Menu
350 € 400 € /wk.
Pistes : 50 m Internet beschikbaar
OmschrijvingStudio 79769
Deze tekst is automatisch vertaald.
La Plagne - Studio 4 personen april 300 ?
LA PLAGNE - Studio 4 pers-AVRIL 300€
Deze tekst is automatisch vertaald.
Résidence Aime 2000 - studio gelegen op 2100m op de sporen ingericht voor 4 personen


BUSINESS GALLERY
skischool, ticket liften, sportwinkels en skiverhuur, bars, restaurants, crêperie, een supermarkt, agentschappen: In de Résidence Aime 2000, op de pistes, Level G, vindt u alles wat nodig is voor uw verblijf onroerend goed, tabak, kranten, souvenirs, bakkerij, wasserij, deli, slager, post geld, kapper, brievenbus, Bureau van Toerisme en de lokale vereniging Antenne Handicap ... .U toegang tot de gratis taxi TV metro die u naar Plagne Centre, waar u andere galeries, de wieg voor uw peuters en vertrek naar de andere resorts van La Plagne te vinden.

KEYS EN TERUG
Wanneer u het dorp Moutiers bereiken (40 min. Over de aankomst in La Plagne Aime 2000), bel dan onze lokale correspondent, Séverine Henry, op telefoonnr. 06 89 03 46 67.
Het zal u een locatie om u de sleutels en tonen u het appartement, zal het ook geven u de skiliften pakketten als u onshebben besteld.
HENRY zal ook mis je mobiele telefoon als we hebben gecommuniceerd.
Als je na 19 uur arriveren, voorkomen, de sleutels voor u beschikbaar zijn in het terras van het restaurant, gelegen in het winkelcentrum.
Na het sluiten van de restaurants, je moet wachten tot de volgende ochtend.
Bij vertrek op zaterdagochtend voor 10 uur, het voorkomen van de tijd van uw vertrek, zodat het kan het appartement te regelen. Als u van plan bent te gaan op vrijdagavond, het vertellen ook.
Om beter te kunnen organiseren en plannen van uw aankomst, kunt u de geschatte aankomsttijd dan u had verwacht toevertrouwen, en Severine die moeten van 10u tot het onderhoud van de appartementen kunnen worden georganiseerd en krijg je key waardoor u een minimum te wachten. Op dezelfde manier, als je eenmaal een idee van uw vertrek, als u in te vertellen, ze kunnen anticiperen op sommige schoonmaakmiddelen.

Beschrijving van het appartement K59
Website van het appartement + foto's: http: // laplagne-location.fr
Appartement op het zuidwesten 26m2, met balkon met uitzicht op de pistes, 4 e verdieping in vergelijkingde hellingen - diamantkolom.
De verwarming wordt collectief verdieping, het appartement is voorzien van een extra verwarming.
Het is verboden te roken in het appartement -
Zoals u kunt zien, de lay-out van het appartement is van hoge kwaliteit, dus ik u vragen om te zorgen voor de meubels en accessoires. Wij willen dat u een leuke week te hebben. De dieren mogen niet alleen gelaten worden in het appartement.
Het appartement bestaat uit:
1 ingerichte keuken (afzuigkap, magnetron multifunctionele, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, koelkast, keramische kookplaat 2 pits)
1 slaapkamer voor 2 personen (2 stapelbedden)
1 kast waaronder skischoenen
1 eetkamer - woonkamer met een tafel en stoelen bank + opbergkist
Met 1 sofa RAPIDO voor 2 personen
1 Flatscreen TV 81cm
1 badkamer: douche, toilet

ONDERHOUD VAN HET APPARTEMENT
De eindschoonmaak is inbegrepen in de huurprijs, maar u zult zorgen voor het onderhoud van de keukenapparatuur en servies, leeg de vuilnisbakken.
Als er op de stand vanplaatsen zien we een gebrek aan onderhoud van de keuken, zal een vergoeding van ? 30 gevraagd voor terugbetaling of rechtstreeks overgemaakt aan Severine. Als je wilt dat ze om het werk te doen voor u te voorkomen. Als u een matras dekking te zoeken, sjofel kussen vertellen Severine die vervanging zal bieden. Hoe dan ook, naast de bescherming die op de aanwezige, heeft u tot uw beschikking, op uw verzoek, wegwerp matrasbeschermers en kussens. In afwachting kan u dit verzoek door ons heen voor uw aankomst te maken.

