Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen chalets Savoie
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Savoie
1 / 19
370 op- of aanmerking - Pagina 1/19
Leen V, 26/08/2023
5/5
Wij huureden voor 2 weken beide vakantiehuizen voor een groep van 17 volwassenen en 4 kinderen. Het huis was ruim en compleet ingericht. De ontvangst en ondersteuning door de verhuurder uitstekend. We hebben genoten van de vele mogelijkheden (wielrennen, wandelen en luieren in de grote tuin) die het huis en de omgeving ons hebben geboden. Eigenlijk kunnen we alleen maar positief zijn over deze huizen en bevelen die voor een grote groep aan.

Chalet Saint Jean d'Arves 17 tot 27 personen
Vakantiewoning Saint Jean d'Arves - Savoie - Rhône-Alpes
Van Ansem C, 11/01/2022
4/5
Er zijn 2 badkamers, 1 met bad en 1 met douche. Een extra douche zou fijn zijn als je met een grote groep verblijft. Verder een comfortabel en compleet ingerichte chalet. Eigenaar is erg aardig en gastvrij.
Marcel K, 30/07/2019
5/5
Heerlijk rustig in een prachtige omgeving. De verhuurder is zeer flexibel en het huisje is prachtig
Kristof C, 16/04/2019
5/5
Super chalet!
Pedro V, 24/03/2019
4/5
Geweldig huis, 3 gezinnen 13 personen, top Veel toiletten en douches en op de kamers Geen broodservices is geen issue Ervoor gekozen om toch met de auto naar de piste te van, bij veel sneeuw kan skiënd, of met busje
Hans K, 03/01/2014
5/5
Zeer ruim en compleet Chalet aan de voet van de lift naar het skigebied. van La Plagne. Het Chalet is van alle gemakken voorzien, de bakker brengt het brood vroeg in de ochtend aan de deur. De ligging is rustig en vrij. Wij waren met 8 personen en hadden een slaapkamer "over". Van harte aan te bevelen voor grotere gezelschappen. Zeer vriendelijke eigenaresse, communicatie was prima en accuraat. Een rit in de bobslee (eindigt 200 m van het Chalet) is van harte aan te bevelen.
Hf L, 11/04/2011
5/5
Prachtig huis, mooi gelegen. Maar 5 minuutjes naar Arc 1600 met de auto. Alles was prima in orde, en de verhuurder was aardig en reageerde steeds snel op mail. De open haard was heerlijk en maakte het hele huis knus en gezellig. Heerlijke bedden. De borg van € 1000,- vond ik wel te hoog en het duurde heel erg lang voordat we dat teruggestort kregen. Verder alles dus prima in orde en goed verzorgd.
Ester S, 27/03/2011
5/5
Een zeer nette en comfortabel chalet. Niet echt heel erg groot maar ruim voldoende om met vier personen te verblijven. De locatie ligt zeer gunstig ten opzichte van de lift (ongeveer 30 meter lopen). Om dit chalet met 6 personen te huren lijkt ons wat klein. Verder was in alles voorzien. Een mevrouw legde ons alles uit over het gebruik en was erg vriendelijk. De communicatie is vanaf het begin bijzonder vriendelijk en voorspoedig verlopen. Ook de borg werd binnen een week weer netjes geretourneerd. Voor herhaling vatbaar en zeker ook aan te raden voor anderen!
Jan P, 12/02/2008
5/5
Marie-Odile B, 14/03/2024
4/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
De keuken is relatief klein voor een accommodatie voor 12 personen. Het chalet ligt niet echt dichtbij de skiliften die u naar het Arrondaz-plateau brengen (vertrek vanaf de skischolen en de Piou Piou-club). Als er jonge kinderen zijn met de schoenen en uitrusting is het een beetje ingewikkeld. We ontdekten aan het einde van het verblijf dat er in het dorp een gratis kluisje was om aan het eind van de dag apparatuur in te leveren. Het kan interessant zijn om dit in de advertentie te vermelden, het kan erg handig zijn als er kinderen zijn. De terugkeer naar het chalet wordt gemakkelijker gemaakt.
La cuisine est relativement petite pour un logement prévu pour 12 personnes. Le chalet n'est pas vraiment proche des remontées mécaniques qui permettent de monter au plateau d'Arrondaz (départ des écoles de ski et du club Piou Piou). Quand il y a de jeunes enfants avec les chaussures et le matériel cela est un peu compliqué. Nous avons découvert à la fin du séjour qu'il y avait dans le village une consigne gratuite pour déposer le matériel en fin de journée. Il serait peut-être intéressant de le signaler dans l'annonce, cela peut être très utile quand il y a des enfants. La remontée vers le chalet en sera facilitée..
Paulina G, 11/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Chalet goed gelegen nabij een stoeltjeslift, comfortabel en ruim, uitgerust voor 8 personen.
De eigenaar is gemakkelijk te bereiken, beschikbaar en vriendelijk
Aanbevelen!
Chalet bien situé à proximité d'un télésiège, confortable et spacieux, équipé pour 8 personnes. La propriétaire est facile de contact, disponible et agréable A recommander!
Philippe C, 11/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Goed gelegen accommodatie, dicht bij alles, ruim -
Gezellige woonkamer met open haard
Logement bien situé, à proximité de tout, spacieux - Séjour agréable avec cheminée
Carmen B, 07/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Onze skipassen lagen al klaar in het chalet, Carine verwelkomde ons goed en legde ons alles in het chalet tot in de puntjes uit,
Carmen
Unsere skipässe waren schon fertg im chalet , Carine hat uns gut empfangen und uns alles im chalet sehr genau erklärt, Carmen
Renaud T, 05/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ruime en zeer rustige accommodatie, hoewel er vanwege de oriëntatie een beetje zon ontbreekt. Winkels in Les Arcs 1600 gemakkelijk bereikbaar dankzij de nabijgelegen kabelbaan.
Logement spacieux et très calme, manquant toutefois un peu d'ensoleillement en raison de son orientation. Commerces aux Arcs 1600 facilement accessibles grâce au funiculaire tout proche.

