Menu
665 € 1.260 € /wk.
Rechtstreeks van de eigenaar
Strand : 500 m Zicht op zee Vakantiehuis aanbevolen door huurders Tevens voor midweek en weekendverblijf Airconditioning
OmschrijvingStudio 99587
Deze tekst is automatisch vertaald.
Elegant, onafhankelijk huisje met zeezicht in Gaeta / Sperlonga met eigen parkeerplaats
Elegante cottage vista mare indipendente a Gaeta/Sperlonga con parcheggio privato
Deze tekst is automatisch vertaald.
??Gezellig onafhankelijk open huisje met zeezicht voor max. 3 personen, dichtbij de mooiste stranden van de kust van Lazio (AUTO VEREIST):
??1m. met de auto vanaf het Arenauta-strand, Trecento Gradini
??1 m. met de auto vanuit S.Agostino, gratis en uitgerust strand, en een gebied met restaurants, cafés, levensmiddelenwinkels
??7m. met de auto vanaf het historische centrum van Gaeta, 10 m van Sperlonga
??Patio en warme buitendouche
??Zonneterras voor gemeenschappelijk gebruik
??Privéparkeerplaats
??Keukenhoek met potten en pannen, mokkapot en waterkoker
??Airconditioner
Ontmoetingspunt tussen land en zee, vandaar de naam "Verdemare", die de perfecte balans van de natuur goed weergeeft, waarin ons gastvrije, uitgeruste en prachtige huis zich bevindt. Als u houdt van rust, natuur (en honden, dan zult u ook dol zijn op onze Ulysses en Kira!), de zee, geniet dan van de rust van een exclusieve plek ver weg van de zomerchaos, zelfs in het hoogseizoen (maar toch heel dicht bij de stranden en de belangrijkste bezienswaardigheden bereikbaar in een paar minuten met de auto), ondergaande charme van de prachtige zonsondergangen zichtbaar vanaf ons prachtige gedeelde terras, u houdt ervan om te verdwalen in de lucht met al zijn sterrenbeelden, "Verdemare" is de ideale plek voor u!
?Ons huisje is gelegen op een exclusieve plek, tegenover het gebied van grote hotels, op een heuvel op 300 meter van de zee, dus om in totale autonomie te bewegen, maar ook om de zeer nabijgelegen stranden te bereiken (vanwege de aanwezigheid van een weg met een vrij steile klim van ongeveer 200 m), heeft u een auto of tweewielig voertuig nodig.

??Mooi en panoramisch onafhankelijk open ruimte thermisch geïsoleerd huisje (25 m2) voor max. 3 personen, met uitzicht op zee en privéparkeerplaats, koud/warm airconditioning, LED TV, exclusief buitenterras en tuin, gelegen op een heuvel op slechts 300 meter van de zee, ondergedompeld in een tuin met olijfbomen en fruitbomen. Verzorgd afgewerkt en ingericht in elegante landelijke stijl, voorzien van een tweepersoonsbed voor 2 personen (afmeting 1,60 m x 2,00 m) en slaapbank voor eenmalig gebruik, kledingkast met 2 schuifdeuren, klaptafel en stoelen, badkamer met douchecabine, wastafel, bidet en toilet, haardroger, muskietennetten en luiken voor de duisternis's nachts.
Ze zijn aanwezig in de keukenkast en beschikbaar voor onze gasten: zout, olie, kruiden, suiker, koffie, thee.
Ze zijn inbegrepen:
??uitgeruste keuken (inclusief potten en borden) met kookplaat (4 branders), koelkast en vriezer, waterkoker
??eigen parkeerplaats
??Daikin warm/koud airconditioner
??bad- en beddengoed (elke 7 dagen verschoond).
??Het huisje heeft een warme buitendouche en een patio voor exclusief gebruik, uitgerust met stoelen en een tafel, waar het mogelijk is om buiten te eten.
??Bovendien zijn een groot en panoramisch solariumterras voor gemeenschappelijk gebruik (max. 3 koppels in totaal) en een tuin gelegen recht tegenover het huisje beschikbaar voor onze gasten.

?Lees onderstaande paragraaf om uw meest gestelde vragen te beantwoorden.
We hebben hieronder een sectie met veelgestelde vragen toegevoegd om alle vragen op te lossen die de meeste reizigers en onze gasten ons stellen, voor of na het boeken: ?