IE SKI - Level G (mall)
De toegang tot de piste, de sneeuw voren, van de skischolen en antenne HANDICAP.
Uw ski locker bevindt zich onder de skischool, de trap af, liet ruimte # 1: Neem de eerste straat rechts, dan 2e links, kijk dan voor de J33 locker.

SKI UITGESCHAKELD
De skischool door de vereniging ANTENNA HANDICAP, aanbiedingen en de monitor materialen die speciaal geschikt voor alle handicaps.


L.

SKILESSEN MET -Garderie ESF
Het ESF AIME 2000 biedt eenaantal diensten:
- Ski school voor alle niveaus,
- Gidsen voor uw uitstapjes op sneeuwschoenen of buiten de gewone,
- De skischool voor kleine + vanaf 3 jaar op een veilige locatie,
- Een crèche voor peuters vanaf 2 jaar
- Niveau Tests einde van de cursus,
- De mogelijkheid om te eten en houd uw kinderen tijdens de lunch,
Een verblijf in onze appartementen, krijgt u een korting van 10% op de groep skiles krijgen
voorwaarden:
1-register 15 dagen voor het verblijf
2-attach een certificaat in de verhuur appartementen.
U vindt op de ESF website tarieven en dienstregelingen (esfplagneaime2000.com)
Wilt u dit voordeel te genieten, stuur ons dan de lijst van personen in te schrijven bij de instap, indien mogelijk en we zullen terugkeren:
Een certificaat,
Een registratie formulier in te vullen
Dit formulier zal worden verzonden per post of e-mail
Mail: ESF AIME LA PLAGNE - Residence LOVE LOVE 2000- 73210 La Plagne, Per e-mail: [Verborgen emailadres]
het reglementgemaakt bij de boeking per cheque of credit card of cheques.

Skipassen.
Wij kunnen uw verblijf door het beschikbaar stellen, bij aankomst, samen met de sleutels van het appartement te vergemakkelijken, de skipassen.
Gasten genieten van de volgende voordelen:
Een 8% korting op skipassen van 6 dagen
In een Kerstactie in januari, maart en Pasen.
Als je op ski LA PLAGNE, is een dag op Paradiski aangeboden. Als u kiest voor Paradiski Pass, is een halve dag van vertrek aangeboden
Een 30% korting voor de week van openen en sluiten.
Wilt u dit voordeel te genieten, moet u voor iedere belanghebbende persoon, geboortedatum, zodat we kunnen u de beste tarieven aan te bieden. Per kerende sturen wij u deze lijst met de beste prijs die je kunt krijgen te sturen. U kunt dan kiezen om pakketten te kopen via ons of niet.
De afwikkeling van deze pakketten moet een week worden ontvangenvoor het verblijf op vrijdag uiterlijk, zodat we kunnen uw reservering met de ontwikkeling van de onderneming van La Plagne (SAP). Zo kunt u profiteren van de uitkeringen in verband met bepaalde creditcards zul je in staat om te betalen via CB. Weet dat hoe vaker je eigen verzekering of burgerlijke aansprakelijkheid voor schoolkinderen om dit soort risico's te dekken.
We kunnen geen controle van gehandicapten pakketten (-50%) te nemen. Zij zullen worden gekocht over de toonbank met een bewijs bij aankomst.
Ik zie wel eens dat mensen pakketten kopen van dag tot dag of zelfs een halve dag. Wanneer u een 6-daagse pas kopen, moet u weten dat u over 4 dagen prijs dag of halve dag in te stellen.

INTERNET
AIME 2000 is voorzien van een WiFi-netwerk. U kunt het openen vanuit je appartement: door te zoeken "aangesloten op een netwerk." Deze dienst is niet gratis.




