Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen platteland en meer Provence-Alpes-Côte D'Azur
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Provence-Alpes-Côte d'Azur
1 / 21
408 op- of aanmerking - Pagina 1/21
Gert Jan D, 09/10/2023
4/5
Super huis mooie tuin ruimte genoeg
René K, 07/08/2023
4/5
We hebben genoten van woning met grote tuin en zwembad, perfecte locatie met privacy en met grote supermarkt op 2 minuten afstand. Meren en veel MTB-paden in de buurt (bezet met 4 volwassenen en 4 kinderen).
Bix S, 24/05/2023
5/5
Fijn huis met zwembad en alles erop en eraan. Op loopafstand van Bedoin en toch rustig gelegen. Goede service van de verhuurder en de dame van de ontvangst. Alles geheel naar wens. Een aanrader.
Michel D, 01/08/2022
4/5
Alles was naar wens, goede locatie, rustig, met alles wat we moesten hebben. Buitenmeubilair in orde en voldoende. Klein minpuntje : krakende houten vloer op verdieping Airco moet eens onderhouden worden. Toegangsweg is nogal moeilijk.

Villa La Tour d'Aigues 1 tot 8 personen
Vakantiewoning Grambois, tot 5 km Van La Tour d'Aigues - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Hanneke S, 12/07/2022
5/5
Locatie is prima, met een fijn terras en een heerlijk zwembad. De woning is goed verzorgd en van alle gemakken voorzien. Het contact met de verhuurder was erg plezierig. We hebben bijzonder genoten van ons verblijf en hopen zeker terug te komen.
Peter D, 04/07/2022
4/5
heel vriendelijke eigenaar alles heel netjes onderhouden schitterende omgeving, ideale uitvalsbasis voor wielertoeristen

Studio Caromb 2 tot 8 personen
Vakantiewoning Caromb, tot 2 km Van Caromb - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Rianne P, 13/06/2022
5/5
In 1 zin: een paradijsje. Het Huisje ligt in zo'n prachtige tuin, geweldig. Je deelt samen met Bernadette en Damien de tuin, maar hebt absoluut alle privacy. Het is een geweldig gastvrij, vriendelijk, super aardige echtpaar. We zijn verwend met eigengemaakte jams, kommetjes bosaardbeien uit de tuin, stekjes van de baardiris en een gezellige aperitief avond., met drankjes, hapjes en gezellige gesprekken. Tips voor restaurants en mooie plekjes. Het dorp Grans vonden we ook heerlijk, niet toeristisch, maar een levendig dorp met gezellige inwoners, leuk terras, lekker restaurant en de winkels die je nodig hebt. Als we weer naar deze streek gaan, gaan we hier zeker weer logeren.

Vakantiehuis Salon de Provence 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Grans, tot 5 km Van Salon de Provence - Bouches du Rhône - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Suzanne Z, 27/09/2021
5/5
Elizabeth is een hele fijne gastvrouw. Als er iets is, kun je haar altijd vragen. De woning is precies zoals omschreven, en absoluut de moeite waard. Een goede uitgangspositie om plaatsen te bezoeken. Houdt er wel rekening mee, dat men een auto nodig heeft om ergens te komen. Als je boodschappen wt doen, of uit wilt gaan eten, zul je toch de auto nodig hebben. Verder alles top verzorgd. Wij hebben er een fijne week gehad :)

Vakantiehuis Lorgues 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Taradeau, tot 6 km Van Lorgues - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Hilde P, 02/08/2021
5/5
Wij gaan al meer dan 10 jaar naar Frankrijk op vakantie. Steeds in de Provence. Wij hebben dus al vele gites gezien. Maar deze gite is toch wel top. De gite is knus, gezellig , ... Hier is zelfs tot op de kleinste details gelet zoals bloemen in een vaasje, flesje wijn, confituur, tomaten en courgette uit eigen moestuin, kruiden en zo verder. Het zwembad is helemaal oki doki. Bernard en Betty zijn vriendelijke en aangename mensen. Voor de stilte is het zeker een aanrader. Het is ook een goede uitvalbasis kom wat in de omgeving te bezichtigen. Wij gaan zeker nog terug !!!

Huis Aubignan 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Aubignan, tot 2 km Van Aubignan - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Glenda V, 19/07/2020
5/5
een geweldige dame, geweldig onthaal, een aanrader voor iedereen. het huis tip top in orde een geweldig zwembad. wij hebben een fantastische vakantie gehad
Stanley M, 16/07/2020
5/5
Wij zijn niet geweest maar toch zijn wij zeer tevreden! De verhuurder was op de hoogte van het feit dat ik al meer dan 25 jaar in Les Salles sur Verdon kom. Aangezien er tot 15 juni helemaal niet bekend was of wij überhaupt wel konden gaan, nam de eigenaar zelf contact met ons op om aan te geven dat het dorp er op dat moment heel anders bij lag dan ik gewend was. Het zou zonde zijn om naar Les Salles te komen en hij raadde het ons dan ook af. Wij kregen de aanbetaling netjes op onze rekening teruggestort en volgend jaar reserveren wij deze woning graag weer. Ondanks dat wij onze vakantie liever anders hadden ingevuld, hebben wij wel een heel goed gevoel aan de verhuurder (de heer Cotel) overgehouden..

