Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Languedoc-Roussillon
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Languedoc-Roussillon
1 / 111
2216 op- of aanmerking - Pagina 1/111
Marijke M, 13/09/2023
5/5
Zeer fijn appartement, volledig ingericht en 2 ventilatoren. We hebben helemaal niks gemist in het appartement en het was erg schoon. Op loopafstand van het strand, winkels en restaurants de auto bijna niet nodig gehad. Fijn tuintje met voldoende privacy. Ondanks de taal barrière toch goed kunnen communiceren met de verhuurders. Erg vriendelijk ontvangen en alles goed uitgelegd. Ik zou het appartement zeker adviseren aan andere andere verhuurders.

Appartement in een appartementencomplex Saint Pierre la Mer 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Saint Pierre la Mer - Aude - Languedoc-Roussillon
Katrin S, 31/07/2023
5/5
We waren er met familie (6 volwassenen en 5 jonge kinderen). Geweldige vakantie gehad in dit huis van hoge kwaliteit op slechts 15min van het bruisende Avignon. Ruime kamers, goede bedden, zalige keuken en ruim terras. Ook voor kinderen was het huis perfect uitgerust (goed zwembad, speelkamer met speelgoed,...). Zeer aangename gastvrouw, die ons flexibel liet in- en uitchecken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Villa Villeneuve lez Avignon 5 tot 13 personen
Vakantiewoning Tavel, tot 10 km Van Villeneuve lez Avignon - Gard - Languedoc-Roussillon
Zwetsloot J, 27/06/2022
5/5
Perfecte locatie, schoon en modern appartement met airco. Zeer vriendelijke host. Alles op loopafstand.
Philippe M, 31/07/2021
5/5
Nous avons passé un agréable séjour dans cette maison à Portiragnes plage. La maison est située dans un domaine sécurisé et très propre. Elle est bien équipée, fonctionnelle et la laverie n'est pas loin dans le domaine. Nous avons particulièrement apprécié le sérieux et la réactivité du propriétaire. Nos échanges par mail étaient réguliers et nous obtenions rapidement des réponses à nos questions. Malgré nos craintes de réserver une location directement chez un particulier via internet, nous avons été pleinement rassurés car le propriétaire est digne de confiance. Nous reviendrons avec plaisir.

Bungalow Cap d'Agde 2 tot 8 personen
Vakantiewoning Portiragnes, tot 15 km Van Cap d'Agde - Hérault - Languedoc-Roussillon
Silvia V, 20/06/2021
5/5
Woning is compleet en goed gelegen. Helaas wel erg warm, plaatsen van airconditioning zou goed zijn. Dan krijgt de woning een 10/10 nu door de hitte die niet weg gaat een 8/10.

Studio Gruissan 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Gruissan, tot 1 km Van Gruissan - Aude - Languedoc-Roussillon
Katrien S, 12/08/2019
5/5
Dit is een zeer fijne vakantiewoning in rustige omgeving. Aangenaam ontvangst door de eigenaar. Een echte aanrader!
Jelle D, 23/07/2019
5/5
Compacte vakantiewoning waar toch alles voor handen is. Centraal gelegen, kort bij het strand.

Huis Valras-Plage (strand) 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Vendres, tot 2 km Van Valras-Plage (strand) - Hérault - Languedoc-Roussillon
Carina V, 23/04/2019
5/5
Schitterend appartement, groot terras vooraan (met plaats voor de auto) en tuintje achteraan. Alles was er en tip top in orde. Heel vriendelijke onthaal ook. Wij hebben het direct gereserveerd voor volgend jaar.

Appartement in een villa Le Grau du Roi 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Le Grau du Roi - Gard - Languedoc-Roussillon
Johan A, 01/09/2018
5/5
Prachtig, comfortabel huis, voorzien van alle gemakken. Zeer rustig gelegen, ideaal als je wil genieten van het prachtige zwembad. Met de auto op 10 minuutjes van het centrum van Nimes. Een dorpje verder twee warme bakkers, en een groot warenhuis. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. Een echte aanrader!
Barend H, 31/07/2018
5/5
Lieve verhuurders, mooi compleet huis. Heerlijk zwembad.

Vakantiehuis Montpellier 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Villetelle, tot 30 km Van Montpellier - Hérault - Languedoc-Roussillon
Veerle B, 21/09/2016
5/5
Zeer mooie en propere woning met alle comfort. 2 prachtige terrassen met adembenemend zicht en voldoende privacy. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar, vlotte boeking en afhandeling. Wij gaan zéker nog terug.
Dian J, 19/07/2016
5/5
toplocatie! appartement voldoet aan de beschrijving. vlot contact met de verhuurder Nette omgeving Leuk zwembad op het domein, zeer netjes/hygiënisch gebruik van meerdere computers tegelijkertijd mogelijk dankzij goede WIFI klein minpuntje; geen waterkoker of fluitketel aanwezig

