Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Isère
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Isère
1 / 39
770 op- of aanmerking - Pagina 1/39
Aaron P, 10/01/2024
5/5
Geweldige locatie, heerlijke douche en veel keukengerei. Bedden zijn goed.
Peter S, 09/01/2023
5/5
Prima appartement, erg fijn voor grote gezinnen met 4 slaapkamers en badkamers. Perfecte locatie.

Appartement Oz en Oisans 8 tot 10 personen
Vakantiewoning Oz en Oisans - Isère - Rhône-Alpes
Patrick M, 15/03/2022
5/5
We waren met 3. Voor ons was alles in orde en proper.

Appartement in een appartementencomplex Alpe d'Huez 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Alpe d'Huez - Isère - Rhône-Alpes
A. O, 02/03/2022
4/5
-Aankomsttijd is vanaf 15.00. Wij verwachten dat we om 15.00 naar binnen konden. We konden pas een uur later naar binnen. Het zou prettig zijn indien hierover duidelijkere afspraken gemaakt kunnen worden. Eigenlijk vind ik dat je om 13.00 het huis binnen zou moeten kunnen. Als je om 10.00 het huis uit moet (volgens de voorwaarden zonder mogelijkheid tot vertraging), dan moet 13.00 haalbaar zijn. -We waren met een groep van 13 personen. Er zijn niet voldoende (thee)glazen en (koffie)kopjes voor een groep van 12 tot 18 personen. -Op jullie site staat dat er 4 badkamers zijn maar er zijn er 2. -Het bubbelbad werkt niet. -Een buurman (vaste bewoner?) was zeer onvriendelijk en weinig behulpzaam bij het vinden van een los en laadplek voor onze bagage en voor het parkeren van onze auto's. Tot driemaal toe had hij commentaar. Hoewel ik probeerde te informeren wat het probleem was (bij aankomst bleken wij te staan voor de deur van de ondergrondse garage) en waar we wel konden parkeren begon de buurman al snel over gebrek aan respect te praten en dat we onze auto's maar moesten parkeren bij de skiliften een paar 100 meter verderop. Door de verhuurder van het appartement mag best duidelijkheid worden gegeven over de parkeerfaciliteiten zodat voorkomen wordt dat de huurder te maken krijgt met boze bewoners.

Appartement in een appartementencomplex Chamrousse 10 tot 16 personen
Vakantiewoning Chamrousse - Isère - Rhône-Alpes
Joost D, 07/02/2022
5/5
Hoewel ik zeg dat de omschrijving niet overeen komt met de advertentie ben ik niet ontevreden. In tegendeel zelfs. De advertentietekst en foto's doen wat ons betreft de woning te kort. Zo is er een zeer grote living met open keuken. In totaal bijna 60 m2, verdeeld over een keuken, eethoek, tv-hoek en zitkamer. Deze ruimte is voorzien van 4 stel tuindeuren naar het terras en twee ruime ramen. Erg licht dus, heerlijk. Er zijn naast de drie slaapkamers op de benedenverdieping en mezanine nog vier slaapplaatsen (deze hadden we uiteraard niet nodig). Twee in een ruime cabine voor de grote slaapkamer en nog twee op een slaapbank in de kamer. Dus geschikt voor 10 à 12 personen waar ook voldoende leefruimte voor is. Al met al kwalitatief heel goed en volledig ingericht en mooi gelegen. Je moet er wel rekening mee houden dat het huis lastig toegankelijk is voor het laden en lossen van de bagage (ca. 75 treden). Maar dat was al uit de omschrijving te halen. We hebben geen foto's gemaakt om toe te voegen, maar ik adviseer wat meer foto's van het interieur toe te voegen voor een completer beeld van het geheel. Een volledige plattegrond geeft wellicht een nog vollediger beeld. Maar zoals gezegd een heerlijke woning om te verblijven
Schipper G, 13/01/2022
5/5
Het appartement was erg mooi en goed schoon. Alles was goed voor elkaar en lekker ruim. Dicht bij de lift ca 100m. Contact met de eigenaar ging ook vrij snel. Wij bevelen deze accommodatie zeker aan.

Appartement Oz en Oisans 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Oz en Oisans - Isère - Rhône-Alpes
Arno G, 28/08/2020
5/5
Fijn chalet, mooie locatie, schitterend uitzicht en vriendelijke verhuurders!

Chalet Alpe d'Huez 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Huez, tot 3 km Van Alpe d'Huez - Isère - Rhône-Alpes
Henri V, 25/08/2020
5/5

Appartement Les Sept Laux 5 tot 8 personen
Vakantiewoning Theys, tot 10 km Van Les Sept Laux - Isère - Rhône-Alpes
Nancy V, 16/03/2019
4/5
Op de foto's lijkt het appartement groter dan het in werkelijkheid is. Maar is heel goed ingericht waardoor dit appartement zeker voldoet. De ligging is heel kort bij piste maar heel rustig gelegen. Een aanrader.

Appartement in een chalet Les 2 Alpes 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Les 2 Alpes - Isère - Rhône-Alpes
J W, 13/06/2018
4/5
Erg weinig stopcontacten en hier een daar weinig licht. Bijvoorbeeld in de badkamer geen stopcontact voor een fohn. Prima chalet. Alles keurig in orde en schoon

Chalet Oz en Oisans 10 tot 12 personen
Vakantiewoning Oz en Oisans - Isère - Rhône-Alpes
Kristel C, 02/09/2016
5/5
super woning
Jules V, 25/07/2016
5/5
alles in orde !!

