Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen chalets Provence-Alpes-Côte D'Azur
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Provence-Alpes-Côte d'Azur
1 / 13
260 op- of aanmerking - Pagina 1/13
Milan D, 08/01/2024
5/5
Het is een zeer mooi huis., goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Het huis is mooi gelegen, met uitzicht op de bergen. Op ca. 50m van het huis, stopt een bus, die je naar Montgenèvre of Briançon brengt. Luc reageert snel en het contact is prettig.

Chalet Montgenèvre 8 tot 11 personen
Vakantiewoning Montgenèvre, tot 6 km Van Montgenèvre - Hautes-Alpes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Olga F, 24/07/2023
5/5
Prachtig mooi groot huis! Van alle gemakken voorzien. (Kruiden, wc papier, afwasmiddel, handzeep, fohn, keukenrol enzovoort) Eigenaar goed te bereiken via mail of telefoon nummer. Prachtig mooi gebied. Echte aanrader!!

Chalet Briançon 6 tot 9 personen
Vakantiewoning Le Monêtier-les-Bains, tot 12 km Van Briançon - Hautes-Alpes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Michiel S, 11/01/2022
5/5
Wij huurden beide woningen, welke met elkaar verbonden zijn. Zeer ruime woonkamers; uitstekend uitgeruste keuken. Er zijn gourmetstellen, raclette apparaten, enz. De slaapkamers zijn ruim en de bedden zijn prima. Bedlinnen en handdoeken zijn niet aanwezig; kan op verzoek wel gehuurd worden. Let op dat de electrakosten achteraf betaald moeten worden; wij waren totaal EUR110 kwijt. De eigenaar, Alain Cezanne, is erg vriendelijk en klantgericht. Nam de tijd om ons te ontvangen, en ging flexibel om met ons vertrek. De ligging van de huizen is prima. De skilift (die tijdens ons verblijf dicht was) en bus (die elke 20min. rijdt) zijn op vijf minuten lopen; wel een stijl en soms glad pad op. Het dorp (Les Orres 1650) is een fikse wandeling; maar kan met de auto of skibus snel bereikt worden. Er is helaas geen broodbezorgdienst. Wel zijn er volop terrassen en restaurants; net als op de piste. restaurants op de piste zijn trouwens niet duurder dan beneden, en ook erg goed.
Jhf S, 07/05/2019
5/5
Super mooie vakantiewoning. Van alle gemakken voorzien. 3 badkamers, 2 wc's, sauna, vaatwasser, wasmachine enz. Prima bedden, super schoon. Prima voor een verblijf tijdens wintersport, of zoals wij hebben gedaan voor een weekje te fietsen in de alpen. Verhuurder super vriendelijk en behulpzaam.
Olivier K, 30/09/2014
5/5
Mooie woning, rustig gelegen, goed bereikbaar met een ruime tuin en alle voorzieningen. Uitzichten zijn onbetaalbaar!
Luit P, 07/09/2014
5/5
Geweldige locatie voor een fietsvakantie: de bergen om de hoek en Barcelonnette op loopafstand.
Harm P, 30/07/2013
4/5
Heerlijk ruim huis om een week te verblijven. Super uitvalsbasis om een week cols te rijden.
Peter B, 17/06/2012
5/5
Prima, ruime woning op een eigen terrein. Op loopafstand van het centrum Barcelonnette. En voor de fietsliefhebbers, aan de voet van een aantserieuze en prachtige cols. Huis is prima in orde. De slaapkamers zijn ruim genoeg. De bedden typisch frans en dus niet erg groot. De huiskamer is prima, maar de zithoek heeft matig zitmeubilair. Keuken is in orde. De veranda is geweldig en ligt de hele dag in de zon. Er is een hoek van de veranda in de schaduw, war het heerllijk verblijven is.
Lacroix P, 25/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
zeer comfortabele accommodatie zeer goed uitgerust en geschikt voor 12 personen
zeer goed gelegen ten opzichte van de RAS-skipistes
zeer warm welkom, aanbevolen
logement très confortable très bien équipé et adapté pour 12 personnes très bien situé par rapport aux pistes de ski RAS très bon accueil à recommander
Berenice V, 18/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Een ruim chalet waar iedereen rustig kan uitrusten. Beschut tegen alle lawaai.
De auto staat de hele tijd geparkeerd dankzij de gratis parkeergelegenheid van de eigenaar.
Alles wordt te voet gedaan om op 5 minuten afstand de piste te bereiken, boodschappen te doen of een wandeling te maken.
Mevrouw A. is ontzettend aardig en altijd bereikbaar.
Wij hebben aanbeden.
Un chalet spacieux où chacun peut se reposer tranquillement. A l'abri de tout bruit. La voiture est garée pendant tout le temps grâce à des parkings gratuits mis à disposition par le propriétaire. Tout se fait à pieds pour rejoindre les pistes à 5mn, faire ses courses ou se promener. Mme A. est d'une gentillesse incroyable et toujours joignable. Nous avons adoré.