EXTRA SERVICES MAP
- Wij kunnen uw komst en uw verblijf te vergemakkelijken door het verstrekken van aanvullende diensten: lakens of deksel verhuurbeddengoed, handdoeken, theedoeken, opgemaakte bedden bij aankomst, baby-kit huur: kinderbed, stoel cover, ....
- voor deze extra diensten die u vragen Séverine Henry op 06 89 03 46 67 of e-mail haar: [Verborgen emailadres]. De tarieven zijn zeer redelijk (prijs op aanvraag) of onze e-mail.
- U moet brengen
Kussenslopen, SHEETS covers, lakens, handdoeken, badmatten,
Sponzen, lakens, handdoeken, ...)
De apparatuur voor het onderhoud van het appartement zijn in de kast of keuken en de noodzakelijke te onderhouden producten: vaatwastabletten, wassen van de handen, afwasmiddel, vloeren, ramen ... ..


Bij het verlaten, vergeet dan niet de vaatwasser legen, de keuken schoon, legen van de bakken.
RESIDENCE AIME 2000 - studio situé à 2100m sur les pistes équipé pour 4 personnes


GALERIE COMMERCIALE
Dans la Résidence AIME 2000, au niveau des pistes, niveau G, vous trouverez tout ce qui est nécessaire à votre séjour : Ecole de Ski, guichets remontées mécaniques, magasins de sport et location de skis, bars, restaurants, crêperie, supermarché, agences immobilières, tabacs, journaux, souvenirs, boulangerie, laverie automatique, charcuterie, boucherie, point argent, coiffeur, boîte aux lettres, Office du Tourisme et le local de l’association Antenne Handicap ….Vous accédez à la cabine gratuite du télé-métro qui vous emmène à PLAGNE CENTRE où vous trouverez d’autres galeries, la crèche pour vos tout petits et le départ vers les autres stations de La Plagne.

REMISE DES CLES ET RESTITUTION
Lorsque vous arrivez au village de MOUTIERS (à 40min. environ de l’arrivée à La Plagne Aime 2000), appelez notre correspondante locale, Séverine HENRY, au n° tél. 06 89 03 46 67.
Elle vous fixera un lieu de rendez-vous pour vous remettre les clés et vous présenter l’appartement, Elle vous remettra également les forfaits remontés mécaniques si vous nous les avez commandés.
Mademoiselle HENRY aura également votre téléphone portable si vous nous l’avez communiqué.
Si vous arrivez après 19h, la prévenir, les clés seront mises à votre disposition au restaurant LA TERRASSE, situés dans la galerie marchande.
Après fermeture des restaurants, il vous faudra attendre le lendemain matin.
En fin de séjour, le samedi matin avant 10h, la prévenir de l’heure de votre départ afin qu’elle puisse contrôler l’appartement. Si vous avez l’intention de partir le vendredi soir, l’en informer de même.
Afin d’organiser au mieux et de planifier votre arrivée, vous pouvez nous confier l’horaire approximatif d’arrivée que vous avez prévu, ainsi, Séverine qui doit à partir de 10h faire l’entretien des appartements pourra s’organiser et vous remettre les clés en vous faisant attendre le moins possible. De même, dès lors que vous avez une idée de votre départ, si vous l’en informez, elle pourra anticiper certains nettoyages.

DESCRIPTION DE L’APPARTEMENT K59
Site internet de l’appartement + photos : http:// laplagne-location.fr
Appartement de 26m2 orienté sud-ouest, avec balcon donnant sur les pistes, 4 eme étage par rapport aux pistes – colonne DIAMANT.
Le chauffage est collectif par le sol, l’appartement est équipé d’un chauffage d’appoint.
IL EST INTERDIT DE FUMER DANS L’APPARTEMENT –
Comme vous pouvez le constater, l’aménagement de l’appartement est de grande qualité aussi je vous demande de prendre soin des mobiliers et aménagements. Nous souhaitons que vous passiez une agréable semaine. Les animaux ne doivent pas rester seuls dans l’appartement.
L’appartement est composé de :
1 cuisine équipée (hotte, micro-ondes multifonctions, lave-vaisselle, cafetière, bouilloire, grille pain, réfrigérateur, plaque de cuisson vitrocéramique 2 feux)
1 chambre pour 2 personnes (2 lits superposés)
1 placard de rangement y compris chaussures ski
1 salle à manger – salon avec table banc + tabourets + bahut de rangement
Avec 1 canapé RAPIDO pour 2 personnes
1 TV Ecran plat 81cm
1 salle de bains : douche, WC

