Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Italië
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Italië
1 / 276
5517 op- of aanmerking - Pagina 1/276
Michiel/martine S, 10/08/2022
5/5
Wij hebben een fantastisch verblijf gekend bij Armando. Deze man doet alles om zijn gasten het naar de zin te maken. Als je vragen heb dan zoekt hij het voor je uit en komt ie de volgende dag terug met aantekeningen. Hij heeft eventueel een parkeerplaats beschikbaar in de binnenstad van La Spezia. Hij denkt enorm mee niet alleen in mogelijkheden maar ook wat de beste goedkope oplossing is, heeft een hekel aan geldklopperij. Armando weet goed waar de seizoen drukte te groot is en komt met leuke alternatieven. Ook een lijst met restaurants wordt door hem geleverd en desnoods belt hij voor je op. De woning is zeer goed verzorgd. evenals de tuin. De woning bestaat uit twee verdiepingen. Elk appartement heeft één verdieping tot zijn beschikking. Wij hadden de onderste verdieping met daarbij een grote tuin. Tuin is goed verzorgd en genoeg meubilair beschikbaar. De locatie is aan de rand van La Spezia, geen druk verkeer. Armando woont zelf naast het appartement dus de communicatielijntjes zijn kort.

Appartement La Spezia 2 tot 4 personen
Vakantiewoning LA SPEZIA, tot 5 km Van La Spezia - La Spezia (provincie) - Ligurië
Marieke V, 01/08/2022
4/5
Aardig en goed contact met de verhuurster. Snelle reactie op vragen. Zeer prettig ervaren. Huis in autenthiek dorpje oo 1735 meter hoogte met opgeknapte huizen maar ook met erg vervallen huizen. Een zeer rustige lokatie zonder auto’s in het dorp. Een leuke bar/ restaurant met heerlijk eten en prachtig uitzicht. Vanaf huis direct veel keus in uitgezette wandelroutes op verschillend niveau. Boodschappen lastig te doen. Bevoorraden vanuit supermarkten in het dal. Een heerlijk verblijf om goed te ontspannen.

Appartement in een chalet Saint Nicolas 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Saint Nicolas, tot 8 km Van Saint Nicolas - Aosta (provincie) - Val-d’Aosta
Christiaan T, 07/10/2021
5/5
Pluspunten : Zeer goede communicatie met de eigenaar (cc. Dottore P. L.) Lokale ondersteuning in de omgeving beschikbaar Ligging in de directe omgeving van het strand (300 meter) Omheinde parking bij de woning, met schaduwplaats onder boom. Wifi (Vodafone, 5 GB per maand), ook mobile connectie internet goede ontvangst

Villa Ostuni 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Carovigno, tot 2 km Van Ostuni - Brindisi (provincie) - Pouilles
Lydia V, 15/08/2021
5/5
Our stay at Bruno and Adriana's house was great. Very welcoming. The house is very comfortable, great shower, kitchen well equiped. The owner's live upstairs and are very helpfull if you need to know anything about the surroundings or how to best travel to Milan for example. They are there but they give you all the privacy you want on a holiday. The view down the mountain over the lake is stunning and always different. The garden's a paradise! My only suggestion would be perhaps new mattrasses on the beds. We would certainly stay again :-)

Appartement in een villa Maccagno 1 tot 6 personen
Vakantiewoning Maccagno, tot 2 km Van Maccagno - Varese (provincie) - Lombardije
Peter C, 16/08/2020
5/5
Deze vakantiewoning is prachtig gelegen en biedt alle comfort. Wij werden hartelijk en warm ontvangen door de eigenaars. Zij zijn attent en beschikbaar doch zeer discreet en rustig. De woning was kraaknet bij aankomst. De tuin is prachtig en was volledig ter onze beschikking. Het zwembad was de kers op de taart. het oversteeg onze verwachtingen. Zeer net, ruim en met een prachtig zicht op het meer. Ook de vakantiewoning zelf is zeer ruim (wij reisden met onze twee kinderen 9 en 3 jaar) en biedt een prachtig zicht op de omgeving. De woning ligt wat hoger tegen de bergflank en is bereikbaar via een paar pittige haarspeldbochten. Er is vlak aan de woning een wandelpad naar het dorp beneden. Maar dit is toch een half uurtje stappen. Niet geschikt om elke dag vers brood in het dor te halen, maar met een oven en diepvries ter beschikking in het huisje kon dit opgelost worden. In het stadje zijn verschillende eetgelegenheden, kan de overzetboot genomen worden en is er heel wat strandbereik. verder zijn er heel wat leuke stadjes en uitstappen binnen direct bereik. Wij waren gecharmeerd door de rust van de eigenaars en de ligging van het vakantiehuisje. het huis is overal voorzien van rolluiken waardoor de warmte binnen onder controle kon worden gehouden. De eigenaars verzorgen hun eigendom met veel liefde en willen hun gasten een mooie vakantie gunnen. Bij vragen zijn ze beschikbaar, maar ze dringen zich niet op. Gedurende gans ons verblijf (14 dagen) hadden wij de indruk het rijk voor ons alleen te hebben. Prijs - kwaliteit is deze woning zeker een aanrader!

