Menu
Vakantiewoningen zwembad
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen
1 / 358
7143 op- of aanmerking - Pagina 1/358
Bert B, 08/01/2024
4/5
geen

Appartement in een appartementencomplex Crest Voland Cohennoz 6 tot 10 personen
Vakantiewoning Crest Voland Cohennoz - Savoie - Rhône-Alpes
Y. B, 15/10/2023
5/5
Mooie ligging met uitzicht op zee en zwembad. Dichtbij winkels. Goed uitgangspunt voor fietstochtjes naar Cannes, Nice en verder.

Appartement in een appartementencomplex Juan les Pins 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Antibes, tot 2 km Van Juan les Pins - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Gert Jan D, 09/10/2023
4/5
Super huis mooie tuin ruimte genoeg
Hans M, 19/09/2023
5/5
Fijne, ruime en schone accomodatie in een zeer rustige residence met een heerlijk zwembad. Auto fijn geparkeerd in de afgesloten parkeergarage. Verhuurder ook zeer vriendelijk en betrokken zowel bij ontvangst en vertrek. We komen graag terug.

Appartement in een appartementencomplex Fréjus 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Fréjus - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Emile R, 31/08/2023
5/5
Wat een prachtig huis! We hebben hier 3 weken zomervakantie mogen doorbrengen en de tijd vloog voorbij. Het ligt op een mooie locatie op ongeveer 10min rijden naar Rosas. Vaak een lekker windje waardoor het goed vertoeven was. Er zijn allerlei voorzieningen dichtbij in de buurt zoals supermarkten, kartbaan en aquapark. Tevens is het zoutwater zwembad een genot. Geen brand ogen door het chloor en de temperatuur was heerlijk, altijd zo rond de 28graden. Er was meer dan genoeg keuken apparatuur aanwezig. Kortom: zeker een aanrader om naar toe te gaan. De eigenaren zijn ontzettend vriendelijk.

Villa Rosas 2 tot 10 personen
Vakantiewoning ROSES, tot 3 km Van Rosas - Girona (provincia de) - Catalonië
Gaby Y, 29/08/2023
5/5
Keurig en schoon appartement op een top lokatie en na 1 week schone lakens en handdoeken. Vriendelijk en lief personeel. Fijne 2 weken gehad, super bedankt!
Carmelita P, 24/08/2023
5/5
Het was een heel mooi, schoon, gezellig appartement. Een zeer groot dak terras. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in het appartement. Zeer leuk ingericht in Ibiza style. Dichtbij het strand. Als er iets was werd het gelijk opgelost door de concergie. Er werd zelfs een fles cava bezorgd op mijn verjaardag. Echt een top aanrader als je een leuk appartement zoekt in ibiza.

Appartement in een appartementencomplex Cala Tarida 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Sant Josep de sa Talaia, tot 1 km Van Cala Tarida - Ibiza - Balearen
S P, 20/08/2023
4/5
Het is een heel ruim en mooi appartement met een fantastisch uitzicht! Het balkon is vrij ruim en er was altijd een gedeelte zon maar ook voor de helft schaduw, daardoor konden we de hele dag door op het balkon zitten. Er was ook een parasol aanwezig. Het zwembad was fijn. Toen wij er waren was het er nooit druk. Bij het zwembad stonden wel ligbedjes, maar geen parasols. Daarom namen wij regelmatig de parasol van het appartement mee naar beneden. Het appartement heeft heel veel ramen, wat fijn is voor het luchten en het uitzicht. Alle ramen hebben een rolluik, zodat de kamers heel goed verduisterd kunnen worden en het de warmte buiten houdt. Het zou wel een toevoeging geweest zijn als er airco zou zijn. Het is een uitdaging om de auto te parkeren omdat het pad daar naartoe heel stijl en bochtig is. Wij lieten de auto meestal boven aan de weg staan. De volgende keer kies ik voor een appartement wat meer in het centrum ligt, omdat het érg moeilijk parkeren is in Roses. Het enige echte minpunt (want bovenstaande punten waren al bekend in de omschrijving) vond ik dat het appartement niet erg schoon was. Ik heb dat gemeld bij de verhuurster, maar daar heeft ze niet op gereageerd en we hebben ook gewoon de 60,- schoonmaakkosten betaald. Positief was dat we gemeld hadden dat er een rolluik niet meer open ging dat het de dag erna al gemaakt werd.