??Het huisje isbeschikbaar voor de geselecteerde data? Als u de data op de sitekalender kunt selecteren en ons het verzoek kunt sturen, is het antwoord JA, de data zijn beschikbaar.

??Waar ligt het huisje precies? Kun je te voet naar de zee? Ons huisje ligt aan de Via Flacca, direct op en boven het terrein van de grote hotels (Aeneas' Landing, Grand Hotel Le Rocce), op een heuvel op 300 meter van de zee; Om zich in totale autonomie te verplaatsen en om de nabijgelegen stranden te bereiken, is het daarom noodzakelijk om een auto of een tweewielig voertuig te hebben, vanwege de aanwezigheid van een vrij steile weg bergopwaarts van ongeveer 200 meter.

??Wat zijn de dichtstbijzijnde stranden? Zijn ze gratis of uitgerust? De mooiste stranden aan de kust van Lazio bevinden zich direct onder ons: precies het Arenauta-strand en het 300 Gradini-strand, op 1 minuut afstand. van auto's, van de Ariana. De lange zandkust van Sant'Agostino kan ook binnen 1 minuut met de auto worden bereikt, op 5 minuten afstand. met de auto de stranden van Serapo en Fontania.
Er zijn zowel gratis stranden, met de mogelijkheid om apart te betalen voor parkeren, als stranden uitgerust met ligbedden, parasols, ligstoelen enparkeren inbegrepen.

??Is er een wifi-verbinding? Helaas hebben wij nog geen ADSL-verbinding, maar het is wel mogelijk om zonder problemen verbinding te maken met je smartphone als hotspot.

??Is het mogelijk om in het hoogseizoen een weekend te verblijven? Enkel in de maanden juli en augustus verwachten wij, gezien de grote vraag, om organisatorische redenen een minimum verblijf van 7 nachten, met check-in en check-out op zondag.

??Hoeveel en wat voor soort bedden zijn er? Het huisje is geschikt voor maximaal 3 personen (3 volwassenen of 2 volwassenen met 1 kind), er is een tweepersoonsbed en een comfortabele slaapbank voor eenpersoonsgebruik. 1 kind jonger dan 2 jaar verblijft gratis. 1 kind van 2 jaar of ouder of 1 volwassene betaalt een toeslag van 20 euro per nacht.

??Zijn er kookpannen aanwezig? de kitchenette is uitgerust met potten en pannen om te koken. Het huisje is al voorzien van handdoeken en beddengoed (bij langer verblijf elke 7 dagen verschoond).

??Is er parkeergelegenheid? Ja, om dehuisje in het pand, er is een vrij steile klim, dus het heeft de voorkeur om een goede chauffeur te zijn!;-) Anders kunnen onze gasten als alternatief hun voertuig parkeren langs de oprit van ons pand, aan u de keuze !

??Hoe krijg ik de sleutels bij het inchecken? Wij overhandigen persoonlijk de sleutels aan onze gasten, zowel voor het huisje als voor de automatische buitenpoort, om ze volledig onafhankelijk te maken.

??Zijn dieren helaas niet toegestaan, ook al houden we heel veel van ze, aangezien we ook 2 honden hebben, een mannetje en een vrouwtje, waaronder een Maremma-herder, vrij op het terrein, die ondanks dat ze heel goed en volgzaam zijn tegenover hen? mensen, Helaas zijn ze niet altijd compatibel met andere honden of dieren.


Ons huisje is gelegen in een panoramisch gebied (uitzicht op de Pontijnse eilanden, Ischia en het voorgebergte van Circeo) tussen olijfbomen en fruitbomen, stil, zelfs in het hoogseizoen.
Sfeervolle plek van rust en exclusieve privacy, maar tegelijkertijd op slechts enkele minuten van de mooiste stranden van de kust van Lazio of van de karakteristieke centrahistorische steden Gaeta (7 minuten met de auto) en Sperlonga (10 minuten met de auto).
Het huis is ondergedompeld in de typische en rijke mediterrane vegetatie, op een terrein van 4 hectare, verdeeld over terrassen, en seizoensfruit (abrikozen, mispels, vijgen, peren, appels, druiven, enz.), evenals uit de tuin, is beschikbaar aan onze gasten.

Onze gasten hebben toegang tot het panoramische terras voor gemeenschappelijk gebruik, gelegen direct voor het huisje.
We wonen op hetzelfde terrein en in geval van nood zijn we beschikbaar voor onze gasten.
Onze lieve en lieve honden, Ulisse en Kira, leven vrij op hetzelfde terrein!

