Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Côte D'Azur
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Côte d'Azur
2 / 101
2008 op- of aanmerking - Pagina 2/101
K, 16/05/2018
5/5
Zeer proper en alles aanwezig wat nodig tot in de kleinste details. Mooi verzorgde tuin. Goede communicatie met eigenaar en bij aankomst/vertrek met agentschap. Ligging op wandelafstand van centrum.
Jacques , 01/05/2018
5/5
we hebben t fantastisch gehad er was alles in de caravan en het terras was helemaal geweldig met fijne ligbedden en n lounge set buitenkeuken en n barbecue. het was echt de moeite waard

Stacaravan Saint Raphael 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Saint-Raphaël, tot 5 km Van Saint Raphael - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Yvonne B, 14/10/2017
5/5
Heel fijne vakantie gehad. Bekend met locatie, prachtig, daarom ook bewust voor deze gekozen. Prima gerenoveerd appartement, niet groot, maar genoeg voor een mooie vakantie. Hoop er volgend jaar weer gebruik van te kunnen maken.

Appartement in een appartementencomplex Juan les Pins 1 tot 4 personen
Vakantiewoning Juan les Pins - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Kenny K, 09/10/2017
5/5
Alles was perfect in orde en zeer proper! Kleine opmerking, hoofdkussens kunnen van betere kwaliteit en dikte.
Jean Marc H, 19/08/2017
5/5
Prachtige woning met zeezicht. Alles is aanwezig om een perfecte vakante te hebben. Zeer vriendelijke en correcte verhuurders. Alles was kraaknet. Top !

Villa Sainte Maxime 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Sainte-Maxime, tot 2 km Van Sainte Maxime - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Van Gemst J, 03/11/2016
5/5
Appartement is volledig en met smaak. ingericht. Wel graag vermelding in advertentie: eigen linnengoed meebrengen. De verhuurder komt alle afspraken na en Is steeds bereikbaar per e-mail of mobile telefoon.
Aline L, 27/09/2016
5/5
Wij verbleven er in de maand september, er werd me hier gevraagd of het huis overeenstemt met de advertentie. Wij kunnen alleen maar zeggen dat het in werkelijkheid nog veel mooier is. Het is zeer centraal gelegen in de cote d azur, en het heeft echt alles wat je nodig hebt! Het is er super proper en bij aankomst lag er n heerlijk flesje rose koud in de koelkast. De mevrouw stond ons op te wachten met de nodige uitleg, wij hebben al vaak n huis gehuurd in Frankrijk, maar zo vriendelijk hadden we nog nooit meegemaakt. Niks was hun te veel, door n val brak mijn zus haar schouder tijdens ons verblijf, de bezorgdheid van hun, deed ons echt plezier. Je ziet ze niet tijdens je verblijf, maar 1 telefoontje of sms en ze staan klaar! Ook de accommodatie is perfect in orde. Het zwembad met ligbedden en bijbehorende kussen zijn proper en prima onderhouden. Het is allemaal kindvriendelijk en kindveilig. De airco's in elk vertrek werken prima ( zijn nieuw) , de poort onder aan de oprit sluit alles veilig af! En de bakker, winkeltje en het strand zijn net de hoek om. Voor ons was het puur genot. Het uitzicht op de baai.... Waauw ! Wij zijn van 1 ding ZEKER , wij keren volgend jaar terug!!
Gérard Z, 01/08/2016
5/5
alles was prima in orde. een fijne week gehad in le castellet.

Appartement in een villa Le Castellet 3 tot 4 personen
Vakantiewoning Le Castellet - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Chris M, 18/10/2015
5/5
Mooie locatie en schitterend uitzicht vanaf het balkon. Het appartement heeft alles voor een geweldig verblijf.
Marianne T, 16/09/2015
5/5
We hebben enorm genoten ook van het huis. Wij hebben maar 1 aanbeveling en dat betreft de instructies van de apparatuur en met name van de afvalcontainers. Die was er alleen in het Frans. Het was wel handig om dit ook in het Engels te hebben. Wij waren aan het twijfelen welk soort afval in welke container. Maar verder absoluut een heerlijk huis.

