Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Haute-Savoie
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Haute-Savoie
2 / 96
1917 op- of aanmerking - Pagina 2/96
Jill H, 11/08/2019
5/5
Tof appartement, volledig ingericht, verhuurders hebben ook het naastgelegen hotel, dus steeds aanwezig voor vragen. Proper, mooi, nieuw, ... super vakantie beleefd in dit appartement. Fijne ligging in Morzine, in het dal, vlak bij het centrum, alles op wandelafstand.

Appartement in een chalet Morzine 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Morzine - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Henk S, 15/07/2019
5/5
Vakantiewoning was meer dan we verwacht hadden Het zag er netjes en schoon uit. Met een prachtig uitzicht vanaf balkon. De vakantie woning heeft een eigen ingang. Ook was het heerlijk om in de tuin te zitten, samen met onze hond. Vanuit deze lokatie kun je vele wandelingen maken en je zit dicht bij het meer (10min fietsen). De verhuurders zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

Appartement Annecy 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Doussard, tot 21 km Van Annecy - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Astrid H, 25/03/2019
4/5
Het was allemaal keurig schoon en in orde.

Appartement in een chalet Saint Gervais Mont-Blanc 7 tot 14 personen
Vakantiewoning Saint Gervais Mont-Blanc - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Ingrid F, 19/03/2019
5/5
Alle info klopt, is zeer compleet huis, wel kleine en smalle tweepersoonsbedden. Als er problemen zijn lost verhuurder ze zeer snel op.

Chalet Morillon Grand Massif 12 personen
Vakantiewoning Verchaix, tot 1 km Van Morillon Grand Massif - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Alexandra S, 23/01/2019
4/5
Heerlijk huisje, schoon en in een prachtige omgeving! De aardige huisbaas verwelkomde ons. Jammer dat er geen houtkachel in zat maar voor de rest hebben wij een heerlijke week gehad.

Chalet Les Contamines Montjoie 5 tot 7 personen
Vakantiewoning Saint-Gervais-les-Bains, tot 2 km Van Les Contamines Montjoie - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Sabine B, 08/01/2019
5/5
Zeer vriendelijk onthaal door de eigenaar, ook al waren wij veel te vroeg dan het voorziene uur, een zeer nette woning met alles aanwezig. Genoeg informatie en een leuke attentie bij aankomst! Wel wat zoeken om de chalet te vinden maar de buren hebben goed geholpen.

Appartement in een chalet Samoëns 5 personen
Vakantiewoning Samoëns - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Bas E, 07/01/2019
4/5
Prachtig chalet, weliswaar gedateerd, maar prima ingericht en goed onderhouden. Het chalet ligt wel 10min rijden van de hoofdweg af. De houtkachel was door omstandigheden buiten gebruik, maar het huis is prima te verwarmen met de elektrische kachels. de ski opslag is niet verwarmd. Verder alles aanwezig. er zijn maar 2 parkeerplaatsen.

Chalet La Clusaz 5 tot 11 personen
Vakantiewoning Entremont, tot 7 km Van La Clusaz - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Michiel V, 02/01/2019
5/5
Sommige bedden zijn aan vervanging toe. Zeker voor lange Nederlanders. Verder top huis
Henk H, 06/03/2018
4/5
Prijstechnisch vindt ik het aan de prijzige kant. De piste die op vijftig meter bereikbaar moet zijn is het hele jaar nog niet los geweest..
Marc V, 16/02/2018
5/5
Tijdens de huur hebben zich enkele problemen voorgedaan (gasfles leeg, elektriciteit defect). De verhuurder reageerde hier echter onmiddellijk op en in no time waren de problemen opgelost. Gunstige ligging tegenover centrum en skilift. Eigenaar verkoopt op zijn hoeve zelf gemaakte kaas (zeer aan te bevelen - prima kwaliteit). Vlotte correspondentie ivm beschikbaarheid en contract. Duidelijke afspraken omtrent de verhuur.

Appartement in een chalet Châtel 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Châtel - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Wim M, 19/03/2017
5/5
Alles is goed verlopen. Warm ontvangst mooie streek en geriefelijk appartement.

