Menu
500 € 600 € /wk.
Rechtstreeks van de eigenaar
Pistes : 150 m skiliften : 200 m Vakantiehuis aanbevolen door huurders
OmschrijvingStudio 38836
Deze tekst is automatisch vertaald.
Studio / Mezzanine in Val d'Isère voor 2 tot 3 personen in het centrum van het resort
Studio / Mezzanine à Val d'Isère pour 2 à 3 personnes en plein Centre station
Deze tekst is automatisch vertaald.
Onze studio - Mezzanine bevindt zich op de 5e en laatste verdieping MET lift van de Residentie ?Le Solaise? aan de Avenue Olympique. Het wordt vaak bewoond door de eigenaren en biedt comfort en decoratie die ongebruikelijk zijn voor verhuur.
Het is ingericht voor 2 - 3 personen (maximaal 4 als er jonge kinderen zijn) en wordt verhuurd met een overdekte parkeerplaats in de kelder van een woning op ongeveer 300 meter afstand.

Voor elke verhuur is een borg van ? 500 per borgcheque vereist. Deze wordt binnen een week na uw verblijf teruggegeven als alles in orde is bij vertrek.

Het is ook passend om aan onze huurprijzen een gemeentelijke toeristenbelasting toe te voegen, van 5,50% bovendien, voor bewoning door uitsluitend volwassenen (de belasting moet pro rata worden berekend als er 1 of 2 minderjarige kinderen zijn).

Als het seizoen 2024 om gezondheidsredenen geen skiliften zou hebben, zoals het seizoen 2021, wordt er een korting toegepast op de prijs van het verblijf. Op de huurcontracten staat vermeld dat de hoogte van deze korting afhankelijk is van de week (hoogseizoen of laagseizoen).

Situatiein het station: als u in Val d'Isère aankomt en de hoofdstraat "Avenue Olympique" opgaat, komt u aan de rechterkant bij de apotheek "Solaise".
De residentie "Le Solaise" bevindt zich net boven in de laan en op hetzelfde trottoir. De ingang van de residentie bevindt zich in een winkelcentrum.
Op de kaart van het Dorpscentrum - foto bijgevoegd, heeft residentie Solaise het nummer 34, linksboven in vak E/7.

De ingang van de residentie is zichtbaar op de welkomstfoto, tussen de 2 winkels, die van ?la Folie Douce? en die voorheen ?Margherio? heette.

Vanuit Solaise, om te voet naar het sneeuwfront te gaan, is er een achterdoorgang naast de residentie die aan de rechterkant uitkomt; het sneeuwfront ligt op ongeveer 80 meter afstand,

Maar er is ook een gratis pendeldienst die u kunt nemen op Olympic Avenue, met een halte voor de residentie en op hetzelfde trottoir, om bij het sneeuwfront te komen.
De shuttle kan u ook naar La Daille brengen, als u oversteekt en de halte op het trottoir tegenover u neemt.

Onze studio is gelegen opde achterkant van de woning, ver van de drukte van Olympic Avenue; Het kijkt richting de Daille met een ligging op het noordwesten.
Het ligt midden in het centrum van het dorp Val d'Isère, dichtbij alle winkels (bakker, supermarkt, pers, enz.).

Beschrijving & Indeling:
De oppervlakte bedraagt 20 m², PLUS de mezzanine (circa 6 m² maar met een hoogte van 1 meter).
Bij de ingang van de studio, rechterzijde: een keuken voorzien van een 2-pits keramische kookplaat, een multifunctionele ventilator/magnetron, een koelkast en een vaatwasser voor 10 plaatsen;
Aan de linkerkant een doucheruimte met badmeubel, een elektrische handdoekradiator en een grote douche met schuifdeur. Vervolgens de toiletten, gescheiden van de badkamer.

Er zijn twee treden om naar beneden te gaan om de zeer mooie woonkamer te betreden:
Aan de linkerkant een slaapbank onder de mezzanine, met een bed van 140 x 190.
Aan de rechterkant, er tegenover aan een muur versierd met leisteen, een aan de muur gemonteerde tv en een decoratieve elektrische open haard, zonder verwarmingsfunctie.
Terug richting de keuken, een kast - kledingkast afgesloten doorspiegel deuren.
Voor de erker een ronde tafel met stoelen en krukken. Een fauteuil en 3 kleine bijzettafels.
En de trap die toegang biedt tot de vide...

