Menu
700 € 2.600 € /wk.
Paiement Sécurisé Location vacances
door MediaVakanties.com
Rechtstreeks van de eigenaar
Strand : 800 m Toegang tot de zee: aan het water Jachthaven : 4 km Vakantiehuis aanbevolen door huurders Tevens voor midweek en weekendverblijf Beveiligde Betaling
OmschrijvingHuis 90063
Villa “Met de voeten in het water” in het hart van het Regionale Natuurpark van Capo Testa
Schitterende architectonische villa met een adembenemend uitzicht op de zee, in het regionale natuurpark Capo Testa.

Voor natuurliefhebbers.

Vluchten vanaf € 30 met Ryanair of Easyjet naar Alghero of Olbia vanuit Parijs, Brussel, Genève. Veerboten vanaf Italië, Frankrijk of Spanje.

De villa, omringd door het struikgewas, ligt op 50 meter van de zee. Een pad leidt naar een verlaten baai.

Het huis heeft een adembenemend uitzicht op zee vanaf de terrassen en de tuin.

BINNEN EEN REGIONAAL NATUURPARK EN EEN MARITIEM RESERVAAT

De villa is gelegen in het Regionale Natuurpark Capo Testa, een belangrijke plaats van Sardinisch natuurlijk en toeristisch erfgoed. De site is beroemd om de schoonheid van de panorama's, de baaien zoals "Cala Grande" en "Cala Spinosa", de granieten rotsen uitgehouwen door de wind en de "Valle della Luna", en het archeologisch erfgoed (oude Romeinse granietgroeven).

Het watergebied rond Capo Testa, dat ecologisch rijk is, maakt sinds juni 2017 deel uit van een marinereservaat (Capo Testa-Punta Falcone beschermd gebied). 200 m van het huis heb je alleen een masker en een snorkel nodig om de schoonheid van de mediterrane zeebodem en de onderwaterfauna te ontdekken, in kristalhelder water.


EEN FRISSE EN COMFORTABELE VILLA

De villa ligt aan de kust maar hoog genoeg om steeds verkwikt te worden door de zeebries. Het is een geweldige plek om te verblijven. Het huis is van alle gemakken voorzien (wasmachine, vaatwasser, oven, diepvriezer, etc....).

Het huis wordt begrensd door twee grote terracotta terrassen in met uitzicht op zee, in L-vorm met elkaar verbonden. Eén kamer heeft uitzicht op zee.

De zeer schaduwrijke tuin is beplant met vele mediterrane soorten: olijven, arbutusbomen, jeneverbessen, kurkeiken, etc.....

Een houtskoolbarbecue en een elektrische barbecue zijn beschikbaar in een speciale ruimte. Schaduwrijke parkeerplaats. Zonneschermen beschikbaar voor huurders.

Bed-, bad- en huishoudlinnen is als optie beschikbaar (LINEN PACKAGE).

Eindschoonmaakpakket als optie ongeacht de duur van het verblijf (HOUSEHOLD PACKAGE).

De toegang tot de verkaveling via een onverharde weg wordt beschermd door een poort.
DE NABIJHEID VAN STRANDEN EN HEMELSE BAAIEN

Het strand van Rena Di Ponente, op 800 m hoogte, is erg populair vanwege de zachte helling, het turquoise water en het zeer witte zand. Verhuur van waterscooters, windsurfen, bar, etc..... Aanbevolen voor gezinnen met jonge kinderen.

Het huis ligt op slechts 1100 m van de beroemde "Valle de la Luna", een van de meest karakteristieke plaatsen in het noorden van Sardinië, bereikbaar via een pad.

Aan de andere kant van het schiereiland Capo Testa kunt u Cala Spinosa of Zia Colomba bereiken.

Met een voertuig heeft u toegang tot tientallen stranden en vaak prachtige baaien in de buurt: Rena Majore, Cala piscina, Vignola, Rena Bianca, La Marmorata, Cala Balcaccia, Cala Macchia Mala, Valle del'Erica, Spiaggia della Liscia, enz.

De ideale ligging van de villa in het noorden van het eiland stelt u in staat om uw strand te kiezen op basis van de weersomstandigheden en uw wensen. Wanneer bijvoorbeeld de Maestrale (noordwestenwind) waait, is het mogelijk om in de golven of in een kalme zee te zwemmen.


