Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen chalets Europa
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Europa
1 / 76
1503 op- of aanmerking - Pagina 1/76
Milan D, 08/01/2024
5/5
Het is een zeer mooi huis., goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Het huis is mooi gelegen, met uitzicht op de bergen. Op ca. 50m van het huis, stopt een bus, die je naar Montgenèvre of Briançon brengt. Luc reageert snel en het contact is prettig.

Chalet Montgenèvre 8 tot 11 personen
Vakantiewoning Montgenèvre, tot 6 km Van Montgenèvre - Hautes-Alpes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Bauke L, 01/01/2024
5/5
Super fijn huis met 8 personen! Mooi uitzicht, ruim en gezellig. De kerstboom stond al klaar toen we aankwamen. Huis is goed ingericht. Bevindt zich op 3 minuten rijden van Flegere. Maar ook gunstig gelegen voor andere ski gebieden.
Leen V, 26/08/2023
5/5
Wij huureden voor 2 weken beide vakantiehuizen voor een groep van 17 volwassenen en 4 kinderen. Het huis was ruim en compleet ingericht. De ontvangst en ondersteuning door de verhuurder uitstekend. We hebben genoten van de vele mogelijkheden (wielrennen, wandelen en luieren in de grote tuin) die het huis en de omgeving ons hebben geboden. Eigenlijk kunnen we alleen maar positief zijn over deze huizen en bevelen die voor een grote groep aan.

Chalet Saint Jean d'Arves 17 tot 27 personen
Vakantiewoning Saint Jean d'Arves - Savoie - Rhône-Alpes
Toon V, 25/07/2023
5/5
Leuk chaletje met een ongelooflijk mooi uitzicht op het Mont Blanc massief. Ideaal voor met twee volwassenen te huren. Heel rustig en stil. Echt een plaats om zen te worden.
Olga F, 24/07/2023
5/5
Prachtig mooi groot huis! Van alle gemakken voorzien. (Kruiden, wc papier, afwasmiddel, handzeep, fohn, keukenrol enzovoort) Eigenaar goed te bereiken via mail of telefoon nummer. Prachtig mooi gebied. Echte aanrader!!

