Menu
890 € 1.690 € /wk.
Rechtstreeks van de eigenaar
Strand : 850 m Internetaansluiting - Internet beschikbaar Vakantiehuis aanbevolen door huurders Tevens voor midweek en weekendverblijf
OmschrijvingHuis 10182
Deze tekst is automatisch vertaald.
PROMO BESCHIKBAAR VOOR ZOMER- OF WINTERVAKANTIES en WEEKENDS, ÉÉN VERDIEPING 4 CH, HELDER, IDEAAL VOOR FAMILIE OF VRIENDEN
PROMO DISPO VACANCES ETE OU HIVER et WEEK END , PLAIN PIED 4 CH, LUMINEUX, IDEAL FAMILLE OU AMIS
Deze tekst is automatisch vertaald.
PROMOTIE.. DE VROEGE APRIL PROMOTIE. .. Zie onderstaande tekst na het "overzicht van de bezittingen" van uw toekomstige huur...

SAMENVATTING VAN DE VOORDELEN VAN VERHUUR:

VOOR GROTE GEZINNEN, EEN GESCHIKTE EN COMFORTABELE PLEK@@@@VOOR KOPPELINGEN VRIENDEN, GEDEELDE LOCATIE VOOR 1 TOT 4 KOPPELINGEN, 2 BADKAMERS+WC, OM DE KOSTEN TE VERDELEN @@@@@ALL-INCLUSIEVE PRIJS LENTE ZOMERVAKANTIES EN WEEKENDS @ @@@@-GELIJKSE VERDIEPING **4 SLAAPKAMERS**2 Badkamers met WC**KLARE BEDDEN**pingpongtafel**OVERDEKT TERRAS EN TERRASSEN RONDOM HET HUIS @@PARKING VOOR 4 AUTO'S@@@ RUSTIGE EN VERZEKERDE RUST!@ @SPORT EN ONTSPANNING: FIETSTOCHTEN LANGS HET BEkken VAN ARCACHON EN ZWEMMEN: ZWEMBAD OF OCEAAN @100 m FIETSPAD en IN DE BUURT VAN STRANDEN@@GEMEENTELIJK ZEEWATER ZWEMBAD@ZOMERACTIVITEITEN EN DAGELIJKSE OVERDEKTE WANDELING@CINEMA-THEATRE@ENTENT OP KLEINE HOND.

@@@@VERLENGD WEEKEND 2024: all-inclusive tarieven - behalve verwarming - zeer redelijk en afnemend afhankelijk van het aantal verwelkomde personen.
**Korte duur tijdens deze weekenden, neem contact met ons op voor een passend tarief.


**1 MEI: DINSDAG 30/04 TOT ZONDAG 05/05/2024: ?890 (5 nachten/6 dagen) voor 6 tot 8 personen en ?690voor minder dan 6 personen.

**OVERWINNING 1945 - HEMELVAART: DINSDAG 7/05 TOT ZONDAG 12/05/2024: ?890 (5 nachten/6 dagen) voor 6 tot 8 personen en ?690 voor minder dan 6 personen.

**PENTECOTE: VRIJDAG 17/05 TOT MAANDAG 20/05/2024: ?690 (3 nachten/4 dagen) voor 6 tot 8 personen en ?590 voor minder dan 6 personen.

@@@@ZOMERVAKANTIE 2024 VROEGE APRIL PROMOTIE die u niet mag missen:

1-WEEKS tarief voor de maanden juli en augustus verlaging van de voorgestelde tarieven, aanzienlijk lager dan die van 2023 om ze toegankelijker te maken.
Let op: vanaf de maanden mei t/m oktober is verwarming niet meer bij de prijs inbegrepen, eventueel aan te vragen: ? 100,- per week.

2- Voor VERBLIJVEN VAN 15 dagen, uitzonderlijke kortingen: bijzonder lage prijzen bij huur voor minimaal twee koppels om twee verhuur te vermijden. of dat je als gezin komt en de huurkosten deelt.

**29 juni tot 13 juli 2024; ? 2280 voor 2 weken.
**6 juli tot 20 juli 2024; ? 2580 voor 2 weken.
**13 juli tot 27 juli 2024; ? 2680 voor 2 weken.
**20 juli t/m 3 augustus2024; ? 2980 voor 2 weken.
**3 augustus tot 17 augustus 2024; ?3280 voor 2 weken.
**10 augustus tot 24 augustus 2024; ?3080 voor 2 weken.
**17 augustus tot 31 augustus 2024; ? 2480 voor 2 weken.
**2 weken in september: ? 1780 voor de twee weken naar keuze.

***BOEK UW VERLENGDE WEEKENDEN VAN MEI-JUNI, KOM SAMEN VOOR EEN VERJAARDAG OF FAMILIEFEEST IN EEN ONTSPANNENDE OMGEVING DICHT BIJ DE ZEE;

***BOEK UW VAKANTIE VOOR 2024 en profiteer van uw favoriete periode aan de zandige oevers van Aquitaine en zijn surfrollers, of ga windsurfen, skysurfen, peddelen in het bekken van Arcachon.

** Zorgeloos, zonder onmiddellijke voorschotten: de AANBETALINGSCHECK wordt niet vóór uw verblijf geïnd.

**SPORTIEVE VAKANTIE AAN HET BEkken met de fiets of wandelend langs het bekken: een vakantie op een andere manier, ver van de drukke skipistes, landschappen om te ontdekken in de rust van het laagseizoen.

@@@@@@@@@ WEEKEND :

**Diensten**: opgemaakte bedden, huisvoorbereiding en omgeving, receptie. Een redelijke prijs per persoon om een groot, comfortabel huis te hebben-zelfs midden in de winter-

**Inpandige parkeerplaats voor minimaal 4 voertuigen.

--------------WEEKEND van vrijdag tot zondag:

-WINTER en LENTE: ?690 all-inclusive** voor 6 tot 8 personen en ?590 voor minder dan 6 personen, met voorverwarmd huis en bedden opgemaakt in de herfst-winter.

-MOOIE DAGEN: ? 590 voor 6 tot 8 personen en ? 490 voor minder dan 6 personen vanaf het begin van de zonnige dagen, zodra verwarming niet meer nodig is VAN VRIJDAG TOT ZONDAG

**De dag en het tijdstip van aankomst moeten worden gedefinieerd op basis van uw behoeften en onze mogelijkheden.

**Als u met minder dan 5 personen bent, neem dan contact met ons op voor een passend tarief.

------------------VERLENGDE WEEKENDS en BRUGGEN:

---VERLENGDE WEEKENDS EN VAKANTIES 2024 die u niet mag missen... 1 of meer koppels.. EEN VERBLIJF NODIG OP VERSCHILLENDE DATA, korter of langer, vraag een tarief aan...all-inclusive prijs. .

