Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Franse Alpen
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Franse Alpen
1 / 34
661 op- of aanmerking - Pagina 1/34
Olga F, 24/07/2023
5/5
Prachtig mooi groot huis! Van alle gemakken voorzien. (Kruiden, wc papier, afwasmiddel, handzeep, fohn, keukenrol enzovoort) Eigenaar goed te bereiken via mail of telefoon nummer. Prachtig mooi gebied. Echte aanrader!!

Chalet Briançon 6 tot 9 personen
Vakantiewoning Le Monêtier-les-Bains, tot 12 km Van Briançon - Hautes-Alpes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Milena W, 12/04/2023
5/5
Prachtige woning, super service ideale ligging

Appartement in een chalet Valloire 12 tot 15 personen
Vakantiewoning Valloire - Savoie - Rhône-Alpes
Robert J, 06/03/2023
5/5
de woning was ruim genoeg voor zeventien personen, en mooi schoon opgeleverd aan os bij aankomst. keuken inventaris zeer ruim aanwezig. Alleen een kookplaat deed het niet goed, gelukkig hadden we twee. De informatie vooraf versterkt door de eigenaar was duidelijk en uitgebried. Enige minpunt : de wifi werkte totaal niet naar behoren. verder niks dan lof, we zouden er het liefst volgend jaar weer heen gaan !
Silvia S, 22/01/2023
5/5
We hebben hier een week genoten van dit huis. Ideaal voor kinderen en kleinkinderen. Iedereen had privacy en toch ook ruimte om dingen samen te doen.
Joost D, 07/02/2022
5/5
Hoewel ik zeg dat de omschrijving niet overeen komt met de advertentie ben ik niet ontevreden. In tegendeel zelfs. De advertentietekst en foto's doen wat ons betreft de woning te kort. Zo is er een zeer grote living met open keuken. In totaal bijna 60 m2, verdeeld over een keuken, eethoek, tv-hoek en zitkamer. Deze ruimte is voorzien van 4 stel tuindeuren naar het terras en twee ruime ramen. Erg licht dus, heerlijk. Er zijn naast de drie slaapkamers op de benedenverdieping en mezanine nog vier slaapplaatsen (deze hadden we uiteraard niet nodig). Twee in een ruime cabine voor de grote slaapkamer en nog twee op een slaapbank in de kamer. Dus geschikt voor 10 à 12 personen waar ook voldoende leefruimte voor is. Al met al kwalitatief heel goed en volledig ingericht en mooi gelegen. Je moet er wel rekening mee houden dat het huis lastig toegankelijk is voor het laden en lossen van de bagage (ca. 75 treden). Maar dat was al uit de omschrijving te halen. We hebben geen foto's gemaakt om toe te voegen, maar ik adviseer wat meer foto's van het interieur toe te voegen voor een completer beeld van het geheel. Een volledige plattegrond geeft wellicht een nog vollediger beeld. Maar zoals gezegd een heerlijke woning om te verblijven
Michiel S, 11/01/2022
5/5
Wij huurden beide woningen, welke met elkaar verbonden zijn. Zeer ruime woonkamers; uitstekend uitgeruste keuken. Er zijn gourmetstellen, raclette apparaten, enz. De slaapkamers zijn ruim en de bedden zijn prima. Bedlinnen en handdoeken zijn niet aanwezig; kan op verzoek wel gehuurd worden. Let op dat de electrakosten achteraf betaald moeten worden; wij waren totaal EUR110 kwijt. De eigenaar, Alain Cezanne, is erg vriendelijk en klantgericht. Nam de tijd om ons te ontvangen, en ging flexibel om met ons vertrek. De ligging van de huizen is prima. De skilift (die tijdens ons verblijf dicht was) en bus (die elke 20min. rijdt) zijn op vijf minuten lopen; wel een stijl en soms glad pad op. Het dorp (Les Orres 1650) is een fikse wandeling; maar kan met de auto of skibus snel bereikt worden. Er is helaas geen broodbezorgdienst. Wel zijn er volop terrassen en restaurants; net als op de piste. restaurants op de piste zijn trouwens niet duurder dan beneden, en ook erg goed.
Van Ansem C, 11/01/2022
4/5
Er zijn 2 badkamers, 1 met bad en 1 met douche. Een extra douche zou fijn zijn als je met een grote groep verblijft. Verder een comfortabel en compleet ingerichte chalet. Eigenaar is erg aardig en gastvrij.
Kristof C, 16/04/2019
5/5
Super chalet!
Astrid H, 25/03/2019
4/5
Het was allemaal keurig schoon en in orde.