ENTRETIEN DE L’APPARTEMENT
Le ménage de fin de séjour est compris dans le prix de location, vous devrez toutefois assurer l’entretien de la cuisine, des appareils électroménagers et de la vaisselle, vider les poubelles.
Si lors de l’état des lieux nous constatons un défaut d’entretien de la cuisine, une indemnité de 30€ vous sera réclamée avant remboursement de la caution ou versée directement à Séverine. Si vous souhaitez qu’elle fasse le travail pour vous la prévenir. Si vous constatez un protège matelas, oreiller en mauvais état, prévenez Séverine qui vous fournira le remplacement. De toute manière, outre les protections posées sur les literies, vous aurez à votre disposition, à votre demande, des protèges matelas et oreillers jetables. Pour anticiper, vous pouvez faire cette demande par notre intermédiaire avant votre arrivée.

IE SKI – Niveau G (galerie marchande)
Accès aux pistes, au front de neige, au départ des écoles de ski et de l’Antenne HANDICAP.
Votre casier à skis se situe en dessous de l’école de ski, descendre l’escalier, salle de gauche n°1 : prendre 1ere droite, puis 2eme gauche, puis chercher le casier J33.

SKI PERSONNES HANDICAPEES
L’école de ski à travers l’association ANTENNE HANDICAP, vous propose moniteur et matériel spécialement adapté à tous les handicaps.


L.

COURS DE SKI –GARDERIE AVEC L’ESF
L’ESF d’AIME 2000 met à votre disposition un certain nombre de services :
- Ecole de ski tous niveaux,
- Des guides pour vos sorties en raquettes ou qui sortent de l’ordinaire,
- L’école de ski pour les + petits à partir de 3ans dans un endroit sécurisé,
- Une garderie pour les tous petits à partir de 2 ans,
- Des tests de niveau en fin de stage,
- La possibilité de faire manger et garder vos enfants le midi,
En logeant dans nos appartements, vous aurez droit à une remise de 10% sur les cours de ski collectifs
Conditions :
1-s’inscrire 15 jours avant le séjour
2-joindre une attestation de location dans nos appartements.
Vous trouverez sur le site de l’ESF tarifs et horaires ( esfplagneaime2000.com)
Si vous souhaitez profiter de cet avantage, envoyez-nous la liste des personnes à inscrire avec le niveau d’inscription si possible et nous vous retournerons :
Une attestation,
Une fiche d’inscription à compléter
Cette fiche sera envoyée par courrier ou par mail
Courrier : ESF AIME LA PLAGNE – Résidence AIME 2000- 73210 AIME LA PLAGNE, Par mail : [adresse e-mail masquée]
Le règlement est effectué à la réservation par chèque ou CB ou chèques vacances.

