Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen gîtes Frankrijk
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Frankrijk
1 / 70
1394 op- of aanmerking - Pagina 1/70
Flier B, 26/02/2024
4/5
Hele fijne woning en aardige verhuurders! Mooie, ruime kamers met eigen sanitair. Fijne bedden en bedlinnen. We hebben het erg naar ons zin gehad! Enige minpunt is dat de boiler niet is berekend op een dergelijke grote groep, ondanks kort douchen. Hier zou wat aan gedaan moeten worden, blijkt ook al uit eerdere recensies.

Vakantiehuis Arromanches 8 tot 23 personen
Vakantiewoning Arromanches - Calvados - Basse-Normandie
Linda H, 29/08/2023
5/5
Vriendelijke gastheer. Zeer volledig ingericht huisje en tuin, zeer ruime tuin, veel privacy. Mooie omgeving met veel mogelijkheden tot wandelen/fietsen. Leuk dorpje.

Vakantiehuis La Bresse Hohneck 2 tot 6 personen
Vakantiewoning La Bresse Hohneck - Vogezen - Lorraine
Marcelle M, 21/08/2023
5/5
Een nette en zeer volledig ingerichte accommodatie. Een vriendelijke en behulpzame verhuurder. Een mooie, rustige locatie.

Vakantiehuis La Clusaz 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Thônes, tot 13 km Van La Clusaz - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Maaike G, 07/05/2023
5/5
Ruime, zeer goed verzorgde en sfeervolle gite, waar we met veel plezier vakantie hebben gevierd. In de omgeving kun je makkelijk boodschappen doen, mooie natuurwandelingen maken, genieten van de nabijgelegen Normandische kust en allerlei historische locaties (o.a. Bayeux en de invasiestranden). De Franse verhuurders zijn heel vriendelijk en gastvrij. Een aanrader!

Vakantiehuis Bayeux 2 tot 10 personen
Vakantiewoning Saint-Martin-des-Entrées, tot 6 km Van Bayeux - Calvados - Basse-Normandie
Ingrid R, 26/04/2023
5/5
Het is een heel fijn huis. Van alle gemakken voorzien. Dichtbij prachtige wandelroutes, ook vanuit het huis. Tussen 2 mooie steden, en dichtbij zee. Wij willen volgend jaar weer terug.

Vakantiehuis Wissant 1 tot 11 personen
Vakantiewoning Tardinghen, tot 3 km Van Wissant - Pas de Calais - Nord-Pas de Calais
Roos P, 23/10/2022
5/5
Een prettig huis op een prachtige plek. Het huis is comfortabel, goede bedden, prima douche. Maar het is vooral de locatie die dit huis aantrekkelijk maakt.

Vakantiehuis Wissant 1 tot 7 personen
Vakantiewoning Audresselles, tot 8 km Van Wissant - Pas de Calais - Nord-Pas de Calais
Leo & Karien V, 21/09/2022
5/5
Erg vriendelijk ontvangen door Odile en Pascal, lekkere versnaperingen gehad en huis was zeer schoon en compleet. Zijn van plan in voorjaar nog een keer te boeken.
Hanneke S, 12/07/2022
5/5
Locatie is prima, met een fijn terras en een heerlijk zwembad. De woning is goed verzorgd en van alle gemakken voorzien. Het contact met de verhuurder was erg plezierig. We hebben bijzonder genoten van ons verblijf en hopen zeker terug te komen.
Marco D, 27/06/2022
5/5
Centraal gelegen woning, dichtbij MontSaint Michel en uitgebreide fietsmogelijkheden (fietspaden). Goede uitvalsbasis voor dagtochten naar Normandie en Bretagne. Eigenaresse had veel tips over wat te doen en te zien in de regio,tevens veel goede restaurants getipt. Compleet ingerichte woning, incl.BBQ enligstoelen.

Vakantiehuis Mont Saint Michel 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Le Mont-Saint-Michel, tot 5 km Van Mont Saint Michel - Manche - Basse-Normandie
Rianne P, 13/06/2022
5/5
In 1 zin: een paradijsje. Het Huisje ligt in zo'n prachtige tuin, geweldig. Je deelt samen met Bernadette en Damien de tuin, maar hebt absoluut alle privacy. Het is een geweldig gastvrij, vriendelijk, super aardige echtpaar. We zijn verwend met eigengemaakte jams, kommetjes bosaardbeien uit de tuin, stekjes van de baardiris en een gezellige aperitief avond., met drankjes, hapjes en gezellige gesprekken. Tips voor restaurants en mooie plekjes. Het dorp Grans vonden we ook heerlijk, niet toeristisch, maar een levendig dorp met gezellige inwoners, leuk terras, lekker restaurant en de winkels die je nodig hebt. Als we weer naar deze streek gaan, gaan we hier zeker weer logeren.

