
Klein compleet huis, er is alles wat je nodig hebt terwijl je op 150 meter van het strand en leuke restaurantjes in het hart van Etretat bent. Kan niet wachten tot de volgende feestdagen of weekenden.
Propriétaire très sympathique. Petite maison complète, il y a tout ce qu'il faut en étant à 150m de la plage et des petits restos sympas au coeur d'Etretat. Vivement les prochaines vacances ou week-ends.
Celine E, 30/08/2022
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het appartement kwam perfect overeen met de beschrijving. Het is gelegen in het hart van het stadscentrum, op 5 minuten lopen van het strand van Etretat, waar een openbare parkeerplaats (rode zone) is met een wekelijks pakket (80 ?). De binnenplaats van dit kleine huis is zeer ruim en veilig als je jonge kinderen hebt. Zeer goed uitgeruste geïntegreerde keuken, er ontbreekt niets. Zithoek (bank niet ombouwbaar), voldoende voor vakanties. Wenteltrappen die leiden naar zeer ruime slaapkamers. Een gelegen op de 1e verdieping met badkamer op dezelfde overloop dan op de 2e verdieping voor de tweede semi-zolder slaapkamer (2 eenpersoonsbedden en kleine cocooning gebied). Comfortabel beddengoed. Basisbenodigdheden aanwezig voor aankomst. Smaakvol ingericht in het thema van de zee voor de begane grond. Zeer schone accommodatie. Zeer warm welkom van de gastheer. Alles wordt gedaan om een zeer goed verblijf te hebben.
L'appartement correspondait parfaitement au descriptif. Il est situé au coeur du centre ville à 5 mins à pied de la plage d'Etretat où se trouve un parking public (zone rouge) proposant un forfait à la semaine (80€). La cour intérieure de cette petite maison est très spacieuse et sécurisée lorsque l'on a des enfants en bas âge. Cuisine intégrée très bien équipée, il ne manque rien. Coin salon (canapé non convertible), suffisant pour les vacances. Escaliers en colimaçon menant à des chambres très spacieuses. L'une située au 1er étage avec SDB sur le même palier puis au 2ème étage pour la seconde chambre semi-mansardée (2 lits simples et petit coin cocooning). Literie confortable. Articles de première nécessité prévu pour l'arrivée. Décoré avec goût sur le thème de la mer pour le RDC. Logement très propre. Très bon accueil de l'hôte. Tout est fait pour passer un très bon séjour.
1 / 8
158 op- of aanmerking - Pagina 1/8