Check-in tijd: vanaf 16.00 uur
Uitchecktijd: vóór 11.00 uur
✔️Accogliente Cottage vista mare indipendente open space per max 3 persone, vicino alle spiaggie più belle della costa Laziale (NECESSARIA L'AUTO):
✔️1 m. di auto dalla spiaggia dell'Arenauta, Trecento Gradini
✔️1 m. di auto da S.Agostino, spiaggia libera e attrezzata, e zona di ristoranti, caffè, negozi alimentari
✔️7 m. di auto dal centro storico di Gaeta, 10 m da Sperlonga
✔️Patio e doccia esterna calda
✔️Terrazza solarium ad uso comune
✔️Parcheggio privato
✔️Angolo cottura con pentole stoviglie moka bollitore
✔️Condizionatore
Punto d'incontro tra terra e mare, di qui il nome "Verdemare", che ben esprime l'equilibrio perfetto della natura, nella quale si inserisce la nostra accogliente, accessoriata e meravigliosa casetta. Se ami la pace, la natura (e i cani, anche tu amerai i nostri Ulisse e Kira!), il mare, godere della tranquillità di un luogo esclusivo lontano dal caos estivo anche in alta stagione (eppure vicinissimo alle spiagge ed ai principali punti di interesse raggiungibili in pochi minuti d'auto), subire il fascino degli splendidi tramonti visibili dalla nostra magnifica terrazza condivisa, adori perderti nel cielo con tutte le sue costellazioni, “Verdemare” è per te il luogo ideale!
✅Il nostro cottage si trova in un luogo esclusivo, di fronte la zona dei grandi aberghi, su di una collinetta a 300 mt dal mare, pertanto per muoversi in totale autonomia, nonchè per raggiungere le vicinissime spiaggie (per la presenza di una strada in salita abbastanza ripida per circa 200 mt), è necessario disporre di auto o mezzo a 2 ruote.

✔️Grazioso e panoramico cottage isolato termicamente indipendente open space (25 mq) per max 3 persone, con vista mare e parcheggio privato, condizionatore freddo/caldo, TV Led, patio esterno esclusivo e giardino, posto su una collinetta a soli 300 metri dal mare, immerso in un giardino di alberi di ulivo e alberi da frutto. Rifinito con cura e arredato in elegante stile country, dotato di letto matrimoniale per 2 persone (mis. 1,60 m x 2,00 m) e poltrona-letto ad uso singolo, armadio a 2 ante scorrevoli, tavolo a ribalta e sedie, bagno con cabina doccia, lavabo, bidet e wc, asciugacapelli, zanzariere e persiane per fare buio durante la notte.
Sono presenti nella dispensa della cucina e a disposizione dei nostri ospiti: sale, olio, spezie, zucchero, caffè, tè.
Sono inclusi:
✔️cucina attrezzata (comprese pentole e stoviglie) con piano cottura(4 fuochi), frigorifero e congelatore, bollitore elettrico
✔️parcheggio privato
✔️condizionatore Daikin caldo/freddo
✔️biancheria bagno e da letto (con cambio effettuato ogni 7 giorni).
✔️Il cottage dispone di una doccia esterna calda e di un patio ad uso esclusivo, munito di sedie e tavolo, dove é possibile mangiare all'aperto.
✔️Inoltre, sono a disposizione dei nostri ospiti un'ampia e panoramica terrazza solarium ad uso comune(max 3 coppie di ospiti in totale), ed un giardino posti proprio fronte il cottage.

✅PER FAVORE, leggere il paragrafo sotto, per dare una risposta alle vostre domande più frequenti.
Abbiamo infatti aggiunto una sezione FAQ qui sotto per risolvere tutte le domande che la maggior parte dei viaggiatori e nostri ospiti ci pone, prima o dopo la prenotazione: 👇

➡️Il cottage è disponibile per le date selezionate?se sei in grado di selezionare le date sul calendario del sito e inviarci la richiesta, la risposta è SI, le date sono disponibili.

➡️Dove si trova esattamente il cottage?Si può andare al mare a piedi?Il nostro cottage si trova sulla via Flacca, proprio all'altezza e sopra la zona dei grandi aberghi (Aeneas’ Landing, Grand Hotel Le Rocce), su di una collinetta a 300 mt dal mare; pertanto per muoversi in totale autonomia, nonchè per raggiungere le vicinissime spiaggie, per la presenza di una strada in salita abbastanza ripida per circa 200 mt, è necessario disporre di auto o mezzo a 2 ruote.