Vakantiehuis Salon de Provence 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Grans, tot 5 km Van Salon de Provence - Bouches du Rhône - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Marijn V, 10/05/2022
4/5
Een lief klein huisje prima voor een gezin met kinderen op loop afstand van het strand. Duidelijke communicatie en afspraken met Isabelle (de eigenaar).
Sibrecht V, 02/10/2021
5/5
Heel mooie chalet, rustig gelegen en goeie uitvalbasis om wandelingen te maken. De chalet zelf is goed voorzien van materiaal (keuken, beddengoed, ....) en is kindvriendelijk. Er is ook materiaal voorzien voor een Baby (bedje, wipper, verzorgingstafel, etc...) Vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Zeker een aanrader!

Vakantiehuis Gérardmer 2 tot 14 personen
Vakantiewoning Ban-sur-Meurthe-Clefcy, tot 8 km Van Gérardmer - Vogezen - Lorraine
Maroula I, 29/09/2021
5/5
We hebben genoten van een fantastisch vakantie in een heerlijke woning en een prachtige omgeving. Het balkon van de woning heeft een schitterend uitzicht over de vallei en was gedurende ons verblijf het meest favoriete plekje. Communicatie met de eigenaar verliep heel prettig en soepel evenals de ontvangst en het wegwijs maken door de beheerster ter plekke. Kortom...een aanrader voor liefhebbers van rust, ruimte, uitzicht, natuur, wandelen en trailen. We komen hier vast nog eens! Groetjes Bert en Maroula

Vakantiehuis Buis les Baronnies 2 tot 6 personen
Vakantiewoning La Roche-sur-le-Buis, tot 3 km Van Buis les Baronnies - Drôme - Rhône-Alpes
Suzanne Z, 27/09/2021
5/5
Elizabeth is een hele fijne gastvrouw. Als er iets is, kun je haar altijd vragen. De woning is precies zoals omschreven, en absoluut de moeite waard. Een goede uitgangspositie om plaatsen te bezoeken. Houdt er wel rekening mee, dat men een auto nodig heeft om ergens te komen. Als je boodschappen wt doen, of uit wilt gaan eten, zul je toch de auto nodig hebben. Verder alles top verzorgd. Wij hebben er een fijne week gehad :)

Vakantiehuis Lorgues 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Taradeau, tot 6 km Van Lorgues - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Germaine W, 15/09/2021
5/5
Schitterend gelegen, leuk huisje, wat verouderd. Prachtig zwembad en aardige gastheer. Mooi gelegen. Veel rust en ruimte. Wij hadden een fantastisch verblijf.

Vakantiehuis Monpazier 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Villeréal, tot 15 km Van Monpazier - Dordogne - Aquitaine
Hilde C, 24/06/2021
5/5
Heel aangename, frisse woning met heel veel lichtinval en een mooi tuintje met terras aanpalend aan het huis. Gelegen in een rustige wijk , buiten centrum en dicht bij het strand. Centrum met winkels gemakkelijk te voet te bereiken. Zeezicht vanuit de living.
Joost W, 23/11/2020
5/5
Sorry voor de late reactie, de tijd vliegt. Ja, wij hebben bijzonder genoten van ons verblijf in de gîte. Een midweek was eigenlijk veel te kort. Het vakantiehuis is bijzonder compleet. Vooral aan alle keukengerei merk je dat Frankrijk een culinair land is. We hebben de omgeving, met name de kust, met veel genoegen verkend. Op geringe afstand ruim voldoende winkels voor de dagelijkse benodigdheden. Tenslotte onze dank voor de hartelijke ontvangst. We komen terug.
Petra S, 14/09/2020
5/5
Zeer compleet ingerichte woning. Prachtige locatie/tuin. Veel privacy. Goede prijs.

Vakantiehuis La Bresse Hohneck 2 tot 6 personen
Vakantiewoning La Bresse Hohneck - Vogezen - Lorraine
Myrthe B, 04/08/2019
5/5
Heel fijn huisje in een geweldige streek. Zeer vriendelijke verhuurders

Vakantiehuis Barfleur 1 tot 4 personen
Vakantiewoning Barfleur - Manche - Basse-Normandie
A V, 23/06/2019
4/5
Omdat we op zaterdag aankwamen konden we het huisje niet voor een paar dagen huren, we moesten toch voor een hele week de huur betalen, terwijl in de advertentie staat dat je ook voor een weekend of midweek kan huren
1 / 70
1394 op- of aanmerking - Pagina 1/70