Appartement in een villa Les Salles sur Verdon 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Les Salles sur Verdon - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Yvonne H, 12/08/2017
5/5
De woning is zeer comfortabel met airconditioning en volledig ingerichte keuken. Gelegen op het ruime afgesloten terrein van de eigenaar biedt het toch voldoende privacy. In de tuin staat een ruim zwembad en diverse zitjes tot je beschikking. Kortom een rustig en comfortabel huis om je vakantie door te brengen.

Huis Fayence 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Callian, tot 3 km Van Fayence - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Ruben F, 17/06/2017
5/5
De vakantie in augustus/september is een van onze beste vakanties geweest. Mijn vrouw en ik hebben ontzettend genoten! Tijdens het maken van deze review krijgen wij weer heimwee!!! - We zijn zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen bij aankomst. - Familie van de eigenaren namen ons mee met een wandeling zodat wij de buurt leerden kennen. - De racefietsen mochten in de grote garage. - Wij hadden veel privacy ondanks dat het huurhuis aan de villa is gebouwd. - Een heerlijk groot zwembad met uitzicht op de Mont Ventoux. - Prachtige en zeer goed onderhouden tuin. - Een heerlijk eigen terras. - Een groot terras bij het zwembad - Een gezellig overdekt terras bij het zwembad. - Fantastische fietsroutes in de buurt (Mont Ventoux, Gorges de la Nesque, etc.) - Mooie (historische) dorpen zoals Vaison la Romaine met leuke winkels en markt - Genoeg supermarkten voor boodschappen - Geweldige lieve buren waar je een beroep op kunt doen bij afwezigheid van de eigenaren. - De villa straalt rust uit en het was er ook rustig. - Midden in de natuur en toch niet afgelegen. - Je kan vanuit het huis wandelen en fietsen (racefiets). - Handdoeken en beddengoed, wasmachine, etc., alles is aanwezig.

Villa Vaison la Romaine 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Entrechaux, tot 6 km Van Vaison la Romaine - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Leontine V, 30/08/2016
5/5
We hebben heerlijk genoten in dit verblijf. Zeer vriendelijke eigenaren. Schoon en mooi huis op een toplocatie!

Villa Vaison la Romaine 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Entrechaux, tot 6 km Van Vaison la Romaine - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Einbert E, 19/05/2015
5/5
Een prima ingericht huisje, waar alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig zijn, zeer rustig gelegen, voor wie van wandelen houdt een goede plek. Vriendelijke eigenaar.

Vakantiehuis La Tour d'Aigues 2 personen
Vakantiewoning Grambois, tot 5 km Van La Tour d'Aigues - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Roland F, 11/10/2014
5/5
Het huisje is gelegen in zeer rustige omgeving dicht bij het dorp. We hebben er een fijne vakantie gehad. De eigenaars zijn super vriendelijk en behulpzaam.

Vakantiehuis Salon de Provence 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Grans, tot 5 km Van Salon de Provence - Bouches du Rhône - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Nancy M, 17/08/2014
5/5
Perfecte zorgeloze vakantie ! Mooie gite met prachtige tuin ! Alle comfort zoals beschreven. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars die met kleine attenties een meerwaarde gaven aan ons verblijf. Ideale ligging voor uitstappen in de Provence. Elizabeth en Jean-Raymond tot volgend jaar.
Jeroen T, 04/08/2014
4/5
Leuke vakantie gehad , prachtige locatie in de bergen en mooi zwembad. Nog niet helemaal afgewerkt maar daar hadden wij geen problemen mee. Een aanrader, prijs-kwaliteit !

Appartement in een villa Fréjus 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Bagnols-en-Forêt, tot 18 km Van Fréjus - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
H. S, 21/08/2013
5/5
Wij hebben genoten van een fijne vakantie in een prachtige omgeving. De comfortabele gite, het zwembad en de vriendelijkheid van de eigenaren hebben ons verblijf bijzonder plezierig gemaakt.
Marian S, 11/07/2012
5/5
Leuk aangeklede woning in prachtige tuin met prettige eigenaren. Grote tuin met prive zwembad met zowel zon- als schaduwplaatsen. Huisje is van alle gemakken voorzien, volledig uitgeruste keuken. Wel steile trap naar boven, hiervoor moet je wel goed ter been zijn. Fietsen aanwezig. Naast het huisje een schuur met extra koelkast met vriesruimte. Een aanrader!

Vakantiehuis Salon de Provence 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Grans, tot 5 km Van Salon de Provence - Bouches du Rhône - Provence-Alpes-Côte d'Azur
1 / 21
408 op- of aanmerking - Pagina 1/21