➡️Quali sono le spiaggie più vicine?sono libere o attrezzate?Le spiagge più belle della costa Laziale si trovano proprio sotto di noi: esattamente abbiamo la spiaggia dell' Arenauta e dei 300 Gradini, ad 1 min. di auto, dell'Ariana. A 1 min.di auto sono raggiungibili inoltre, il lungo litorale sabbioso di Sant'Agostino, a 5 min. di auto le spiaggie di Serapo e Fontania.
Ci sono sia spiagge libere, con la possibilità di pagare a parte il parcheggio, che spiagge attrezzate con lettini, ombrellone, sdraio e parcheggio inclusi.

➡️C’è la connessione wi-fi?Purtroppo non disponiamo ancora di connessione ADSL, tuttavia è possibile connettersi utilizzando il proprio smartphone come hotspot senza nessun problema.

➡️Durante l’alta stagione è possibile soggiornare per un weekend? Solo nei mesi di luglio e agosto, considerata l'alta richiesta, prevediamo un soggiorno minimo di 7 notti, con check-in e check-out la domenica, per motivi organizzativi.

➡️Quanti e che tipo di letti sono presenti?Il cottage può ospitare al massimo 3 persone(3 adulti o 2 adulti con 1 bambino), sono presenti un letto matrimoniale ed una comoda poltrona letto ad uso singolo. 1 bambino sotto i 2 anni pernotta gratis. 1 bambino di età pari o superiore ai 2 anni o 1 adulto pagano un supplemento di 20 euro per notte.

➡️Ci sono le pentole per cucinare?è inclusa la biancheria? l’ angolo cottura è attrezzato di pentole e stoviglie per cucinare. Il cottage è già dotato di biancheria da bagno e da letto (con cambio effettuato ogni 7 giorni per i soggiorni più lunghi).

➡️C’è il parcheggio?Si, per raggiungere il cottage all'interno della proprietà, si percorre una salita abbastanza ripida, per cui è preferibile essere buoni guidatori!;-)Altrimenti, in alternativa, i nostri ospiti potranno parcheggiare il proprio veicolo lungo il viale d'ingresso della nostra proprietà, a voi la scelta!

➡️Come ottengo le chiavi al check-in?Forniamo personalmente le chiavi ai nostri ospiti, sia del cottage che del cancello esterno automatico, in modo da renderli completamente indipendenti.

➡️Sono ammessi animali?Purtroppo non possiamo ammettere animali, pur amandoli molto, poiché abbiamo anche noi 2 cani, un maschio e una femmina, tra i quali un pastore maremmano, liberi nella proprietà, che pur essendo buonissimi e docili nei confronti delle persone, non sempre purtroppo sono compatibili con altri cani o animali.


Il nostro cottage è situato in una zona panoramica (vista sulle isole pontine, Ischia e promontorio del Circeo) tra ulivi e alberi da frutto, silenziosa anche in alta stagione.
Luogo suggestivo di pace ed esclusiva privacy, ma allo stesso tempo a pochi minuti dalle spiagge più belle del litorale laziale o dai caratteristici centri storici di Gaeta (a 7 minuti di auto) e Sperlonga (a 10 min. di auto).
La casa è immersa in una tipica e ricca vegetazione mediterranea, su di una proprietà di 4 ettari che si sviluppa a terrazze, ed i frutti stagionali (albicocche, nespole, fichi, pere, mele, uva, etc.), così come i prodotti dell'orto, sono a disposizione dei nostri ospiti.

I nostri ospiti hanno accesso alla terrazza panoramica ad uso comune, posta subito di fronte il cottage.
Abitiamo nella stessa proprietà, e in caso di bisogno, siamo a disposizione dei nostri ospiti.
Nella stessa proprietà vivono liberi i nostri amabili e dolcissimi cani, Ulisse e Kira!

