Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen aan zee Frankrijk
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Frankrijk
1 / 371
7408 op- of aanmerking - Pagina 1/371
Flier B, 26/02/2024
4/5
Hele fijne woning en aardige verhuurders! Mooie, ruime kamers met eigen sanitair. Fijne bedden en bedlinnen. We hebben het erg naar ons zin gehad! Enige minpunt is dat de boiler niet is berekend op een dergelijke grote groep, ondanks kort douchen. Hier zou wat aan gedaan moeten worden, blijkt ook al uit eerdere recensies.

Vakantiehuis Arromanches 8 tot 23 personen
Vakantiewoning Arromanches - Calvados - Basse-Normandie
Y. B, 15/10/2023
5/5
Mooie ligging met uitzicht op zee en zwembad. Dichtbij winkels. Goed uitgangspunt voor fietstochtjes naar Cannes, Nice en verder.

Appartement in een appartementencomplex Juan les Pins 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Antibes, tot 2 km Van Juan les Pins - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Martijn K, 23/09/2023
4/5
We hadden een appartement op 2 hoog. Op maandag werd begonnen met de renovatie van het appartement boven ons. In eerste instantie zelfs met een sloophamer. Later werd een puin stort koker buiten het gebouw gehangen, ook voor ons raam langs. We hebben contact opgenomen met de verhuurder die volgens zeggen ter plekke is geweest. Het geluid boven ons ons was daarna een stuk minder maar er blijft toch een gevoel dat dit niet hoort als je een appartement huurt. Verder was alles in orde , alleen douchen in bad zonder douchegordijn en ophanghaak voor de douchekop is lastig en geeft snel een waterballet. Groeten Klaas en Rita M.

Appartement in een appartementencomplex Wissant 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Wissant - Pas de Calais - Nord-Pas de Calais
Marijke M, 13/09/2023
5/5
Zeer fijn appartement, volledig ingericht en 2 ventilatoren. We hebben helemaal niks gemist in het appartement en het was erg schoon. Op loopafstand van het strand, winkels en restaurants de auto bijna niet nodig gehad. Fijn tuintje met voldoende privacy. Ondanks de taal barrière toch goed kunnen communiceren met de verhuurders. Erg vriendelijk ontvangen en alles goed uitgelegd. Ik zou het appartement zeker adviseren aan andere andere verhuurders.

Appartement in een appartementencomplex Saint Pierre la Mer 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Saint Pierre la Mer - Aude - Languedoc-Roussillon
Patrick V, 06/09/2023
5/5
Fantastische locatie
Cornelis J, 18/05/2023
5/5
Dit is de mooiste woning die we tot nu toe gehad hebben. Zeer compleet.
Maaike G, 07/05/2023
5/5
Ruime, zeer goed verzorgde en sfeervolle gite, waar we met veel plezier vakantie hebben gevierd. In de omgeving kun je makkelijk boodschappen doen, mooie natuurwandelingen maken, genieten van de nabijgelegen Normandische kust en allerlei historische locaties (o.a. Bayeux en de invasiestranden). De Franse verhuurders zijn heel vriendelijk en gastvrij. Een aanrader!

Vakantiehuis Bayeux 2 tot 10 personen
Vakantiewoning Saint-Martin-des-Entrées, tot 6 km Van Bayeux - Calvados - Basse-Normandie
Luk D, 07/03/2023
5/5
alles was verzorg en netjes en het is gelegen op een schitterende plaats met een uitzonderlijk zicht op de zee.
Christel C, 10/02/2023
5/5
Een prachtige, ruime villa, dicht bij de wilde zee. Van hieruit kan men mooie wandelingen maken. Er zijn in de omgeving verschillende goede restaurants. Ons verlengd weekend was schitterend
Ingrid B, 04/02/2023
5/5
Alles is tiptop in orde, goede ontvangst door contactpersoon . De ligging is schitterend , prachtig zicht op zee, vlak aan wandelweg .
Ines B, 08/01/2023
5/5
Zeer aangenaam verblijf…mooie locatie, goed onderhouden… een extra ruimte beneden had ideaal geweest, maar jacuzzi en sauna maakte dit goed!
Dendauw D, 13/12/2022
5/5
Zeer mooie ligging ,Aangename en correcte ontvangst de houthaard was aan en gezellige aankomst en vertrek. Prijs wat duurder dan vorig jaar .
Jacques En Ans G, 02/12/2022
5/5
Prachtig appartement en uitzicht. Alles wat je nodig hebt was er op 1 dingetje na waren we heel tevreden. We hadden geen kapstok om onze jassen op te hangen. Hebben we toen maar op de wc gehangen want de kast in de kamer waar je kleren kon ophangen rook niet fris! Die kast hebben we niet gebruikt om die reden. Misschien kan de lucht in de kast verbeterd worden met etherische olie , even opnieuw sausen of iets dergelijks. Verder was het een perfecte lokatie en een fijn appartement!
Corina E, 21/11/2022
5/5
Fijn appartement op een mooie locatie. Zeer behulpzame verhuurder.
Leen M, 04/11/2022
4/5
De beide koffiezetapparaten lopen heel langzaam door, moeten eens ontkalkt worden. We hebben een heel aangenaam verblijf gehad, prachtige locatie. Bij het uitchecken na controle was alles in orde, na meer dan 10 dagen wacht ik nog op het terugkrijgen van de waarborg.
Y. B, 24/10/2022
5/5
Ligging appartement uitstekend. Jammer dat het zwembad per 1 oktober dicht gaat, terwijl er nog genoeg huurders zijn. Dit kan wel verlengd worden! Heerlijke vakantie gehad.

Appartement in een appartementencomplex Juan les Pins 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Antibes, tot 2 km Van Juan les Pins - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Roos P, 23/10/2022
5/5
Een prettig huis op een prachtige plek. Het huis is comfortabel, goede bedden, prima douche. Maar het is vooral de locatie die dit huis aantrekkelijk maakt.

Vakantiehuis Wissant 1 tot 7 personen
Vakantiewoning Audresselles, tot 8 km Van Wissant - Pas de Calais - Nord-Pas de Calais
A. O, 18/09/2022
5/5
Goed contact met de verhuurder en zijn communicatie was helder en reactietijd snel. Het appartement lag zeer mooi gelegen in het complex. Een heerlijk zwembad was vlakbij. Geen trappenlopen want je komt via een loopbrug bij de voordeur, vlakbij de receptie en ingang van het complex. De inrichting van het appartement was goed en modern. De prijsverhouding was goed. De opvang door de huismeester was ook perfect geregeld zowel bij aankomst als vertrek. Zoals het appartement in de advertentie staat vermeld is ook daadwerkelijk waar. Winkels in de buurt en heerlijke strandjes. Wij kunnen dit adres van harte aanbevelen.

Appartement in een appartementencomplex Les Issambres 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Les Issambres - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Asia W, 04/09/2022
5/5
Zeer tevreden over dit verblijf, aardige eigenaren

Appartement in een appartementencomplex Cabourg 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Merville-Franceville-Plage, tot 5 km Van Cabourg - Calvados - Basse-Normandie
Conny R, 02/08/2022
4/5
fijne vakantiewoning bij vriendelijke verhuurder. Alles was in orde
1 / 371
7408 op- of aanmerking - Pagina 1/371