FORFAITS REMONTEES MECANIQUES .
Nous pouvons faciliter votre séjour en mettant à votre disposition, dès votre arrivée, en même temps que les clés de l’appartement, les forfaits de remontées mécaniques.
Vous bénéficierez des avantages suivants :
Une remise de 8% sur les forfaits à partir de 6 jours,
D’une promotion à noël, en janvier, en mars et à pâques.
Si vous optez sur des forfaits ski LA PLAGNE, une journée sur PARADISKI est offerte. Si vous optez pour de forfaits PARADISKI, la ½ journée de votre départ est offerte
Une remise de 30% pour la semaine d’ouverture et de clôture.
Si vous souhaitez profiter de cet avantage, vous devez nous fournir pour chaque personne intéressée : date de naissance, afin que nous puissions vous proposés les meilleurs tarifs. Par retour, nous vous adresserons avec cette liste les meilleurs tarifs que vous puissiez obtenir. Vous pourrez ainsi choisir de faire l’acquisition des forfaits par notre intermédiaire ou non.
Le règlement de ces forfaits doit nous parvenir 1 semaine avant le séjour, le vendredi au plus tard, afin que nous puissions effectuer la réservation auprès de la société d’aménagement de LA PLAGNE (SAP). Afin que vous puissiez bénéficier des avantages d’assurance liées à certaines cartes bancaires vous aurez la possibilité de régler par CB. Sachez que le plus souvent votre propre assurance responsabilité civile ou scolaire pour les enfants vous couvre pour ce genre de risque.
Nous ne pouvons pas prendre commande des forfaits handicapés (-50%).Ils devront être achetés au guichet avec un justificatif à votre arrivée.
Je constate quelques fois que des personnes achètent les forfaits au jour le jour voire par demi-journée. Lorsque vous faites l’acquisition d’un forfait 6 jours, il faut savoir que vous ne réglez qu’environ 4 jours au tarif journée ou demi-journée.

INTERNET
AIME 2000 dispose d’un réseau WIFI. Vous pouvez y accéder depuis votre appartement : en recherchant par « connecté à un réseau ». Ce service est payant.




SERVICES SUPPLEMENTAIRES A LA CARTE
- Nous pouvons faciliter votre arrivée et votre séjour en apportant des services supplémentaires : location draps ou housse de couette, linge toilette, torchons, lits faits à votre arrivée, location kit Bébé : lit + chaise+ couverture, ….
- Pour ces services supplémentaires vous demandez à Séverine HENRY au 06 89 03 46 67 ou sur son courriel : [adresse e-mail masquée]. Les tarifs sont très raisonnable (tarifs sur demande) ou à notre mail.
- Vous devez apporter
Taies d'oreiller, DRAPS HOUSSES, DRAPS, serviettes de toilette, tapis de bain,
Éponges, torchons, essuie mains, …)
Le matériel pour l’entretien de l’appartement sont dans le placard ou la cuisine ainsi que les produits nécessaires à l’entretien : pastilles lave-vaisselle, lave mains, produit vaisselle, sols, vitres …..


En partant, pensez à vider le lave-vaisselle, nettoyer la cuisine, vider les poubelles.
Kerncijfers
 • Type : Studio
 • 1 vertrek - 2/4 personen
 • 1 badkamer
 • Woonoppervlak : 26 m²
Indeling van de woning
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
 • Huisdieren toegestaan (met toestemming vooraf van de eigenaar)
 • Niet-rokers
Multimedia
 • Kleurentelevisie
 • TNT (in Frankrijk)
 • Internet beschikbaar
Huishoudelijke apparaten
 • Magnetron/Microgolf
 • Koffiezetapparaat
 • Broodrooster
 • Afwasmachine
 • Koelkast
 • Kookplaat
 • Waterketel
 • Stofzuiger
Buiten
 • Gemeenschappelijke parkeerplaats
Overig
 • Centrale verwarming
 • Ligbad
Extra voorzieningen
 • Verhuur van wasgoed
 • Schoonmaak inbegrepen

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

Plaatsbepaling van de vakantiewoning
Deze tekst is automatisch vertaald.
Résidence Aime 2000
PAQUEBOT DE SNEEUW
Toegang tot de residentie AIME 2000 - Apartment K 59
Het gebouw, dat bekend staat als de "Schip van de Sneeuw" is aan de bovenkant van het station, op 2 100 m boven de zeespiegel, na Plagne Centre, boven CLUB MED.

BUSINESS GALLERY
skischool, ticket liften, sportwinkels en skiverhuur, bars, restaurants, crêperie, een supermarkt, agentschappen: In de Résidence Aime 2000, op de pistes, Level G, vindt u alles wat nodig is voor uw verblijf onroerend goed, tabak, kranten, souvenirs, bakkerij, wasserij, deli, slager, post geld, kapper, brievenbus, Bureau van Toerisme en de lokale vereniging Antenne Handicap ... .U toegang tot de gratis taxi TV metro die u naar Plagne Centre, waar u andere galeries, de wieg voor uw peuters en vertrek naar de andere resorts van La Plagne te vinden.

