Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Savoie
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Savoie
1 / 27
532 op- of aanmerking - Pagina 1/27
Leen V, 26/08/2023
5/5
Wij huureden voor 2 weken beide vakantiehuizen voor een groep van 17 volwassenen en 4 kinderen. Het huis was ruim en compleet ingericht. De ontvangst en ondersteuning door de verhuurder uitstekend. We hebben genoten van de vele mogelijkheden (wielrennen, wandelen en luieren in de grote tuin) die het huis en de omgeving ons hebben geboden. Eigenlijk kunnen we alleen maar positief zijn over deze huizen en bevelen die voor een grote groep aan.

Chalet Saint Jean d'Arves 17 tot 27 personen
Vakantiewoning Saint Jean d'Arves - Savoie - Rhône-Alpes
Hans E, 28/02/2022
5/5
Super gezellig appartement waar we met 6 personen verbleven. vlakbij de lift richting Meribel en les Menuires. Supermarkt op loop afstand. Prima plek om een heerlijke skivakantie te houden.

Appartement in een chalet Saint Martin de Belleville 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Saint Martin de Belleville - Savoie - Rhône-Alpes
Stefan B, 13/01/2022
5/5
Mooi, schoon en ruim appartement. Goede ligging tov van ski gebied en mooi uitzicht.

Appartement in een chalet Valmorel 4 tot 9 personen
Vakantiewoning Valmorel - Savoie - Rhône-Alpes
Van Ansem C, 11/01/2022
4/5
Er zijn 2 badkamers, 1 met bad en 1 met douche. Een extra douche zou fijn zijn als je met een grote groep verblijft. Verder een comfortabel en compleet ingerichte chalet. Eigenaar is erg aardig en gastvrij.
Marc G, 04/09/2020
5/5
Buitenterras mooie meerwaarde. Appartement heel goed uitgerust.
Marcel K, 30/07/2019
5/5
Heerlijk rustig in een prachtige omgeving. De verhuurder is zeer flexibel en het huisje is prachtig
Pedro V, 24/03/2019
4/5
Geweldig huis, 3 gezinnen 13 personen, top Veel toiletten en douches en op de kamers Geen broodservices is geen issue Ervoor gekozen om toch met de auto naar de piste te van, bij veel sneeuw kan skiënd, of met busje
Sara D, 02/01/2019
5/5
Zeer aangenaam en praktisch en verzorgd huisje. Op wandelafstand van de skipiste, alle comfort aanwezig. Voldoende ruimte voor 9 personen. Bedankt voor het aangename verblijf.

Appartement in een chalet Val Cenis 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Val Cenis - Savoie - Rhône-Alpes
M. S, 08/03/2016
5/5
Een heel lekker ruim en sfeervol appartement, goed uitgeruste keuken (alleen zelf lucifers en extra vuilniszakken en wc papier meenemen). Filterkoffie apparaat. Sauna en Jacuzzi top. Vriendelijke eigenaar. Houtkachel brandt goed. Dicht bij piste en skiverhuur, je loopt er zo heen. Bedden zijn goed, vrij hard. Prachtig uitzicht. Pendelbus naar dorpje voor de deur. Prijzig, maar zeer goed.

Appartement in een chalet Valmorel 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Valmorel - Savoie - Rhône-Alpes
Jantien S, 06/03/2016
5/5
Het is een heel mooi ruim appartement met een heerlijk terras op het Zuiden en de verhuurders zijn heel aardig en makkelijk. Omdat het midden in het dorp ligt en het een doorgaande weg is , is het af en toe wel wat druk met auto`s . De afstand naar de eerste skilift is 30 m. lopen, dus je kunt als je wilt thuis lunchen en de ski`s bij de skilift laten staan. wat wel jammer is , er is geen internet, dit kun je wel gratis voor 1 uur krijgen bij de office de tourisme die vlak bij is. Ook heeft de familie dichtbij een parkeerplaats ter beschikking. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad, mede dankzij het appartement omdat het weer niet helemaal meewerkte.

Appartement in een chalet Saint Martin de Belleville 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Saint Martin de Belleville - Savoie - Rhône-Alpes
Hans K, 03/01/2014
5/5
Zeer ruim en compleet Chalet aan de voet van de lift naar het skigebied. van La Plagne. Het Chalet is van alle gemakken voorzien, de bakker brengt het brood vroeg in de ochtend aan de deur. De ligging is rustig en vrij. Wij waren met 8 personen en hadden een slaapkamer "over". Van harte aan te bevelen voor grotere gezelschappen. Zeer vriendelijke eigenaresse, communicatie was prima en accuraat. Een rit in de bobslee (eindigt 200 m van het Chalet) is van harte aan te bevelen.
Cor K, 17/09/2013
4/5
prima vakantieverblijf voor meerdere personen. woning eenvoudig afgewerkt, een plus punt is dat alles aanwezig is, wasmachine, magnetron, vaatwasser etc. uitstekende matrassen, ruime gedeelde slaapplaatsen wij zijn met 7 volwassenen een week geweest, en zijn zeer tevreden over de prijs / kwaliteit verhouding. de verhuursters is welwillend en vriendelijk,