Chalet Les Arcs 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Bourg-Saint-Maurice, tot 4 km Van Les Arcs - Savoie - Rhône-Alpes
Véronique D, 02/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Voor de 2e keer komen wij als gezin naar dit chalet waar wij ons thuis voelen. Het is zeer goed uitgerust, goed gelegen, winkels zijn dichtbij en vertrek en terugkeer zijn ski-in/ski-out. De inrichting in de "moderne berg"-stijl zorgt voor een zeer gezellige sfeer.
De ?zelfstandige studio?-kant van de begane grond is erg populair bij jongeren.
De eigenaren zijn attent en controleren ons tijdens ons verblijf om te zien of alles goed gaat. Voor ons ongehoord en deze aandacht waarderen wij enorm.
Wij hopen terug te kunnen komen.
Christian en Véronique
Pour la 2ème fois nous venons en famille dans ce chalet où nous nous sentons comme chez nous. Il est très bien équipé, bien placé, les commerces sont proches et départ et retour se font skis aux pieds. La décoration dans le style "montagnard moderne" procure une ambiance très cosy. Le côté "studio indépendant" du rez-de-chaussée de chaussée est très apprécié par les jeunes. Les propriétaire sont à l'écoute et prennent soin de prendre de nos nouvelles en cours de séjour pour savoir si tout va bien. Du jamais vu pour nous et nous apprécions beaucoup cette attention. Nous espérons pouvoir y revenir. Christian et Véronique
Annick B, 26/02/2024
4/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Mooi chalet goed uitgerust maar douche op de begane grond te smal geen verlichting op de gootsteen en in de keuken op de gootsteen..geen probleem de kamers zijn erg groot het houten chalet was erg leuk
Beau chalet bien équipé mais douche du rez-de-chaussé trop etroite pas d éclairage sur le lavabo e t en cuisine sur évier..pas grave les chambres bien grandes le chalet en bois à bien plu

Chalet Les Saisies 8 tot 9 personen
Vakantiewoning Hauteluce, tot 7 km Van Les Saisies - Savoie - Rhône-Alpes
Martine P, 26/02/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
zeer warm welkom;
geweldige gîte; algemene uitrusting en onberispelijke netheid;;
zeer bevredigende culinaire apparatuur en serviesgoed (ik miste alleen een spatel, maar dat is een detail)
twee spijt: 1 badkamer voor 8 je moet echt heel georganiseerd zijn
geen ventilatie op de tussenverdieping
maar ik zou deze verhuur zonder enig probleem aanbevelen; dank u mevrouw G.
accueil très chaleureux ; super gîte ; équipement général et propreté impeccables ;; équipement culinaire et vaisselle très satisfaisant ( il m'a juste manqué une maryse , mais c'est un détail ) deux regrets : 1 salle de bain pour 8 il faut vraiment être très organisés pas d'aération dans la partie mezzanine mais le recommanderai ++ sans problème cette location ; merci Mme G.
Jacques B, 19/02/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Uitzonderlijk verblijf in een schitterende omgeving, wij hebben een familieverblijf gehad met de kinderen en kleinkinderen. Dit chalet is volledig aangepast aan het verwachte aantal personen, ruim en zeer compleet uitgerust
Séjour exceptionnel dans un cadre magnifique, nous avons passé un séjour familial avec les enfants et les petits enfants. Ce chalet est totalement adapté au nombre de personnes prévu, spacieux , et très bien équipé
Catherine M, 19/02/2024
4/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Aangenaam, rustiek chalet, in originele stijl, goede bedden, zeer goed gelegen. Een beetje moeilijk te bereiken met bagage.
Zeer mooi licht, prachtig zicht.
Ik raad aan.
Chalet agréable, rustique, dans son jus, bonne literie, très bien placé. Un peu difficile d’accès avec les bagages. Très belle lumière, belle vue. Je recommande.
Marick G, 12/02/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Verhuur voldoet aan de beschrijving. De toegang tot de pistes en liften is snel dankzij een deur aan de achterkant van het gebouw, vlak voor de huuraccommodatie aan de sneeuwkant. Laurence verwelkomt ons met vriendelijkheid (nogmaals bedankt, de jam was heerlijk). Wij hebben een hele leuke week gehad.
Location conforme à la description. L’accès aux pistes et remontées se fait rapidement grâce à une porte à l’arrière du bâtiment placé juste devant la location en front de neige. Laurence nous accueille avec gentillesse ( encore merci, la confiture était délicieuse). Nous avons passé une très belle semaine.
1 / 19
370 op- of aanmerking - Pagina 1/19