Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen aan de voet van de skipistes Savoie
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Savoie
1 / 64
1280 op- of aanmerking - Pagina 1/64
Willem Pepijn V, 20/03/2024
5/5
Fijne accommodatie! We waren met het openbaar vervoer. Het bureau waar we de sleutel konden ophalen zit direct bovenin een gebouw bij de bushalte Gare Routiere. En omdat er van daar uit zo'n beetje direct een liftje naar beneden naar het appartement gaat hoef je niet ver te zeulen met je spullen. Appartement zelf ligt direct aan de piste. De apparatuur in de keuken en de badkamer zagen er behoorlijk nieuw uit. Ook waren er kruiden, olijfolie, vaatwastabletten en genoeg schoonmaakmiddelen aanwezig. Dit is nog weleens anders als je in Frankrijk iets huurt. De indeling was ook ok, 1 slaapkamer met een uitklapbaar 2-persoonsbed, en een klein kamertje met een stapelbed en een kast waar je je kleding kwijt kunt. Wij waren met z'n tweëen, maar met een gezin van 4 lijkt het me ook prima te doen. Enige minpuntje dat we hadden was dat de wc wel heel erg klein was, met je knieën tegen de deur..

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
Mario V, 14/04/2023
4/5
Het appartement was niet heel proper bij onze aankomst. Er lag overal stof en de vloer was vuil. Precies of er was niet gekuist na de vorige verhuur. Verder voldeed het appartement aan onze wensen.

Appartement Tignes 4 tot 7 personen
Vakantiewoning Tignes - Savoie - Rhône-Alpes
Mario V, 14/04/2023
5/5
Alles was in orde

Appartement in een appartementencomplex La Plagne 4 tot 6 personen
Vakantiewoning La Plagne - Savoie - Rhône-Alpes
Rene A, 06/02/2023
5/5
Was erg netjes,super schoon en verzorg en van alle gemakken voorzien. Erg attent dat de eigenaar heeft gewacht totdat wij arriveerden, hadden helaas 2 uur vertraging.
Marijke V, 10/01/2023
5/5
Een heerlijk appartement, we kwamen er nu al voor de vierde keer. Ruim, heel goed geoutilleerd, dichtbij winkels en skischool. Ski-in en ski- out. Prettig contact met de verhuurster. Een fijne grote zitbank waar je met 4 personen lekker op kunt zitten lezen. Omdat wij met ons zessen waren hadden we nog wel zelf 2 opklapstoelen meegenomen.

Appartement Tignes 4 tot 7 personen
Vakantiewoning Tignes - Savoie - Rhône-Alpes
Joost D, 09/01/2023
5/5
Prima appartement

Appartement in een appartementencomplex Valmeinier 5 tot 9 personen
Vakantiewoning Valmeinier - Savoie - Rhône-Alpes
Benedikt S, 09/01/2023
4/5
Dit appartement ligt op de eerste verdieping van het gebouw Belvédère. Het balkon is zuid-westelijk gericht en zorgt voor heerlijke zonnewarmte in de namiddag. Je kan er ook genieten van het prachtig uitzicht op de bergen. Het appartement is goed onderhouden. Hier en daar zou het onderhoud iets beter kunnen (bovenste legplanken, bovenkanten kasten, binnenkant van sommige kasten), maar alles verder zeer naar behoren ! Verwarming gebeurt dmv vloerverwarming. Enige bijverwarming in de winter is aangewezen. Een toestel voor bijverwarming is aanwezig in het appartement of je brengt zelf iets mee. De keuken is klein, maar oké. Het kookvuur - bestaande uit 2 pitten - is een beperking voor het bereiden van 'uitgebreide' maaltijden, maar ca va. De slaapkamer met openschuivende wanden is handig. De ruimte kan dus opengezet of afgesloten worden. De tv is klein, maar is voor ons geen belangrijk punt. Wij vinden dit een appartement dat geschikt is voor 2 personen, maar slapen met 4 personen is mogelijk. Wij kwamen hier reeds voor de tweede keer en zouden zeker nog terugkeren. We zouden dit appartement dus zeker durven aanraden aan anderen. Fijne communicatie met de eigenaar en de mensen van Snow Clef Services die de zaken ter plaatse regelen.
Eef G, 07/03/2022
4/5
De communicatie met de verhuurder verliep goed en vriendelijk. Het appartement was wat we ervan verwacht hadden. Het ligt heel centraal in het dorp. We hebben een fijn verblijf gehad. We hadden bij aankomst wat problemen maar is dezelfde dag nog verholpen.
Hans E, 28/02/2022
5/5
Super gezellig appartement waar we met 6 personen verbleven. vlakbij de lift richting Meribel en les Menuires. Supermarkt op loop afstand. Prima plek om een heerlijke skivakantie te houden.

