Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Nationaal Park Van Vanoise
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Nationaal park van Vanoise
1 / 60
1188 op- of aanmerking - Pagina 1/60
Luc C, 18/03/2024
5/5
Het appartement ,met mooi zonnig terras, is zeer goed uitgerust en heel goed onderhouden . Ideaal gelegen t.o.v. de skipistes , winkels , restaurants ... De ontvangst door de verantwoordelijke ter plaatse was zeer hartelijk . Zeer vlotte communicatie met de eigenaars . Wij komen graag terug .

Appartement in een appartementencomplex Méribel 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Méribel - Savoie - Rhône-Alpes
Sylvia B, 20/02/2024
4/5
De ligging van dit appartement is perfect. Alweer voor de 4e keer hier geweest. Balkon op het zuiden. Lift naar het centrum. skiverhuur en supermarkt op een paar meter lopen. Ski-in/ski-out. 3 slaapkamers en 2 badkamers, ideaal voor 6/7 personen. Van alle gemakken voorzien, en contact met verhuurder is prima.

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
Veronique L, 19/02/2024
5/5
Het appartement is ruim en zeer netjes. Alles is aanwezig om een aangenaam verblijf te hebben. Het appartement ligt op 5 minuten wandelafstand van de skilift. De verhuurder is zeer behulpzaam. Het enige minpuntje voor onze beide kinderen was dat er geen wifi aanwezig was.

Appartement in een villa Termignon la Vanoise 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Termignon la Vanoise - Savoie - Rhône-Alpes
Mario V, 14/04/2023
5/5
Alles was in orde

Appartement in een appartementencomplex La Plagne 4 tot 6 personen
Vakantiewoning La Plagne - Savoie - Rhône-Alpes
Benedikt S, 09/01/2023
4/5
Dit appartement ligt op de eerste verdieping van het gebouw Belvédère. Het balkon is zuid-westelijk gericht en zorgt voor heerlijke zonnewarmte in de namiddag. Je kan er ook genieten van het prachtig uitzicht op de bergen. Het appartement is goed onderhouden. Hier en daar zou het onderhoud iets beter kunnen (bovenste legplanken, bovenkanten kasten, binnenkant van sommige kasten), maar alles verder zeer naar behoren ! Verwarming gebeurt dmv vloerverwarming. Enige bijverwarming in de winter is aangewezen. Een toestel voor bijverwarming is aanwezig in het appartement of je brengt zelf iets mee. De keuken is klein, maar oké. Het kookvuur - bestaande uit 2 pitten - is een beperking voor het bereiden van 'uitgebreide' maaltijden, maar ca va. De slaapkamer met openschuivende wanden is handig. De ruimte kan dus opengezet of afgesloten worden. De tv is klein, maar is voor ons geen belangrijk punt. Wij vinden dit een appartement dat geschikt is voor 2 personen, maar slapen met 4 personen is mogelijk. Wij kwamen hier reeds voor de tweede keer en zouden zeker nog terugkeren. We zouden dit appartement dus zeker durven aanraden aan anderen. Fijne communicatie met de eigenaar en de mensen van Snow Clef Services die de zaken ter plaatse regelen.
Eef G, 07/03/2022
4/5
De communicatie met de verhuurder verliep goed en vriendelijk. Het appartement was wat we ervan verwacht hadden. Het ligt heel centraal in het dorp. We hebben een fijn verblijf gehad. We hadden bij aankomst wat problemen maar is dezelfde dag nog verholpen.
Hans E, 28/02/2022
5/5
Super gezellig appartement waar we met 6 personen verbleven. vlakbij de lift richting Meribel en les Menuires. Supermarkt op loop afstand. Prima plek om een heerlijke skivakantie te houden.

Appartement in een chalet Saint Martin de Belleville 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Saint Martin de Belleville - Savoie - Rhône-Alpes
Stefan B, 13/01/2022
5/5
Mooi, schoon en ruim appartement. Goede ligging tov van ski gebied en mooi uitzicht.

