Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen stad Frankrijk
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Frankrijk
1 / 12
230 op- of aanmerking - Pagina 1/12
Laura K, 02/05/2023
5/5
wij hebben een super verblijf gehad, de woning was als omschreven. heerlijk huis met grote tuin en prachtig zwembad waar we zelfs in april in hebben kunnen zwemmen.

Villa Le Touquet 8 tot 13 personen
Vakantiewoning Tubersent, tot 11 km Van Le Touquet - Pas de Calais - Nord-Pas de Calais
Marco D, 08/08/2022
5/5
Our holiday at the house of Julliette et Gerard was perfect. House equipped for 6. Comfortable and large. Beds could be a bit better. Garden and swimming pool excellent! Owners are the nicest people. Sufficient to do in the area if you want.

Huis Aix en Provence 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Mallemort, tot 30 km Van Aix en Provence - Bouches du Rhône - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Hendrik En Kristien G, 02/08/2022
5/5
Het huis is heel mooi en netjes. Er is veel keukengerei aanwezig. Het zwembad is veilig door een stevige omheining. Het water is heel proper. Ook om naast het zwembad te zitten is het heel aangenaam. Alles is voorzien om het zo aangenaam mogelijk te maken. De lakens, de handdoeken ...waren ook heel proper en voldoende aanwezig. Met onze kleine peuter was het wat opletten voor de visvijver en de straatuitgang, die we niet konden afsluiten, maar met oudere kinderen kan dit geen probleem zijn. In het dorp zelf is het heel rustig, indien u wat drukte wenst, lekkere restaurantjes, het strand enz... dan kan je die vinden op zo'n 10 km. Wij, onze kinderen en kleinkinderen hebben hier een fantastische week genoten. Misschien tot volgend jaar! Dank u wel Mevr Reinhilde

Villa Le Touquet 8 tot 13 personen
Vakantiewoning Tubersent, tot 11 km Van Le Touquet - Pas de Calais - Nord-Pas de Calais
Oscar O, 25/08/2021
4/5
Veel ruimte en rust. Wel afgelegen, last van onweerbeestjes en versleten douchekop. Verder prima omgeving om te verblijven.

Villa Le Touquet 8 tot 13 personen
Vakantiewoning Tubersent, tot 11 km Van Le Touquet - Pas de Calais - Nord-Pas de Calais
Sonja W, 11/09/2019
5/5
De woning overtrof onze verwachtingen. Op de foto's lijkt de woning er ouder uit, terwijl in werkelijkheid je het gevoel krijgt in een nieuwe woning terecht te komen. Alles is werkelijk aanwezig van broodrooster tot koffiemachine (en expressomachine), lookpers, citroenpers, ... De eigenaar is heel vriendelijk. Ondanks het feit dat ze op hetzelfde terrein wonen, houden ze zich heel discreet op de achtergrond. Wij raden deze woning ten zeerste aan temeer er veel mogelijkheden zijn om verschillende uitstappen te maken: centrum Avignon, Orange, Middellandse zee, St. Remy de Provence, de Ardèche, ... Op nog geen vijf minuten met de wagen is er een winkel, bakker, tankmogelijkheid, ... We hadden hier een zeer fijne vakantie!

Villa Avignon 2 personen
Vakantiewoning Villeneuve-lès-Avignon, tot 3 km Van Avignon - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Johan A, 01/09/2018
5/5
Prachtig, comfortabel huis, voorzien van alle gemakken. Zeer rustig gelegen, ideaal als je wil genieten van het prachtige zwembad. Met de auto op 10 minuutjes van het centrum van Nimes. Een dorpje verder twee warme bakkers, en een groot warenhuis. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. Een echte aanrader!
Jolanda H, 20/08/2018
5/5
Geweldig vakantiehuis, zeer compleet, alles is aanwezig en schoon. Het zwembad was ook super. Het contact met de verhuurder is ook uitstekend gegaan.

Villa Le Touquet 8 tot 13 personen
Vakantiewoning Tubersent, tot 11 km Van Le Touquet - Pas de Calais - Nord-Pas de Calais
Mario B, 05/08/2018
5/5
Prima vakantiewoning op wandelafstand van de dorpskern van een van de mooiste dorpen van Frankrijk. Supervriendelijke eigenaars. Een aanrader!