De mezzanine is uitgerust met een tweepersoonsbed van 140 x 200, met een lege ruimte aan het uiteinde van het bed waarin tassen kunnen worden opgeborgen... (koffers zijn te moeilijk om de trap op te klimmen, zoals een ?molenaarsladder?!) .
Aan het voeteneinde van het bed bevindt zich een tweede kleine tv met geïntegreerde dvd-speler.
Met een oppervlakte van circa 6 m² valt de mezzanine niet mee in de 20 m² van de studio vanwege de geringe hoogte - circa 1 meter - en deze hoogte voldoet niet aan de wet Carrez.

De verwarming is de centrale verwarming van de woning.

De skikluis bevindt zich op de begane grond van de residentie in een verwarmde en afgesloten ruimte: het is ook raadzaam om skischoenen daar achter te laten - ze zijn verboden op de verdiepingen door het huishoudelijk reglement van Solaise, en wij danken onze huurders voor hun respect deze instructie. Onze skiberging is voorzien van haken om ze op te hangen.
De sleutel waarmee u toegang krijgt tot de skiruimte opent tevens de voordeurbuitenkant van de woning, die vervolgens toegankelijk is zonder dat u de toegangscode hoeft in te voeren.
De afvalruimte bevindt zich buiten de woning in het winkelcentrum, vlakbij de voordeur.

De bij de huur inbegrepen parkeerplaats bevindt zich in de kelder van de 2 residenties "les Hameaux des Verdets" en "les Jardins de Val", Route de la Balme, tegenover de kleuterschool Val (Let op: maximale hoogte van 195 cm bij de ingang van de kelder - geen dakkoffer!).

De uitrusting is geschikt voor 2 - 3 personen (maximaal 4, in 2 bedden van 2: slaapbank en tweepersoonsbed op de mezzanine).

De keukenuitrusting is zeer compleet:
mooi serviesgoed, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, roestvrijstalen potten, pannen met antiaanbaklaag, snelkookpan, racletteapparaat, ...

In de toiletspiegelkast staan schoonmaakmiddelen tot uw beschikking; een steelstofzuiger en een sponsbezem voor het wassen van de vloer (controller op het handvat om te bedienen om uit te wringen zonder dat je handen nat worden).

Uitrusting voor slaapgelegenheid:
beddengoed 140 x 200 bed op de mezzanine, en één 140 x 190 op de slaapbank;
2 kussens van 60 x 60, en 2 kussens van 50 x 70,
2 kussens van 140 en 2 microvezeldekbedden (een rood voor de mezzanine - dunner en een grijs voor de slaapbank - dikker en warmer).

Let op: er zijn geen lakens aanwezig, deze dienen door de bewoners zelf meegebracht te worden ter bescherming van de dekbedden en kussens/kussens.

Onze accommodatie is NIET-ROKERS.
Omdat de studio geen balkon heeft, bevindt het 'Tabaksgedeelte' zich BUITEN de studio en de woning.
Wij danken u voor het respecteren van deze instructie tijdens uw verblijf.

Aan het einde van uw verblijf dient de studio schoon, geventileerd en opgeruimd te worden achtergelaten (evenals de afwas), dit alles zonder enige schade en zonder tabaksgeur.
Als dit niet gebeurt, zijn de schoonmaakkosten voor uw rekening en worden deze afgetrokken van uw borg (minimaal vast tarief van ? 80 voor een schoonmaakreis in het winterseizoen, of zelfs meer, afhankelijk van de staat van de studio en de werkzaamheden die daarvoor nodig zijn). nodig zijn). realiseren).

Kom en ontdek in de winter het Killy-gebied, het mooiste skigebied ter wereld; en in de zomer het prachtige Vanoise Park.
Notre studio - Mezzanine est au 5ème et dernier étage AVEC ascenseur de la Résidence « Le Solaise » dans l'avenue Olympique. Très souvent occupé par ses propriétaires, il offre du confort et une décoration qui sont inhabituels pour une location.
Il est équipé pour 2 - 3 personnes (4 au maximum si il y a de jeunes enfants), Et il est loué avec une place de parking couverte mise à disposition, qui en sous-sol d'une résidence située à environ 300 mètres.

Une caution de 500 € par chèque de dépôt vous sera demandée pour toute location. Elle est restituée sous huitaine après le séjour si tout est OK à votre départ.