Appartement in een villa Maccagno 1 tot 6 personen
Vakantiewoning Maccagno, tot 2 km Van Maccagno - Varese (provincie) - Lombardije
Nicolette K, 23/08/2019
5/5
Prachtige lokatie en hele vriendelijke eigenaren. Fijn appartement: schoon, gezellig ingericht en ruime badkamer. Eeg mooi uitzicht. De kinderen genoten van de trampo en de doeren rondom het huis. Wij hadden er een heerlijke vakantie in de bergen. Prachtige wandelingen genaakt.
Paula K, 14/08/2019
5/5
Hele vriendelijke mensen, makkelijk in contact en erg behulpzaam. Houd wel rekening met het feit dat appartementen uit dit complex ook verhuurd worden aan locals en die op z'n lekker Italiaans uitbundig kunnen zijn. Appartement echt heel en het uitzicht fantastisch!!

Appartement in een appartementencomplex Parzanica 5 tot 6 personen
Vakantiewoning Parzanica - Lombardije
Nico V, 12/08/2019
5/5
We (4 persons) had a very good and pleasant stay in this apartment/house. Marisa was a nice host who gave good explanation and answered quickly any request/question we had. The swimming pool, use of air-co, large attic room for the kids, … are definitely Pro's for this house! Very calm and quiet location, but still close to the lively centre of Lazise. Perfect starting point for excursions in the close of far neighbourhood. We would recommend this house to families with 2 (young) kids. Friendly regards from Belgium.

Appartement in een appartementencomplex Lazise 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Lazise, tot 1 km Van Lazise - Verona (provincie) - Venetië
Clementine B, 25/11/2018
5/5
De woning was precies zo als beschreven en Giocomo was vriendelijke en behulpzaam. Monopoli is een mooie, oude stad! De locatie is heel centraal om veel te kunnen zien van de hele regio.
Patrick V, 30/10/2018
4/5
Fijne stacaravan met grote veranda en airco, gelegen op kleinschalige camping. Zeer vriendelijk personeel, 2 campingwinkeltjes, restaurant en bar, zwembad, en shuttle bus naar het strand van Viareggio. Zeer behulpzame verhuurder, snelle reactietijd op contact. Mogelijkheid tot huur van bed- en badlinnen bij de caravan via de campingreceptie.
Remco R, 01/10/2018
5/5
Wij waren blij verrast met de accommodatie en het verblijf. Het appartement was schoon en van alle gemakken voorzien. Het terrein is ruim opgezet en op een mooie locatie. Binnen een kwartier kun je kiezen tussen verschillende stranden of binnen een uur zit je in park Majella. Het grootste pluspunt van Casale Bavi is de gastvrijheid van de verhuurder. Heel erg bedankt Andrea en Chiara voor de goede zorgen!
Rene K, 15/09/2018
5/5
Deze locatie is echt helemaal top. De woning was van alle gemakken voorzien en zag er keurig netjes uit. Er was een ruime keuken aanwezig met alle nodige voorzieningen. Twee slaapkamers , een prachtige badkamer en een mooi woongedeelte. De aangelegde tuin zag er keurig uit en werd door Luciano tot in de puntjes verzorgd. Luciano en Rosalia waren de perfecte gastheer en gastvrouw.