Appartement in een chalet Saint Gervais Mont-Blanc 7 tot 14 personen
Vakantiewoning Saint Gervais Mont-Blanc - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Ingrid F, 19/03/2019
5/5
Alle info klopt, is zeer compleet huis, wel kleine en smalle tweepersoonsbedden. Als er problemen zijn lost verhuurder ze zeer snel op.

Chalet Morillon Grand Massif 12 personen
Vakantiewoning Verchaix, tot 1 km Van Morillon Grand Massif - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Chris K, 12/03/2019
5/5
Prima en ruime vakantiewoning die voldeed aan onze wensen

Appartement in een chalet La Norma 8 tot 10 personen
Vakantiewoning La Norma - Savoie - Rhône-Alpes
Sabine B, 08/01/2019
5/5
Zeer vriendelijk onthaal door de eigenaar, ook al waren wij veel te vroeg dan het voorziene uur, een zeer nette woning met alles aanwezig. Genoeg informatie en een leuke attentie bij aankomst! Wel wat zoeken om de chalet te vinden maar de buren hebben goed geholpen.

Appartement in een chalet Samoëns 5 personen
Vakantiewoning Samoëns - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Bas E, 07/01/2019
4/5
Prachtig chalet, weliswaar gedateerd, maar prima ingericht en goed onderhouden. Het chalet ligt wel 10min rijden van de hoofdweg af. De houtkachel was door omstandigheden buiten gebruik, maar het huis is prima te verwarmen met de elektrische kachels. de ski opslag is niet verwarmd. Verder alles aanwezig. er zijn maar 2 parkeerplaatsen.

Chalet La Clusaz 5 tot 11 personen
Vakantiewoning Entremont, tot 7 km Van La Clusaz - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
J W, 13/06/2018
4/5
Erg weinig stopcontacten en hier een daar weinig licht. Bijvoorbeeld in de badkamer geen stopcontact voor een fohn. Prima chalet. Alles keurig in orde en schoon

Chalet Oz en Oisans 10 tot 12 personen
Vakantiewoning Oz en Oisans - Isère - Rhône-Alpes
Henk H, 06/03/2018
4/5
Prijstechnisch vindt ik het aan de prijzige kant. De piste die op vijftig meter bereikbaar moet zijn is het hele jaar nog niet los geweest..
A.j. K, 15/09/2015
5/5
Prachtige ligging, Woning van alle gemakken voorzien,
Sophie V, 21/04/2015
5/5
Wij verbleven met ons gezin 14 dagen in deze vakantiewoning. De woning is een echte aanrader!!! Men heeft op vakantie het comfort van thuis!! Ons volgende verblijf is al geregeld!!!

Appartement in een appartementencomplex Aussois 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Aussois - Savoie - Rhône-Alpes
Hans K, 03/01/2014
5/5
Zeer ruim en compleet Chalet aan de voet van de lift naar het skigebied. van La Plagne. Het Chalet is van alle gemakken voorzien, de bakker brengt het brood vroeg in de ochtend aan de deur. De ligging is rustig en vrij. Wij waren met 8 personen en hadden een slaapkamer "over". Van harte aan te bevelen voor grotere gezelschappen. Zeer vriendelijke eigenaresse, communicatie was prima en accuraat. Een rit in de bobslee (eindigt 200 m van het Chalet) is van harte aan te bevelen.
Cor N, 14/06/2011
5/5
Voor het doel waar wij hem voor gehuurd hebben een geweldige plek.

Appartement Alpe d'Huez 14 tot 20 personen
Vakantiewoning Alpe d'Huez - Isère - Rhône-Alpes
Hf L, 11/04/2011
5/5
Prachtig huis, mooi gelegen. Maar 5 minuutjes naar Arc 1600 met de auto. Alles was prima in orde, en de verhuurder was aardig en reageerde steeds snel op mail. De open haard was heerlijk en maakte het hele huis knus en gezellig. Heerlijke bedden. De borg van € 1000,- vond ik wel te hoog en het duurde heel erg lang voordat we dat teruggestort kregen. Verder alles dus prima in orde en goed verzorgd.
1 / 34
661 op- of aanmerking - Pagina 1/34