Beschrijving van het appartement K59
Website van het appartement + foto's: http: // laplagne-location.fr
Appartement op het zuidwesten 26m2, met balkon met uitzicht op de pistes, 4 e verdieping ten opzichte van de tracks - kolomDIAMOND.
De verwarming wordt collectief verdieping, het appartement is voorzien van een extra verwarming.
Het is verboden te roken in het appartement -
Zoals u kunt zien, de lay-out van het appartement is van hoge kwaliteit, dus ik u vragen om te zorgen voor de meubels en accessoires. Wij willen dat u een leuke week te hebben. De dieren mogen niet alleen gelaten worden in het appartement.
Het appartement bestaat uit:
1 ingerichte keuken (afzuigkap, magnetron multifunctionele, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, koelkast, keramische kookplaat 2 pits)
1 slaapkamer voor 2 personen (2 stapelbedden)
1 kast waaronder skischoenen
1 eetkamer - woonkamer met een tafel en stoelen bank + opbergkist
Met 1 sofa RAPIDO voor 2 personen
1 Flatscreen TV 81cm
1 badkamer: douche, toilet

ONDERHOUD VAN HET APPARTEMENT
De eindschoonmaak is inbegrepen in de huurprijs, maar u zult zorgen voor het onderhoud van de keukenapparatuur en servies, leeg de vuilnisbakken.

Onze vrienden de honden zijn welkom,maar zijn uw verantwoordelijkheid en mogen niet alleen gelaten worden in het appartement.

SKI - Level G (mall)
De toegang tot de piste, de sneeuw voren, van de skischolen en antenne HANDICAP.
Uw ski locker bevindt zich onder de skischool, de trap af, liet ruimte # 1: Neem de eerste straat rechts, dan 2e links, kijk dan voor de J33 locker.

SKI UITGESCHAKELD
De skischool door de vereniging ANTENNA HANDICAP, aanbiedingen en de monitor materialen die speciaal geschikt voor alle handicaps.

Skipassen.
Wij kunnen uw verblijf door het beschikbaar stellen, bij aankomst, samen met de sleutels van het appartement te vergemakkelijken, de skipassen.
Gasten genieten van de volgende voordelen:
Een 8% korting op skipassen van 6 dagen
In een Kerstactie in januari, maart en Pasen.
Als je op ski LA PLAGNE, is een dag op Paradiski aangeboden. Als u kiest voor Paradiski Pass, is een halve dag van vertrek aangeboden
Een korting van 30%voor de week van openen en sluiten.
Wilt u dit voordeel te genieten, moet u voor iedere belanghebbende persoon, geboortedatum, zodat we kunnen u de beste tarieven aan te bieden. Per kerende sturen wij u deze lijst met de beste prijs die je kunt krijgen te sturen. U kunt dan kiezen om pakketten te kopen via ons of niet.
De afwikkeling van deze pakketten moeten worden ontvangen 1 week voor het verblijf op vrijdag uiterlijk, zodat wij uw reservering kunnen maken met de ontwikkeling van de onderneming van La Plagne (SAP). Zo kunt u profiteren van de uitkeringen in verband met bepaalde creditcards zul je in staat om te betalen via CB. Weet dat hoe vaker je eigen verzekering of burgerlijke aansprakelijkheid voor schoolkinderen om dit soort risico's te dekken.
We kunnen geen controle van gehandicapten pakketten (-50%) te nemen. Zij zullen worden gekocht over de toonbank met een bewijs bij aankomst.

INTERNET
AIME 2000 is voorzien van een WiFi-netwerk. U kunt het openen vanuit uw appartement inZoeken naar "verbonden met een netwerk." Deze dienst is niet gratis.