Villa Polignano a Mare 2 tot 8 personen
Vakantiewoning Conversano, tot 7 km Van Polignano a Mare - Bari (provincie) - Pouilles
Egbert D, 14/08/2018
5/5
The house perfectly matches the pictures. The view on the sea is amazing: boats, view on the rocks, the coast of Italy .. all can be enjoyed from one of the many chairs in the garden. The interior is new and clean. The two bathrooms very comfortable for our family of five. The walk to Rio de Marina is just over 10 min and 6/7 min to the nearest (rocky) beach. The outdoor shower is really handy after a dip in the sea. The surroundings are quite (but not isolated). Car parking is provided 50 meters from the house. The only comment would be the steep 30 steps to get to the house. Also a bit more shade in the early Morning (by means of an extra sun umbrella or extended patio) would have been useful when we visited during the the hottest week of the year. This is the nicest house we rented in Italy in the past decade. We will come again.
Jan B, 07/08/2018
5/5
We hebben voor de tweede keer deze woning betrokken voor onze vakantie. Na het eerste jaar 2017 waren we gelijk verkocht en wisten we dat we terug zouden komen. Het huis heeft een prachtig uitzicht en is buiten de toeristische drukte. Met auto goed bereikbaar. De gastvrijheid van de eigenaar Martino is super. We willen iedereen dit huis adviseren. In de omgeving zijn prachtige stranden met onwaarschijnlijk helde water, ook een bootje huren en de zee op is geweldig. Het binnenland is ook mooi alleen waren wij er twee keer in het hoogseizoen de temperatuur is dan erg hoog. Martino bedankt voor je gastvrijheid, salut

Appartement in een villa San Teodoro 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Budoni, tot 6 km Van San Teodoro - Olbia Tempio (provincie) - Sardinië
Driessen R, 05/08/2018
4/5
Mooi gelegen woning tegen een berghelling met uitzicht op de stad Aosta, 's avonds mooi verlichte stad. Zeer vriendelijke eigenaresse, bij aankomst flesje prosecco in de koelkast, ook kwam ze ons zelf gemaakt gebak brengen. Ons navigatiesysteem wist de woning feilloos te vinden, te voet naar Aosta is lastig ivm hoogteverschil. Auto parkeerden wij de de supermarkt GrosCidac, altijd voldoende gratis parkeerplek. Naar het oude centrum is het dan nog een kwartiertje lopen.

Appartement in een villa Aosta 1 tot 4 personen
Vakantiewoning Aosta - Aosta (provincie) - Val-d’Aosta
Joep F, 01/08/2018
5/5
Prachtige locatie en mooi appartement. Ruim en goed uitgerust. Beheerder vriendelijk en goede uitleg van apperatuur en infoboek. De weg ernaar toe, en dan vooral het laatste stuk, is onverhard en zou voor sommige mensen een minpunt kunnen zijn. Misschien moet dit wel vermeld worden in de omschrijving. Naar wij gaan zeker nog een keer terug.

Vakantiehuis Siena 6 personen
Vakantiewoning AMBRA, tot 30 km Van Siena - Toscane
Kohlbrugge C, 13/09/2016
4/5
netjes, schoon en ruim. douche boven nogal weinig druk.

Appartement Castelsardo 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Castelsardo, tot 2 km Van Castelsardo - Sassari (provincie) - Sardinië
Erwin H, 05/09/2016
5/5
Appartement kwam overeen zoals beschreven. Niet te ver van het strand, kleine ongemakken zoals niet compleet bestek/glazen voor 8 personen en maar 1 toilet in de badkamer, maar voor de rest alles in orde! Zeer vriendelijke en behulpzame verhuurster!!
Fp V, 25/07/2016
5/5
Schitterend op 230m hoogte gelegen bungalow, te bereiken via een kronkelende bergweg vanuit Imperia. Zeer rustige ligging. Fijne stranden met parkeergelegenheid op ca 7km afstand. Zeer vriendelijke en behulpzame verhuurder. En speciaal voor de hondenliefhebber: Vriendelijke grote bastaardhond is bij de prijs inbegrepen. Authenthiek dorpje Civezza op 1 km loopafstand. Bungalow heeft hier en daar klein achterstallig onderhoud. Al met al, toch wel een aanrader.

Bungalow Imperia 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Imperia, tot 5 km Van Imperia - Imperia (provincie) - Ligurië
Maarten K, 04/04/2016
4/5
Nice and cozy apartment, well equipped for us (family of 4 adults). Sufficient kitchen stuff to do some nice home cooking which we always enjoy doing together. Only surprise: no wine glasses present!! Bedroom upstairs is bit warm, we could not find out how to switch off a heating element...
1 / 276
5517 op- of aanmerking - Pagina 1/276