Orario check-in: dalle 16:00 p.m.
Orario check-out: entro le 11:00 a.m.
Kerncijfers
  • Type : Studio
  • 1 vertrek - 1/3 personen
  • 1 badkamer
  • Woonoppervlak : 25 m²
  • Tuin : 1000 m²
  • Verdieping: BG
  • zonder lift
Indeling van de woning
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Huisdieren niet toegestaan
  • De huidige eigenaar aanwezig
  • Eigen vervoer gewenst
Multimedia
  • Satelliet
Huishoudelijke apparaten
  • Oven
  • Koffiezetapparaat
  • Wasmachine
  • Koelkast
  • Diepvriezer
  • Kooktoestel (elektrisch/gas)
  • Waterketel
  • Haardroger
Buiten
  • eigen parkeerplaats
  • Tuinameublement
  • Barbecue
Overig
  • Airconditioning
  • Douche
  • Chaise longue
Extra voorzieningen
  • Lakens inbegrepen
  • Handdoeken inbegrepen
Overzicht van de vakantiewoning Gaeta nr.99587
Met badkamer, deze vakantiewoning van 25 m² type studio ligt in Gaeta. Ze is geschikt voor 1 tot 3 personen.
Volledige beschrijving van de vertrekken

Deze vakantiewoning is ideaal voor een verblijf aan zee of aan de oceaan, ligt in Gaeta, Latina (provincie), Italië, aan zee, met zicht op zee.

In de buurt: strand (500 m), natuurpark, natuurreservaat (5 km).

Vanhier kan u naar : Gaeta, Latina (provincie), Riviera di Ulisse.
Kijk op de kaart

Deze vakantiewoning type studio beschikt over de volgende uitrustingen:Huur goedkoop in Gaeta. Deze vakantiewoning studio, rechtstreeks van een particulier en zonder commissie, is 10 tot 40% goedkoper dan de gemiddelde huurprijzen op de markt.

De verhuurder adverteert op de site sinds 14/06/2013.

Neem contact op met de eigenaar via de beveiligde webmail om de huurvoorwaarden te bespreken.

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

Plaatsbepaling van de vakantiewoning
Deze tekst is automatisch vertaald.
Vrede, nabijheid van de zee, de natuur, de exclusiviteit van de plaats.

Ons huisje is gelegen in het hart van de mythische Riviera van Ulysses tussen Gaeta en Sperlonga, aan de kust van Lazio; een sleutelpositie om enkele van de meest prestigieuze locaties in Italië te verkennen, zoals Rome (150 km), Napels (100 km), Pompeii en Herculaneum, het Koninklijk Paleis van Caserta, de abdij van Montecassino en de eilanden (Ponza, Capri, Ischia, Ventotene).

Het is gelegen op een heuvel op slechts 300 meter boven de zee, en daarom geniet u niet alleen van het uitzicht op een prachtig uitzicht op de Pontijnse eilanden, Ischia, Capri en het voorgebergte van Circeo, maar ook als u ons bezoekt. rustig en ontspannen, weg van de drukte en het lawaai van de stad, zelfs in het hoogste seizoen.

Op 7-8 minuten. Met de auto kunt u ook gemakkelijk het middeleeuwse oude centrum van Gaeta bereiken, het hart van het nachtleven van de stad met zijn restaurants, ijssalons, bars en nachtelijke activiteiten. Onder de karakteristieke steegjes van de oude stad is het mogelijk om de imposante gotische kerk van San Francesco te bewonderen, en opnieuw, het Angevin-Aragonese kasteel, de kathedraal met zijn klokkentoren in Arabisch-Normandische stijl; een korte afstand ookde Municipal Art Gallery en het Diocesane Museum.

Een paar minuten van het centrum van Gaeta, is er het groene gebied van het regionale park van Monte Orlando (bestaande uit 42 hectare groen, kliffen en historische voorwerpen, waaronder het mausoleum van Lucio Munazio Planco).

Of ook een ideale plek voor sport- en recreatief varen, zwemmen-duiken rond de eilanden en in de zeegrotten, mountainbiken op de hellingen van een immens natuurpark in het hart van de stad. En, echt exclusief, de mogelijkheid om te klimmen met de nagels, touwen of gratis klimmen op de rotsen van Monte Moneta of Monte Orlando, met uitzicht op de zee.
La pace, la vicinanza al mare, la natura, l'esclusività del posto.

Il nostro cottage è situato nel cuore della mitica Riviera di Ulisse tra Gaeta e Sperlonga, sul litorale laziale; una posizione chiave per esplorare alcuni dei siti più prestigiosi d'Italia come Roma(a 150 km), Napoli(a 100 km), Pompei ed Ercolano, la Reggia di Caserta, l'Abbazia di Montecassino e le isole (Ponza, Capri, Ischia, Ventotene).