Appartement Les 2 Alpes 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Les 2 Alpes - Isère - Rhône-Alpes
Heidy P, 10/06/2015
5/5
wat een fantastisch appartement. echt alles is aanwezig en wat een formidabele warme inrichting. dit is thuiskomen na een lange dag. bedden perfect. super schoon. wij zouden zeker terug gaan als we daar in de buurt willen vertoeven

Appartement in een chalet Alpe d'Huez 11 personen
Vakantiewoning Alpe d'Huez - Isère - Rhône-Alpes
Dick V, 30/09/2014
5/5
Prima verblijf. Leuk oud (1773) landhuis. Vriendelijke eigenaren, zeer gastvrij. Mooie omgeving. Communicatie bij voorkeur in het Frans, maar Engels is ook mogelijk met hulp van oudste zoon die ook met zijn gezin in een deel van het landhuis woont.

Appartement Les Sept Laux 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Theys, tot 10 km Van Les Sept Laux - Isère - Rhône-Alpes
Rom Z, 28/07/2014
4/5
x

Appartement in een chalet Vaujany 5 tot 6 personen
Vakantiewoning Vaujany - Isère - Rhône-Alpes
Cor N, 14/06/2011
5/5
Voor het doel waar wij hem voor gehuurd hebben een geweldige plek.

Appartement Alpe d'Huez 14 tot 20 personen
Vakantiewoning Alpe d'Huez - Isère - Rhône-Alpes
R L, 21/07/2010
4/5
Nice apartment, everything clean and nice. Not very large, but good enough for the purpose we rented the apartment. If we would visit Alpe d'Huez again for cycling, I really would rent this apartment again!

Appartement Alpe d'Huez 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Alpe d'Huez - Isère - Rhône-Alpes
Rita ', 30/09/2008
5/5
De woning voldeed helemaal aan onze verwachtingen, het zag er keurig uit en ook nieuw. De verhuurdster is een uiterst vriendelijke vrouw, we werden verwelkomd met groenten uit haar tuin. Niets dan lof voor deze woning. Wat nog wel duidelijker kan in de advertentie is dat het dus een heel klein dorp is, voor ons helemaal goed maar voor een gezin kan ik met voorstellen wat eenzaam.

Appartement in een chalet Vaujany 5 tot 6 personen
Vakantiewoning Vaujany - Isère - Rhône-Alpes
A.m. V, 25/06/2008
5/5
Zeer prettig appartement. Wij waren met 2 kinderen van 11 en 14 jaar tijdens de wintersport. Lekker ruim. Het is eigenlijk een 6 persoonsappartement. Compleet uitgerust en heel belangrijk: alles deed het. Het appartement is dicht bij de ene lift en wat verder (een paar minuten) van de andere lift. terug kom je meestal van de wat verdere lift. Als je aankomt op zaterdag is er in een kantoor een mevrouw die je sleutels geeft. rest van de week is ze daar niet.In het dorpje is geen apotheek dus neem paracetamol ed mee. Of je moet je auto instappen en een kwartier gaan rijden. Superleuk gebied om te skien.

Appartement Oz en Oisans 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Oz en Oisans - Isère - Rhône-Alpes
Fortuna C, 15/04/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ik heb al meerdere malen in dit appartement verbleven en het is altijd een genoegen om terug te keren.
De locatie is echt geweldig, uitzicht op de bergen en een rustige locatie, maar heel dicht bij een skilift om te gaan skiën.
De accommodatie is echt perfect met altijd alles. Wat je nodig hebt om te koken (keukengerei, kookgerei)
Meerdere bedden, waaronder een slaapbank.
Televisie, vaatwasser en prachtig balkon met uitzicht op de berg.
Ik word altijd goed ontvangen en de persoon was altijd beschikbaar in geval van problemen (vooral vóór mijn aankomst).
Hartelijk dank aan de heer B. en de heer S., jullie maken mijn vakantie in Alpe d'Huez altijd tot een succes.
Met groot genoegen kom ik er nog eens terug.
J’ai déjà séjourné plusieurs fois dans cet appartement et c’est toujours un plaisir que j’y retourne . La situation est vraiment au top , vue sur la montagne et endroit au calme mais vraiment près d’une remontée mécanique pour aller skier . Le logement est vraiment parfait avec toujours tout. Ce qu’il faut pour cuisiner ( ustensiles , matériel de cuisson ) Plusieurs lits dont un canapé convertible . Téléviseur , lave vaisselle et superbe balcon donnant vue sur la montagne . Je reçois toujours un super accueil et la personne était toujours disponible en cas de problème.( notamment avant mon arrivée) . Merci beaucoup à Mr B. et Mr S. vous me rendez toujours mes vacances réussies à l’alpe d’Huez . C’est avec un avec un grand plaisir que j’y retournerai encore.

Appartement Alpe d'Huez 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Alpe d'Huez - Isère - Rhône-Alpes
1 / 39
770 op- of aanmerking - Pagina 1/39