WATERACTIVITEITEN

WINDSURF/KITE

Beginnende windsurfers kunnen materiaal huren op het strand van Rena di Ponente (800 meter van het huis).

Porto Pollo (20 minuten van huis) is een van de beste plekken in de Middellandse Zee, van beginners tot gevorderden (slalom/freestyle). Een specifiek strand is gereserveerd voor kitesurfen. Mooi strand met een lichte helling. Verhuur van apparatuur, ligstoelen. Windsurf-/vliegerlessen. Veiligheid. Levendig strand, 's avonds, enz.

Wonen: Clubs in Santa Teresa Gallura van de haven (4 km van de villa) en Palau.

Verhuur van banden zonder vergunning in Conca Verde (20 minuten met de auto) voor het reservaat van de Maddalena-eilanden. Zeiljacht charter in Santa Teresa Gallura.

Veerboot naar Bonifacio in Santa Teresa Gallura. Veerboot naar het Nationaal Park van de Maddalena-eilanden in Palau.


ANDERE ACTIVITEITEN

Paardrijden in Santa Teresa Gallura of in de baaien van Capo d'Orso. Scooter en mountainbike verhuur in Porto Pollo. Veel mogelijkheden om te wandelen. Bezoeken aan de graven van de reuzen op de archeologische site van Coddu Vecchiu bij Arzachena.


SANTA TERESA GALLURA

Santa Teresa di Gallura ligt op 4 km afstand. Het is een klein toeristisch stadje dat zeer levendig is in de zomer. Het heeft alle middelen van een stedelijk gebied van deze omvang: restaurants, supermarkten, bars, nachtclubs, artsen, enz. Het heeft een grote toeristische haven van waaruit u aan boord van de Maddalena-eilanden (nationaal natuurpark) of met de veerboot naar Bonifacio kunt gaan.


EEN MILD EN AANGENAAM KLIMAAT

Het uiterste noorden van het eiland heeft een aangenaam klimaat in vergelijking met de rest van Sardinië, dankzij de nabijheid van de Bouches de Bonifacio. Juli en augustus zijn warm en aangenaam. Het middenseizoen (april tot juni, september tot november) is de ideale keuze voor diegenen die houden van milde temperaturen en grote verlaten stranden.
DIVERSE BIJLAGE II
De villa is gelegen in het midden van het kreupelhout en is vooral bedoeld voor natuurliefhebbers. Het is volop met wild en in de tuin vindt u schildpadden, konijnen, patrijzen, onschadelijke slangen en konijnen.

De toiletbrillen zijn aan vervanging toe.

Het is er erg rustig en je hoort vaak alleen het geluid van golven en vogels. Afhankelijk van de weersomstandigheden is er ook het geluid van de wind en de kippen en hanen in de buurt (vaak in vrijheid), de activiteiten van de Cala Blu club (zeer stil en alleen 's avonds als de wind uit het oosten komt) gelegen op 2 km aan de andere kant van de baai.

TARIEVEN
DIVERSE VERGOEDINGEN

De dienst van het agentschap ter plaatse: het overhandigen van de sleutels, de presentatie van het huis, de inventaris van de inrichting, de interventie in geval van problemen, de schoonmaak aan het einde van het verblijf.
Kerncijfers
  • Type : Villa
  • 4 vertrekken - 2/6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Woonoppervlak : 100 m²
  • Tuin : 1000 m²
  • Verdieping: BG
  • zonder lift
Indeling van de woning
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Eigen vervoer gewenst
Multimedia
  • Televisie
  • Satelliet
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Oven
  • Koffiezetapparaat
  • Broodrooster
  • Afwasmachine
  • Wasmachine
  • Koelkast
  • Diepvriezer
  • Kooktoestel (elektrisch/gas)
  • Kookplaat
  • Stofzuiger
  • Strijkijzer
  • Haardroger
  • Mixer
  • Wekkerradio
Buiten
  • eigen parkeerplaats
  • Tuinameublement
  • Barbecue
Overig
  • Plafondventilator
  • Openhaard
  • Douche
  • Chaise longue
Extra voorzieningen
  • Verhuur van wasgoed
Overzicht van de vakantiewoning Santa Teresa di Gallura nr.90063
Met 3 kamers, 2 badkamers, deze vakantiewoning van 100 m² type villa ligt in Santa Teresa di Gallura. Ze is geschikt voor 2 tot 6 personen.
Volledige beschrijving van de vertrekken

Deze vakantiewoning is ideaal voor een verblijf aan zee of aan de oceaan, ligt in Santa Teresa di Gallura, Olbia Tempio (provincie), Italië, aan het water.