Appartement in een villa La Clusaz 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Les Villards-sur-Thônes, tot 5 km Van La Clusaz - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Fokke H, 28/02/2017
5/5
De grootte van het appartement voldeed aan de behoefte. Het is van alle gemakken voorzien. De ligging tov de pistes is absoluut super.
Rineke K, 26/02/2017
5/5
Schoon, compleet appartement op toplocatie

Appartement in een appartementencomplex Avoriaz 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Avoriaz - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Slotboom I, 22/01/2017
5/5
Het appartement was heel netjes en schoon! Heel praktisch ingericht met een gescheiden wand voor douche en toilet! Een hele fijn doucheruimte met wastafel en kastjes. De keuken is heel goed uitgerust met allerlei keukenmateriaal. Voldoende zitruimte, een fijne slaapbank en een fijn stapelbed! Mooi uitzicht over de piste en een balkon. Het appartement ligt heel centraal aan de piste op de tweede etage, je kunt zo de piste op en ook weer tot aan je appartement terugskieeen. Je skies kun je in de skilocker zetten beneden bij de uitgang naar de piste. Vlakbij (bij de lift naar het centrum toe ) is een bakkertje waar je elke dag vers brood kunt halen! Een heerlijk, knus, schoon appartement waar we zeker een keer terug gaan!
Curd C, 31/07/2016
4/5
Een mooie houten chalet met voldoende ruimte, mooi terras met zicht om Mont Blanc massief. Had zelf wel gedacht dat dit iets dichter Chamonix lag maar is zeker geen opmerking.

Chalet Megève 6 tot 9 personen
Vakantiewoning Saint-Gervais-les-Bains, tot 5 km Van Megève - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Karel L, 09/03/2016
5/5
Al voor de tweede keer in dit appartement. Prima!

Appartement in een chalet Châtel 5 tot 6 personen
Vakantiewoning Châtel - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Ine I, 18/01/2016
5/5
Mooi appartement,gunstige ligging t.o.v. de skibushalte . Bij voldoende sneeuw skieen tot aan appartement Centrum Morzine is wat verder weg,maar enkele restaurants/bar wel op loopafstand.

Appartement in een appartementencomplex Morzine 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Morzine - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
A.j. K, 15/09/2015
5/5
Prachtige ligging, Woning van alle gemakken voorzien,
Germa V, 26/08/2015
4/5
Wij (vier vriendinnen) hebben een erg plezierige vakantie gehad in de omgeving van het meer van Annecy. Dit appartement heeft daar zeker aan bijgedragen. Het ligt een klein stukje (zo'n tien minuten rijden met de auto) de bergen in. Het uitzicht is prachtig. Waar de omgeving van Annecy en het meer vrij druk is, en heel levendig, ligt dit appartement heel rustig, wat wij een prettige combinatie vonden. Doordat het wat hoger is gelegen dan het meer, is het er ook wat koeler, wat op warme dagen erg fijn is. Het appartement is erg schoon en goed uitgerust, met name in de keuken. Het appartement is een prima uitvalsbasis voor allerlei activiteiten in de omgeving. Wel is de weg rond het meer, zeker aan het eind van de middag, erg druk. Fietsen gaat dan sneller en is op zich ook goed te doen rond het meer. Maar vanaf het meer naar het appartement is nog wel een hele klim, zodat de meeste mensen waarschijnlijk toch liever de auto zullen pakken. De eigenaresse is vriendelijk; een leuke bijkomstigheid is dat we af en toe groenten kregen uit haar moestuin. Aanbevolen!

Appartement in een villa Annecy 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Menthon-Saint-Bernard, tot 7 km Van Annecy - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Riemke V, 17/08/2015
5/5
Leuk huis, leuke locatie, aardige verhuurder. Top vakantie gehad.

Vakantiehuis Annecy 3 tot 4 personen
Vakantiewoning Choisy, tot 12 km Van Annecy - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
2 / 96
1917 op- of aanmerking - Pagina 2/96