Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Gorges Du Verdon
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Gorges du Verdon
1 / 6
101 op- of aanmerking - Pagina 1/6
René K, 07/08/2023
4/5
We hebben genoten van woning met grote tuin en zwembad, perfecte locatie met privacy en met grote supermarkt op 2 minuten afstand. Meren en veel MTB-paden in de buurt (bezet met 4 volwassenen en 4 kinderen).
Suzanne Z, 27/09/2021
5/5
Elizabeth is een hele fijne gastvrouw. Als er iets is, kun je haar altijd vragen. De woning is precies zoals omschreven, en absoluut de moeite waard. Een goede uitgangspositie om plaatsen te bezoeken. Houdt er wel rekening mee, dat men een auto nodig heeft om ergens te komen. Als je boodschappen wt doen, of uit wilt gaan eten, zul je toch de auto nodig hebben. Verder alles top verzorgd. Wij hebben er een fijne week gehad :)

Vakantiehuis Lorgues 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Taradeau, tot 6 km Van Lorgues - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Stanley M, 16/07/2020
5/5
Wij zijn niet geweest maar toch zijn wij zeer tevreden! De verhuurder was op de hoogte van het feit dat ik al meer dan 25 jaar in Les Salles sur Verdon kom. Aangezien er tot 15 juni helemaal niet bekend was of wij überhaupt wel konden gaan, nam de eigenaar zelf contact met ons op om aan te geven dat het dorp er op dat moment heel anders bij lag dan ik gewend was. Het zou zonde zijn om naar Les Salles te komen en hij raadde het ons dan ook af. Wij kregen de aanbetaling netjes op onze rekening teruggestort en volgend jaar reserveren wij deze woning graag weer. Ondanks dat wij onze vakantie liever anders hadden ingevuld, hebben wij wel een heel goed gevoel aan de verhuurder (de heer Cotel) overgehouden..

Appartement in een villa Les Salles sur Verdon 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Les Salles sur Verdon - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Yvonne B, 14/10/2017
5/5
Heel fijne vakantie gehad. Bekend met locatie, prachtig, daarom ook bewust voor deze gekozen. Prima gerenoveerd appartement, niet groot, maar genoeg voor een mooie vakantie. Hoop er volgend jaar weer gebruik van te kunnen maken.

Appartement in een appartementencomplex Juan les Pins 1 tot 4 personen
Vakantiewoning Juan les Pins - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Celine G, 06/09/2023
4/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Wij hebben twee geweldige weken gehad. De eigenaar besteedt veel zorg en luistert naar verzoeken.
Wij danken haar hartelijk.
Er zijn nog enkele verbeteringen in voorbereiding, maar we twijfelen er niet aan dat deze zullen worden doorgevoerd.
Nogmaals bedankt
Nous avons passé deux excellentes semaines. La propriétaire est aux petits soins et à l'écoute des demandes. Nous la remercions sincèrement. Quelques améliorations sont en attente mais nous n'avons aucun doute sur le fait qu'elles seront apportées. Encore merci
Caroline B, 31/08/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer warm welkom, Ludwine en Mickael zijn altijd alert op het welzijn van hun gasten, een zeer ontspannende plek en zeer goed gelegen.
Superaangenaam verblijf. Dankjewel
Très bon accueil, Ludwine et Mickael sont toujours attentifs au bien être de leurs hôtes, endroit très reposant et très bien situé. Séjour hyper agréable. Merci
Enrico P, 29/08/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ik heb in augustus 2 weken in dit huis doorgebracht met mijn gezin en ik heb een heel goede tijd gehad, ik zou hieraan willen toevoegen dat het ook handig is ten opzichte van de stranden en winkelpunten.
Ho trascorso 2 settimane di agosto in questa abitazione con la mia famiglia e mi sono trovato molto bene, aggiungo che è anche comoda alle spiagge e ai punti di commercio.