In de buurt: strand (800 m), toegang naar de zee (toegang tot de zee: aan het water), bootverhuur/jet-ski (12 km), jachthaven (4 km), natuurpark, natuurreservaat (25 km), winkels (3.5 km).

Vanhier kan u naar : Santa Teresa di Gallura, Olbia Tempio (provincie), Gallura, Franse Middellandse Zeekust, Capo Testa.
Kijk op de kaart

Deze vakantiewoning type villa beschikt over de volgende uitrustingen:Huur goedkoop in Santa Teresa di Gallura. Deze vakantiewoning villa, rechtstreeks van een particulier en zonder commissie, is 10 tot 40% goedkoper dan de gemiddelde huurprijzen op de markt.

De verhuurder adverteert op de site sinds 18/06/2002.

Neem contact op met de eigenaar via de beveiligde webmail om de huurvoorwaarden te bespreken.

De eigenaar van de woning type villa met als referentier nr.90063 biedt de service "Beveiligde betalingen" van Mediavakanties aan (gratis, snel en zeker). Zodra de eigenaar uw aanvraag aanvaardt verschijnt de knop "Deze vakantiewoning reserveren" op de pagina waarop u communiceert met de eigenaar. De huur wordt geblokkeerd op een rekening tot het begin van het verblijf.

meer informatie

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

Toeristische streken
Plaatsbepaling van de vakantiewoning
...

  • Vakantie Reisdoel : Zee (Accès à la mer rochers/crique - Toegang tot de zee: aan het water)
  • Hoogte : 20 m
  • Ligging (op het zuiden bijv.) : Zuid
Toegankelijkheid
OLBIA Arrival Plane (in het seizoen):

EASYJJET van 30 EUROS van Parijs Orly, Genève, Lyon, NIce en Parijs.
MERIDIANA van Paris CdG, Brussel, NIce,
JETAIRFLY van Brussel
SWISS uit Genève

AIRPLANE Aankomst ALGHERO (het hele jaar door) :

RYANAIR-vluchten vanuit Parijs Beauvais, Brussel-Charleroi vanaf 30 EUROS het hele jaar door.

VESSEL Aankomst in Porto Torres

Vertrek vanuit Marseille (La Méridionale), Genua, Barcelona en Genua.

VESSEL Aankomst in OLBIA

Vertrek vanuit Genua en andere Italiaanse steden
Oordeel van de huurders
De aanbevelingen van de huurders.
« VoorgaandVolgend »
Waarom zijn deze opmerkingen betrouwbaar ?
Kwaliteitscontrole

Deze vakantiewoning is op advies van huurders een of meerdere keren gecontroleerd door de Kwaliteitsservice.

08/10/17 Kwaliteitscontrole Nr. 20430
Respons op het antwoord van de huurder van 08/10/17 Cijfer : 3/5

Doorgegeven informatieOnderzoeksresultaten
De omgeving van de woning is soms hinderlijk (lawaai, geuren…)Niet bevestigd door eerdere huurders
Slechte of redelijke staat van het sanitairTen dele bevestigd door de verhuurder
Genomen maatregelen - 16/12/17
Overzicht van de resultaten van de procedure
Probleem is door de verhuurder opgelost en heeft dat middels bewijs aangetoond
Beschrijving aangepast of aanvullende informatie toegevoegd
Plaatsing info over de kwaliteit
Definitieve verwijdering van de advertentie
Reactie van de verhuurder - 12/01/22
Deze tekst is automatisch vertaald.
De huurder meldde geluidsoverlast van een vakantieclub aan de andere kant van de baai op 2 km afstand. Omdat de plaats erg rustig is, wanneer de wind uit het zuiden waait of wanneer er helemaal geen wind is, is de muziek op sommige zomeravonden gedempt te horen vanuit de club. Tot op heden heeft geen enkele andere huurder dit hinderlijk gevonden. We hebben dit echter duidelijk gemaakt in de aankondiging.