**Korte duur tijdens deze weekenden, neem contact met ons op voor een passende prijs.

**Korte duur tijdens deze weekenden, neem contact met ons op voor een passende prijs.

* *BELANGRIJK: deLawaaierige partijen mogen de rust van de plaats niet respecteren. Wij geven de voorkeur aan gezellige familiebijeenkomsten die feestelijk zijn, maar niet vervelend voor de buren.

***Snel reserveren of informatie: TEL 06 01 98 76 43 of TEL 06 51 51 49 13


@@@@@@@@@@ZOMERVAKANTIE 2024

In alle rust ontspannen in een dynamische, voortdurend veranderende stad met meerdere mogelijkheden voor iedereen. Jong en oud, wij vervelen ons nooit...
Boek uw verblijf zonder zorgen, de aanbetaling wordt niet vóór het verblijf geïnd.

**BOEK UW ZOMERPERIODE ZEER VROEG, IN 2024, en vraag een voordeliger tarief als u langer dan een week huurt.

***DIEREN TOEGELATEN, maar met VOORAFGAANDE OVEREENKOMST, voor goed opgevoede honden. Grote honden en luidruchtige honden zijn niet toegestaan

**Centrale ligging voor een bezoek aan ARCACHON en de PYLA-duin of het schiereiland Cap Ferret..

**Kom met uw fietsen en profiteer van de fietspaden langs het bekken van Arcachon of die in het bos om naar de rand van de oceaan of langs het schiereiland Cap Ferret te komen.

**Ga te voet zwemmen in debassin, loop over de dijk langs het bassin, fiets op het fietspad rond het bassin, wrijf over de golven van de oceaan of ontspan gewoon in alle rust onder de bomen van het landgoed.

** Geniet van het nachtleven en de restaurants, ga winkelen in de verkeersvrije straten. Slenter door de overdekte markt en proef de specialiteiten van het Zuidwesten.

Enkele activiteiten van een gewoon zomerprogramma in Andernos les Bains...

** NABIJHEID VAN HET STRAND EN DE OCEAAN: vergeet uw auto !!. Gebruik uw fiets of loop. Geniet van de charme van een middelgrote stad ver van de drukte van Arcachon met enorme recreatiemogelijkheden.

CITY ASSET: een stad op menselijke schaal.
De stad ANDERNOS biedt alle diensten en blijft zowel in de zomer als in de winter zeer levendig: restaurants, verkeersvrije straten in het hart van de stad, de nieuwe bioscoop, de permanente overdekte markt in de ochtend, de nachtelijke shows.... al deze activiteiten plaatsvinden zonder voortdurend in de menigte te zijn, zoals het geval is in Arcachon...

GENIET van de zachtheid van het bekken van Arcachon en de aantrekkelijkheid van het resort Andernos:stranden, voetgangersstad, *bioscoop*, restaurants, zwembad....

Gepensioneerde stellen of gezinnen met kleine kinderen: Naast de stranden biedt Andernos alle diensten die nodig zijn voor een **zeer aangenaam** verblijf in zomer en winter voor 1 tot 4 PAREN.

GOEDE AANBIEDINGEN: in plaats van twee goedkope huuraccommodaties kunt u zich groeperen en slechts één huuraccommodatie nemen om samen te komen voor een verblijf of een weekend.

**ENTRY/EXIT voor zomerverhuur, van zaterdag tot zaterdag, (arrangement mogelijk aan het begin en einde van het seizoen). : Ingang 16.00 uur, vertrek 09.00 uur voor een goede voorbereiding van de woning en maximale ventilatie tussen twee verhuringen (COVID-periode). De bedden zijn opgemaakt voor uw aankomst.

**GEMAKKELIJKE RETOUR**naar Bordeaux via de vierbaansweg, **zonder de files** van Cap Ferret.

***DIEREN TOEGELATEN, maar met VOORAFGAANDE OVEREENKOMST, voor goed opgevoede honden: respect voor eigendommen in het huis en het handhaven van netheid in de omgeving.
Grote honden en luidruchtige honden die door hun geblaf waarschijnlijk verstoringen in de buurt veroorzaken, zijn echter niet toegestaan. Wij hebben geenverblijf voor grote honden.

***Snelle reservering of informatie: TEL 06 01 98 76 43 of TEL 06 51 51 49 13 of e-mail.

CLOSE-UP VAN HET HUIS EN HET HELE GEBIED:

I --- HET HUIS: een VILLA MET ÉÉN VERDIEPING.

Het is een familiehuis dat vooral gereserveerd is voor het gezin buiten de weinige huurperiodes. Comfortabel en goed uitgerust huis gelegen aan de rand van het bekken van Arcachon en tussen de bomen. Het maakt delen met familie of vrienden mogelijk dankzij de 4 slaapkamers en 2 badkamers met toilet.
Het is één verdieping, zodat ouderen of kleine kinderen het risico van vallen van de trap kunnen vermijden en kunnen profiteren van alle ruimte op één niveau.
*De terrassen omringen het hele huis, inclusief een overdekte, omheinde tuin met een ruimte waar auto's kunnen worden geparkeerd.
*Centrale verwarming op gas in de herfst of winter voor meer comfort.
*Gelegen aan het einde van een doodlopende weg, kunt u vanaf de poort van het terrein (100 meter) het fietspad zien dat rond het bekken van Arcachon loopt.
*Een troef in alle seizoenen: het overdekte terras!!! erg populair in de winter en de zomer...

A-BUITEN:

Rust en verandering van omgeving. Villa ontworpen om buiten te leven, vier terrassen rondom het huis, waarvan er één overdekt is om buiten te eten.
In een **schaduwrijke en afgesloten** ruimte kunt u uitrusten.
**OVERDEKT TERRAS om buiten te eten met tafel en stoelen.
** 4 Grote buitenTERRASSEN rondom het huis (140 m2 terras!!!)
** afgesloten en schaduwrijke tuin, parkeerplaats, oprit: circa 550 m2.