Appartement in een appartementencomplex Golfe Juan 1 tot 4 personen
Vakantiewoning Golfe Juan - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Celine P, 28/08/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Schitterende villa!!
We waren met een groep van 20-jarigen en de eigenaar vertrouwde ons meteen. De omgeving, het zwembad, de huizen, alles was geweldig, een klein stukje paradijs.
Als ik enkele verbeteringen zou moeten voorstellen, zou het zijn om airconditioning in de kamers te installeren en een livebox te kopen waar we allemaal tegelijkertijd verbinding mee kunnen maken.
Verder hebben we een heel erg goed verblijf gehad, we hebben optimaal gebruik kunnen maken van het zwembad.
Nogmaals bedankt voor Christian, die erg aardig voor ons was.
Villa superbe !! Nous étions un groupe de jeunes de 20 ans et le propriétaire nous a tout de suite fait confiance. L’environnement, la piscine, les maisons, tout était super, un petit coin de paradis. Si je devais proposer quelques améliorations à faire, ce serait juste d’installer la climatisation dans les chambres et acheter une livebox ou l’on puisse tous se connecter en même temps. Hormis cela nous avons passer un très très bon séjour, nous avons pu profiter au maximum de la piscine. Encore merci pour Christian qui fut très gentil avec nous.
Sytze V, 22/08/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Verhuur conform de beschrijving, 1 via slaapkamer.
Volledig geïsoleerd, rustig. Je kunt lawaai maken zonder mensen te storen.
Jeu de boules, zwembad en zelfs een promenade, zo groot is het. We waren met 12, het was perfect.
Location conforme au descriptif, 1 chambre traversante. Complètement isolée, au calme. On peu faire du bruit sans déranger personnes. Pétanque, piscine et même promenade tellement c'est grand. On était 12, c'était parfait.
Frederique L, 12/08/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Een uitstekend verblijf in een rustig huisje met een mooi zwembad. De regio is zeer zonnig en zeer aangenaam. Er zijn veel winkels in de buurt.
De eigenaren zijn erg gastvrij en erg vriendelijk.
Aarzel niet !!!!
Un excellent séjour dans un gîte au calme avec une belle piscine. La région est très ensoleillée et bien agréable. De nombreux commerces sont à proximité. Les propriétaires sont très accueillants et très sympathiques. N hésitez pas !!!!
France L, 09/08/2023
4/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer mooi appartement zeer schoon en goed gelegen. De eigenaar wil heel graag dat je een goed verblijf hebt, fruitmand, sap en water bij aankomst. Het enige nadeel is het zwembad waar ligstoelen verboden zijn. Zittend op het beton en zonder schaduw is het moeilijk om daar lang te blijven. Ter compensatie is er een heel mooi strand in de buurt met 2 restaurants/bars/ligstoelen (speciale vermelding voor de Maïva).
Très bel appartement extrêmement propre et bien situé. La propriétaire tient vraiment à ce que vous passiez un bon séjour, corbeille de fruits, jus et eau à l'arrivée. Le seul inconvénient est la piscine où les transats sont interdits. Assis sur le béton et sans ombre, il est difficile d'y rester longtemps. Pour compenser, il y a une très belle plage à proximité avec 2 restaurants/bar/transats (mention spéciale pour le Maïva).
Philippe-Sylvie G, 05/05/2023
4/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
prachtige omgeving in een zeer rustig gehucht, ver weg van de stad, auto essentieel, ideaal voor het zomerseizoen, discrete eigenaars (huis naast de deur)
vrij zonnig weer begin april, maar 's morgens en' s avonds verwarming nodig, gedeelde slaapkamers (en aangrenzende badkamer) die goed verwarmt
over-uitgerust met servies (niet gebruikt), let op een klein probleem met pannen die niet vlak genoeg zijn voor de kookplaat
interieur met zeer drukke decoratie voor ons (voorkeur voor de verfijnde stijl) en klein probleem met ruimte om de droger binnen te halen bij regenachtig en winderig weer
bel environnement dans un hameau très calme, bien à l'écart de la ville, voiture indispensable, idéal pour la belle saison, propriétaires discrètes (maison à côté) temps plutôt ensoleillé en ce début avril mais besoin du chauffage matin et soir, split des chambres (et salle de bain accolée) qui réchauffe bien suréquipé en vaisselle (non utilisée), à noter petit problème avec poêles pas assez plates pour plaque de cuisson intérieur avec déco très chargée pour nous (préférence pour le style épuré) et petit problème de place pour rentrer le séchoir par temps de pluie et vent