Egalement, il convient d'ajouter à nos prix de location une taxe municipale de séjour, de 5,50 % en supplément, pour une occupation avec uniquement des adultes (la taxe est à proratiser si il y a 1 ou 2 enfants mineurs).

Si la saison 2024 était pour raison sanitaire sans aucune remontée mécanique, à l'identique de la saison de 2021, une remise serait appliquée sur le prix du séjour. Elle est mentionnée sur les contrats de location, le montant de cette remise étant en fonction de la semaine (haute période, ou basse saison).

Situation dans la station : en arrivant sur Val d'Isère et en remontant l’avenue principale "l'avenue Olympique", vous arriverez à la "pharmacie du Solaise" sur le côté droit.
La résidence " Le Solaise" est située juste au dessus dans l'avenue et sur le même trottoir, l'entrée de la résidence étant dans une galerie commerçante,
Sur le plan du Centre Village - photo jointe, la résidence le Solaise porte le n° 34, en haut à gauche de la case E / 7.

L’entrée de la résidence est visible sur la photo d'accueil, entre les 2 boutiques celle de « la Folie Douce » & celle anciennement "Margherio ».

Au départ du Solaise, pour aller sur le front de neige à pied, il existe un passage arrière le long de la résidence en sortant sur la droite, ; le front de neige est environ à 80 mètres de marche,

Mais il y a également une Navette gratuite qui est à prendre dans l'avenue olympique, avec un arrêt situé en face de la résidence et sur le même trottoir, pour vous rendre sur le front de neige.
La navette peut aussi vous conduire à la Daille, si vous traverser pour la prendre à l'arrêt qui est sur le trottoir d'en face.

Notre studio est situé sur l’arrière de la résidence, éloigné de l'animation de l'Avenue Olympique ; Il regarde vers la Daille avec une exposition nord-ouest.
Il est en plein centre du village de Val d'Isère, à proximité de tous les commerces (boulangerie, supérette, presse, ...).

Descriptif & Aménagement :
La superficie est de 20 m², PLUS la mezzanine (environ 6 m² mais sur une hauteur de 1 mètre).
A l’entrée du studio, côté droit : une cuisine équipée avec une table de cuisson vitrocéramique à 2 foyers, un four multifonctions chaleur tournante / micro-ondes, un réfrigérateur et un lave-vaisselle 10 couverts ;
En face côté gauche, une salle de douche avec meuble-lavabo, un radiateur électrique sèche-serviettes et une grande douche à porte coulissante. Puis les toilettes, indépendants de la salle d’eau.

Deux marches sont à descendre pour entrer dans le très joli séjour :
Côté gauche, un clic-clac en dessous de la mezzanine, avec un couchage de 140 x 190.
Côté droit, en vis-à-vis sur un mur à décor d’ardoise, une TV murale et une cheminée électrique décorative, sans fonction de chauffage.
En retour vers la cuisine, un placard - penderie fermé par des portes-miroir.
Devant la baie vitrée, une table ronde avec chaises et tabourets. Un fauteuil et 3 petites tables gigogne.
Et l’escalier qui permet d’accéder à la mezzanine...

La mezzanine est équipée d’un lit 2 personnes de 140 x 200, avec un espace vide en bout de lit qui permet le rangement de sacs …(les valises sont trop difficiles à monter par l’escalier, type « échelle de meunier » !).
Une seconde petite TV avec lecteur de DVD intégré se trouve en bout de lit.
D’une superficie d’environ 6 m², la mezzanine n’est pas comprise dans les 20 m² du studio à cause de sa faible hauteur - environ 1 mètre, et cette hauteur est non conforme à la loi carrez.

Le chauffage est le chauffage central de la résidence.

Le casier à skis est en RC de la résidence dans un local chauffé et fermé : il convient également d’y laisser les chaussures de skis – elles sont interdites dans les étages de par le règlement intérieur du Solaise, et nous remercions nos locataires de bien vouloir respecter cette consigne. Notre casier à skis est équipé de crochets pour les suspendre.
La clé permettant l’accès au local à skis ouvre également la porte d’entrée extérieure de la résidence, qui est alors accessible sans avoir à faire le code d’accès.
Le local à poubelles est à l’extérieur de la résidence dans la galerie marchande, à proximité de la porte d’entrée.

