Menu
Vakantiewoningen berggebied
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen
1 / 542
10839 op- of aanmerking - Pagina 1/542
Willem Pepijn V, 20/03/2024
5/5
Fijne accommodatie! We waren met het openbaar vervoer. Het bureau waar we de sleutel konden ophalen zit direct bovenin een gebouw bij de bushalte Gare Routiere. En omdat er van daar uit zo'n beetje direct een liftje naar beneden naar het appartement gaat hoef je niet ver te zeulen met je spullen. Appartement zelf ligt direct aan de piste. De apparatuur in de keuken en de badkamer zagen er behoorlijk nieuw uit. Ook waren er kruiden, olijfolie, vaatwastabletten en genoeg schoonmaakmiddelen aanwezig. Dit is nog weleens anders als je in Frankrijk iets huurt. De indeling was ook ok, 1 slaapkamer met een uitklapbaar 2-persoonsbed, en een klein kamertje met een stapelbed en een kast waar je je kleding kwijt kunt. Wij waren met z'n tweëen, maar met een gezin van 4 lijkt het me ook prima te doen. Enige minpuntje dat we hadden was dat de wc wel heel erg klein was, met je knieën tegen de deur..

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
Luc C, 18/03/2024
5/5
Het appartement ,met mooi zonnig terras, is zeer goed uitgerust en heel goed onderhouden . Ideaal gelegen t.o.v. de skipistes , winkels , restaurants ... De ontvangst door de verantwoordelijke ter plaatse was zeer hartelijk . Zeer vlotte communicatie met de eigenaars . Wij komen graag terug .

Appartement in een appartementencomplex Méribel 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Méribel - Savoie - Rhône-Alpes
Lilian V, 22/02/2024
5/5
Het enigste betreft de schoonmaak. Wij dachten door € 180,-- te betalen; de schoonmaak gedaan zou worden. Nee dus; bij vertrek kwam er iemand de woning controleren en had aanmerkingen op wat kruimels op de vloer en de niet gedweilde vloer. Dat moest beter. Ten eerste dachten wij dat de vloer niet met water schoongemaakt mocht worden (hout) en ten tweede heeft hij bij eerdere contrôles verzaakt de zeer vette en vervuilde oven te bekijken en randjes en hoekjes die vol met stof lagen. De schoonmaakploeg zelf was coulanter, maar zeiden niet genoeg tijd te hebben/krijgen om de woningen goed schoon te maken. Verder was het een heerlijke goed uitgeruste en gezellige woning.

Appartement in een villa Valloire 2 tot 9 personen
Vakantiewoning Valloire - Savoie - Rhône-Alpes
Sylvia B, 20/02/2024
4/5
De ligging van dit appartement is perfect. Alweer voor de 4e keer hier geweest. Balkon op het zuiden. Lift naar het centrum. skiverhuur en supermarkt op een paar meter lopen. Ski-in/ski-out. 3 slaapkamers en 2 badkamers, ideaal voor 6/7 personen. Van alle gemakken voorzien, en contact met verhuurder is prima.

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
Veronique L, 19/02/2024
5/5
Het appartement is ruim en zeer netjes. Alles is aanwezig om een aangenaam verblijf te hebben. Het appartement ligt op 5 minuten wandelafstand van de skilift. De verhuurder is zeer behulpzaam. Het enige minpuntje voor onze beide kinderen was dat er geen wifi aanwezig was.

Appartement in een villa Termignon la Vanoise 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Termignon la Vanoise - Savoie - Rhône-Alpes
Aaron P, 10/01/2024
5/5
Geweldige locatie, heerlijke douche en veel keukengerei. Bedden zijn goed.
Milan D, 08/01/2024
5/5
Het is een zeer mooi huis., goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Het huis is mooi gelegen, met uitzicht op de bergen. Op ca. 50m van het huis, stopt een bus, die je naar Montgenèvre of Briançon brengt. Luc reageert snel en het contact is prettig.