Vakantiehuis Lorgues 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Taradeau, tot 6 km Van Lorgues - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Peter P, 29/11/2022
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
We werden bij aankomst heel vriendelijk begroet door de hospita (als Frans niet genoeg was, was een gesprek in het Engels geen probleem), die ons begroette met een geweldige fruitmand (zelfs met ananas) en verschillende vruchtensappen als welkomstgeschenk. Alles over het appartement werd ons tot in detail uitgelegd en onze vragen werden vriendelijk beantwoord. Het appartement ligt op een geweldige locatie dicht bij het strand (een paar minuten lopen naar een heel mooi zandstrand; in sommige reisgidsen kunnen we bevestigen dat het een van de mooiste in de omgeving is) met een mooi uitzicht op zee vanaf het balkon. Het was een beetje "vervelend" om de inventarislijst in te vullen, waarin alles wat in het appartement aanwezig was tot op het individuele lepeltje moest worden opgetekend. Het appartement is goed uitgerust, er ontbrak niets in de keuken en alles was zeer schoon (hier hecht de hospita veel belang aan). De slaapkamers en badkamer zijn een beetje krap, maar dat is geen verrassing als je eenmaal de beschrijving van het appartement hebt gelezen en de grootte van het appartement hebt opgemerkt (we vonden het het kleine formaat waard voor de 2 slaapkamers). positief moet worden benadrukthet aparte toilet. Voor handdoeken en bedlinnen moet je extra betalen (dit staat ook in de beschrijving), de prijs van 100 EUR (2 weken voor 4 personen; in deze tijd geen wisselgeld) vonden we wat duur (maar mee van huis nemen was geen optie). Het WLAN had 's middags/'s avonds wat verbindingsproblemen, wat waarschijnlijk te wijten is aan het "piekverbruik" in het hele vakantieappartementencomplex op deze tijden. Ondanks de ene of de andere beperking hebben we erg genoten van de vakantie, niet in de laatste plaats heeft de geweldige locatie hieraan bijgedragen en over het algemeen voelden we ons zeer comfortabel in het appartement en kunnen het daarom aanbevelen aan anderen. Geachte mevrouw N., nogmaals bedankt voor uw warmte en gastvrijheid.
Wir wurden bei Ankunft sehr freundlich von der Vermieterin empfangen (wenn das Französisch mal nicht gereicht hat war Unterhaltung auf Englisch kein Problem), die uns mit einem tollen Obstkorb (sogar mit Ananas) und verschiedenen Fruchtsäften als Willkommensgeschenk begrüßt hat. Uns wurde alles die Wohnung betreffende ausführlich erklärt und unsere Fragen freundlich beantwortet. Die Wohnung hat eine wirklich tolle Lage in Strandnähe (wenige Gehminuten bis zu einem wirklich schönen Sandstrand; in einigen Reiseführern als einer der schönsten in der Umgebung ausgewiesen, können wir bestätigen) mit schönem Meerblick vom Balkon aus. Etwas "nervig" war das Ausfüllen der Bestandsliste, in der bis zum einzelnen kleinen Löffel alles erfasst werden sollte, was in der Wohnung zur Verfügung gestellt wird. Die Wohnung ist gut ausgestattet, in der Küche hat es an nichts gefehlt und alles sehr sauber (die Vermieterin legt darauf sehr viel Wert). Die Schlafzimmer und das Badezimmer sind etwas beengt, aber keine Überraschung, wenn man die Wohnungsbeschreibung gelesen und die Wohnungsgröße registriert hat (uns war es aber die Enge wert, dafür zwei Schlafzimmer zu haben). Positiv hervorzuheben ist das separate WC. Für Handtücher und Bettwäsche muss man extra zahlen (auch das ist der Beschreibung zu entnehmen), den Preis von 100 EUR (2 Wochen für 4 Personen; kein Wechsel in dieser Zeit) fanden wir etwas teuer (aber Mitnehmen von zuhause war keine Alternative). Das WLAN hatte am Nachmittag/Abend einige Verbindungsprobleme, was wohl auf die "Nutzungsspitzen" in der gesamten Ferienwohnungsanlage zu diesen Zeiten zurück zu führen ist. Trotz der ein oder anderen Einschränkung haben wir den Urlaub aber sehr genossen, nicht zuletzt die tolle Lage hat dazu beigetragen und wir haben uns in Summe in der Wohnung sehr wohl gefühlt und können diese daher durchaus weiter empfehlen. Liebe Frau N., nochmals vielen Dank für Ihre Herzlichkeit und Gastfreundschaft.
Philippe T, 25/08/2022
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Aangename vakantie, prachtige kleine studio met behoud van alle typische authenticiteit van een Provençaals dorpshuis en inclusief ALLE voorzieningen die nodig zijn voor een aangenaam verblijf in het hart van het dorp, dicht bij kleine lokale winkels.
Agréables vacances, formidable petit studio conservant toute l'authenticité typique d'une maison de village provençal et comprenant TOUTES les commodités nécessaires pour passer un agréable séjour au cœur du village à proximité de petits commerces locaux.