Naar aanleiding van de opmerking van de huurder die klaagde over het zien van wilde dieren in de buurt van het huis, hebben we in de mededeling ook nog eens herhaald dat dit huis in een natuurgebied ligt en dat de occasionele aanwezigheid van (ongevaarlijke) wilde dieren alles heel normaal is.

Ze maakte terecht een opmerking over de toiletbril-e-mail die "gechipt" was en die we van plan waren te veranderen. Dit is direct daarna gedaan.
La locataire a fait état de bruit provenant d'un club de vacances à l'autre bout de la baie à 2 km. L'endroit étant très calme, lorsque le vent vient du sud ou quand il n'y pas de vent du tout on peut entendre en sourdine de la musique venant du club, certains soirs d'été. A ce jour aucun autre locataire a trouvé ce point gênant. Nous avons néanmoins précisé ce point dans l'annonce.

Suite au commentaire de la locataire qui se plaignait de voir des animaux sauvages à proximité de la maison, nous avons aussi reprécisé dans l'annonce que cette maison est dans une réserve naturelle et que la présence ponctuelle d'animaux sauvages (inoffensifs) est tout à fait normale.

Elle a fait à juste titre une remarque concernant l'email de la lunette des toilettes qui était "écaillé" et que nous avions prévu de changer. Cela a été fait dans la foulée.

Deze vakantiewoning wordt als zeer gunstig beoordeeld door de afdeling Kwaliteitsservice.

De Kwaliteitsservice stelt zich ten doel om te zorgen dat de advertenties zeer betrouwbaar zijn en dat de huurders tevreden zijn.

De Kwaliteitsservice MediaVakanties.com :

  • Volg de mate van tevredenheid van huurders voor elke advertentie,
  • Controleer de echtheid van de opmerkingen,
  • Voert een systematisch kwaliteitsonderzoek uit in geval van negatieve beoordeling door een huurder,
  • Staat de verhuurder bij om de kwaliteit van zijn aanbieding te verbeteren ,
  • Neemt indien nodig corrigerende maatregelen waarmee de betrouwbaarheid van de advertenties kan worden gegarandeerd : info verhuurder, kwaliteitsmelding of verwijdering advertentie

De beoordeling van de Kwaliteitsservice hangt af van in hoeverre huurders tevreden zijn, de historie van de advertentie, de uitkomsten van eventuele kwakwaliteitsonderzoeken en juist beheer van de verhuurder. Met deze beoordeling wordt een objectief beeld weergegeven van de betrouwbaarheid van de advertentie en de kwaliteit van de verhuurde woning.

Afgezien van de recente advertenties, is het normaal dat de overgrote meerderheid van de advertenties als gunstig of zeer gunstig wordt beoordeeld. De advertenties die niet als betrouwbaar of als objectief worden beschouwd worden snel opgespoord en krijgen te maken met een kwaliteitsonderzoek. Indien de klachten terecht zijn, wordt deze verholpen (wijziging van de advertentie of verbetering van de woning), of de advertentie wordt op de website niet meer gepubliceerd.

Ons kwaliteitsbeleid
Geef aan wat niet klopt aan deze advertentie.
Indien u onze kwaliteitsservice over deze advertentie wenst te berichten, klik hier .
Betaling : Paiement Sécurisé Location vacances Door MediaVakanties.com Rechtstreeks van de eigenaar
Op vraag van de eigenaar kan de betaling van de huur gebeuren via de service 'Beveiligde betalingen' van MediaVakanties.com.
Uw veiligheid staat voorop
Beveiligde Betaling beschikbaar
  • De gestorte bedragen staan op een sekwesterrekening tot het begin van uw verblijf.
  • Uw reserveringsdossier is toegankelijk via de webmail (communicatie met de eigenaar).
  • Voer nooit betalingen uit op een site na rechtstreekse ontvangst van een e-mail of sms.
  • Voer alleen betalingen uit op de site pay.mediavakanties.com.
Beschikbaarheidskalender
Beschikbaar Last-minute aanbieding Gereserveerd Reservatie in aanvraag