Appartement in een appartementencomplex Rosas 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Rosas - Girona (provincia de) - Catalonië
Marjan L, 14/08/2023
5/5
Een heerlijk vakantie adres! Fijn groot huis in een prachtige omgeving. Mooi groot zwembad waar we elke dag veel plezier van hebben gehad. We komen graag nog eens terug!
Conny W, 12/08/2023
4/5
Het huis is geweldig,mooie open ruimte met open keuken,fijne slaapkamers heerlijke grote tuin met een heerlijk zwembad en sauna,echt alles is aanwezig om met 12 pers een fijne vakantie te vieren... Enige minpunt zijn de vele vliegen,voor alle ramen en deuren een hor zou dit kunnen verbeteren. En in de info staat dat de elektra is inbegrepen maar wij kregen via een bankafschrift te te lezen dat we €100.00 minder teruggestort kregen ivm verbruik van elektra. En dit was van het gebruik van het zwembad....op mijn vraag of andere huurder het zwembad s nachts dan misschien uitzetten kreeg ik geen antwoord.Dus houd er rekening mee dat u extra moet betalen,gelukkig hebben wij geen gebruik gemaakt van de sauna anders hadden we nog meer moeten betalen. De eerste week ook geen wifi ivm storing van de provider en de 2de week was de wifi ook niet echt goed. Al met al hebben wij ons heel goed vermaakt.

Vakantiehuis Kortrijk 10 tot 12 personen
Vakantiewoning Gullegem, tot 5 km Van Kortrijk - West-Vlaanderen
Jan D, 08/08/2023
5/5
De woning is van binnen nog mooier dan ons uit de foto's op de website leek. De tuin, het zwembad en de overkapping zijn fantastisch! Goede locatie nabijhet centrum van Empuriabrava en ook heel dicht bij het strand. Het enige minpuntje is dat het parkeren van de auto bij de woning lastig is, middels een smal steegje kom je bij het schuifhek. Echte aanrader!

Villa Empuriabrava 2 tot 8 personen
Vakantiewoning Empuriabrava - Spanje
Marc V, 08/08/2023
5/5
Beste, Wij waren heel tevreden over het appartement/ligging/zwembad. Alles was voorradig en netjes! De eigenaars waren heel behulpzaam en vriendelijk...pluspunt parking. Een aanrader!! Marc & Patricia....

Appartement in een appartementencomplex L'Escala 4 personen
Vakantiewoning L'Escala - Girona (provincia de) - Catalonië
René K, 07/08/2023
4/5
We hebben genoten van woning met grote tuin en zwembad, perfecte locatie met privacy en met grote supermarkt op 2 minuten afstand. Meren en veel MTB-paden in de buurt (bezet met 4 volwassenen en 4 kinderen).
Katrin S, 31/07/2023
5/5
We waren er met familie (6 volwassenen en 5 jonge kinderen). Geweldige vakantie gehad in dit huis van hoge kwaliteit op slechts 15min van het bruisende Avignon. Ruime kamers, goede bedden, zalige keuken en ruim terras. Ook voor kinderen was het huis perfect uitgerust (goed zwembad, speelkamer met speelgoed,...). Zeer aangename gastvrouw, die ons flexibel liet in- en uitchecken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Villa Villeneuve lez Avignon 5 tot 13 personen
Vakantiewoning Tavel, tot 10 km Van Villeneuve lez Avignon - Gard - Languedoc-Roussillon
Sandra V, 31/07/2023
5/5
Zeer aangenaam verblijf gehad in deze fijne vakantiewoning. Ook een zeer goede ontvangst van de eigenares met de nodige uitleg over de woning en goede tips over niet te missen bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt. Top vakantie!
Susanne C, 14/07/2023
5/5
Het is misschien niet het nieuwste interieur, maar alles erop en eraan en netjes. Maria is een heel goede gastvrouw, heel aardig, heel behulpzaam, goed bereikbaar en heel betrouwbaar. Het appartement ligt op 5 min lopen van het strand. Alles voor het strand en het zwembad (bij het appartement) was aanwezig, badlakens, parasol, koelbox. Prijs/kwaliteitverhouding is prima.

Appartement Carvoeiro 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Carvoeiro - Algarve
Fabien S, 11/06/2023
5/5
SUPER,PRACHTIG. Alles zoals beschreven.
Bix S, 24/05/2023
5/5
Fijn huis met zwembad en alles erop en eraan. Op loopafstand van Bedoin en toch rustig gelegen. Goede service van de verhuurder en de dame van de ontvangst. Alles geheel naar wens. Een aanrader.
Carmen W, 03/05/2023
5/5
Heel mooie, ruime woning van alle comfort voorzien. Jacuzzi en sauna absolute meerwaarde. Eigenaars geven volledige rondleiding en zijn altijd beschikbaar/bereikbaar. De recreatieruimte is een leuke extra voor als het weer het even laat afweten.

Vakantiehuis Kortrijk 10 tot 12 personen
Vakantiewoning Gullegem, tot 5 km Van Kortrijk - West-Vlaanderen
Laura K, 02/05/2023
5/5
wij hebben een super verblijf gehad, de woning was als omschreven. heerlijk huis met grote tuin en prachtig zwembad waar we zelfs in april in hebben kunnen zwemmen.

Villa Le Touquet 8 tot 13 personen
Vakantiewoning Tubersent, tot 11 km Van Le Touquet - Pas de Calais - Nord-Pas de Calais
1 / 358
7143 op- of aanmerking - Pagina 1/358