Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen platteland en meer Europa
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Europa
1 / 79
1573 op- of aanmerking - Pagina 1/79
Katrien B, 03/04/2024
5/5
Mooie woning met voldoende comfort! Bij problemen, goeie opvolging.

Vakantiehuis Kortrijk 10 tot 12 personen
Vakantiewoning Gullegem, tot 5 km Van Kortrijk - West-Vlaanderen
Gert Jan D, 09/10/2023
4/5
Super huis mooie tuin ruimte genoeg
Marjan L, 14/08/2023
5/5
Een heerlijk vakantie adres! Fijn groot huis in een prachtige omgeving. Mooi groot zwembad waar we elke dag veel plezier van hebben gehad. We komen graag nog eens terug!
Conny W, 12/08/2023
4/5
Het huis is geweldig,mooie open ruimte met open keuken,fijne slaapkamers heerlijke grote tuin met een heerlijk zwembad en sauna,echt alles is aanwezig om met 12 pers een fijne vakantie te vieren... Enige minpunt zijn de vele vliegen,voor alle ramen en deuren een hor zou dit kunnen verbeteren. En in de info staat dat de elektra is inbegrepen maar wij kregen via een bankafschrift te te lezen dat we €100.00 minder teruggestort kregen ivm verbruik van elektra. En dit was van het gebruik van het zwembad....op mijn vraag of andere huurder het zwembad s nachts dan misschien uitzetten kreeg ik geen antwoord.Dus houd er rekening mee dat u extra moet betalen,gelukkig hebben wij geen gebruik gemaakt van de sauna anders hadden we nog meer moeten betalen. De eerste week ook geen wifi ivm storing van de provider en de 2de week was de wifi ook niet echt goed. Al met al hebben wij ons heel goed vermaakt.

Vakantiehuis Kortrijk 10 tot 12 personen
Vakantiewoning Gullegem, tot 5 km Van Kortrijk - West-Vlaanderen
René K, 07/08/2023
4/5
We hebben genoten van woning met grote tuin en zwembad, perfecte locatie met privacy en met grote supermarkt op 2 minuten afstand. Meren en veel MTB-paden in de buurt (bezet met 4 volwassenen en 4 kinderen).
Katrin S, 31/07/2023
5/5
We waren er met familie (6 volwassenen en 5 jonge kinderen). Geweldige vakantie gehad in dit huis van hoge kwaliteit op slechts 15min van het bruisende Avignon. Ruime kamers, goede bedden, zalige keuken en ruim terras. Ook voor kinderen was het huis perfect uitgerust (goed zwembad, speelkamer met speelgoed,...). Zeer aangename gastvrouw, die ons flexibel liet in- en uitchecken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Villa Villeneuve lez Avignon 5 tot 13 personen
Vakantiewoning Tavel, tot 10 km Van Villeneuve lez Avignon - Gard - Languedoc-Roussillon
Bix S, 24/05/2023
5/5
Fijn huis met zwembad en alles erop en eraan. Op loopafstand van Bedoin en toch rustig gelegen. Goede service van de verhuurder en de dame van de ontvangst. Alles geheel naar wens. Een aanrader.
Carmen W, 03/05/2023
5/5
Heel mooie, ruime woning van alle comfort voorzien. Jacuzzi en sauna absolute meerwaarde. Eigenaars geven volledige rondleiding en zijn altijd beschikbaar/bereikbaar. De recreatieruimte is een leuke extra voor als het weer het even laat afweten.

Vakantiehuis Kortrijk 10 tot 12 personen
Vakantiewoning Gullegem, tot 5 km Van Kortrijk - West-Vlaanderen
Kristof B, 28/11/2022
5/5
Tophuis

Vakantiehuis Kortrijk 10 tot 12 personen
Vakantiewoning Gullegem, tot 5 km Van Kortrijk - West-Vlaanderen
Johan T, 21/10/2022
5/5
We zijn er heel hartelijk ontvangen. De eigenaar heeft een rondgang met ons gedaan en alles goed uitgelegd. De ruime vakantiewoning voldoet aan alle criteria om er te genieten met vrienden en/of familie. We hebben enorm genoten van ons verblijf samen met onze kinderen en kleinkinderen. Gelukkig was er op maandag 03 oktober geen school voor onze kleinkinderen. Op deze manier hebben we alle tien optimaal kunnen genieten van dat prachtige weekend. We hebben er ook genoten van enkele mooie wandelingen en de eigenaar heeft ons een heel goed restaurant aanbevolen. Het terugbetalen van de waarborg verliep wat stroef maar werd uiteindelijk correct afgerond. We zouden er graag terugkeren maar enkel indien de kinderen en kleinkinderen ook de drie overnachtingen kunnen mee beleven.

Vakantiehuis Kortrijk 10 tot 12 personen
Vakantiewoning Gullegem, tot 5 km Van Kortrijk - West-Vlaanderen
Wim B, 18/08/2022
5/5
zeer vriendelijke verhuurder, mooi apartement met goede inrichting en prachtig uitzicht, vlakbij hypermarche en restaurants asmede haven, gemeentelijke zwembad met goede voorzieningen en zwemmen in meer op loopafstand. Ook gedurende de zeer warme dagen bleef het appartement ook zonder airco koel. Borgsom werd meteen aan het eind van de huur contant terugbetaald.. Zeer aanbevelenswaardig.

