Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen villa's Provence-Alpes-Côte D'Azur
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Provence-Alpes-Côte d'Azur
1 / 20
392 op- of aanmerking - Pagina 1/20
Lilia F, 16/08/2023
5/5
Een fijne vakantiewoning op een rustige plek. Alles was goed geregeld.
Sandra V, 31/07/2023
5/5
Zeer aangenaam verblijf gehad in deze fijne vakantiewoning. Ook een zeer goede ontvangst van de eigenares met de nodige uitleg over de woning en goede tips over niet te missen bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt. Top vakantie!
Michel D, 01/08/2022
4/5
Alles was naar wens, goede locatie, rustig, met alles wat we moesten hebben. Buitenmeubilair in orde en voldoende. Klein minpuntje : krakende houten vloer op verdieping Airco moet eens onderhouden worden. Toegangsweg is nogal moeilijk.

Villa La Tour d'Aigues 1 tot 8 personen
Vakantiewoning Grambois, tot 5 km Van La Tour d'Aigues - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Marc C, 20/09/2021
5/5
Uitstekende vakantiewoning met alle comfort. Volledig uitgeruste villa met verwarmd zwembad. Zeer rustige en veilige omgeving en geen enkel gebrek.
Alfred B, 16/08/2021
5/5
Een prachtige villa en een fenomenaal uitzicht met een heerlijk groot zwembad.
Alexander & Patricia O, 08/09/2020
5/5
Na een vriendelijk ontvangst van de eigenaar konden wij gaan genieten van een heerlijke week. Het huis is prachtig met een uitzicht waar je niet op uit gekeken raakt. Lekker koken in de buitenkeuken en zwemmen met een adembenemend uitzicht. Wij komen volgend jaar graag terug.

Villa Sainte Maxime 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Sainte-Maxime, tot 2 km Van Sainte Maxime - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Sonja W, 11/09/2019
5/5
De woning overtrof onze verwachtingen. Op de foto's lijkt de woning er ouder uit, terwijl in werkelijkheid je het gevoel krijgt in een nieuwe woning terecht te komen. Alles is werkelijk aanwezig van broodrooster tot koffiemachine (en expressomachine), lookpers, citroenpers, ... De eigenaar is heel vriendelijk. Ondanks het feit dat ze op hetzelfde terrein wonen, houden ze zich heel discreet op de achtergrond. Wij raden deze woning ten zeerste aan temeer er veel mogelijkheden zijn om verschillende uitstappen te maken: centrum Avignon, Orange, Middellandse zee, St. Remy de Provence, de Ardèche, ... Op nog geen vijf minuten met de wagen is er een winkel, bakker, tankmogelijkheid, ... We hadden hier een zeer fijne vakantie!

Villa Avignon 2 personen
Vakantiewoning Villeneuve-lès-Avignon, tot 3 km Van Avignon - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Jean Marc H, 19/08/2017
5/5
Prachtige woning met zeezicht. Alles is aanwezig om een perfecte vakante te hebben. Zeer vriendelijke en correcte verhuurders. Alles was kraaknet. Top !

Villa Sainte Maxime 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Sainte-Maxime, tot 2 km Van Sainte Maxime - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Ruben F, 17/06/2017
5/5
De vakantie in augustus/september is een van onze beste vakanties geweest. Mijn vrouw en ik hebben ontzettend genoten! Tijdens het maken van deze review krijgen wij weer heimwee!!! - We zijn zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen bij aankomst. - Familie van de eigenaren namen ons mee met een wandeling zodat wij de buurt leerden kennen. - De racefietsen mochten in de grote garage. - Wij hadden veel privacy ondanks dat het huurhuis aan de villa is gebouwd. - Een heerlijk groot zwembad met uitzicht op de Mont Ventoux. - Prachtige en zeer goed onderhouden tuin. - Een heerlijk eigen terras. - Een groot terras bij het zwembad - Een gezellig overdekt terras bij het zwembad. - Fantastische fietsroutes in de buurt (Mont Ventoux, Gorges de la Nesque, etc.) - Mooie (historische) dorpen zoals Vaison la Romaine met leuke winkels en markt - Genoeg supermarkten voor boodschappen - Geweldige lieve buren waar je een beroep op kunt doen bij afwezigheid van de eigenaren. - De villa straalt rust uit en het was er ook rustig. - Midden in de natuur en toch niet afgelegen. - Je kan vanuit het huis wandelen en fietsen (racefiets). - Handdoeken en beddengoed, wasmachine, etc., alles is aanwezig.