Anne S, 04/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Chalet voor 12 personen midden in de topbergen! We kwamen 7 jaar geleden en we vonden het erg leuk en met de weinige nieuwe voorzieningen vonden we het geweldig!
Ze vertrokken 's ochtends op ski's om als eerste de Luc Alphand-piste in de poeder af te dalen, de 6 neven waren verheugd om in dezelfde slaapzaal te slapen, en het nieuwe Noorse bad om 's avonds te ontspannen van het skiën: het beste van het beste! !! En een eigenaar die altijd zo vriendelijk en genereus is: niets op aan te merken! Kom zonder aarzeling!!!
Chalet pour 12 personnes au milieu des montagnes au top! Nous étions venus il y a 7 ans et nous avions beaucoup aimé et là avec les quelques nouveaux aménagements, nous avons adoré! Partir skis aux pieds le matin être les 1ers à descendre la piste Luc Alphand dans la poudreuse, les 6 cousins ont été ravis de dormir dans le même dortoir, et le nouveau bain norvégien pour se délasser du ski le soir: le top du top!!! Et un propriétaire toujours aussi sympathique et généreux: rien à redire! Venez sans hésiter!!!
Sabine P, 27/02/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer aangenaam chalet om in te wonen, goed uitgerust en dichtbij een shuttlehalte en toch rustig met een prachtig uitzicht op de bergen. Om zonder aarzeling aan te bevelen!
Chalet très agréable à vivre, bien équipé et proche d'un arrêt de la navette tout en étant au calme avec une belle vue sur les montagnes. A recommander sans hésiter !
Elisabeth G, 26/02/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Onberispelijk chalet en ook onberispelijke eigenaren.
Niets te zeggen. Alles was perfect.
Chalet impeccable et les propriétaires impeccables aussi. Rien à dire. Tout était parfait.
Olivier V, 25/02/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Wat een ervaring om in de bergen te verblijven in een heerlijk huis. Geweldig uitzicht vanaf het terras, heerlijk lunchen in de zon tussen twee ski's. Richard is een geweldige gastheer, met verbindingen door de hele regio. Sterk aanbevolen.
Quelle expérience de séjourner à la montagne dans une jolie maison. Super vue depuis la terrasse, magnifique pour déjeuner au soleil entre deux skis. Richard est un super hôte, avec des connexions dans toute la région. Hautement recommandé.
Maxime C, 19/02/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer mooi chalet, zeer goed gelegen.
Met dank aan de heer en mevrouw A.
Très beau chalet extrêmement bien situé. Merci à M. et Mme A.
Laurence L, 05/02/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer mooi chalet
Goed gelegen
Zeer mooi huis
Très joli chalet Bien situé Très bon accueil
Frédéric M, 22/01/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer aangenaam en zeer goed uitgerust chalet. Eigenaars beschikbaar indien nodig. Hartelijk dank aan hen.
Chalet très agréable et très bien équipé. Propriétaires disponibles si besoin. Un Grand merci à eux.
Tony G, 14/01/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Een bergvakantie zoals u zich deze voorstelt. Sluit de auto, trek de ski's aan en geniet van een prachtig uitzicht. Deel goede tijden en goede maaltijden in een chalet dat voor iedereen is uitgerust: spelletjes, boeken, muziek of een film.
Richard zal je verwelkomen en je laten zien dat dit hoekje van het paradijs op ons wacht in het chalet op het kruispunt van Luc Alphand en Briance.
Des vacances à la montagne comme vous les imaginez. Fermez la voiture, chaussez vos skis et une vue splendide. Partagez de bons moments, de bons repas dans un chalet équipé pour tous: des jeux, des livres de la musique ou un film. Richard vous accueillera et fera découvrir ce coin de paradis nous attend au chalet situé à la croisée de la Luc Alphand et de la Briance.
Delphine J, 10/01/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Wij huren het chalet Les Petits Souliers al bijna 10 jaar en zijn nog steeds verbaasd over deze magische plek; de ligging midden in de bergen, de authenticiteit van dit warme chalet en het ongelooflijke welkom van de eigenaar, Richard. Alle ingrediënten komen samen voor een buitengewone vakantie.
Nous louons le chalet Les Petits Souliers depuis presque 10 ans, et sommes toujours autant émerveillés par ce lieu magique ; la position au milieu des montagne, l'authenticité de ce chaleureux chalet, et l'accueil incroyable de son propriétaire, Richard. Tous les ingrédients sont réunis pour passer des vacances extraordinaires.
Isabelle G, 08/01/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer mooi chalet met open haard
Très beau chalet avec cheminée
1 / 13
260 op- of aanmerking - Pagina 1/13