B-INTERIEUR:
Het comfort van een modern gelijkvloers huis. u profiteert van het comfort van een recent en zeer functioneel huis. Goede scheiding van dag- en nachtkamers. **GEEN TRAPPEN....**
**De VIER SLAAPKAMERS en TWEE BADKAMERS met toilet maken het gemakkelijk om twee of zelfs drie koppels vrienden te huisvesten die een accommodatie delen.
**Elk stel** heeft **hun eigen badkamer met toilet**, wat erg prettig is en het samenleven zeer comfortabel maakt.
- Eetkamer 30 m2 met satelliet televisie, 2 banken, tafel en 6 stoelen, elektrische rolluiken (zie foto).
- Recent ingerichte keuken (2020): snelkookplaat, elektrische oven, magnetron, elektrisch koffiezetapparaat,broodrooster, vaatwasser, koelkast en vriezer.
- 2 badkamers, elk met een eigen toilet: één met ligbad voorzien van douchescherm, sanitaire voorzieningen en de andere met douche, sanitaire voorzieningen en een wasmachine. Elk koppel kan zijn eigen badkamer/toilet kiezen en zijn eigen persoonlijke domein hebben.
- 4 SLAAPKAMERS: 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed van 140 cm, 1 slaapkamer met een bed van 160 cm en 1 slaapkamer met twee zeer comfortabele bed(den) van 90 cm.
(Eventuele toevoeging van een bed of een stoel bij de haard, indien nodig, een kinderstoel: vaste bijdrage van ? 50 per toegevoegd item.)

BIJKOMENDE ACTIVA***:

DE BEDDEN ZIJN OPGEMAAKT VOOR UW AANKOMST... voor een aangenamere start van uw vakantie of weekend. Voorbereiding van kamers volgens de behoeften en samenstelling van het gezin.

II-- MILIEU en ACTIVITEITEN:

WAT TE DOEN IN ANDERNOS en rond Andernos?

-A-In de stad ANDERNOS: @@@@@@@@@@@@@@

Een gastvrije stad met meerdere mogelijkheden, ongeacht het seizoen

De stad ANDERNOS is een gezellige badplaats die voor iedereen een vakantie biedtsmaken en alle leeftijden.
U kunt door het hart van de stad slenteren en vanaf de pier het BASIN van ARCACHON ontdekken.
Talrijke bars en restaurants met uitzicht op het zwembad of in de verkeersvrije straten van het stadscentrum.
Gratis avondentertainment: orkesten, jazzfestival...
U kunt een wandeling maken door de oesterhaven en stoppen bij een vissershut om oesters of vis uit het bekken van Arcachon te eten.

Een zeer rustige plek, een open deur naar het bekken van Arcachon, weinig kans om je te vervelen...

EEN UITZONDERLIJKE PLAATS: geniet van het BEkken van ARCACHON en de nabijgelegen oceaan.
360° zicht op het BEkken van ARCACHON vanaf de ANDERNOS-pier: het hele bekken kan ontdekt worden door over de dijk te wandelen of op het terras van een café te zitten.

ANDERNOS bevindt zich in het midden van de driehoek van het bekken van Arcachon en biedt een zicht van 360° op het hele bekken van Arcachon.

Vanaf dit centrale punt STRAL je over alle steden van het bekken van Arcachon, van PYLA tot CAP FERRET via ARCACHON.

Een pluspunt: u keert GEMAKKELIJK terug naar Bordeaux door de files op het schiereiland Cap-Ferret aan het einde van het WEEKEND te vermijden met de viermanieren.

Je verblijft **DICHT bij BORDEAUX** om één of meerdere gastronomische uitjes te maken en een prachtige stad te bezoeken.... Reken op een MINIMUM DAG (kade, centrum, wijnstad, enz.) om te doen in de tram of op voet!!!

---Bosachtige omgeving:

Zeer rustige villa op een bebost eiland in het hart van de stad en dichtbij het fietspad Biganos-Cap Ferret. (100m). Rustig maar niet geïsoleerd, in de stad en dichtbij voorzieningen.

---Stranden en havens: gemakkelijke toegang.

Wandelingen langs de kust op de ontwikkelde dijken, een moment van ontspanning om de tijd te nemen om rustgevend te kijken naar een open landschap en een rijke en gevarieerde beschermde natuur.

U kunt een sportieve vakantie en een ontspannende vakantie afwisselen.

***Sportvakanties:

- FIETS voor elke gelegenheid en zonder mate: wandelen, shoppen in het stadscentrum... of cultureel uitje via de fietspaden.
-KRUIS op de dijk met uitzicht op het bassin
-Nordic WALKING genieten van de typische villa's van het bekken of langs de stranden.
- KANO of PADDEL op het bekken van Arcachon.

***Ontspanningsvakanties:

* Wandel door de verkeersvrije straten van het centrumstad: winkelen en wandelen op de pier.
*Wandel door het bos langs het bekken van Arcachon en volg het kustpad.
*Profiteer van de talrijke gemeentelijke ACTIVITEITEN tijdens het hoogseizoen, overdag (kinderen en tieners) en 's avonds (gratis muziekshows).
* Rust uit en geniet van de rust van het pand en het seizoen.
*Geniet van het buitenleven buiten op de talrijke terrassen en onder de bomen. TUIN en parkeerplaats: circa 550 m2.

B-IN DE STEDEN ROND AUX D?ANDERNOS.@@@@@@@@@@@@@@

De villa ligt halverwege CAP FERRET (richting aan de rechterkant met uitzicht op het bekken van Arcachon) en de DUNES DU PYLA (richting aan de linkerkant met uitzicht op het bekken bij ARCACHON).
Dankzij deze CENTRALE locatie kunt u in een beperkt aantal dagen alle steden langs het stroomgebied BEZOEKEN terwijl u GEMAKKELIJK toegang heeft tot de OCEAAN.

1-Bezoek aan de steden van het bekken van Arcachon:

Veel bezoeken kunnen per fiets worden afgelegd dankzij de fietspaden langs het bekken van Arcachon.
-Bezoek het Domaine de Cadeau: ontdek de trekvogels en visreservaten.
-Bezoek het ornithologisch parkTeich (www.parc-ornithologique-du-teich.com)
-Bezoek de steden Arcachon, Pyla en Cap Ferret, en niet te vergeten alle andere steden in het bekken van Arcachon.

2-Ontdek de wateractiviteiten in het zwembad:

-Kano of peddel en vaar in een kano de rivier de Leyre af
(www.courantdeyre.com).
-Neem de boot vanaf de pier, ga rond het vogeleiland en bekijk de hutten in het midden van het bekken van Arcachon.

3-Ontdek de steden van het BASIN over zee:

-**BOOTverbinding Arcachon, Cap Ferret en **wandeling naar Bird Island**: een verandering van omgeving gegarandeerd en beelden om naar te kijken.
-Ga terug met de boot naar Cap Ferret en geniet van de prachtige villa's die afdalen richting het bekken van Arcachon: een uitzonderlijke tocht op het water, gegarandeerde herinneringen...

