Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen zee Atlantische Kust
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Atlantische kust
1 / 132
2625 op- of aanmerking - Pagina 1/132
Sofie T, 11/07/2022
5/5
Heel leuk verblijf op mooie locatie !

Villa Pornic 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Pornic, tot 1 km Van Pornic - Loire-Atlantique - Pays de la Loire
Jan V, 11/09/2021
5/5
De stacaravan staat op een prachtig, bloemrijk park. Wij waren met 4 personen. Daardoor hadden wij een kamertje over. Alles is klein maar fijn. De stacaravan is heel goed ingericht. Aan werkelijk alles is gedacht. Er is een prachtig overdekte veranda, waardoor je een extra stuk leefruimte hebt. Je hebt veel privacy bij je huisje. Leuk zwembad op het park. Via google-translate goed contact met de eigenaren die vlak bij ons verbleven.

Stacaravan La Tranche-sur-mer 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Saint-Cyr-en-Talmondais, tot 18 km Van La Tranche-sur-mer - Vendée - Pays de la Loire
Edwin D, 14/09/2020
5/5
Wij zijn net terug van 2 heerlijke weken in ViBeBen. (En hebben nu al heimwee) Bij aankomst heb je direct een echt welkom- en vakantiegevoel. ViBeBen is een keurig onderhouden luxe vakantiewoning, van alle gemakken voorzien en zeer compleet ingericht. Alles is schoon, netjes en praktisch. Gezellige huiselijke inrichting en door de vele ramen is er ook veel lichtinval. Overal rolluiken (in de woonkamer en keuken elektrisch bedienbaar), een zonnescherm. Goede bedden met goede matrassen. Grote kasten met voldoende opruimmogelijkheden. Badkamer en toilet eenvoudig, maar netjes, prima douche.. Zeer fijn terras en een mooie, volledig omheinde, tuin met voldoende privacy. Zeer rustige en gunstige ligging ten opzichte van het strand en van het uitgestrekte bos. Wie van rust en natuur houdt, is hier op de juiste plek. De woning is hond vriendelijk. (mits opgevoede hond en op aanvraag) De eigenaar is zéér vriendelijke en (indien nodig) zeer behulpzaam. Met vragen of een gezellige babbel kun je altijd bij hem terecht, verder respecteert hij de privacy. 1 ding staat voor ons al vast; wij gaan zeker terug !!
Arnold V, 09/08/2020
5/5
Geweldige mobile home op een top locatie. Erg genoten. Eigenaar is erg vriendelijk.

Stacaravan Labenne Océan 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Labenne, tot 2 km Van Labenne Océan - Landes - Aquitaine
Paul R, 25/08/2019
5/5
Prachtige woning op een mooie locatie
Paul R, 11/08/2019
5/5
Wat een geweldig huis. Dicht bij het strand en de gezellige terrassen en voorzien van alle gemakken. De eigenaresse was uitermate vriendelijk en behulpzaam. Het huis heeft mede bijgedragen aan een heerlijke vakantie in Moliets. Wij komen zeker terug!
Karine V, 08/11/2017
5/5
Een mooi, gezellig en vooral proper huisje met alles erop en eraan! Zeer dicht bij het strand, winkels, eetgelegenheden. Verzorgde nieuwe badkamer met inloopdouche, wc (met afzuig) en volledig geïnstalleerde keuken met alle mogelijke toestellen en keukenmateriaal beschikbaar. Ruime afgesloten parkeerplaats! Enige mogelijke negatieve opmerking is de (gevaarlijke) steile trap naar de eerste verdieping. Volgend jaar zelfde periode gaan we zeker terug!! Super vriendelijke eigenaars :-)

Appartement in een villa Vieux Boucau 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Vieux Boucau - Landes - Aquitaine
Benoit W, 03/10/2017
4/5
Mooi en zeer rustig gelegen studio maar het zicht op de Quai Valin (zoals op de foto met de boten) krijg je pas vanop de stoep te zien en dus niet vanuit de studio. Een zicht op zee (of de boten) is net hetgeen ik graag heb. Ik had misschien beter moeten lezen .
Dirk V, 05/07/2016
5/5
Zeer goed uitgeruste, aangename en propere vakantiewoning (TV excellent) en fantastische ligging. Uiterst Vriendelijke eigenaars. Een klein minpuntje is dat er geen WIFI is dat zou er toch mogen zijn voor de prijs die betaald dient te worden...
Peter V, 04/08/2015
5/5
Veel ruimte? Comfortabel. Volledige uitgerust om zelf te koken. Ideale ligging vlakbij strand. Niet te druk, maar toch levendig. Vriendelijke eigenares. Een absolute aanrader !