Appartement in een chalet Saint Martin de Belleville 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Saint Martin de Belleville - Savoie - Rhône-Alpes
Marije D, 12/01/2022
5/5
Perfect located at the ski piste accessing val thorens ski area. Very handy ski deposit below included. The appartement is exactly like the pictures and description with a very complete kitchen and comfortable beds. Do bring bed linnen. We’ve had a lovely week and pleasant contact with the owner who is very flexible.
Marc G, 04/09/2020
5/5
Buitenterras mooie meerwaarde. Appartement heel goed uitgerust.
Olga S, 22/03/2020
5/5
Perfect place to spend the holiday. Everything needed is in, warm and cosy. Located on the piste, it takes only 50m to get to the nearest lift. Or just go down and enjoy your route to the next lift. Very friendly owners. Highly recommended. __________________________ Endroit parfait pour passer les vacances. Tout est nécessaire, chaleureux et confortable. Situé sur la piste, il ne faut que 30m pour se rendre à l'ascenseur le plus proche. Ou tout simplement descendre et profiter de votre itinéraire vers le prochain ascenseur. Propriétaires très sympathiques. Hautement recommandé.
John V, 07/01/2020
4/5
Mooi appartement, alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig. Alleen het uitzicht is wat minder.

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 7 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
Benedikt S, 07/01/2020
4/5
/

Appartement in een appartementencomplex La Plagne 2 tot 4 personen
Vakantiewoning La Plagne - Savoie - Rhône-Alpes
Eric D, 07/03/2019
4/5
De woning is door ons bewoond geweest door 7 volwassenen. Dat ging net. De woning ziet er keurig uit. Zeer effectief ingericht. Keuken wel klein ! Zeker niet ongezellig. Slaapkamers prima hoewel de gecombineerde stapelbedden met 4 personen wel ff wennen was. Beter zou mijn inziens losse stapelbedden zijn. De ouder slaapkamer was zonder meer goed en op beide balkons kun je prima zitten om te genieten vanhet uitzicht op 18 hoog ! Wij zouden zeker teruggaan

Appartement in een appartementencomplex Le Corbier 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Le Corbier - Savoie - Rhône-Alpes
Charles L, 29/01/2019
5/5
Klantvriendelijke benadering van verhuurster. Minpunt 3 kapotte lampen, handdoekenrekjes kapot, deur vriesvak koelkast kapot. Verder goed - vlakbij de piste en gezellige en persoonlijke uitstraling.

Appartement in een chalet Valmorel 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Valmorel - Savoie - Rhône-Alpes
Koen H, 09/01/2019
4/5
Goede woning met alles compleet aanwezig. Wel klein/compact. Goede WiFi!! Afstand tot pistes bedraagt ca 200 m lopen (vlak). Terug skiën tot appartement gaat mits goede skiër en voldoende sneeuw. Goede sleutel overdracht.
D, 10/04/2018
4/5
Prijs - kwaliteit meer dan in orde. Ideale ligging en rustig gelegen

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
M. D, 25/01/2018
4/5
Keurig appartement/studio aan de piste. Netjes verzorgd met alle faciliteiten in het appartement. parkeermogelijkheid voor de deur. Stapelbed met slaapbank.
Kees D, 22/01/2017
5/5
Zeer goed uitgerust en prima onderhouden appartement. Ideaal voor 6 volwassenen of 4 volwassenen en 4 kinderen. Ligging is prima ten opzichte van de pistes (bij voldoende sneeuw). Inpandige garage met gereserveerde plaats is heel prettig. Bakker op 5 minuten loopafstand in de wijk le Chantel. Winkelcentrum wat verder (in Arc1800) maar goed te bereiken met de Dahu cabinelift. Goede gratis wifi.

Appartement in een appartementencomplex Les Arcs 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Les Arcs - Savoie - Rhône-Alpes
1 / 64
1280 op- of aanmerking - Pagina 1/64