Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Picardië
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Picardië
1 / 38
748 op- of aanmerking - Pagina 1/38
Erna T, 26/07/2017
5/5
Dit huis is ruim, zeer verzorgd en netjes onderhouden. Er is beneden ook een toilet en een douche wat zeer welkom is als je er met 6 personen verblijft. De keuken heeft zeker voldoende faciliteiten. De verhuurders zijn zeer stipte en lieve mensen. Er zijn fietsen en een BBQ die je mag gebruiken. Het heeft een leuk tuintje, het ligt zeer dicht bij de baai. Le Crotoy heeft veel charme.
K. D, 11/07/2017
5/5
Een prachtige locatie voor een zeer rustige strandvakantie ...!
Belinda D, 28/09/2016
5/5
Het was prima !!!! Netjes en mooie locatie. Zeer vriendelijke eigenaars.
Honore C, 30/11/2015
5/5
Zeer mooie locatie. Zeer netjes, Prijs kwaliteit zijn erg goed. Vriendelijk onthaal.
Dominique H, 10/08/2015
5/5
Erg genoten van onze vakantie. Mooi huis met alle voorzieningen. Dichtbij strand en zee en haven. Mooie omgeving
Francine B, 29/06/2015
4/5
Vriendelijke verhuurders. Ze zorgden 4 dagen voor onze fietsremorque in hun privégarage, zodat onze remorque zeker veilig stond. We kregen ook 4 dagparking tiketten voor onze auto. Nette, verzorgde woning,alleen jammer dat er géén buitenafdak was in de tuin, zodat de fietsen daar konden staan. Een mooie locatie op wandelafstand van centrum, zee en winkels.
Jan S, 31/08/2014
5/5
Een fijn en ruim vakantiehuis dat van alle gemakken is voorzien, op loopafstand van zee.
Sofie S, 30/07/2014
4/5
We hebben een supervakantie gehad. op wandelafstand van zee/winkel/haven. In het huisje was ook alles prima. Alleen jammer dat er beneden weinig mogelijkheid was om iets van eigen materiaal op te bergen. Bedankt voor het kleurrijke vakantieverblijf, tot een volgende keer!
Marleen D, 09/11/2012
5/5
De woning was zoals beschreven, zeer goeie ligging, ideaal voor 2 pers., niets op aan te merken, alleen houd er rekening mee dat de autoparking een beetje moeilijk is (maar het gaat), daar er nog een andere bewoner zijn priveparking heeft, anders einde van het straatje maar wel met betaling en die is wel duur.
Bert V, 02/11/2012
4/5
Dit jaar was het uitstekend weer, wat een meevaller was, is zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Appartement in een appartementencomplex Le Crotoy 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Le Crotoy - Somme - Picardië
Anne B, 15/07/2012
4/5
De woning ligt in een rustige steeg (althans in de maand juni)vlakbij de zee; door de ramen van de woonkamer zie je andere huizen maar ook twee stukken kust. Slaapkamer (groot) en badkamer (erg klein, met douche) liggen op de benedenverdieping. Erboven een grote plaats met ingebouwde open keuken. Het is er helder en aangenaam. Alle plaatsen geven uit op de voorkant van het huis; achteraan heb je een blinde muur. Er is een grote koer die wel gemeenschappelijk is, met tuinzetels. Aangenaam verblijf in een zeer aangename omgeving, vlakbij het centrum met restaurants.
Marnix W, 19/04/2012
4/5
Heel vriendelijke verhuurders, ook het contact vooraf i.v.m de afspraken verliep heel vlot. Het huis was ruim en proper enkel de kamers in de kelder zijn wat vochtig en er is geen verluchting naar buiten wat wel jammers is, het verluchtingssysteem in deze kamers maakt ook wat lawaai wat wel wat hinder heeft om te slapen. Wel ideaal gelegen aan zee met een zeer mooi terras.

Huis Fort Mahon 10 tot 22 personen
Vakantiewoning Fort Mahon - Somme - Picardië
Jos V, 29/05/2011
5/5
Dit is een heel erg leuk huis met een gezellige kamer, een ruime slaapkamer, een goed ingerichte keuken, maar vooral: een prachtig uitzicht vanuit de kamer als je binnen zit, maar ook als je 's morgens je koffie op het balconnetje drinkt. Voor méér personen lijkt me de woning vooral geschikt als het om een gezin met kinderen gaat. Voor 2 personen is het een heerlijk ruim huis. In de omgeving zijn (veilige) fietstochten te maken en leuk is het wandel/fietspad van St. Valéry naar Le Hourdel, zeker als je van vogels en een beetje ruige natuur houdt. Hoewel het er op de kaart wel zo uitziet, zou ik dit huis niet boeken voor een echte strandvakantie: je moet er echt op uittrekken en genieten van de prachtige natuur! De eigenaresse is bijzonder vriendelijk en wil je graag van informatie voorzien.
Martha S, 26/04/2011
5/5
Janneke W, 13/10/2009
5/5

Appartement in een appartementencomplex Le Crotoy 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Le Crotoy - Somme - Picardië
Jeanne V, 15/06/2008
5/5
De woning was zeer ruim,plaats genoeg voor 3 gezinnen(11) personen ,wij waren er 7 dagen zeer veel gemakkelijke opbergruimte Grote koelkast,aparte diepvries grote oven voor het klaarmaken en warm houden van het eten. Met de neus op het strand ,de kinderen konden alleen ernaar toe en ,vanaf het terras kon je toezicht houden. Van huisraad was er ruim voldoende Het weer werkte ook mee,alle dagen strand weer, Wel van thuis strandstoelen meenemen.Geweldige vakantie gehad . JeanneVerweijen KwaspenJ

Huis Fort Mahon 10 tot 22 personen
Vakantiewoning Fort Mahon - Somme - Picardië
Pierre C, 26/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer goede verhuur in overeenstemming met de beschrijving
Attente en vriendelijke eigenaar
Très bonne location conforme au descriptif Propriétaire à l'écoute et sympathique
Carole L, 16/01/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer aangenaam en zeer goed uitgerust huisje
Wij waren met 8 volwassenen + 5 kinderen en hebben een geweldig weekend gehad
Gîte très agréable et très bien équipé Nous étions 8 adultes + 5 enfants et nous avons passé un excellent week-end
Françoise D, 28/12/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ik ben meerdere keren een paar dagen in de kersttijd geweest en het bevalt me heel goed
De eenvoudige, rustige studio en het geluid van de golven zijn voor mij voldoende
Ik kom zonder problemen terug
Oma
Cela fait plusieurs fois que je passe quelques jours au moment de Noël et cela me convient très bien Le studio simple, tranquille et le bruit des vagues me suffisent Je reviendrai sans problème Mamie
Perrine D, 04/11/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Een zeer goed gelegen en veilig, zeer functioneel appartement. We zijn zeer tevreden over ons verblijf en raden dit adres ten zeerste aan!
Un appartement très bien situé et sécurisé très fonctionnel nous sommes très satisfait de notre séjour et recommandons vivement cette adresse !
1 / 38
748 op- of aanmerking - Pagina 1/38