La place de parking comprise avec la location est située en sous-sol des 2 résidences "les Hameaux des Verdets" et "les Jardins de Val", Route de la Balme, en face de l'école maternelle de Val (Attention : hauteur maximale de 195 cm à l'entrée du sous-sol - pas de coffre de toit !).

L'équipement permet d'accueillir 2 - 3 personnes (au maximum 4, en 2 couchages de 2 : canapé clic-clac et lit 2 personnes en mezzanine).

L'équipement de cuisine est très complet :
jolie vaisselle, cafetière, bouilloire, grill-pain, casseroles inox, poêles anti-adhésives, autocuiseur, appareil à raclette, ...

Des produits d'entretien sont à votre disposition dans le placard miroir des toilettes ; un aspirateur balai et un balai-éponge pour laver le sol (manette sur le manche à actionner pour essorer sans se mouiller les mains).

Equipement pour les couchages :
une literie 140 x 200 lit en mezzanine, et une de 140 x 190 dans le clic-clac ;
2 oreillers de 60 x 60, et 2 oreillers de 50 x 70,
2 traversins de 140, et 2 couettes en microfibre (une rouge pour la mezzanine - plus fine, et une grise pour le clic-clac - plus épaisse et plus chaude).

Attention : les draps ne sont pas fournis, & ils seront à apporter par les occupants afin de protéger les couettes et les oreillers/traversins.

Notre logement est NON FUMEUR.
Comme le studio n'a pas de balcon, l'espace "Tabac" est SVP à l'EXTERIEUR du studio et de la résidence.
Nous vous remercions de bien vouloir respecter cette consigne pendant votre séjour.

En fin de séjour, le studio doit être libéré propre, aéré et rangé (ainsi que la vaisselle), le tout sans aucune dégradation et sans odeur de tabac.
A défaut, le coût du ménage serait à votre charge et il serait retenu sur votre caution (forfait minimum de 80 € pour un déplacement ménage en saison d'hiver, voire plus en fonction de l'état du studio et du travail qui serait à réaliser).

Venez découvrir en hiver, l'espace Killy, le plus bel espace de ski au monde ; et en été, le magnifique parc de la Vanoise.
Kerncijfers
  • Type : Studio
  • 1 vertrek - 3/4 personen
  • 1 badkamer
  • Woonoppervlak : 20 m²
  • Verdieping: 5de
  • met lift
Officiële classificatie
Registratienummer afgegeven door de overheid :733040004566Y
Indeling van de woning
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Niet-rokers
Multimedia
  • Televisie
  • DVDspeler
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Koffiezetapparaat
  • Broodrooster
  • Afwasmachine
  • Koelkast
  • Kookplaat
  • Waterketel
  • Stofzuiger
  • Racletteset
  • Haardroger
Buiten
  • eigen parkeerplaats
Overig
  • Opbergruimte voor skis
  • Centrale verwarming
  • Douche
Overzicht van de vakantiewoning Val d'Isère nr.38836
Met badkamer, deze vakantiewoning van 20 m² type studio ligt in Val d'Isère. Ze is geschikt voor 3 tot 4 personen.
Volledige beschrijving van de vertrekken

Deze vakantiewoning is ideaal voor een skivakantie of verblijf in de bergen, ligt in Val d'Isère, op 150 m van de pistes..

In de buurt: pistes (150 m), skiliften (200 m), winkels (50 m).

Vanhier kan u naar : Val d'Isère, Savoie, Espace Killy, Franse Alpen, Vallée de la Tarentaise, Noordelijke Alpen, Tarentaise.
Kijk op de kaart

Deze vakantiewoning type studio beschikt over de volgende uitrustingen:Huur goedkoop in Val d'Isère. Deze vakantiewoning studio, rechtstreeks van een particulier en zonder commissie, is 10 tot 40% goedkoper dan de gemiddelde huurprijzen op de markt.

De verhuurder adverteert op de site sinds 15/09/2008.

Neem contact op met de eigenaar via de beveiligde webmail om de huurvoorwaarden te bespreken.

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

Plaatsbepaling van de vakantiewoning
Deze tekst is automatisch vertaald.
De studio bevindt zich op de 5e verdieping - met lift,
in de residentie LE SOLAISE, in centrum van het resort,
bij de apotheek in Olympic Avenue.
Le studio est situé au 5ème étage - avec ascenseur,
dans la résidence LE SOLAISE, en centre station,
près de la pharmacie dans l'avenue Olympique.