Vakantiehuis Ribeauvillé 1 tot 2 personen
Vakantiewoning Ribeauvillé - Haut-Rhin - Elzas
Luc G, 04/07/2017
5/5
Mooi en erg verzorgd (vernieuwd) appartement in de Rue Bonaparte. Centraal gelegen met heel wat comfort (TV-Wifi-Airco-nodige huishoudapparaten, keukentje, douche, aparte slaapruimte ...) en ideaal voor een koppel om Ajaccio en Corsica te verkennen. Dicht bij de winkels, marktjes, de haven, restaurants, bakker en supermarkt. We hebben er 14 dagen genoten van het mooie weer en de prachtige natuur ( via busuitstappen). Erg goede en correcte communicatie met de vriendelijke eigenaar. Een absolute aanrader!!!
Kees S, 29/09/2014
4/5
Leuk appartement (voor 2 personen). Mooie ommuurde tuin, centrum en zee/water/strand op loopafstand. App. was niet kraakhelder schoon (stof en stofspinnen etc) en het hoeslaken was aan de kleine kant. Maar, complete keuken en leuke en mooie plek (uit de drukte). Een absolute aanrader!!
J S, 15/11/2013
5/5
Rustig gelegen appartement, dichtbij het centrum/strand, van alle gemakken voorzien.
Henk L, 03/08/2013
5/5
Het was prima verzorgd in het appartement. Er was prima overleg met de eigenaresse. Alle luxe was aanwezig. Wasmachine, afwasmachine, magnetron, oven enz enz. Keurig schoon. Beschrijving klopte. Heerlijk ruime douche en toilet. Toilet was boven en dat is lastig voor iemand die slecht ter been is,evenals een stoep van enkele treden voor de ingang , maar gewoon geen probleem Pracht omgeving! Echt fantastisch!!
Albert G, 30/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ik heb een maand in dit prachtige luxe appartement gewoond. Een geweldige ervaring die ik ten zeerste aanbeveel
J'ai habité un mois dans ce bel appartement de grand standing. Une très belle expérience que je recommande vivement
Manuella G, 12/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Appartement zeer goed gelegen, dicht bij winkels en vervoer. Goed uitgerust, er ontbreekt niets, en ruim. De buurt is levendig en levendig, maar het gebouw is erg rustig. De communicatie met de eigenaar verliep erg soepel. Ik kom met plezier terug en zal niet aarzelen om het aan te bevelen
Appartement très bien situé, proche des commerces et des transports. Bien équipé, il ne manque rien,et spacieux. Le quartier est vivant et animé mais l'immeuble est très calme. La communication avec la propriétaire a été très fluide. Je reviendrai avec plaisir et n'hésiterai pas à le recommander
Veronique A, 16/01/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer goed verblijf met volwassen kinderen en vrienden. Iedereen waardeerde het zeer goed uitgeruste huis. Zeer responsieve eigenaar. Ik raad dit huis aan.
Très bon séjour avec grands enfants et amis. Tout le monde a apprécié la maison très bien équipée. Propriétaire très réactive. Je recommande cette maison.

Villa Le Touquet 8 tot 13 personen
Vakantiewoning Tubersent, tot 11 km Van Le Touquet - Pas de Calais - Nord-Pas de Calais
Aurélie C, 18/12/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Schitterend appartement met grote volumes, zeer goed onderhouden en een ideale ligging. Alles wat je nodig hebt ter plaatse.
Superbe appartement avec de grands volumes, très bien entretenu et une situation idéale. Tout le nécessaire sur place.
Amelie R, 26/11/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer mooi appartement, prettige uitwisselingen om alles te organiseren, raad ik aan met mijn ogen dicht.
Bovendien zal ik waarschijnlijk zelf weer huren de volgende keer dat ik een appartement in Parijs nodig heb.
Très chouette appartement, des échanges agréables pour tout organiser, je recommande les yeux fermés. D'ailleurs je relouerai probablement moi-même la prochaine fois que j'ai besoin d'un appartement à Paris.
Jean-Pierre C, 06/11/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Mooie verhuur, in lijn met onze verwachtingen, ideaal gelegen.
Belle location, conforme à nos attentes, idéalement placée.
Gilles C, 26/09/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer aangenaam verblijf.De eigenaren zijn uiterst gastvrij en discreet en zorgen voor hun gasten.
Nogmaals bedankt voor het koude drankje en de bijbehorende Baskische taart voor onderweg.Zeer schoon en zeer goed uitgerust appartement, er ontbreekt niets. Met dank aan Marie Jo voor de wandeling in Hendaye en Spanje om ons kennis te laten maken met bepaalde plaatsen.
Nogmaals bedankt voor alles en we hopen je volgend jaar weer te zien.
Gilles
Séjour très agréable.Les propriétaires sont à la fin accueillants et discrets qui prennent soin de leurs hôtes. Mercie encore pour la boisson fraiche et son accompagnement le gâteau basque pour la route.Appartement très propre et très bien équipé ,rien ne manque . Merci à Marie Jo pour la balade dans Hendaye et en Espagne afin de nous faire connaitre certain lieu. Encore merci pour tout et nous espérons à l'année prochaine. Gilles

Appartement in een villa Hendaye 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Hendaye - Pyrénées-Atlantiques - Aquitaine
Gerard P, 25/09/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Mooi, aangenaam appartement, ruim, zeer goed gelegen en zeer goed uitgerust.
Echt charmante eigenaren.
Bel appartement agréable, spacieux, très bien situé et très bien équipé. Propriétaires vraiment charmants.
1 / 12
230 op- of aanmerking - Pagina 1/12