Villa Vaison la Romaine 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Entrechaux, tot 6 km Van Vaison la Romaine - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Aline L, 27/09/2016
5/5
Wij verbleven er in de maand september, er werd me hier gevraagd of het huis overeenstemt met de advertentie. Wij kunnen alleen maar zeggen dat het in werkelijkheid nog veel mooier is. Het is zeer centraal gelegen in de cote d azur, en het heeft echt alles wat je nodig hebt! Het is er super proper en bij aankomst lag er n heerlijk flesje rose koud in de koelkast. De mevrouw stond ons op te wachten met de nodige uitleg, wij hebben al vaak n huis gehuurd in Frankrijk, maar zo vriendelijk hadden we nog nooit meegemaakt. Niks was hun te veel, door n val brak mijn zus haar schouder tijdens ons verblijf, de bezorgdheid van hun, deed ons echt plezier. Je ziet ze niet tijdens je verblijf, maar 1 telefoontje of sms en ze staan klaar! Ook de accommodatie is perfect in orde. Het zwembad met ligbedden en bijbehorende kussen zijn proper en prima onderhouden. Het is allemaal kindvriendelijk en kindveilig. De airco's in elk vertrek werken prima ( zijn nieuw) , de poort onder aan de oprit sluit alles veilig af! En de bakker, winkeltje en het strand zijn net de hoek om. Voor ons was het puur genot. Het uitzicht op de baai.... Waauw ! Wij zijn van 1 ding ZEKER , wij keren volgend jaar terug!!
Leontine V, 30/08/2016
5/5
We hebben heerlijk genoten in dit verblijf. Zeer vriendelijke eigenaren. Schoon en mooi huis op een toplocatie!

Villa Vaison la Romaine 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Entrechaux, tot 6 km Van Vaison la Romaine - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Marianne T, 16/09/2015
5/5
We hebben enorm genoten ook van het huis. Wij hebben maar 1 aanbeveling en dat betreft de instructies van de apparatuur en met name van de afvalcontainers. Die was er alleen in het Frans. Het was wel handig om dit ook in het Engels te hebben. Wij waren aan het twijfelen welk soort afval in welke container. Maar verder absoluut een heerlijk huis.

Villa Saint Raphael 3 tot 8 personen
Vakantiewoning Saint-Raphaël, tot 3 km Van Saint Raphael - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Josje K, 05/05/2008
5/5
Prachtig uitzicht over de Middellandse Zee, Eenvoudige maar comfortabele woning. Vriendelijke eigenaar (elders) en hulpvaardige beheerder (in dorp).