EXTRA SERVICES MAP
verhuur vellen of dekbedovertrek, bedden-, theedoeken, opgemaakte bedden bij aankomst, babypakket huren: - Wij kunnen uw komst en uw verblijf door het verstrekken van aanvullende diensten te vergemakkelijken kinderbed, stoel cover, ....
- voor deze extra diensten die u vragen Séverine Henry op 06 89 03 46 67 of e-mail haar: [Verborgen emailadres]. De tarieven zijn zeer redelijk (prijs op aanvraag) of onze e-mail.
- U moet brengen
Kussenslopen, SHEETS covers, lakens, handdoeken, badmatten,
Sponzen, lakens, handdoeken, ...)
De apparatuur voor het onderhoud van het appartement zijn in de kast of keuken en de noodzakelijke te onderhouden producten: vaatwastabletten, wassen van de handen, afwasmiddel, vloeren, ramen ... ..
résidence AIME 2000
LE PAQUEBOT DES NEIGES
ACCES A LA RESIDENCE AIME 2000 – Appartement K 59
Le bâtiment, surnommé « le Paquebot des Neiges » se situe au plus haut de la station, à 2 100m d’altitude, après PLAGNE CENTRE, au-dessus du CLUB MED.

GALERIE COMMERCIALE
Dans la Résidence AIME 2000, au niveau des pistes, niveau G, vous trouverez tout ce qui est nécessaire à votre séjour : Ecole de Ski, guichets remontées mécaniques, magasins de sport et location de skis, bars, restaurants, crêperie, supermarché, agences immobilières, tabacs, journaux, souvenirs, boulangerie, laverie automatique, charcuterie, boucherie, point argent, coiffeur, boîte aux lettres, Office du Tourisme et le local de l’association Antenne Handicap ….Vous accédez à la cabine gratuite du télé-métro qui vous emmène à PLAGNE CENTRE où vous trouverez d’autres galeries, la crèche pour vos tout petits et le départ vers les autres stations de La Plagne.

DESCRIPTION DE L’APPARTEMENT K59
Site internet de l’appartement + photos : http:// laplagne-location.fr
Appartement de 26m2 orienté sud-ouest, avec balcon donnant sur les pistes, 4 eme étage par rapport aux pistes – colonne DIAMANT.
Le chauffage est collectif par le sol, l’appartement est équipé d’un chauffage d’appoint.
IL EST INTERDIT DE FUMER DANS L’APPARTEMENT –
Comme vous pouvez le constater, l’aménagement de l’appartement est de grande qualité aussi je vous demande de prendre soin des mobiliers et aménagements. Nous souhaitons que vous passiez une agréable semaine. Les animaux ne doivent pas rester seuls dans l’appartement.
L’appartement est composé de :
1 cuisine équipée (hotte, micro-ondes multifonctions, lave-vaisselle, cafetière, bouilloire, grille pain, réfrigérateur, plaque de cuisson vitrocéramique 2 feux)
1 chambre pour 2 personnes (2 lits superposés)
1 placard de rangement y compris chaussures ski
1 salle à manger – salon avec table banc + tabourets + bahut de rangement
Avec 1 canapé RAPIDO pour 2 personnes
1 TV Ecran plat 81cm
1 salle de bains : douche, WC

ENTRETIEN DE L’APPARTEMENT
Le ménage de fin de séjour est compris dans le prix de location, vous devrez toutefois assurer l’entretien de la cuisine, des appareils électroménagers et de la vaisselle, vider les poubelles.

Nos amis les chiens sont les bienvenus, mais sont sous votre responsabilité et ne doivent pas rester seuls dans l’appartement.

LE SKI – Niveau G (galerie marchande)
Accès aux pistes, au front de neige, au départ des écoles de ski et de l’Antenne HANDICAP.
Votre casier à skis se situe en dessous de l’école de ski, descendre l’escalier, salle de gauche n°1 : prendre 1ere droite, puis 2eme gauche, puis chercher le casier J33.

SKI PERSONNES HANDICAPEES
L’école de ski à travers l’association ANTENNE HANDICAP, vous propose moniteur et matériel spécialement adapté à tous les handicaps.