Studio Cotignac 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Carcès, tot 7 km Van Cotignac - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Antoine B, 23/08/2022
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Mevr,
Namens iedereen wil ik jullie bedanken dat jullie ons de kans hebben gegeven om een weekje vakantie in jullie huis door te brengen. Deze is schitterend en warm, met een zeer complete uitrusting en dit alles met een uitzonderlijke omgeving en panorama.
We ontdekten een schitterende streek met royaal weer!
Nogmaals bedankt.
Met vriendelijke groeten,
Madame, Au nom de tous, je tiens à vous remercier de nous avoir donné l'opportunité de passer une semaine de vacances dans votre maison. Celle-ci est magnifique et chaleureuse, avec un équipement très complet et tout cela avec un environnement et un panorama exceptionnel. Nous avons découvert une région magnifique avec une météo généreuse ! Merci encore. Cordialement,

Huis Allemagne en Provence 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Montagnac-Montpezat, tot 7 km Van Allemagne en Provence - Alpes de Haute-Provence - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Valerie Et Özkan L, 22/08/2022
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het was onze eerste ervaring in een gite en we zijn heel blij. We huurden voor 15 dagen met onze 18 en 11-jarige dochters, we werden heel hartelijk ontvangen door Lidwine en Mickael en hun kinderen.
De accommodatie voldoet aan de beschrijving en de verschillende beschrijvingen gegeven door Mickael.
Nogmaals bedankt voor het welkom.
Valerie Meliha Zia en Özkan
C'était notre première expérience en gîte et nous sommes ravis. Nous avons loué 15 jours avec nos filles de 18 et 11 ans, nous avons eu un très bon accueil de Lidwine et Mickael et de leurs enfants. Le logement est conforme aux descriptif et aux différentes descriptions données par Mickael. Merci en encore pour l'accueil. Valérie Meliha Zia et Özkan
Catherine M, 18/08/2022
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Eenvoudige accommodatie maar komt overeen met de beschrijving. Rustige plek, zeer mooi zwembad en vooral zeer vriendelijke ontvangst en contacten gedurende de week.
Logement simple mais répondant à la description. Endroit calme, très belle piscine et surtout accueil et contacts très sympathiques tout au long de la semaine.
Jimmy D, 09/08/2022
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
We werden ontvangen door twee geweldige eigenaren. Ze waren discreet tijdens ons verblijf. Mijn familie en ik danken hen van harte. Bedankt en een dikke knuffel.
Nous avons été reçus par deux super propriétaires Elles ont été discrètes tout au long de notre séjour. Ma famille et moi-même, nous les remercions de tout coeur. Merci à vous et gros bisous.

Vakantiehuis Lorgues 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Taradeau, tot 6 km Van Lorgues - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Philippe D, 06/08/2022
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Verblijf van 23/07/22 tot 06/08/22 - 5 personen
We hebben een geweldige vakantie gehad op een rustige en ontspannende plek.
De residentie is echt heel mooi, modern en zeer functioneel, met alle benodigde apparatuur en zelfs meer.
Dankzij het grote zwembad en de ligstoelen kunt u optimaal van de zon genieten.
Zonder de 2 mooie terrassen te vergeten die overschaduwd kunnen worden door middel van elektrische zonwering.
De airconditioning in alle kamers en de grote garage waren erg handig tijdens deze periode van hoge hitte.
Communicatie met de eigenaren was uitstekend.
Het lokale welkom van Nicole en Guy was aangenaam en warm.
Het was echt ideaal!
Ik raad deze verhuur aan.
Séjour du 23/07/22 au 06/08/22 - 5 personnes Nous avons passé d'excellentes vacances dans un endroit calme et reposant. La résidence est vraiment très jolie, moderne et très fonctionnelle, avec tous les équipements nécessaires et même plus. La grande piscine et les transats permettent de profiter pleinement du soleil. Sans oublier les 2 belles terrasses que l'on peut ombrager à l'aide des stores électriques. La climatisation dans toutes les pièces ainsi que le grand garage ont été forts utiles pendant cette période de fortes chaleurs. La communication avec les propriétaires a été excellente. L'accueil local de Nicole et Guy était agréable et chaleureux. C'était vraiment parfait ! Je recommande cette location.

Villa Saint Maximin la Sainte Baume 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Brue-Auriac, tot 8 km Van Saint Maximin la Sainte Baume - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Helen S, 01/08/2022
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer goed uitgerust vakantiehuis op een geweldige locatie. De communicatie met de eigenaresse was prettig en ongecompliceerd. Het huis was erg mooi, schoon en in zeer goede staat.
Sehr gut ausgestattetes Ferienhaus in toller Lage. Die Kommunikation mit der Vermieterin war angenehm und unkompliziert. Das Haus war sehr schön, sauber und in einem sehr guten Zustand.

Huis Allemagne en Provence 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Montagnac-Montpezat, tot 7 km Van Allemagne en Provence - Alpes de Haute-Provence - Provence-Alpes-Côte d'Azur
1 / 6
101 op- of aanmerking - Pagina 1/6