Villa Sainte Maxime 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Sainte-Maxime, tot 2 km Van Sainte Maxime - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Christian B, 07/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ruim en comfortabel huis, 300 meter van de stad Vauban en winkels en restaurants. Een tuinterras waar kinderen in alle veiligheid kunnen spelen en de eigenaren goed voor hun gasten zorgen.
Zeer aangenaam verblijf. Ik adviseer zonder voorbehoud.
Maison spacieuse et confortable, à 300m de la cité Vauban et des commerces et restaurants. Un jardin terrasse ou les enfants peuvent s'ébattre en toute sécurité et des propriétaires aux petits soins pour leur hôtes. Séjour très agréable. Je recommande sans réserve.
Olivier D, 06/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Sinds ons laatste bezoek in 2021 is dit huis nog steeds even prettig en daarom zijn wij teruggekomen.
De nabijheid van de oude stad is zeer aangenaam omdat er veel goede regionale restaurants zijn.
Het huis is altijd zeer goed uitgerust en komt, zowel wat betreft de hoeveelheid serviesgoed als de bedden, overeen met één of twee gezinnen. In tegenstelling tot sommige huuraccommodaties die het aantal borden en glazen beperken tot het aantal bedden, is alles hier in twee- of drievoud.
Het beddengoed is goed onderhouden en zeer comfortabel.
Om te skiën is het station hoog genoeg om goede sneeuw te hebben en de liften zijn erg snel.
We zullen zonder aarzeling terugkeren naar dit huis...
Bedankt aan de eigenaar voor haar beschikbaarheid, want ze beantwoordde onze vragen heel snel.
Depuis notre dernière visite en 2021, cette maison est toujours aussi agréable et c'est pour cette raison que nous y sommes retournés. La proximité de la vielle ville est très agréable car il y a beaucoup de bons restaurants régionaux. La maison est toujours très bien équipée et correspond, aussi bien en quantité de vaisselle que de lit, à une ou deux familles. Contrairement à certaines locations qui limitent les assiettes et les verres au nombre de lit, ici tout est en double ou triple exemplaires. La literie est bien entretenue est très confortable. Pour le ski , la station est assez haute pour avoir de la bonne neige et les remontées sont très rapides. Nous reviendrons dans cette maison sans hésiter... Merci à la propriétaire pour sa disponibilité, car elle a répondu à nos questions très rapidement.
Del Bianco L, 04/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Uitstekend vakantiehuis op 1 minuut lopen van het prachtige oude centrum van Briançon. Wij huren het al 3 jaar en hebben nog nooit problemen gehad. Mevrouw Floriane is altijd behulpzaam en erg aardig.
Excellente maison de vacances à 1 minute à pied de la belle vieille ville de Briançon. Nous la louons depuis 3 ans et n'avons jamais eu de problèmes. Mme Floriane est toujours serviable et très gentille.
Mourgues M, 09/01/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Een ideale vakantieplek! De accommodatie is zeer comfortabel, zeer goed uitgerust. Er ontbreekt niets.
de locatie is perfect voor liefhebbers van fietsen en wandelen.
De huur is nog ruimer dan op de foto's.
Veel opbergruimte.
eigenaren beschikbaar, behulpzaam en gastvrij!
Tot binnenkort
Un lieu de vacances idéal ! Le logement est très confortable, très bien équipé. Il ne manque rien. la localisation est parfaite pour les amoureux de vélo, de randonnée. La location est même plus spacieuse que sur les photos. Beaucoup de rangements. des propriétaires disponibles, arrangeants et accueillants ! A bientôt

Villa Hyères 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Hyères, tot 1 km Van Hyères - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Laurence D, 04/01/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
De villa komt overeen met de foto's, zeer aangenaam en rustig in deze periode. Uitstekend contact met de eigenaar. Wij raden aan deze woning te huren.
La villa est conforme aux photos, très agréable et au calme en cette période . Excellent contact avec la propriétaire . Nous conseillons la location de ce bien .
Laëtitia L, 16/10/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ik heb 3 idyllische weken doorgebracht in dit kleine paradijs. De plaats is rustig en biedt u de mogelijkheid om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. De villa is van alle gemakken voorzien en zeer comfortabel. Het zwembad en de tuin nodigen u uit om er even helemaal tussenuit te zijn! Het beddengoed is perfect. Alles is 10 minuten met de auto: de zee, de kleine markt, het stadscentrum, de haven en het winkelcentrum Leclerc. De eigenaar en haar moeder zijn twee schattige vrouwen, altijd beschikbaar en meegaand. Kortom: wij voelen ons thuis. Precies wat ik nodig had. Ik zal met plezier terugkeren.
Mevrouw L.
J'ai passé 3 semaines idylliques dans ce petit paradis. Le lieu est calme et permet de se détendre, de se ressourcer. La villa est toute équipée et très confortable. La piscine et le jardin invite au dépaysement ! La literie est parfaite. Tout est à 10 minutes en voiture : la mer, le petit marché, le centre ville, le port et le centre commercial Leclerc. La propriétaire et sa mère sont deux femmes adorables, toujours disponibles et arrangeantes. Bref on s'y sent comme à la maison. Exactement ce dont j'avais besoin. J'y retournerai avec plaisir. Mme L.

Villa Hyères 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Hyères, tot 1 km Van Hyères - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Peter S, 18/09/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer mooie accommodatie. Wij willen graag nog een keer komen.
Sehr schöne Unterkunft. Wir kommen sehr gerne wieder.

Villa Saint Maximin la Sainte Baume 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Saint-Maximin-la-Sainte-Baume, tot 2 km Van Saint Maximin la Sainte Baume - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
1 / 20
392 op- of aanmerking - Pagina 1/20