Tarieven van de vakantiewoning
700 € / 2.600 €$ 746 / $ 2.770£598 / £2.2211.025 $CAN / 3.807 $CAN680 SFr / 2.526 SFr /wk.
Waarom zijn de vakantiewoningen MediaVakanties.com goedkoper ?
Periode Meer info over de tarieven opVerblijf < 7 dagen Minimale verblijfsduur
van 17/05/24 tot 19/05/24800 €$ 852£6831.171 $CAN777 SFr / wk.4 overnachtingen
van 31/05/24 tot 07/06/24800 €$ 852£6831.171 $CAN777 SFr / wk.
van 05/07/24 tot 08/07/241.600 €$ 1.704£1.3672.343 $CAN1.555 SFr / wk.
van 29/07/24 tot 03/08/241.900 €$ 2.024£1.6232.782 $CAN1.846 SFr / wk.10 overnachtingen
van 03/08/24 tot 10/08/242.600 €$ 2.770£2.2213.807 $CAN2.526 SFr / wk.
van 10/08/24 tot 13/08/242.200 €$ 2.343£1.8793.221 $CAN2.138 SFr / wk.
van 13/09/24 tot 14/09/241.300 €$ 1.385£1.1111.904 $CAN1.263 SFr / wk.4 overnachtingen
van 12/10/24 tot 19/10/24700 €$ 746£5981.025 $CAN680 SFr / wk.
van 19/10/24 tot 02/11/24neem contact op met de eigenaar
van 03/11/24 tot 09/11/24neem contact op met de eigenaar
van 10/11/24 tot 07/12/24neem contact op met de eigenaar
van 08/12/24 tot 01/01/25neem contact op met de eigenaar
van 01/01/26 tot 31/12/26neem contact op met de eigenaar

  • Minimale verblijfsduur : 4 nachten
  • Betaling voorschot aan de eigenaar bij reservering (rechtstreekse betaling): 25% van de huur
  • Betaling voorschot bij reservering (beveiligde betaling op Mediavakanties): 25% van de huur

Vergoedingen moeten worden toegevoegd en rechtstreeks aan het agentschap worden betaald:
1. Bemiddelingskosten (verplicht): huur van huishoudlinnen, assistentie, check-in/check-out, schoonmaak aan het einde van het verblijf.
200 euro in het laagseizoen,
250 euro in juli/augustus.
+ 7 euro per week voor de wekelijkse verschoning van het linnengoed
2. Borgsom: 300 € te betalen aan het agentschap


Het huis is gelegen in een natuurgebied waar geen openbare inzameling van huishoudelijk afval plaatsvindt. Een "Ecokaart"-kaart is beschikbaar voor huurders om afval te deponeren in nieuwe "high-tech" containers. Het is zeer eenvoudig en snel. Een container bevindt zich in Baia Santa Reparata, 5 minuten met de auto van het huis op de weg naar Santa Teresa). De andere bevindt zich op de parkeerplaats van de beste supermarkt van de stad ("Dettori Markt"). Zo kunt u heel gemakkelijk uw afval inleveren voordat u naar de stad gaat of gaat winkelen.
Optionele multirisk-verzekering
Teneinde de kwaliteit van het aanbod te waarborgen heeft MediaVakanties.com© een multirisk-verzekering (optioneel) voor haar huurders : woning komt niet overeen met de advertentie, huurrisico, annulering/onderbreking verblijf, huurfraude, reisbijstand. Klik hier voor meer informatie.
Advertentie aangeboden door MediaVakanties.com
Allerlaagste prijs
Tussen particulieren
Geen commissie
Veiligheid
Beveiligde Betaling
Tevredenheidsenquête huurder
Verhuurder
Dhr Herve P.
lid sinds 18/06/2002
Gesproken talen : FR EN ES US
Aantal advertenties : 1
Bericht
+31
de minimale verblijfsduur die wordt geaccepteerd voor deze locatie is 4 nachten
Verstuur
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()
Reserveer! Dhr Herve P. Gesproken talen : FR EN ES US