Appartement in een appartementencomplex Thonon Les Bains 2 personen
Vakantiewoning Thonon Les Bains - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Michel D, 01/08/2022
4/5
Alles was naar wens, goede locatie, rustig, met alles wat we moesten hebben. Buitenmeubilair in orde en voldoende. Klein minpuntje : krakende houten vloer op verdieping Airco moet eens onderhouden worden. Toegangsweg is nogal moeilijk.

Villa La Tour d'Aigues 1 tot 8 personen
Vakantiewoning Grambois, tot 5 km Van La Tour d'Aigues - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Hanneke S, 12/07/2022
5/5
Locatie is prima, met een fijn terras en een heerlijk zwembad. De woning is goed verzorgd en van alle gemakken voorzien. Het contact met de verhuurder was erg plezierig. We hebben bijzonder genoten van ons verblijf en hopen zeker terug te komen.
Peter D, 04/07/2022
4/5
heel vriendelijke eigenaar alles heel netjes onderhouden schitterende omgeving, ideale uitvalsbasis voor wielertoeristen

Studio Caromb 2 tot 8 personen
Vakantiewoning Caromb, tot 2 km Van Caromb - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Rianne P, 13/06/2022
5/5
In 1 zin: een paradijsje. Het Huisje ligt in zo'n prachtige tuin, geweldig. Je deelt samen met Bernadette en Damien de tuin, maar hebt absoluut alle privacy. Het is een geweldig gastvrij, vriendelijk, super aardige echtpaar. We zijn verwend met eigengemaakte jams, kommetjes bosaardbeien uit de tuin, stekjes van de baardiris en een gezellige aperitief avond., met drankjes, hapjes en gezellige gesprekken. Tips voor restaurants en mooie plekjes. Het dorp Grans vonden we ook heerlijk, niet toeristisch, maar een levendig dorp met gezellige inwoners, leuk terras, lekker restaurant en de winkels die je nodig hebt. Als we weer naar deze streek gaan, gaan we hier zeker weer logeren.

Vakantiehuis Salon de Provence 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Grans, tot 5 km Van Salon de Provence - Bouches du Rhône - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Suzanne Z, 27/09/2021
5/5
Elizabeth is een hele fijne gastvrouw. Als er iets is, kun je haar altijd vragen. De woning is precies zoals omschreven, en absoluut de moeite waard. Een goede uitgangspositie om plaatsen te bezoeken. Houdt er wel rekening mee, dat men een auto nodig heeft om ergens te komen. Als je boodschappen wt doen, of uit wilt gaan eten, zul je toch de auto nodig hebben. Verder alles top verzorgd. Wij hebben er een fijne week gehad :)

Vakantiehuis Lorgues 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Taradeau, tot 6 km Van Lorgues - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Germaine W, 15/09/2021
5/5
Schitterend gelegen, leuk huisje, wat verouderd. Prachtig zwembad en aardige gastheer. Mooi gelegen. Veel rust en ruimte. Wij hadden een fantastisch verblijf.

Vakantiehuis Monpazier 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Villeréal, tot 15 km Van Monpazier - Dordogne - Aquitaine
Lydia V, 15/08/2021
5/5
Our stay at Bruno and Adriana's house was great. Very welcoming. The house is very comfortable, great shower, kitchen well equiped. The owner's live upstairs and are very helpfull if you need to know anything about the surroundings or how to best travel to Milan for example. They are there but they give you all the privacy you want on a holiday. The view down the mountain over the lake is stunning and always different. The garden's a paradise! My only suggestion would be perhaps new mattrasses on the beds. We would certainly stay again :-)

Appartement in een villa Maccagno 1 tot 6 personen
Vakantiewoning Maccagno, tot 2 km Van Maccagno - Varese (provincie) - Lombardije
Hilde P, 02/08/2021
5/5
Wij gaan al meer dan 10 jaar naar Frankrijk op vakantie. Steeds in de Provence. Wij hebben dus al vele gites gezien. Maar deze gite is toch wel top. De gite is knus, gezellig , ... Hier is zelfs tot op de kleinste details gelet zoals bloemen in een vaasje, flesje wijn, confituur, tomaten en courgette uit eigen moestuin, kruiden en zo verder. Het zwembad is helemaal oki doki. Bernard en Betty zijn vriendelijke en aangename mensen. Voor de stilte is het zeker een aanrader. Het is ook een goede uitvalbasis kom wat in de omgeving te bezichtigen. Wij gaan zeker nog terug !!!

Huis Aubignan 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Aubignan, tot 2 km Van Aubignan - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Katrien D, 10/09/2020
5/5
Fantastische ligging met mooie verzichten. Modern, ruim huis met alle comfort. Leuke ontspanningsruimte boven met biljart, tafelvoetbal, bar 😀 Het zwembad/jacuzzi en sauna waren proper en hebben we veel gebruik van gemaakt. Aanrader! 1tip: ‘s nachts de frigo’s in de ontspanningsruimte afleggen daar te luidruchtig (werd ons ook meegedeeld)

Vakantiehuis Kortrijk 10 tot 12 personen
Vakantiewoning Gullegem, tot 5 km Van Kortrijk - West-Vlaanderen
1 / 79
1573 op- of aanmerking - Pagina 1/79