4-Ga naar de oceaan:

Je kunt met de golven van de oceaan in aanraking komen door met de auto te leren surfen (ongeveer 20 minuten), of voor de sportliefhebbers **met de fiets langs het fietspad** langs het zwembad: 1 uur (sportief) 1 uur en een kwartier (familieritme)
We zullen genieten van de oceaanstranden door *alleen* te zwemmen in de** strandengecontroleerd** omdat de oceaan nog steeds **gevaarlijk is.**

III- -BEZOEK AAN DE REGIO:

1-Bezoek aan de steden van het zuidwesten:

Enorme mogelijkheden voor degenen die hun verblijf voorbereiden, rekening houdend met de diversiteit aan plaatsen: bekken, oceaan, monding van de Garonne, typische stadjes in het zuidwesten in de buurt.
Je moet weten hoe je moet kijken en niet aarzelen om te bewegen. U kunt genieten van de schoonheid en diversiteit van de landschappen van de regio Aquitaine.

***BORDEAUX is niet ver weg, minimaal 45 minuten met de auto via de vierbaansweg.
-Bezoek Bordeaux door de tram te nemen: plan de dag om de mooiste monumenten te zien.
-Eet in een van de vele kleine restaurants in het stadscentrum (omelet met eekhoorntjesbrood, foie gras, enz.)

*** SAINT EMILION om 1u30: u kunt de wijngaarden van de regio bezoeken en in het bijzonder de stad SAINT EMILION: prachtig middeleeuws stadje.

***ENTRE DEUX MER: Ontdek het wijngaardlandschap van Entre Deux Mer en zijn dorpen.

*** Oevers van de GARONNE en de monding van de GIRONDE: Geniet van de oevers van de Garonne en de monding van de Garonne en zijn restaurants, verander van bank naarontdek ROYAN door de monding over te steken via de Bac de ROYAN (oversteek: 25 m en minder dan ? 30) en ga omhoog naar het eiland Oléron

2-Culinaire kenmerken van het Zuidwesten:

We zullen de typische culinaire specialiteiten van de regio proeven: omelet met eekhoorntjesbrood, foie gras, eendenborst...

***DIEREN TOEGELATEN, maar met VOORAFGAANDE OVEREENKOMST, voor goed opgevoede honden: respect voor eigendommen in het huis en het handhaven van netheid in de omgeving. Grote honden en luidruchtige honden die door hun geblaf waarschijnlijk verstoringen in de buurt veroorzaken, zijn echter niet toegestaan.

**Herinnering aan diensten: opgemaakte bedden, voorbereiding van het huis en de omgeving, voorverwarmen van het huis in de winter, ontvangst in Andernos en beschikbaarheid van de eigenaren, voor een prijs per persoon die redelijk blijft.

***Snel reserveren of informatie: TEL 06 01 98 76 43 of TEL 06 51 51 49 13.
PROMOTION .. LA PROMOTION de DEBUT AVRIL. .. Voir texte ci-dessous après la "synthèse des atouts" de votre future location...

SYNTHESE DES ATOUTS DE LA LOCATION :

POUR GRANDE FAMILLE, UN LIEU ADAPTE ET CONFORTABLE@@@@POUR COUPLES D'AMIS, COLOCATION 1 A 4 COUPLES, 2 SDB+WC, POUR REPARTIR LES FRAIS @@@@@PRIX TOUT COMPRIS VACANCES printemps ETE ET WEEK-END @@@@@-PLAIN PIED **4 CHAMBRES**2 Salles de bain avec WC**LITS PREPARES**TABLE DE PING PONG**TERRASSE COUVERTE ET TERRASSES TOUT AUTOUR MAISON @@PARKING 4 VOITURES@@@ CALME ET REPOS ASSURE !@@SPORT ET DETENTE : BALLADES EN VÉLOS LE LONG DU BASSIN D'ARCACHON ET BAIGNADE : BASSIN OU OCEAN @100 m PISTE CYCLABLE et PROCHE PLAGES@@PISCINE MUNICIPALE D'EAU DE MER@ANIMATIONS ESTIVALES ET MARCHE COUVERT JOURNALIER@CINEMA-THEATRE@ENTENTE SUR PETIT CHIEN.

@@@@WEEK-END PROLONGES 2024 : des tarifs tout compris -sauf chauffage-très raisonnables et dégressif en fonction du nombre de personnes accueillies.
**Une durée plus courte sur ces week-end , nous contacter pour obtenir un tarif adapté.


**1er MAI : MARDI 30/04 AU DIMANCHE 5/05/2024 : 890 € (5 nuits/ 6 jours) pour 6 à 8 personnes et 690 € pour moins de 6 personnes.

**VICTOIRE 1945-ASCENSION : MARDI 7/05 AU DIMANCHE 12/05/2024 : 890 € (5 nuits/ 6 jours) pour 6 à 8 personnes et 690 € pour moins de 6 personnes.

**PENTECOTE : VENDREDI 17/05 AU LUNDI 20/05/2024 : 690 € (3 nuits/4 jours) pour 6 à 8 personnes et 590 € pour moins de 6 personnes.

@@@@VACANCES ETE 2024 PROMOTION de DEBUT AVRIL à ne pas manquer :

1-Tarif à la SEMAINE pour le mois juillet et août réduction opérée sur les tarifs proposés, notablement en baisse par rapport à ceux de 2023 pour les rendre plus accessibles.
Attention à partir des mois de mai à octobre, le chauffage n'est plus inclus dans le prix, à demander si nécessaire : 100 € la semaine.

2- Pour des SEJOURS DE 15 jours, des réductions exceptionnelles : des prix particulièrement bas dès lors que l'on loue pour au moins deux couples pour éviter deux locations. ou que l'on vient en famille avec le partage les frais de location.

**29 juin au 13 juillet 2024 ; 2280 € pour 2 semaines.
**6 juillet au 20 juillet 2024 ; 2580 € pour 2 semaines.
**13juillet au 27 juillet 2024 ; 2680 € pour 2 semaines.
**20 juillet au 3 août 2024 ; 2980 € pour 2 semaines.
**3 août au 17 août 2024 ; 3280 € pour 2 semaines.
**10 août au 24 août 2024 ; 3080 € pour 2 semaines.
**17 août au 31 août 2024 ; 2480 € pour 2 semaines.
**2 semaines en septembre : 1780 € pour les deux semaines au choix.

***RESERVEZ VOS WEEK-END PROLONGES DE MAI-JUIN., REUNISSEZ-VOUS POUR UN ANNIVERSAIRE OU UNE FETE FAMILIALE DANS UN CADRE REPOSANT ET PROCHE DE LA MER;

***RESERVEZ VOS VACANCES 2024 pour bénéficier de votre période préférées sur les rivages sablonneux d' Aquitaine et ses rouleaux propices au surf , ou faites de la planche à voile, du sky-surf, du paddle dans le bassin d'Arcachon.