  • Plaatsnaam : Val-d'Isère (73150)
  • Vakantie Reisdoel : Berggebied
  • Verdieping : 5 met lift
  • Hoogte : 1850 m
  • Uitzicht op gebergte
  • Ligging (op het zuiden bijv.) : West
Toegankelijkheid
Deze tekst is automatisch vertaald.
te land
met de trein (station Bourg Saint Maurice) vervolgens bus
par la route
par le train (Station Bourg saint Maurice) puis autocar
Oordeel van de huurders
De aanbevelingen van de huurders.
« VoorgaandVolgend »
Waarom zijn deze opmerkingen betrouwbaar ?
Kwaliteitscontrole

Deze vakantiewoning heeft geen opmerkingen gekregen met een cijfer lager dan 4 op een totaal van 5, en ook geen alert.

De Kwaliteitsservice stelt zich ten doel om te zorgen dat de advertenties zeer betrouwbaar zijn en dat de huurders tevreden zijn.

De Kwaliteitsservice MediaVakanties.com :

  • Volg de mate van tevredenheid van huurders voor elke advertentie,
  • Controleer de echtheid van de opmerkingen,
  • Voert een systematisch kwaliteitsonderzoek uit in geval van negatieve beoordeling door een huurder,
  • Staat de verhuurder bij om de kwaliteit van zijn aanbieding te verbeteren ,
  • Neemt indien nodig corrigerende maatregelen waarmee de betrouwbaarheid van de advertenties kan worden gegarandeerd : info verhuurder, kwaliteitsmelding of verwijdering advertentie
Ons kwaliteitsbeleid
Geef aan wat niet klopt aan deze advertentie.
Indien u onze kwaliteitsservice over deze advertentie wenst te berichten, klik hier .
Betaling : Rechtstreeks van de eigenaar
De huur moet rechtstreeks betaald worden aan de eigenaar.
Uw veiligheid staat voorop
Beveiligde Betaling beschikbaar
  • Het platform MediaVakanties.com bevat procedures om frauduleuze advertenties tegen te gaan.
  • De site kent geen fraude sinds meerdere jaren.
Beschikbaarheidskalender
Beschikbaar Last-minute aanbieding Gereserveerd Reservatie in aanvraag

Tarieven van de vakantiewoning
500 € / 600 €$ 541 / $ 649£429 / £515736 $CAN / 883 $CAN491 SFr / 589 SFr /wk.
Waarom zijn de vakantiewoningen MediaVakanties.com goedkoper ?
Periode Meer info over de tarieven opVerblijf < 7 dagen Minimale verblijfsduur
van 28/03/24 tot 30/03/24600 €$ 649£515883 $CAN589 SFr / wk.7 overnachtingen
van 30/03/24 tot 06/04/24500 €$ 541£429736 $CAN491 SFr / wk.
van 13/04/24 tot 20/04/24500 €$ 541£429736 $CAN491 SFr / wk.
van 20/04/24 tot 27/04/24500 €$ 541£429736 $CAN491 SFr / wk.
van 27/04/24 tot 04/05/24500 €$ 541£429736 $CAN491 SFr / wk.
van 04/05/24 tot 31/12/26neem contact op met de eigenaar

  • Minimale verblijfsduur : 7 nachten
  • Vakantiecheques worden aanvaard (in Frankrijk)
  • Betaling voorschot aan de eigenaar bij reservering (rechtstreekse betaling): 25% van de huur
Optionele multirisk-verzekering
Teneinde de kwaliteit van het aanbod te waarborgen heeft MediaVakanties.com© een multirisk-verzekering (optioneel) voor haar huurders : woning komt niet overeen met de advertentie, huurrisico, annulering/onderbreking verblijf, huurfraude, reisbijstand. Klik hier voor meer informatie.
Advertentie aangeboden door MediaVakanties.com
Allerlaagste prijs
Tussen particulieren
Geen commissie
Veiligheid
Fraudecontrole
Tevredenheidsenquête huurder
Verhuurder
Mevr Catherine F.
lid sinds 15/09/2008
Gesproken talen : FR
Aantal advertenties : 3
Bericht
+31
de minimale verblijfsduur die wordt geaccepteerd voor deze locatie is 7 nachten
Verstuur
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()
Reserveer! Mevr Catherine F. Gesproken talen : FR