Appartement in een chalet Valmorel 4 tot 9 personen
Vakantiewoning Valmorel - Savoie - Rhône-Alpes
Marc G, 04/09/2020
5/5
Buitenterras mooie meerwaarde. Appartement heel goed uitgerust.
J-P P, 15/02/2020
5/5
Dit appartement hebben we gehuurd met 4 personen. Dit appartement is niet goed maar SUPER GOED! Volledig uitgerust. Prima locatie en een verhuurder die van aanpakken weet.. Meer info geef ik niet want anders is er volgend jaar voor ons geen plaats meer. ;-)

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 2 tot 8 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Rhône-Alpes
Smit L, 10/02/2020
5/5
The apartment is so much better than I could see on the pictures. I would recommend to ad a overview-picture of the living-room and kitchen. I had my doubts and worries because I didn't had a good impression of the apartment and because of the deposit of €500. That is a lot of money but we understand why: bubble bath, bluetooth connection in the mirror, music integrated in the rain/massage-shower, flat-screen TV, electronic fireplace, a Dolce Gusto coffee-machine etc. The apartment was excellent, luxurious, very clean and perfect for 4 persons. We would absolutely rent the apartment again.
Tom J, 02/02/2020
5/5
L'appartement est très central aux village. Il y a un supermarché à 150 mètres. Il y a formidable ski-in/ski-out. La piste est au pied de l'appartement. L'appartement a une vue sur la montagne et est très bien équipé. Tous vos besoins sont présents et la cuisine est formidable. Les lits son bien. Il y a un parking dessous et le propriétaire de l'appartement est gentil et d'une grande aide par téléphone. Nous n’hésitons pas de réserver une prochaine fois aux Ménuires.

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
Sylvia B, 05/02/2019
4/5
For the second time in this appartment. Great location and everything you need in the appartment! Great accomodation!! Contact very good. Ski rental and Sherpa just outside the building.

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
Sara D, 02/01/2019
5/5
Zeer aangenaam en praktisch en verzorgd huisje. Op wandelafstand van de skipiste, alle comfort aanwezig. Voldoende ruimte voor 9 personen. Bedankt voor het aangename verblijf.

Appartement in een chalet Val Cenis 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Val Cenis - Savoie - Rhône-Alpes
Margo H, 07/03/2017
5/5
Het appartement met twee slaapkamers was goed. Wij konden tot aan het appartement skiën bij voldoende sneeuw. Het appartement was goed uitgerust met borden, bestek, pannen e.d. Het appartement was ook heel goed schoon. Bij de huismeester kregen wij heel snel de sleutel, we hoefden niet te wachten. Ook de service van de huismeester was goed. We hebben het fijn gehad in het appartement en zouden het de volgende keer zeker weer opnieuw huren. Bedankt Gerard.

Appartement in een appartementencomplex Val Thorens 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Val Thorens - Savoie - Rhône-Alpes
Dirk V, 22/03/2016
5/5
Leuke vakantiewoning vlak aan de piste. Spijtig dat de dubbele beglazing ergens lek is en vlekken tussen de glazen geeft.
M. S, 08/03/2016
5/5
Een heel lekker ruim en sfeervol appartement, goed uitgeruste keuken (alleen zelf lucifers en extra vuilniszakken en wc papier meenemen). Filterkoffie apparaat. Sauna en Jacuzzi top. Vriendelijke eigenaar. Houtkachel brandt goed. Dicht bij piste en skiverhuur, je loopt er zo heen. Bedden zijn goed, vrij hard. Prachtig uitzicht. Pendelbus naar dorpje voor de deur. Prijzig, maar zeer goed.

Appartement in een chalet Valmorel 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Valmorel - Savoie - Rhône-Alpes
Jantien S, 06/03/2016
5/5
Het is een heel mooi ruim appartement met een heerlijk terras op het Zuiden en de verhuurders zijn heel aardig en makkelijk. Omdat het midden in het dorp ligt en het een doorgaande weg is , is het af en toe wel wat druk met auto`s . De afstand naar de eerste skilift is 30 m. lopen, dus je kunt als je wilt thuis lunchen en de ski`s bij de skilift laten staan. wat wel jammer is , er is geen internet, dit kun je wel gratis voor 1 uur krijgen bij de office de tourisme die vlak bij is. Ook heeft de familie dichtbij een parkeerplaats ter beschikking. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad, mede dankzij het appartement omdat het weer niet helemaal meewerkte.

Appartement in een chalet Saint Martin de Belleville 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Saint Martin de Belleville - Savoie - Rhône-Alpes
Dirk V, 10/04/2015
5/5
Leuk appartement met directe toegang door een poortje op het balkon. Gerieflijke keuken en goede bedden en voldoende kasten.
Nina T, 13/04/2014
5/5
Vlot en aangenaam contact via mail met de verhuurder, vlotte opstuur van de sleutel naar Belgie, heel aangenaam verblijf Een aanrader, merci mr.Jean -), ook voor het gestelde vertrouwen in mij.
1 / 60
1188 op- of aanmerking - Pagina 1/60