**Sans souci, sans avance immédiate de fonds : le CHEQUE D'ACOMPTE n'est pas encaissé avant votre séjour.

**VACANCES SPORTIVE SUR LE BASSIN en vélo ou en marchant le long du bassin : des vacances autrement, loin des pistes de ski surchargées, des paysages à découvrir dans le calme de la basse saison.

@@@@@@@@@ WEEK-END :

**Des services** : lits préparés, préparation maison et abords, accueil . Un prix par personne raisonnable afin de disposer d'une grande maison confortable -même en plein hiver-

**Un parking intérieur jusqu'à au moins 4 véhicules.

---------------WEEK-END du Vendredi au dimanche :

-HIVER et PRINTEMPS : 690 € tout compris ** pour pour 6 à 8 personnes et 590 € pour moins de 6 personnes.avec maison préchauffée et lits préparés en automne- hiver.

-BEAUX JOURS : 590 € pour 6 à 8 personnes et 490 € pour moins de 6 personnes.dès le début des beaux jours, dès lors que le chauffage n'est plus nécessaire DU VENDREDI AU DIMANCHE

**Le jour et l'heure d'arrivée sont à définir en fonction de vos besoins et de nos possibilités.

**Vous êtes moins de 5 personnes nous contacter pour obtenir un tarif adapté.

-------------------WEEK-END PROLONGES et PONTS :

---WEEK-END PROLONGES ET FËTES 2024 à ne pas manquer... 1 ou plusieurs couples.. BESOIN D'UN SEJOUR SUR DES DATES DIFFERENTES plus courtes ou plus longues, faites une demande de tarif ...prix tout compris ..

**Une durée plus courte sur ces week-end nous contacter pour avoir un tarif adapté.

**Une durée plus courte sur ces week-end nous contacter pour avoir un tarif adapté.

* *IIMPORTANT : les FETES bruyantes ne dont pas permises pour respecter le calme de l'endroit,. On plébiscite les réunions amicales et familiales festives mais non gênantes pour les voisins.

***Réservation rapide ou renseignements : TEL 06 01 98 76 43 ou TEL 06 51 51 49 13


@@@@@@@@@@VACANCES ETE 2024

Pour bien se reposer au calme dans une ville dynamique en perpétuel changement avec de multiples possibilités pour tous. Petits et grands, on ne s'ennuie pas ...
Réservez vos séjours sans souci, le chèque d'acompte n'est pas encaissé avant le séjour.

**RESERVEZ VOS PERIODE D'ETE TRES TOT, EN 2024 et demandez un tarif plus avantageux si vous louez au delà d'une semaine.

***ANIMAUX ADMIS mais avec ENTENTE PREALABLE, pour les chiens bien éduqués. Les grands chiens et les chiens bruyants ne sont pas admis

**Position centrale pour visiter ARCACHON et la dune du PYLA ou la presqu'ile du Cap Ferret..

**Venez avec vos vélos pour profiter des pistes cyclables le long du bassin d'Arcachon ou celles dans la forêt pour se rendre au bord de l'océan ou longer la presqu'île du Cap Ferret.

**Aller se baigner à pied dans le bassin, se promener sur la digue le long du bassin, faire du vélo sur la piste cyclable autour du bassin, se frotter aux rouleaux de l'océan ou simplement se reposer au calme sous les arbres de la propriété.

** Profiter des animations nocturne et des restaurants, faire du shopping dans les rues piétonnes. Flâner dans le marché couvert et goûter les spécialités du Sud-Ouest.

Quelques une des activités d'un programme d'été banal à Andernos les bains...

**PROXIMITE PLAGE ET OCEAN : oubliez votre voiture !!. Utilisez votre vélo ou la marche à pied. Profitez du charme d'une ville moyenne loin de la foule d'Arcachon avec d'énormes possibilités sur le plan des loisirs.

ATOUT VILLE : une ville à taille humaine.
La ville d'ANDERNOS offre tous les services et reste très animées été comme hiver : restaurants, rues piétonnes en cœur de ville, son nouveau cinéma son marché couvert permanent en matinée, ses spectacles nocturnes .... toutes ces activités se déroulent sans être perpétuellement dans la foule comme c'est le cas à Arcachon ...

PROFITEZ de la douceur du bassin d'Arcachon et de l'attractivité de la station d'Andernos : plages, ville piétonne, *cinéma théâtre*, restaurants, piscine ....

Couples de retraités ou famille avec petits enfants : Andernos offre en plus de ses plages tous les services nécessaires pour passer un séjour **très agréable.** en été et en hiver pour 1 à 4 COUPLES.

BONS PLANS : plutôt que deux locations à petits prix, groupez-vous et prenez une seule location pour vous retrouver le temps d'un séjour ou d’un week-end.

**ENTREE /SORTIE pour les locations d'été, du Samedi au Samedi, (aménagement possible en début et fin de saison). : Entrée 16 H, départ 9 H pour une bonne préparation de la maison et une aération maximale entre deux locations (période COVID). Les lits sont préparés pour votre arrivée.

**RETOUR FACILE**vers Bordeaux par la deux fois deux voies, **sans les embouteillages** du Cap Ferret.

***ANIMAUX ADMIS mais avec ENTENTE PREALABLE, pour les chiens bien éduqués : respect des biens à l'intérieur de la maison et maintien de la propreté des abords.
Néanmoins, les grands chiens et les chiens bruyants susceptibles , par leur aboiements, de causer des troubles de voisinage ne sont pas admis. Nous ne disposons par d'enclos pour les grands chiens.

***Réservation rapide ou renseignements : TEL 06 01 98 76 43 ou TEL 06 51 51 49 13 ou mail.

LA MAISON EN GROS PLAN ET TOUTE LA REGION: :

I---LA MAISON : une VILLA DE PLAIN PIED.

C'est une maison familiale réservée d'abord à la famille en dehors des quelques périodes de location . Maison tout confort et bien équipée située au bord du bassin d'Arcachon et dans les arbres. Elle permet une colocation en famille ou amis grâce ses 4 chambres et ses 2 salles d'eau avec WC.
C'est un **plain pied **pour permettre aux personnes âgées ou les petits enfants de ne pas risquer une chute dans les escaliers et de profiter de tout l'espace sur un seul niveau.
*Les terrasses entourent en totalité la maison dont une couverte, espace jardin clos avec une partie où garer les voitures.
*Chauffage central au gaz en automne ou hiver pour plus de confort.
*Située au bout d'une impasse, on aperçoit la piste cyclable qui fait le tour du bassin d'Arcachon du portail de la propriété (100 mètres).
*Un atout en toute saison : sa terrasse couverte !!! très appréciée en hiver comme en été...

