Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen berggebied Haute-Savoie
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Haute-Savoie
1 / 92
1822 op- of aanmerking - Pagina 1/92
Bauke L, 01/01/2024
5/5
Super fijn huis met 8 personen! Mooi uitzicht, ruim en gezellig. De kerstboom stond al klaar toen we aankwamen. Huis is goed ingericht. Bevindt zich op 3 minuten rijden van Flegere. Maar ook gunstig gelegen voor andere ski gebieden.
Marcelle M, 21/08/2023
5/5
Een nette en zeer volledig ingerichte accommodatie. Een vriendelijke en behulpzame verhuurder. Een mooie, rustige locatie.

Vakantiehuis La Clusaz 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Thônes, tot 13 km Van La Clusaz - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Toon V, 25/07/2023
5/5
Leuk chaletje met een ongelooflijk mooi uitzicht op het Mont Blanc massief. Ideaal voor met twee volwassenen te huren. Heel rustig en stil. Echt een plaats om zen te worden.
Rianne K, 10/04/2023
5/5
Een ontzettend mooi huis, zeer uitgebreide keukenarsenaal, goede kwaliteit van de matrassen, hele mooie badkamer , kortom wij waren erg tevreden over deze woning. Het contact met Claude was ook erg goed.
Robert J, 06/03/2023
5/5
de woning was ruim genoeg voor zeventien personen, en mooi schoon opgeleverd aan os bij aankomst. keuken inventaris zeer ruim aanwezig. Alleen een kookplaat deed het niet goed, gelukkig hadden we twee. De informatie vooraf versterkt door de eigenaar was duidelijk en uitgebried. Enige minpunt : de wifi werkte totaal niet naar behoren. verder niks dan lof, we zouden er het liefst volgend jaar weer heen gaan !
Joost D, 23/01/2023
5/5
Zeer goede prijs kwaliteitverhouding. Alles is erg efficiënt ingericht en groot genoeg voor 4 à 5 volwassenen. Gezien de relatief lage prijs kan je ook niet alles op topniveau verwachten. De inrichting en ligging is uitstekend. Alles is aanwezig, van een volledige keukeninrichting met Nespresso apparaat tot een goede sneeuwschop. Een paar aandachtpunten: Het bed op de mezzanine is erg hard, maar dat is een persoonlijke ervaring. Douchen in een bad onder een scheef dak is lastig en weinig comfortabel. Dit is wel uit de foto's te herleiden maar net iets minder wat betreft het comfort. Verder is alles goed geregeld ook de sleuteloverdracht en het bed- en badlinnen

Appartement in een chalet Châtel 5 tot 6 personen
Vakantiewoning Châtel - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Anton S, 22/01/2023
4/5
Zeer gastvrije gastheer en -vrouw, snel contact. Appartement is eenvoudig en wat gedateerd ingericht, maar wel schoon.

Appartement in een chalet Châtel 7 tot 9 personen
Vakantiewoning Châtel - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Silvia S, 22/01/2023
5/5
We hebben hier een week genoten van dit huis. Ideaal voor kinderen en kleinkinderen. Iedereen had privacy en toch ook ruimte om dingen samen te doen.
Slotboom F, 09/01/2023
5/5
Een heel fijn appartement, wij waren met 6 personen , bedden waren opgemaakt bij aankomst en hetxwas zeer schoon . Het ligt aan de piste . Het ligt op de 11 e verdieping , is goed met de lift te bereiken . Fijn contact met de eigenaar .

Appartement in een appartementencomplex Avoriaz 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Avoriaz - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Hoijting I, 24/08/2022
5/5
Een gezellig huis op een prachtige locatie!

Overige bijzondere accommodatie Annecy 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Faverges-Seythenex, tot 25 km Van Annecy - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Wim V, 09/08/2022
5/5
Mooi ingericht huisje, met prachtig uitzicht! Een echte aanrader.

Appartement in een chalet Les Carroz d'Araches 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Les Carroz d'Araches - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
R H, 06/03/2022
5/5
heerlijk verblijf in dit appartement. Het Chalet ligt zeer gunstig tov het dorp. je zit heel dicht bij bakker, eetgelegenheden, kroegen en supermarkt, maar je hebt er eigenlijk geen last van. het chalet is wat gedateerd ingericht, maar daarmee niet minder prettig. het Chalet heeft een kleine boven verdieping en een ruime middenverdieping. de middenverdieping heeft 3 slaapkamers; 1 met een hoogslaper, 1 met een (half) dubbel bed, en 1 met 2 bedden (1 dubbel en 1 enkel). de matrassen zijn allemaal 90X140, dus voor grote personen wellicht wat klein, maar de matrassen zijn stevig en niet doorgezakt. de woonkamer heeft ook een dubbel bed en 2 slaapbanken. de inrichting is verder prima, 1 toilet en 1 badkamer. wij adviseren om er niet met meer dan 7 man te verblijven. Dan wordt het echt te krap. het Dorp is heerlijk en er is altijd wat te doen. Kortom: aanrader!

Appartement in een chalet Châtel 7 tot 9 personen
Vakantiewoning Châtel - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Y V, 28/02/2022
5/5
Wij hebben een hele fijne week gehad in het appartement. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en het is netjes en schoon. Heel vriendelijk ontvangen.

Appartement in een villa Bernex 6 tot 7 personen
Vakantiewoning Bernex - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
E. S, 10/01/2022
4/5
Het huis is mooi gelegen dichtbij de skilift. De keuken is gerenoveerd en voldoet prima. De rest van het huis is nagenoeg geheel van hout, dus wel heel gehorig, maar de bedden waren over het algemeen gewoon goed. Huis is gezellig voor een grote groep, wij waren met 3 families.
Martine G, 10/01/2022
5/5
Big, very well equipped house at walking distance to the slopes (although we took the car to take down the skiing equipment). Excellent communication with landlord and person in charge of welcoming us (a group of 8), with advice on diverse topics (sanitary measures, border control, slopes, restaurants and touristic attractions). A wonderful chimney and a dedicated space for skiing equipment make of this house the perfect accommodation for a winter holiday ! Highly recommended by our group !
Dianne T, 07/08/2020
4/5
Mooie omgeving, ruim appartement, vriendelijke behulpzame eigenaar.

Appartement Annecy 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Doussard, tot 21 km Van Annecy - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Marga L, 08/01/2020
4/5
The apartment is located directly on the slope what is great. The contact with the owner was pleasant. We had a good stay and really liked Les Gets and the area Portes du Soleil.

Appartement in een appartementencomplex Les Gets 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Les Gets - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Hans T, 22/08/2019
5/5
Leuk appartement, netjes, compleet en schoon. Ontzettend aardige verhuurder die op de begane woont. Aparte toegang, rustige omgeving en we mochten gebruik maken van de tuin.

Appartement Annecy 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Doussard, tot 21 km Van Annecy - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Annelies V, 16/08/2019
5/5
Très accueillant, très agréable, et vue magnifique!

Chalet Chamonix Mont-Blanc 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Passy, tot 20 km Van Chamonix Mont-Blanc - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Jill H, 11/08/2019
5/5
Tof appartement, volledig ingericht, verhuurders hebben ook het naastgelegen hotel, dus steeds aanwezig voor vragen. Proper, mooi, nieuw, ... super vakantie beleefd in dit appartement. Fijne ligging in Morzine, in het dal, vlak bij het centrum, alles op wandelafstand.

Appartement in een chalet Morzine 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Morzine - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
1 / 92
1822 op- of aanmerking - Pagina 1/92