Si trova su una collinetta a soli 300 m sul mare, e quindi oltre a godere della vista di uno splendido panorama delle isole Pontine, Ischia, Capri, e del Promontorio del Circeo, chiunque venga a farci visita, sará avvolto da una totale atmosfera di quiete e relax, lontano dal caos e dai rumori cittadini, anche in altissima stagione.

A 7-8 min. di auto è facilmente raggiungibile anche il centro storico medievale di Gaeta, cuore della vita serale della città con i suoi ristoranti, gelaterie, bar e attività notturne. Tra i caratteristici vicoli della vecchia città è possibile ammirare l'imponente Chiesa gotica di San Francesco, e ancora, il castello Angioino-Aragonese, la Cattedrale con il suo campanile in stile arabo-normanno; a breve distanza, anche la Pinacoteca Comunale e il Museo Diocesano.

A pochi minuti dal centro di Gaeta, si trova l'area verde del Parco Regionale di Monte Orlando (costituito da 42 ettari di verde, falesie e reperti storici tra i quali il mausoleo di Lucio Munazio Planco).

O anche luogo ideale per la nautica sportiva e da diporto, nuoto-sub attorno agli isolotti e nelle grotte marine, mountain bike sulle pendici di un immenso parco naturale nel cuore della città. E, vera esclusiva, la possibilità di scalare con chiodi, corde o in free climbing le rocce del Monte Moneta o del Monte Orlando, a picco sul mare.

  • Vakantie Reisdoel : Zee (Arenauta - 500 m)
  • Op de begane grond
  • Hoogte : 400 m
  • Uitzicht op zee
  • Ligging (op het zuiden bijv.) : Zuid
Toegankelijkheid
Deze tekst is automatisch vertaald.
Informatie en een routebeschrijving
Onze studio is gevestigd in Gaeta, in Flacca Km 23,400, en ligt op slechts een paar kilometer van het centrum van Gaeta is Sperlonga.

Op de snelweg van Rome
Neem de A1 Roma-Napoli richting Napels.
Afslag bij Frosinone
Uit Frosinone volg de borden naar Terracina.
Terracina (door passeert het centrum) volgen richting SPERLONGA.
SPERLONGA verder richting GAETA;
Als u een GPS-navigatiesysteem (bijv. TOMTOM) ervoor te zorgen dat vanaf niet voorstellen uit te gaan naar Ceprano of Cassino gebruiken.
Van Rome (via SS 148 Pontina)
Vanaf de GRA neemt u de afslag 26 - SS 148 Pontina richting Latina
Op het hoogtepunt van Latina, zorg ervoor dat u de oprit aan de rechterkant nemen richting Terracina, Sperlonga, Formia.
Terracina overwonnen door niet door het centrum en verder richting Sperlonga.
SPERLONGA verder richting GAETA;


Op de snelweg vanuit Napels
De makkelijkste manier om ons te bereiken vanuit Napels is de snelweg A1 Rome-Napels nemen
Afrit bij Cassino
Vanaf Cassino follow richtingFormia
Formia volg de borden naar Gaeta
Voorbij het centrum van Gaeta en ga in de richting van Rome aan de Via Flacca voor ongeveer 5 km.
Informazioni e direzioni
Il nostro monolocale è situato a Gaeta, in via Flacca Km 23.400, e dista pochi km dal centro sia di Gaeta che di Sperlonga. 


In autostrada da Roma
Prendete l'autostrada A1 Roma-Napoli direzione Napoli.
Uscite a FROSINONE
Da Frosinone seguite le indicazioni per TERRACINA.
Da Terracina (evitando di entrare nel centro) seguite direzione SPERLONGA.
Da Sperlonga continuate in direzione GAETA;
Se viene utilizzato un sistema di navigazione GPS (es. TOMTOM) assicuratevi che, dall'autostrada, non suggerisca di uscire a CEPRANO o CASSINO.
Da Roma (tramite SS 148 Pontina)
Dal Grande Raccordo Anulare imboccare l'USCITA 26 - SS148 Pontina direzione Latina
All'altezza di Latina, assicuratevi di prendere lo svincolo a destra con direzione Terracina,Sperlonga, Formia.
Superate Terracina evitando di passare per il centro e proseguite in direzione Sperlonga.
Da Sperlonga continuate in direzione GAETA;