A-EXTERIEUR :

Calme et dépaysement. Villa conçue pour vivre à l'extérieur, quatre terrasses entourent la maison dont une couverte pour assurer les repas à l'extérieur.
Un terrain **ombragé et clôt** permet de se reposer.
** TERRASSE COUVERTE pour repas à l'extérieur avec table et chaises.
** 4 Grandes TERRASSES extérieures autour de la maison (140 m2 de terrasse !!! )
** jardin clos et ombragé, parking, allée : 550 m2 environ.

B-INTERIEUR :
Le confort d'une maison moderne de plain-pied. vous bénéficiez du confort d'une maison récente et très fonctionnelle. Bonne séparation des pièces de jour et celles de nuit. **PAS D'ESCALIER....**
**Les QUATRE CHAMBRES et les DEUX SALLES DE BAIN avec WC permettent d'accueillir facilement deux, voire trois couples d'amis en colocation.
**Chaque couple** dispose de **sa salle de bain avec W.C ** ce qui est très appréciable et rend une cohabitation très confortable.
- Salle à manger 30 m2 avec télévision satellite, 2 banquettes, table et 6 chaises, volets roulants électriques (voir photo).
- Cuisine équipée récente (2020) : plaque cuisson rapide, four électrique, four micro ondes, cafetière électrique, grille pain, lave vaisselle, réfrigérateur et congélateur.
- 2 Salles de bains avec chacune son WC : une avec baignoire équipée de pare douche, sanitaire et une autre avec douche, sanitaire et machine à laver le linge. Chacun des couples peut choisir sa propre salle de bain/WC et disposer de son domaine personnel.
- 4 CHAMBRES : 2 chambres avec lit de 2 places en 140, 1 chambre avec avec un lit de 160 et 1 chambre avec avec deux lit(s) d'une place de 90 très confortables .
(Ajout d'un lit possible ou d'une chauffeuse si nécessaire, d'une chaise bébé : participation forfaitaire de 50 € par élément rajouté.)

ATOUTS SUPPLEMENTAIRES ***:

LES LITS SONT PREPARES POUR VOTRE ARRIVEE... pour un début de vacance ou de week-end plus agréable . Préparation des chambres en fonction des besoins et de la composition de la famille .

II-- ENVIRONNEMENT et ACTIVITES :

QUE FAIRE A ANDERNOS et autour d'Andernos ?

-A-Dans la ville d' ANDERNOS : @@@@@@@@@@@@@@

Une ville accueillante avec de multiples possibilités, quelle que soit la saison

La ville d'ANDERNOS est une agréable station balnéaire qui offre des vacances pour tous les goûts et tous les âges .
On peut flâner dans le cœur de ville et découvrir le BASSIN D'ARCACHON de la jetée.
Nombreux bars et restaurants face au bassin ou dans les rues piétonnes du centre ville.
Animations nocturnes gratuites : orchestres, festival de jazz ...
On peut se promener sur le port ostréicole et s'arrêter à une cabane de pêcheur pour manger des huitres ou des poissons du bassin d'Arcachon.

Un lieu très calme, une porte ouverte sur le bassin d'Arcachon, peu de chance de s'ennuyer...

UN LIEU D'EXCEPTION : profitez du BASSIN D'ARCACHON et de l'Océan tout proche .
Vision du BASSIN D'ARCACHON à 360 ° à partir de la jetée d'ANDERNOS : tout le bassin se découvre en flânant sur la digue ou assis à la terrasse d'un café.

ANDERNOS se situe en position MEDIANE du triangle du bassin d'Arcachon et permet une vision à 360 °sur tout le bassin d'Arcachon.

A partir ce ce point central vous RAYONNEZ sur toutes les villes du bassin d'Arcachon du PYLA au CAP FERRET en passant par ARCACHON.

Un plus, vous regagnez FACILEMENT Bordeaux en évitant les bouchons de la presqu'île du Cap-Ferret de fin de WEEK-END par la quatre voies.

Vous restez **PROCHE de BORDEAUX** pour faire une ou des escapade(s) gastronomique(s) et visiter une ville magnifique.... Comptez une JOURNEE MINIMUM (quai, centre, cité du vin ...) à faire en tram ou à pied !!!

---Environnement boisé :

Villa très au calme dans un ilot boisé au cœur de la ville et proche de la piste cyclable Biganos-Cap Ferret. (100 m). Au calme mais non isolée, dans la ville et proche des commodités.

---Plages et ports : accès facile.

Ballades le long du rivage sur les digues aménagées, un moment de détente pour prendre le temps de porter un regard apaisant sur un paysage ouvert et une nature protégée riche et variée.

On peut alterner vacances sportives et vacances détentes.

***Vacances sportives :

- VELO en toute occasion et sans modération : balade, courses en centre ville... ou sortie culturelle en utilisant les pistes cyclables.
-CROSS sur la digue face au bassin
-MARCHE nordique en profitant des villas typiques du bassin ou le long des plages.
- CANOE ou PADDLE sur le bassin d'Arcachon.

***Vacances détente :

*Flâner dans les rues piétonnes du centre ville : faire du shopping et se promener sur la jetée.
*Se promener dans la forêt le long du bassin d'Arcachon et suivre le sentier du littoral.
*Profiter des nombreuses ANIMATIONS municipales de pleine saison diurnes (enfants et ados ) et nocturnes ( spectacles musicaux gratuits).
*Se reposer et profiter du calme de la propriété et de la saison .
*Profiter d'une vie en plein air à l'extérieur sur les nombreuses terrasses et sous les arbres. JARDIN et parking : environ 550 m2.

B-DANS LES VILLES AUTOUR AUX D'ANDERNOS.@@@@@@@@@@@@@@

La villa est située à MI CHEMIN entre le CAP FERRET (direction à droite face au bassin d'arcachon) et les DUNES DU PYLA (direction à gauche face au bassin par ARCACHON ).
Cette situation CENTRALE vous permet de VISITER toutes les villes longeant le bassin en un nombre limité de jours tout en accédant FACILEMENT à l'OCEAN.

1-Visite des villes du bassin d'Arcachon :

De nombreuses visites sont à faire en vélo grâce aux pistes cyclables le long du bassin d'Arcachon.
-Visiter le Domaine de Certes : découvrir les oiseaux migrateurs et les réserves de poisson.
-Visiter le Parc Ornithologique du Teich (www.parc-ornithologique-du-teich.com)
-Visiter les villes d'Arcachon, du Pyla et du Cap Ferret sans compter toutes les autres villes du Bassin d'Arcachon.

2-Découvrir les activités nautiques sur le bassin :

-Faire du canoé ou du paddle et descendre le cours d'eau la Leyre en canoé
(www.courantdeyre.com).
-Prendre le bateau à la jetée, faire le tour de l'île aux oiseaux et voir les cabanes tchanquées au milieu du bassin d'Arcachon.