Vakantiehuis Valmorel 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Saint-Oyen, tot 20 km Van Valmorel - Savoie - Rhône-Alpes
Hf L, 11/04/2011
5/5
Prachtig huis, mooi gelegen. Maar 5 minuutjes naar Arc 1600 met de auto. Alles was prima in orde, en de verhuurder was aardig en reageerde steeds snel op mail. De open haard was heerlijk en maakte het hele huis knus en gezellig. Heerlijke bedden. De borg van € 1000,- vond ik wel te hoog en het duurde heel erg lang voordat we dat teruggestort kregen. Verder alles dus prima in orde en goed verzorgd.
Ester S, 27/03/2011
5/5
Een zeer nette en comfortabel chalet. Niet echt heel erg groot maar ruim voldoende om met vier personen te verblijven. De locatie ligt zeer gunstig ten opzichte van de lift (ongeveer 30 meter lopen). Om dit chalet met 6 personen te huren lijkt ons wat klein. Verder was in alles voorzien. Een mevrouw legde ons alles uit over het gebruik en was erg vriendelijk. De communicatie is vanaf het begin bijzonder vriendelijk en voorspoedig verlopen. Ook de borg werd binnen een week weer netjes geretourneerd. Voor herhaling vatbaar en zeker ook aan te raden voor anderen!
Catherine C, 28/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer tevreden over ons verblijf. Alles is perfect: de ligging van het appartement volle zon en vrij uitzicht. Goed ingerichte accommodatie, zeer schoon, goed ingericht, met alles wat je nodig hebt. Dicht bij de shuttles, en met een zeer praktische en vriendelijke VIVAL-winkel er tegenover. Gemakkelijke en warme uitwisseling met de eigenaar. Kortom, in alle opzichten een uitstekend verblijf.
Extrêmement satisfaits de notre séjour. Tout est parfait : la situation de l'appartement plein soleil et vue dégagée. Logement bien décoré, très propre, bien aménagé, avec tout ce qu'il faut. A proximité des navettes, et avec un commerce VIVAL en face très pratique et sympathique. Echange facile et chaleureux avec le propriétaire. En bref, excellent séjour à tout point de vue.

Appartement in een chalet Les Saisies 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Les Saisies - Savoie - Rhône-Alpes
David M, 18/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Aangename studio, functioneel, goed gelegen, consistent met de beschrijving en foto's.
Agréable studio, fonctionnel, bien placé, conforme à la description et photos.
Marie-Odile B, 14/03/2024
4/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
De keuken is relatief klein voor een accommodatie voor 12 personen. Het chalet ligt niet echt dichtbij de skiliften die u naar het Arrondaz-plateau brengen (vertrek vanaf de skischolen en de Piou Piou-club). Als er jonge kinderen zijn met de schoenen en uitrusting is het een beetje ingewikkeld. We ontdekten aan het einde van het verblijf dat er in het dorp een gratis kluisje was om aan het eind van de dag apparatuur in te leveren. Het kan interessant zijn om dit in de advertentie te vermelden, het kan erg handig zijn als er kinderen zijn. De terugkeer naar het chalet wordt gemakkelijker gemaakt.
La cuisine est relativement petite pour un logement prévu pour 12 personnes. Le chalet n'est pas vraiment proche des remontées mécaniques qui permettent de monter au plateau d'Arrondaz (départ des écoles de ski et du club Piou Piou). Quand il y a de jeunes enfants avec les chaussures et le matériel cela est un peu compliqué. Nous avons découvert à la fin du séjour qu'il y avait dans le village une consigne gratuite pour déposer le matériel en fin de journée. Il serait peut-être intéressant de le signaler dans l'annonce, cela peut être très utile quand il y a des enfants. La remontée vers le chalet en sera facilitée..
Paule G, 12/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Accommodatie die aan onze verwachtingen voldoet in een authentiek dorp.
Zeer aangename eigenaren, attent op onze behoeften, zeer goed adres.
Logement conforme à nos attentes dans un village authentique . Propriétaires très agréables , à notre écoute , très bonne adresse .

Appartement in een chalet Saint Martin de Belleville 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Saint Martin de Belleville - Savoie - Rhône-Alpes
Philippe C, 11/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Goed gelegen accommodatie, dicht bij alles, ruim -
Gezellige woonkamer met open haard
Logement bien situé, à proximité de tout, spacieux - Séjour agréable avec cheminée
Paulina G, 11/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Chalet goed gelegen nabij een stoeltjeslift, comfortabel en ruim, uitgerust voor 8 personen.
De eigenaar is gemakkelijk te bereiken, beschikbaar en vriendelijk
Aanbevelen!
Chalet bien situé à proximité d'un télésiège, confortable et spacieux, équipé pour 8 personnes. La propriétaire est facile de contact, disponible et agréable A recommander!
1 / 27
532 op- of aanmerking - Pagina 1/27