Chalet Montgenèvre 8 tot 11 personen
Vakantiewoning Montgenèvre, tot 6 km Van Montgenèvre - Hautes-Alpes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Bert B, 08/01/2024
4/5
geen

Appartement in een appartementencomplex Crest Voland Cohennoz 6 tot 10 personen
Vakantiewoning Crest Voland Cohennoz - Savoie - Rhône-Alpes
Theo G, 08/01/2024
5/5
Fantastische plek

Appartement La Plagne 6 tot 12 personen
Vakantiewoning La Plagne - Savoie - Rhône-Alpes
Bauke L, 01/01/2024
5/5
Super fijn huis met 8 personen! Mooi uitzicht, ruim en gezellig. De kerstboom stond al klaar toen we aankwamen. Huis is goed ingericht. Bevindt zich op 3 minuten rijden van Flegere. Maar ook gunstig gelegen voor andere ski gebieden.
Linda H, 29/08/2023
5/5
Vriendelijke gastheer. Zeer volledig ingericht huisje en tuin, zeer ruime tuin, veel privacy. Mooie omgeving met veel mogelijkheden tot wandelen/fietsen. Leuk dorpje.

Vakantiehuis La Bresse Hohneck 2 tot 6 personen
Vakantiewoning La Bresse Hohneck - Vogezen - Lorraine
Leen V, 26/08/2023
5/5
Wij huureden voor 2 weken beide vakantiehuizen voor een groep van 17 volwassenen en 4 kinderen. Het huis was ruim en compleet ingericht. De ontvangst en ondersteuning door de verhuurder uitstekend. We hebben genoten van de vele mogelijkheden (wielrennen, wandelen en luieren in de grote tuin) die het huis en de omgeving ons hebben geboden. Eigenlijk kunnen we alleen maar positief zijn over deze huizen en bevelen die voor een grote groep aan.

Chalet Saint Jean d'Arves 17 tot 27 personen
Vakantiewoning Saint Jean d'Arves - Savoie - Rhône-Alpes
Marcelle M, 21/08/2023
5/5
Een nette en zeer volledig ingerichte accommodatie. Een vriendelijke en behulpzame verhuurder. Een mooie, rustige locatie.

Vakantiehuis La Clusaz 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Thônes, tot 13 km Van La Clusaz - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Toon V, 25/07/2023
5/5
Leuk chaletje met een ongelooflijk mooi uitzicht op het Mont Blanc massief. Ideaal voor met twee volwassenen te huren. Heel rustig en stil. Echt een plaats om zen te worden.
Olga F, 24/07/2023
5/5
Prachtig mooi groot huis! Van alle gemakken voorzien. (Kruiden, wc papier, afwasmiddel, handzeep, fohn, keukenrol enzovoort) Eigenaar goed te bereiken via mail of telefoon nummer. Prachtig mooi gebied. Echte aanrader!!

Chalet Briançon 6 tot 9 personen
Vakantiewoning Le Monêtier-les-Bains, tot 12 km Van Briançon - Hautes-Alpes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Mario V, 14/04/2023
4/5
Het appartement was niet heel proper bij onze aankomst. Er lag overal stof en de vloer was vuil. Precies of er was niet gekuist na de vorige verhuur. Verder voldeed het appartement aan onze wensen.

Appartement Tignes 4 tot 7 personen
Vakantiewoning Tignes - Savoie - Rhône-Alpes
Mario V, 14/04/2023
5/5
Alles was in orde

Appartement in een appartementencomplex La Plagne 4 tot 6 personen
Vakantiewoning La Plagne - Savoie - Rhône-Alpes
Milena W, 12/04/2023
5/5
Prachtige woning, super service ideale ligging

Appartement in een chalet Valloire 12 tot 15 personen
Vakantiewoning Valloire - Savoie - Rhône-Alpes
Rianne K, 10/04/2023
5/5
Een ontzettend mooi huis, zeer uitgebreide keukenarsenaal, goede kwaliteit van de matrassen, hele mooie badkamer , kortom wij waren erg tevreden over deze woning. Het contact met Claude was ook erg goed.
Robert J, 06/03/2023
5/5
de woning was ruim genoeg voor zeventien personen, en mooi schoon opgeleverd aan os bij aankomst. keuken inventaris zeer ruim aanwezig. Alleen een kookplaat deed het niet goed, gelukkig hadden we twee. De informatie vooraf versterkt door de eigenaar was duidelijk en uitgebried. Enige minpunt : de wifi werkte totaal niet naar behoren. verder niks dan lof, we zouden er het liefst volgend jaar weer heen gaan !
1 / 542
10839 op- of aanmerking - Pagina 1/542