3-Découvrir les villes du BASSIN par voie de mer :

-**Liaison BATEAU Arcachon, Cap Ferret et **ballade à l'île aux oiseaux **: dépaysement assuré et des images plein les yeux.
-Remonter en bateau jusqu'au Cap Ferret en profitant des magnifiques villas qui descendent vers le bassin d'Arcachon : ballade sur l'eau exceptionnelle, souvenirs assurés...

4-Aller à l'Océan :

On peut se frotter aux vagues de l'océan en prenant la voiture et apprendre le surf (20 minutes environ) , ou pour les sportifs **en vélo par la piste cyclable** le long du bassin : 1 heure (sportif) 1 heure et quart (rythme familial)
On profitera des plages océanes en se baignant *uniquement* dans les** plages surveillées** car l'océan est toujours **dangereux.**

III- -VISITE DE LA REGION :

1-Visite des villes du Sud-Ouest :

Enormes possibilités pour ceux qui préparent leur séjour en tenant compte de la diversité des lieux : bassin, océan, estuaire de la Garonne, villes typiques du sud-ouest proches.
Il faut savoir regarder et ne pas hésiter à se déplacer. On peut profiter de la beauté et de la diversité des paysages de la région aquitaine.

***BORDEAUX n'est pas loin 45 minutes en voiture au minimum par la quatre voies.
-Visiter Bordeaux en prenant le tramway : prévoir la journée pour voir les monuments les plus beaux .
-Se restaurer dans un des nombreux petits restaurants du centre ville (omelette aux cèpes, foie gras...)

*** SAINT EMILION à 1H 30 : on peut visiter les vignobles de la région et en particulier la ville de SAINT EMILION : magnifique ville médiévale.

***ENTRE DEUX MER : Découvrir les paysages de vignoble de l'entre deux mer et ses villages.

***RIVES DE GARONNE et ESTUAIRE DE LA GIRONDE : Profiter des rives de Garonne et de l'estuaire de la Garonne et de ses restaurants, changer de rive pour découvrir ROYAN en traversant l'estuaire par le Bac de ROYAN (traversée : 25 m et moins 30 €) et remonter vers l'île d'Oléron

2-Spécificités culinaires du Sud-ouest :

On goûtera les spécialités culinaires typiques de la région : omelette aux cèpes, foie gras, magret de canard ...

***ANIMAUX ADMIS mais avec ENTENTE PREALABLE, pour les chiens bien éduqués : respect des biens à l'intérieur de la maison et maintien de la propreté des abords. Néanmoins, les grands chiens et les chiens bruyants susceptibles , par leur aboiements, de causer des troubles de voisinage ne sont pas admis.

**Rappel des services : lits préparés, préparation maison et des abords, préchauffage de la maison en hiver, accueil à Andernos, et disponibilité des propriétaires, pour un prix par personne qui reste raisonnable.

***Réservation rapide ou renseignements : TEL 06 01 98 76 43 ou TEL 06 51 51 49 13.
Kerncijfers
  • Type : Villa
  • 5 vertrekken - 2/8 personen
  • 4 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Woonoppervlak : 100 m²
  • Tuin : 500 m²
  • Verdieping: BG
  • zonder lift
Officiële classificatie
Registratienummer afgegeven door de overheid :FR3M7DT800000
Indeling van de woning
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Huisdieren toegestaan (met toestemming vooraf van de eigenaar)
Multimedia
  • Televisie
  • Satelliet
  • DVDspeler
  • Wifi gratis
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Oven
  • Koffiezetapparaat
  • Broodrooster
  • Afwasmachine
  • Wasmachine
  • Koelkast
  • Diepvriezer
  • Kooktoestel (elektrisch/gas)
  • Waterketel
  • Stofzuiger
  • Strijkijzer
  • Haardroger
Buiten
  • eigen parkeerplaats
  • Tuinameublement
  • Barbecue
  • Tennistafel
Overig
  • Centrale verwarming
  • Kinderbed(den)
  • Ligbad
  • Douche
Extra voorzieningen
  • Lakens inbegrepen
Overzicht van de vakantiewoning Andernos les Bains nr.10182
Met 4 kamers, 2 badkamers, deze vakantiewoning van 100 m² type villa ligt in Andernos les Bains. Ze is geschikt voor 2 tot 8 personen.
Volledige beschrijving van de vertrekken

Deze vakantiewoning is ideaal voor een verblijf aan zee of aan de oceaan, ligt in Andernos les Bains, Gironde, Frankrijk, aan zee.

In de buurt: strand (850 m).

Vanhier kan u naar : Andernos les Bains, Gironde, Atlantische kust, Bassin d'Arcachon.
Kijk op de kaart

Deze vakantiewoning type villa beschikt over de volgende uitrustingen:Deze vakantiewoning "zee" laat dieren toe (honden, katten) mits voorafgaand akkoord van de eigenaar.

Huur goedkoop in Andernos les Bains. Deze vakantiewoning villa, rechtstreeks van een particulier en zonder commissie, is 10 tot 40% goedkoper dan de gemiddelde huurprijzen op de markt.

De verhuurder adverteert op de site sinds 02/05/2005.

Neem contact op met de eigenaar via de beveiligde webmail om de huurvoorwaarden te bespreken.

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

Toeristische streken
Bekende toeristische bezienswaardigheden
Plaatsbepaling van de vakantiewoning
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het huis is rustig in de stad, dicht bij de jachthaven van Betey. Het ligt **100 m van het fietspad en 800 m van het strand: 5 m lopen.

Andernos ligt in de MEDIAANSE positie van de driehoek van het bekken van Arcachon, tussen PYLA en CAP FERRET

Vanaf dit punt STRALEN jullie over alle steden van het bekken van Arcachon, van PYLA tot CAP FERRET via ARCACHON.

NABIJ BORDEAUX: 45 m met de auto via twee vierbaanswegen.
La maison est au calme dans la ville, proche du Port de plaisance du Betey . Elle est à **100 m de la piste cyclable et 800 m de la plage : 5 m à pied.

Andernos se situe en position MEDIANE du triangle du bassin d'Arcachon, entre le PYLA et le CAP FERRET

A partir ce ce point vous RAYONNEZ sur toutes les villes du bassin d'Arcachon du PYLA au CAP FERRET en passant par ARCACHON.

PROCHE de BORDEAUX : 45 m en voiture par la deux fois deux voies.

  • Plaatsnaam : Andernos-les-Bains (33510)
  • Vakantie Reisdoel : Zee (Plage bassin - 850 m)
  • Ligging (op het zuiden bijv.) : Zuid
Toegankelijkheid
Deze tekst is automatisch vertaald.
&&&& Van BORDEAUX:

- Met het openbaar vervoer:

Bordeaux luchthaven of Gare Saint Jean en bus naar trein lijn Andernos Arcachon Marcheprime stoppen vervolgens de bus naar Andernos.