Appartement in een appartementencomplex Cap d'Agde 1 tot 5 personen
Vakantiewoning Cap d'Agde - Hérault - Languedoc-Roussillon
C B, 12/08/2015
4/5
Het was een mooie studio . Wij waren met 3 personen en hadden genoeg ruimte . De studio ligt zeer dicht bij de zee , zoals vermeldt in de advertentie . Enige nadeel was het parkeren van de auto , we moesten dagelijks een plaats zoeken wanneer we weg waren geweest . Het zou fijner zijn als parkeerplaats bij de verhuur zat . Maar verder waren wij dik tevreden !!
Gabe R, 24/06/2014
5/5
De woning (begaande grond) is uitstekend bewoonbaar voor twee personen. De eventuele slaapbank in de woonkamer is minder geschikt voor een 3e cq 4e persoon. De badkamer is prima, de bedden in de slaapkamer zijn prima, de keuken is prima, de tv werkt uitstekend en de internetverbinding is perfect. Er is een ruime privé parkeerplaats (zelfs meerdere) en via de openslaande deuren naar het terras is het daar heerlijk vertoeven. Het strand is aan de overkant van de weg, je bent hier in een wip. Iedere dag even in de zee en lekker zonnen op het strand. Er zijn winkeltjes in de buurt. Het centrum van Palavas-les- Flots ligt op 2 1/2 km en het centrum van Carnon op slechts 500 meter. Palavas is een schitterende plaats maar ook andere plaatsen in de buurt zoals Lattes. Montpellier is per openbaar vervoer (bus/tram) binnen een half uur te bereiken. de bushalte is voor de deur, het tramstation op 2 km. Een fantastische stad. Maar ook la Grande Motte, Aigues Mortes, Sète, Cap d'Agde, Nimes en veel meer plaatsen liggen binnen handbereik. Een fantastische streek om te vertoeven. Wij komen zeker weer eens in Palavas en zullen dan zeker deze villa huren. echt een aanrader! Eventueel is een 2e woning in de villa (ook begaande grond) ook te huur. Dus twee stelletjes met eventueel kinderen kunnen hier vertoeven. Op de huur wordt 10% korting gegeven door de vriendelijke verhuurster mevrouw Jacqueline Cogoluegnes.

Appartement in een villa Palavas-les-Flots 4 personen
Vakantiewoning Palavas-les-Flots - Hérault - Languedoc-Roussillon
Linda T, 30/08/2011
5/5
een heel geriefelijk en comfortabel groot huis waar je je direct thuis voelt. De eigenaar Mr. Mayonove is een sympathieke man die er alles aan doet om het je naar je wens te maken. Ook onze hond was welkom. Het huis is rustig gelegen op wandelafstand van zowel het strand als de winkels en restaurants en kortbij een hyper-supermarkt (hyper Casino). Wij gaan zeker terug !
Guy V, 11/07/2010
5/5
Zeer hartelijke verwelkoming-Woning zeer net en in orde.
Viviane H, 23/09/2008
4/5
Alles, wat je nodig hebt is aanwezig in het huis. Zeer vriendelijke verhuurder, en buurman! Het enige minpuntje is misschien het tijdsstip( September) is werkelijk alles ginder gedaan, wat betreft recreatie.. Voor de rest superleuke vakantie gehad, indien je een auto hebt is er best nog wat te zien ginder in de omgeving..zelfs Barcelona is maar een 2tal uurtjes rijden!
Pieter G, 17/08/2008
5/5
Alles is prima verlopen - van aakomst tot vertrek. Vriendelijke ontvangst en het appartement voldeed aan de verwachtingen. Zeker een aanbeveling waard.
Michel B, 17/04/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Goede ontvangst en prettig verblijf
Bon accueil et séjour agréable
Yannick P, 15/04/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
We hebben een aangenaam verblijf gehad op deze rustige en ontspannen plek, het chalet is zoals geadverteerd en de kwaliteit en netheid zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt.
Wij raden dit chalet uiteraard aan aan iedereen die op zoek is naar rust en ruimte in een kwaliteitsvolle huuraccommodatie.
We zullen zeker terugkomen, hartelijk dank aan Anne voor het welkom en aan de heer F. voor zijn beschikbaarheid om onze vragen te beantwoorden.
Nous avons passé un agréable séjour dans ce lieu calme et reposant, le chalet est conforme à l'annonce et la qualité et la propreté font que l'on si sent rapidement comme à la maison. Nous recommandons évidemment ce chalet à toute personne recherchant le calme et la tranquillité dans une location de qualité Nous y reviendrons à coup sur, un grand merci à Anne pour l’accueil et a Mr F. pour sa disponibilité à répondre à nos questions.

Chalet Bolquère Pyrenées 2000 6 tot 10 personen
Vakantiewoning Bolquère, tot 3 km Van Bolquère Pyrenées 2000 - Languedoc-Roussillon
1 / 111
2216 op- of aanmerking - Pagina 1/111