Chalet Briançon 6 tot 9 personen
Vakantiewoning Le Monêtier-les-Bains, tot 12 km Van Briançon - Hautes-Alpes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Rianne K, 10/04/2023
5/5
Een ontzettend mooi huis, zeer uitgebreide keukenarsenaal, goede kwaliteit van de matrassen, hele mooie badkamer , kortom wij waren erg tevreden over deze woning. Het contact met Claude was ook erg goed.
Robert J, 06/03/2023
5/5
de woning was ruim genoeg voor zeventien personen, en mooi schoon opgeleverd aan os bij aankomst. keuken inventaris zeer ruim aanwezig. Alleen een kookplaat deed het niet goed, gelukkig hadden we twee. De informatie vooraf versterkt door de eigenaar was duidelijk en uitgebried. Enige minpunt : de wifi werkte totaal niet naar behoren. verder niks dan lof, we zouden er het liefst volgend jaar weer heen gaan !
Silvia S, 22/01/2023
5/5
We hebben hier een week genoten van dit huis. Ideaal voor kinderen en kleinkinderen. Iedereen had privacy en toch ook ruimte om dingen samen te doen.
Peter D, 08/01/2023
4/5
Compleet ingericht. Wel losse douche kop
Joost D, 07/02/2022
5/5
Hoewel ik zeg dat de omschrijving niet overeen komt met de advertentie ben ik niet ontevreden. In tegendeel zelfs. De advertentietekst en foto's doen wat ons betreft de woning te kort. Zo is er een zeer grote living met open keuken. In totaal bijna 60 m2, verdeeld over een keuken, eethoek, tv-hoek en zitkamer. Deze ruimte is voorzien van 4 stel tuindeuren naar het terras en twee ruime ramen. Erg licht dus, heerlijk. Er zijn naast de drie slaapkamers op de benedenverdieping en mezanine nog vier slaapplaatsen (deze hadden we uiteraard niet nodig). Twee in een ruime cabine voor de grote slaapkamer en nog twee op een slaapbank in de kamer. Dus geschikt voor 10 à 12 personen waar ook voldoende leefruimte voor is. Al met al kwalitatief heel goed en volledig ingericht en mooi gelegen. Je moet er wel rekening mee houden dat het huis lastig toegankelijk is voor het laden en lossen van de bagage (ca. 75 treden). Maar dat was al uit de omschrijving te halen. We hebben geen foto's gemaakt om toe te voegen, maar ik adviseer wat meer foto's van het interieur toe te voegen voor een completer beeld van het geheel. Een volledige plattegrond geeft wellicht een nog vollediger beeld. Maar zoals gezegd een heerlijke woning om te verblijven
Michiel S, 11/01/2022
5/5
Wij huurden beide woningen, welke met elkaar verbonden zijn. Zeer ruime woonkamers; uitstekend uitgeruste keuken. Er zijn gourmetstellen, raclette apparaten, enz. De slaapkamers zijn ruim en de bedden zijn prima. Bedlinnen en handdoeken zijn niet aanwezig; kan op verzoek wel gehuurd worden. Let op dat de electrakosten achteraf betaald moeten worden; wij waren totaal EUR110 kwijt. De eigenaar, Alain Cezanne, is erg vriendelijk en klantgericht. Nam de tijd om ons te ontvangen, en ging flexibel om met ons vertrek. De ligging van de huizen is prima. De skilift (die tijdens ons verblijf dicht was) en bus (die elke 20min. rijdt) zijn op vijf minuten lopen; wel een stijl en soms glad pad op. Het dorp (Les Orres 1650) is een fikse wandeling; maar kan met de auto of skibus snel bereikt worden. Er is helaas geen broodbezorgdienst. Wel zijn er volop terrassen en restaurants; net als op de piste. restaurants op de piste zijn trouwens niet duurder dan beneden, en ook erg goed.
Van Ansem C, 11/01/2022
4/5
Er zijn 2 badkamers, 1 met bad en 1 met douche. Een extra douche zou fijn zijn als je met een grote groep verblijft. Verder een comfortabel en compleet ingerichte chalet. Eigenaar is erg aardig en gastvrij.
E. S, 10/01/2022
4/5
Het huis is mooi gelegen dichtbij de skilift. De keuken is gerenoveerd en voldoet prima. De rest van het huis is nagenoeg geheel van hout, dus wel heel gehorig, maar de bedden waren over het algemeen gewoon goed. Huis is gezellig voor een grote groep, wij waren met 3 families.
Mirande W, 26/10/2021
5/5
De woning was boven verwachting. Sfeervol ingericht, brandschoon en een meer dan complete inrichting. De jacuzzi was genieten! We hebben een heerlijke week gehad.
Marie-Anne H, 29/09/2021
5/5
Wij werden zeer vriendelijk onthaald door beide eigenaars en kregen van hen alle nodige uitleg. Het huis is zeer rustig gelegen en de stilte van de omgeving deed ons heel veel deugd. Het uitzicht is mooi en de nabijheid van de kust is een pluspunt. Alles wat een vakantieganger nodig heeft is in het huis aanwezig. Het huis is zeer netjes en goed onderhouden. We hebben volop van ons verblijf genoten en dankzij de vele toeristische brochures die er liggen konden we onze uitstapjes grondig voorbereiden. We raden dit vakantiehuis aan iedereen aan.

Chalet Etretat 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Saint-Martin-aux-Buneaux, tot 30 km Van Etretat - Seine-Maritime - Haute-Normandie
Arno G, 28/08/2020
5/5
Fijn chalet, mooie locatie, schitterend uitzicht en vriendelijke verhuurders!

Chalet Alpe d'Huez 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Huez, tot 3 km Van Alpe d'Huez - Isère - Rhône-Alpes
Annelies V, 16/08/2019
5/5
Très accueillant, très agréable, et vue magnifique!

Chalet Chamonix Mont-Blanc 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Passy, tot 20 km Van Chamonix Mont-Blanc - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Arjette V, 12/08/2019
4/5
Een mooi, knus huisje. Goed schoon, erg compleet ingericht. Minpuntjes; weinig beschikbare kastruimte (alles vol met spulletjes en boven met kussens en dekens) en je kunt niet allemaal na elkaar douchen, bij de vierde sta je onder een koude straal. Zelf hadden we eigenlijk verwacht dat er in die grote tuin toch wel een privé plekje zou zijn, maar je kan nergens echt 'samen' zijn.

Chalet Gérardmer 4 tot 7 personen
Vakantiewoning Xonrupt-Longemer, tot 2 km Van Gérardmer - Vogezen - Lorraine
Marcel K, 30/07/2019
5/5
Heerlijk rustig in een prachtige omgeving. De verhuurder is zeer flexibel en het huisje is prachtig
Jhf S, 07/05/2019
5/5
Super mooie vakantiewoning. Van alle gemakken voorzien. 3 badkamers, 2 wc's, sauna, vaatwasser, wasmachine enz. Prima bedden, super schoon. Prima voor een verblijf tijdens wintersport, of zoals wij hebben gedaan voor een weekje te fietsen in de alpen. Verhuurder super vriendelijk en behulpzaam.
1 / 76
1503 op- of aanmerking - Pagina 1/76