- Met de auto: 45 m Bordeaux, snelle toegang.

&&&& Van Arcachon:

- TGV Arcachon en de sloep BASIN of bus.

NB: mogelijk een breuk in Bordeaux tijdens het verblijf. Een bordeaux laat de auto in de parkeergarage en verspreid met de tram naar de stad en het water te zien.
&&&& A partir de BORDEAUX :

-- Par transport collectif:

Aéroport de Bordeaux ou Gare Saint Jean, puis Bus jusqu'à Andernos Train ligne Arcachon : arrêt à Marcheprime puis bus jusqu'à Andernos.

-- En Voiture : 45 m de Bordeaux, accès rapide.

&&&& A partir d'ARCACHON :

-- TGV Arcachon et pinasse sur le BASSIN ou bus.

NB : prévoir une halte à Bordeaux au cours du séjour. A bordeaux laisser la voiture au parking et circuler en tramway pour voir la ville et les quais.
Oordeel van de huurders
De aanbevelingen van de huurders.
« VoorgaandVolgend »
Waarom zijn deze opmerkingen betrouwbaar ?
Kwaliteitscontrole

Deze vakantiewoning heeft geen opmerkingen gekregen met een cijfer lager dan 4 op een totaal van 5, en ook geen alert.

De Kwaliteitsservice stelt zich ten doel om te zorgen dat de advertenties zeer betrouwbaar zijn en dat de huurders tevreden zijn.

De Kwaliteitsservice MediaVakanties.com :

  • Volg de mate van tevredenheid van huurders voor elke advertentie,
  • Controleer de echtheid van de opmerkingen,
  • Voert een systematisch kwaliteitsonderzoek uit in geval van negatieve beoordeling door een huurder,
  • Staat de verhuurder bij om de kwaliteit van zijn aanbieding te verbeteren ,
  • Neemt indien nodig corrigerende maatregelen waarmee de betrouwbaarheid van de advertenties kan worden gegarandeerd : info verhuurder, kwaliteitsmelding of verwijdering advertentie
Ons kwaliteitsbeleid
Geef aan wat niet klopt aan deze advertentie.
Indien u onze kwaliteitsservice over deze advertentie wenst te berichten, klik hier .
Betaling : Rechtstreeks van de eigenaar
De huur moet rechtstreeks betaald worden aan de eigenaar.
Uw veiligheid staat voorop
Beveiligde Betaling beschikbaar
  • Het platform MediaVakanties.com bevat procedures om frauduleuze advertenties tegen te gaan.
  • De site kent geen fraude sinds meerdere jaren.
Beschikbaarheidskalender
Beschikbaar Last-minute aanbieding Gereserveerd Reservatie in aanvraag

Tarieven van de vakantiewoning
890 € / 1.690 €$ 950 / $ 1.805£762 / £1.4471.307 $CAN / 2.482 $CAN864 SFr / 1.640 SFr /wk.
Waarom zijn de vakantiewoningen MediaVakanties.com goedkoper ?
Periode Meer info over de tarieven opVerblijf < 7 dagen Minimale verblijfsduur
van 19/04/24 tot 27/04/24990 €$ 1.057£8481.454 $CAN961 SFr / wk.2 overnachtingen
van 27/04/24 tot 01/06/24890 €$ 950£7621.307 $CAN864 SFr / wk.
van 01/06/24 tot 29/06/24890 €$ 950£7621.307 $CAN864 SFr / wk.
van 29/06/24 tot 06/07/24990 €$ 1.057£8481.454 $CAN961 SFr / wk.
van 06/07/24 tot 13/07/241.290 €$ 1.378£1.1051.895 $CAN1.252 SFr / wk.
van 13/07/24 tot 20/07/241.390 €$ 1.484£1.1902.041 $CAN1.349 SFr / wk.
van 20/07/24 tot 27/07/241.590 €$ 1.698£1.3612.335 $CAN1.543 SFr / wk.
van 27/07/24 tot 03/08/241.590 €$ 1.698£1.3612.335 $CAN1.543 SFr / wk.
van 03/08/24 tot 10/08/241.690 €$ 1.805£1.4472.482 $CAN1.640 SFr / wk.
van 10/08/24 tot 17/08/241.690 €$ 1.805£1.4472.482 $CAN1.640 SFr / wk.
van 17/08/24 tot 24/08/241.490 €$ 1.591£1.2762.188 $CAN1.446 SFr / wk.
van 24/08/24 tot 31/08/241.290 €$ 1.378£1.1051.895 $CAN1.252 SFr / wk.
van 31/08/24 tot 07/09/24990 €$ 1.057£8481.454 $CAN961 SFr / wk.
van 07/09/24 tot 14/09/24990 €$ 1.057£8481.454 $CAN961 SFr / wk.
van 14/09/24 tot 21/09/24990 €$ 1.057£8481.454 $CAN961 SFr / wk.
van 21/09/24 tot 14/12/241.090 €$ 1.164£9331.601 $CAN1.058 SFr / wk.
van 14/12/24 tot 21/12/241.490 €$ 1.591£1.2762.188 $CAN1.446 SFr / wk.
van 21/12/24 tot 28/12/241.490 €$ 1.591£1.2762.188 $CAN1.446 SFr / wk.
van 28/12/24 tot 04/01/251.590 €$ 1.698£1.3612.335 $CAN1.543 SFr / wk.
van 04/01/25 tot 11/01/251.190 €$ 1.271£1.0191.748 $CAN1.155 SFr / wk.
van 11/01/25 tot 31/12/25neem contact op met de eigenaar

  • Minimale verblijfsduur : 2 nachten
Optionele multirisk-verzekering
Teneinde de kwaliteit van het aanbod te waarborgen heeft MediaVakanties.com© een multirisk-verzekering (optioneel) voor haar huurders : woning komt niet overeen met de advertentie, huurrisico, annulering/onderbreking verblijf, huurfraude, reisbijstand. Klik hier voor meer informatie.
Advertentie aangeboden door MediaVakanties.com
Allerlaagste prijs
Tussen particulieren
Geen commissie
Veiligheid
Fraudecontrole
Tevredenheidsenquête huurder
Verhuurder
Dhr Daniel L.
lid sinds 02/05/2005
Gesproken talen : FR EN US
Aantal advertenties : 1
Bericht
+31
de minimale verblijfsduur die wordt geaccepteerd voor deze locatie is 2 nachten
Verstuur
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()
Reserveer! Dhr Daniel L. Gesproken talen : FR EN US