In autostrada da Napoli
Il modo più semplice per raggiungerci provenendo da Napoli è quello di prendere l'autostrada A1 Roma-Napoli
Uscite a Cassino
Da Cassino proseguite in direzione Formia
Da Formia seguite le indicazioni per Gaeta
Superate il centro di Gaeta e proseguite in direzione Roma sulla Via Flacca per circa 5km.
Oordeel van de huurders
De aanbevelingen van de huurders.
« VoorgaandVolgend »
Waarom zijn deze opmerkingen betrouwbaar ?
Kwaliteitscontrole

Deze vakantiewoning heeft geen opmerkingen gekregen met een cijfer lager dan 4 op een totaal van 5, en ook geen alert.

De Kwaliteitsservice stelt zich ten doel om te zorgen dat de advertenties zeer betrouwbaar zijn en dat de huurders tevreden zijn.

De Kwaliteitsservice MediaVakanties.com :

  • Volg de mate van tevredenheid van huurders voor elke advertentie,
  • Controleer de echtheid van de opmerkingen,
  • Voert een systematisch kwaliteitsonderzoek uit in geval van negatieve beoordeling door een huurder,
  • Staat de verhuurder bij om de kwaliteit van zijn aanbieding te verbeteren ,
  • Neemt indien nodig corrigerende maatregelen waarmee de betrouwbaarheid van de advertenties kan worden gegarandeerd : info verhuurder, kwaliteitsmelding of verwijdering advertentie
Ons kwaliteitsbeleid
Geef aan wat niet klopt aan deze advertentie.
Indien u onze kwaliteitsservice over deze advertentie wenst te berichten, klik hier .
Betaling : Rechtstreeks van de eigenaar
De huur moet rechtstreeks betaald worden aan de eigenaar.
Uw veiligheid staat voorop
Beveiligde Betaling beschikbaar
  • Het platform MediaVakanties.com bevat procedures om frauduleuze advertenties tegen te gaan.
  • De site kent geen fraude sinds meerdere jaren.
Beschikbaarheidskalender
Beschikbaar Last-minute aanbieding Gereserveerd Reservatie in aanvraag

Tarieven van de vakantiewoning
665 € / 1.260 €$ 716 / $ 1.357£571 / £1.081980 $CAN / 1.856 $CAN650 SFr / 1.231 SFr /wk.
Waarom zijn de vakantiewoningen MediaVakanties.com goedkoper ?
Periode Meer info over de tarieven opVerblijf < 7 dagen Minimale verblijfsduur
van 09/05/24 tot 31/05/24770 €$ 829£6611.134 $CAN752 SFr / wk.110 €/nacht$ 118/nacht£94/nacht162 $CAN/nacht107 SFr/nacht4 overnachtingen
van 31/05/24 tot 28/06/24910 €$ 980£7811.340 $CAN889 SFr / wk.130 €/nacht$ 140/nacht£112/nacht191 $CAN/nacht127 SFr/nacht5 overnachtingen
van 28/06/24 tot 28/07/241.050 €$ 1.130£9011.547 $CAN1.026 SFr / wk.7 overnachtingen
van 28/07/24 tot 25/08/241.260 €$ 1.357£1.0811.856 $CAN1.231 SFr / wk.
van 25/08/24 tot 01/09/241.050 €$ 1.130£9011.547 $CAN1.026 SFr / wk.
van 01/09/24 tot 21/09/24910 €$ 980£7811.340 $CAN889 SFr / wk.5 overnachtingen
van 21/09/24 tot 06/10/24840 €$ 904£7211.237 $CAN821 SFr / wk.120 €/nacht$ 129/nacht£103/nacht177 $CAN/nacht117 SFr/nacht4 overnachtingen
van 06/10/24 tot 31/10/24770 €$ 829£6611.134 $CAN752 SFr / wk.110 €/nacht$ 118/nacht£94/nacht162 $CAN/nacht107 SFr/nacht
van 31/03/25 tot 31/12/25neem contact op met de eigenaar

  • Minimale verblijfsduur : 4 nachten
  • Betaling voorschot aan de eigenaar bij reservering (rechtstreekse betaling): 30% van de huur

Deze tekst is automatisch vertaald.
Om de boeking te bevestigen is het noodzakelijk om een bankoverschrijving te doen gelijk aan 1/3 van het totaalbedrag, met de functie van een aanbetaling/aanbetaling.
Het resterende deel moet op de dag van aankomst bij de overhandiging van de sleutels contant of per bankoverschrijving worden betaald, uiterlijk 2 dagen voor het inchecken.