Villa Saint Raphael 3 tot 8 personen
Vakantiewoning Saint-Raphaël, tot 3 km Van Saint Raphael - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Louis H, 11/08/2015
5/5
Prachtig zicht vanop terras. Badkamer en keuken eerder klein. Huisbaas aanspreken om Wifi te kunnen gebruiken. Nu enkel internetkabel voor laptop. Men kan uren genieten van het mooie uitzicht. Geschikte uitvalsbasis voor de vele mooie kleine stranden in de buurt. Eën van de mooiste streken aan de Franse azurenkust. Veilig om wagen te parkeren met poort met toegangscode.

Appartement in een appartementencomplex Rayol Canadel sur Mer 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Rayol Canadel sur Mer - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Francois G, 17/06/2015
5/5
Optimale locatie, bij de zee en het centrum; wij gaan er weer naartoe.
Francois G, 17/06/2015
5/5
Optimale locatie, bij de zee en het centrum; wij gaan er weer naartoe.
Linda D, 20/10/2014
5/5
Basic- en kleine studio, maar fantastisch door de lokatie: je zit bijna met je voeten op het strand!! ideaal voor een rustvakantie en voor liefhebbers van het geluid van de zee, want je staat ermee op en je gaat ermee slapen!
Luc V, 30/06/2014
5/5
Woning was prachtig.alle beloofde voorzieningen waren aanwezig. Wij gaan hier zeker nog terug

Appartement in een appartementencomplex Menton 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Menton - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Diederik G, 20/08/2013
5/5
Lekker huis met groot terras en schaduwrijke tuin. Gelegen aan de levendige jachthaven van Cavallaire sur Mer. Privacy en vertier bij elkaar.

Appartement in een villa Cavalaire-sur-Mer 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Cavalaire-sur-Mer - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Elly V, 10/06/2013
5/5
Zeer ruime appartement, in een prachtige omgeving en een heel mooi uitzicht. Juan les Pins is een gezellig plaatsje en het is maar 10 min. lopen vanaf de appartement.
A V, 04/08/2011
5/5
De woning bevindt zich op een voortreffelijke plaats in Cavalaire. Je bent meteen verbonden met de haven en het centrum want alle winkels en terrasjes zijn op loopafstand. De woning heeft standaard alles wat men nodig heeft en een zeer fijn terras waar je de gehele dag schaduw hebt (aangenaam in de zomer). Tuin rondom het huis waar de kinderen kunnen spelen. Ook uniek zijn de 3 slaapkamers waardoor de woning echt geschikt is voor 6 volwassenen.

Appartement in een villa Cavalaire-sur-Mer 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Cavalaire-sur-Mer - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Josje K, 05/05/2008
5/5
Prachtig uitzicht over de Middellandse Zee, Eenvoudige maar comfortabele woning. Vriendelijke eigenaar (elders) en hulpvaardige beheerder (in dorp).

Villa Sainte Maxime 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Sainte-Maxime, tot 2 km Van Sainte Maxime - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Christian L, 21/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
We hebben een aangenaam verblijf gehad in deze vakantiewoning gelegen in een zeer aangename residentie, met uitzicht op zee.Dit appartement is goed uitgerust en heeft een groot overdekt terras. De eigenaar is beschikbaar en de persoon, aanwezig bij onze aankomst en vertrek, erg vriendelijk. We kunnen deze verhuur alleen maar aanbevelen.
Nous avons passé un agréable séjour dans cette location située dans une résidence très agréable, face à la mer. Cet appartement est bien équipé et dispose d'une grande terrasse couverte. Le propriétaire est disponible et la personne, présente à notre arrivée et à notre départ, très sympathique. Nous ne pouvons que recommander cette location.

Appartement in een appartementencomplex Les Issambres 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Les Issambres - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
2 / 101
2008 op- of aanmerking - Pagina 2/101