Huis Andernos les Bains 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Arès, tot 3 km Van Andernos les Bains - Gironde - Aquitaine
Wilma D, 09/06/2015
5/5
Ik ben met mijn man een week in dit appartement geweest. Het appartement biedt alles wat u nodig heeft van kinderbadje tot zelfs een strijkbout en een föhn toe. De ligging van het appartement is ideaal, dicht bij het strand, restaurants, supermarkt en het knusse centrum. Tevens een ideale uitvalsbasis om het eiland te bezichtigen. Prachtig eiland, stadje en appartement. Met andere woorden "wij hebben deze week genoten van alles". Wilma

Appartement in een appartementencomplex La Couarde-sur-Mer 1 tot 4 personen
Vakantiewoning La Couarde-sur-Mer - Ile de Ré (eiland) - Poitou-Charentes
E H, 22/10/2014
4/5
Wij surfers hebben het als bijzonder prettig ervaren zo snel en makkelijk aan het einde van de straat het strand te kunnen bereiken. Voor mensen die gas gewend zijn is inductie-koken ernstig lastig. Wel vonden wij het fijn dat er zoveel kook-, bak- en leefgerei aanwezig was. In de advertentie staat dat het huisje geschikt is voor 6 personen, maar daar zijn wij het niet mee eens. Met 5 volwassenen wordt het krap. De prijs/kwaliteit verhouding vonden wij prima. Ook waren wij heel blij met de vriendelijke verhuurders die nota bene een flesje wijn en een confit de canard gekoeld voor ons klaar hadden gezet. Graag tot een volgende keer!

Appartement Vieux Boucau 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Vieux Boucau - Landes - Aquitaine
Erik L, 14/07/2014
5/5
Heerlijke vakantie genoten in deze bijzonder nette woning. Vriendelijke ontvangst door eigenaar. Woning is praktisch gelegen op loopafstand van centrum. Supermarkt (carefour) in Lacanau-Ocean (alle dagen open) en grotere supermarket in Lacanau (Super-U). Zeer nette fietspaden door omgeving met vele km's fietsplezier. Plage Sud heft uitgebreidde parkeerplaatsen langs lange strook langs zee. Tuin gunstig gelegen; hele dag zon, waarbij je tot 20:30 in de tuin van de zon kan genieten. Waarom verder zoeken als ik in dit huis alles bij de hand heb. Wij gaan volgend weer naar dit zelfde adres.
Catharina D, 05/10/2012
5/5
Na thuiskomst ben ik nog altijd blij dat ik Uw mooie huis op het eiland heb gehuurd, het huis is ruim , de woonkamer met de keuken, de slaapkamers, drie openslaande deuren naar het grote terras zonder inkijk, ik voelde me meteen thuis in dit huis. De plaats waar het huis staat is erg rustig terwijl de markt en de bakker vlakbij zijn, en nog belangrijker de zee en een mooi strand. Ik hoop volgend jaar terug te gaan, september is een goede maand om er naar toe te gaan, de zachtheid van de lucht en het prachtige licht op het eiland hebben mij zeer goed gedaan. Het contact met Mevr. Felix was heel warm en prettig.

Huis Saint Georges d'Oléron 1 tot 4 personen
Vakantiewoning Saint-Georges-d'Oléron, tot 5 km Van Saint Georges d'Oléron - Ile d'Oléron (eiland) - Poitou-Charentes
Miranda D, 15/07/2012
4/5
mooie gezellige woning met een paar minpunten zoals: gras was niet onderhouden stond dan ook veel te hoog geen wasdraad en wasspelden 1 ligstoel voor 4 personen tuinmeubelen waren vuil onvoldoende poetsmateriaal
Agp B, 14/09/2011
4/5
Accommatie prima en ruim. Faciliteiten ruim voldoende. Opvang en wegwijs bij aankomst goed. Enige minpunt: De eenpersoonsbedden (die wij genoodzaakt waren te kiezen omdat wij geen tweepersoonslakens mee hadden genomen) waren bijzonder hard en naar onze smaak erg klein. Wij hebben desondanks een fantastische vakantie gehad. Fam. Bevers, Heemskerk

Huis Le Château d'Oléron 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Le Château-d'Oléron, tot 2 km Van Le Château d'Oléron - Ile d'Oléron (eiland) - Poitou-Charentes
Michael S, 07/08/2011
5/5
Perfecte en gastvrije ontvangst door de eigenaar. Alles is aanwezig. Ruim huis met een prima rustige ligging en een mooi uitzicht.
Gianni R, 18/04/2011
5/5
Volledig ingerichte woning (flat) tegenover strand, mooi uitzicht op zee vanuit eigen terras, gemakkelijke verbinding met de stad, winkeltjes dichtbij, goede parkeerfaciliteiten, vriendelijke en behulpzame eigenaars.
Anastasia P, 24/08/2010
5/5
Our stay in the studio of Mrs Celine was really great. The studio is situated just 5 mins from the beach, 3 mins from the Thalasso Center. There is also a nice swimming pool just in the garden. We were there with 3 persons, me and my parents, the studio is not very big but comfortable to stay for a family, it is good equiped, there is a dishwasher, a washing machine. Mrs Celine was also so friendly and gave us a lot of information about La Baule and places to visit. We had no regret to have chosen this very place!!!
Bert S, 03/06/2010
5/5
Goed onderhouden apartement met groot balcon direct aan de boulevard de lócean te La Baule. Voorzien van alle denkbare faciliteiten en een zeer complete keukenuitrusting. Garage is echter alleen geschikt voor kleine auto's.
1 / 132
2625 op- of aanmerking - Pagina 1/132