.NB: DE MINIMALE OVERNACHTING IN DE MAANDEN JULI EN AUGUSTUS IS 7 NACHTEN MET CHECK-IN OP ZONDAG.

Let op: prijzen zijn inclusief verbruik.
Kosten eindschoonmaak: 20 euro.
De toeristenbelasting, 2,50 euro per dag per persoon, dient bij het inchecken apart contant betaald te worden.
Toeristenbelasting, 2,50 euro per dag voor elke gast, wordt contant betaald tijdens het inchecken

Er zijn geen babybedjes of opklapbedden beschikbaar.
Eén kind tot 2 jaar verblijft gratis.
Een kind vanaf 2 jaar of een volwassene betaalt een toeslag van 20 euro per nacht, er is slechts één extra eenpersoonsbed beschikbaar.

In de volgende gevallen worden sancties opgelegd:
* * Verlies van sleutels: 150 euro
* *Laat uitchecken na 11.00 uur zonder onze toestemming: 60 euro
* *Speciale schoonmaak als de plaats en de kitchenette dat zijnbijzonder vies achtergelaten: 30 euro

Inchecken: vanaf 16.00 uur
Uitchecken: vóór 11.00 uur

SANCTIES VOOR HET VOLGENDE:
* *Verloren sleutels: 150 euro voor refob/opnieuw sleutelen
* *Late check-out tot 11.00 uur zonder onze toestemming: 60 euro
* *Overmatige schoonmaak als de plaats en de kitchenette vies worden achtergelaten: 30 euro
Per confermare la prenotazione occorre effettuare un bonifico pari ad 1/3 dell’importo totale, con funzione di acconto/caparra.
La restante parte va saldata il giorno dell’arrivo ad avvenuta consegna delle chiavi, in contanti o attraverso bonifico, da effettuarsi 2 giorni prima del check-in.

.N.B: IL MINIMO PERNOTTAMENTO NEI MESI DI LUGLIO E AGOSTO È DI 7 NOTTI CON CHECK-IN LA DOMENICA.

N.B: i prezzi includono i consumi.
Spese finali di pulizia: 20 euro.
La tassa di soggiorno, 2,50 euro al giorno a persona, va pagata a parte in contanti al momento del check in.
City tax, 2,50 euro per day for each guest, is paid by cash during check-in

Non sono disponibili culle o letti aggiuntivi.
Un bambino fino a 2 anni soggiorna gratuitamente.
Un bambino dai 2 anni in su o un adulto soggiorna pagando un supplemento di 20 euro per notte, è disponibile un solo letto aggiuntivo singolo.

SONO PREVISTE PENALITA' NEI SEGUENTI CASI:
* * Perdita chiavi: 150 Euro
* *Check-out posticipato dopo le 11:00 a.m. senza il nostro consenso: 60 Euro
* *Pulizia particolare se il posto e l'angolo cottura vengono lasciati particolarmente sporchi: 30 Euro

Check-in: from 16:00 p.m.
Check-out: by 11:00 a.m.

PENALTIES FOR THE FOLLOWING:
* *Lost keys: 150 Euro to refob/rekey
* *Late check-out pass 11 a.m. without our consent: 60 Euro
* *Excessive Cleaning if place and kitchenette are left filthy: 30 Euro
Optionele multirisk-verzekering
Teneinde de kwaliteit van het aanbod te waarborgen heeft MediaVakanties.com© een multirisk-verzekering (optioneel) voor haar huurders : woning komt niet overeen met de advertentie, huurrisico, annulering/onderbreking verblijf, huurfraude, reisbijstand. Klik hier voor meer informatie.
Advertentie aangeboden door MediaVakanties.com
Allerlaagste prijs
Tussen particulieren
Geen commissie
Veiligheid
Beveiligde Betaling
Tevredenheidsenquête huurder
Verhuurder
Dhr Salvatore M.
lid sinds 14/06/2013
Gesproken talen : EN IT ES US
Aantal advertenties : 2
Bericht
+31
de minimale verblijfsduur die wordt geaccepteerd voor deze locatie is 4 nachten
Verstuur
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()
Reserveer! Dhr Salvatore M. Gesproken talen : EN IT ES US