FORFAITS REMONTEES MECANIQUES .
Nous pouvons faciliter votre séjour en mettant à votre disposition, dès votre arrivée, en même temps que les clés de l’appartement, les forfaits de remontées mécaniques.
Vous bénéficierez des avantages suivants :
Une remise de 8% sur les forfaits à partir de 6 jours,
D’une promotion à noël, en janvier, en mars et à pâques.
Si vous optez sur des forfaits ski LA PLAGNE, une journée sur PARADISKI est offerte. Si vous optez pour de forfaits PARADISKI, la ½ journée de votre départ est offerte
Une remise de 30% pour la semaine d’ouverture et de clôture.
Si vous souhaitez profiter de cet avantage, vous devez nous fournir pour chaque personne intéressée : date de naissance, afin que nous puissions vous proposés les meilleurs tarifs. Par retour, nous vous adresserons avec cette liste les meilleurs tarifs que vous puissiez obtenir. Vous pourrez ainsi choisir de faire l’acquisition des forfaits par notre intermédiaire ou non.
Le règlement de ces forfaits doit nous parvenir 1 semaine avant le séjour, le vendredi au plus tard, afin que nous puissions effectuer la réservation auprès de la société d’aménagement de LA PLAGNE (SAP). Afin que vous puissiez bénéficier des avantages d’assurance liées à certaines cartes bancaires vous aurez la possibilité de régler par CB. Sachez que le plus souvent votre propre assurance responsabilité civile ou scolaire pour les enfants vous couvre pour ce genre de risque.
Nous ne pouvons pas prendre commande des forfaits handicapés (-50%).Ils devront être achetés au guichet avec un justificatif à votre arrivée.

INTERNET
AIME 2000 dispose d’un réseau WIFI. Vous pouvez y accéder depuis votre appartement : en recherchant par « connecté à un réseau ». Ce service est payant.


SERVICES SUPPLEMENTAIRES A LA CARTE
- Nous pouvons faciliter votre arrivée et votre séjour en apportant des services supplémentaires : location draps ou housse de couette, linge toilette, torchons, lits faits à votre arrivée, location kit Bébé : lit + chaise+ couverture, ….
- Pour ces services supplémentaires vous demandez à Séverine HENRY au 06 89 03 46 67 ou sur son courriel : [adresse e-mail masquée]. Les tarifs sont très raisonnable (tarifs sur demande) ou à notre mail.
- Vous devez apporter
Taies d'oreiller, DRAPS HOUSSES, DRAPS, serviettes de toilette, tapis de bain,
Éponges, torchons, essuie mains, …)
Le matériel pour l’entretien de l’appartement sont dans le placard ou la cuisine ainsi que les produits nécessaires à l’entretien : pastilles lave-vaisselle, lave mains, produit vaisselle, sols, vitres …..

 • Plaatsnaam : Aime-la-Plagne (73210)
 • Vakantie Reisdoel : Berggebied
 • Op de begane grond
 • Hoogte : 2100 m
 • Uitzicht op gebergte
 • Ligging (op het zuiden bijv.) : Noord-west
Toegankelijkheid
Deze tekst is automatisch vertaald.
NA DE LIEFDE Moutiers afslag volg La Plagne
APRES MOUTIERS sortir à AIME puis suivre LA PLAGNE
De aanbevelingen van de huurders.
Deze vakantiewoning heeft nog geen aanbeveling gekregen.
Waarom zijn deze opmerkingen betrouwbaar ?
Kwaliteitscontrole

Deze vakantiewoning heeft geen opmerkingen gekregen met een cijfer lager dan 4 op een totaal van 5, en ook geen alert.

De Kwaliteitsservice stelt zich ten doel om te zorgen dat de advertenties zeer betrouwbaar zijn en dat de huurders tevreden zijn.

De Kwaliteitsservice MediaVakanties.com :

 • Volg de mate van tevredenheid van huurders voor elke advertentie,
 • Controleer de echtheid van de opmerkingen,
 • Voert een systematisch kwaliteitsonderzoek uit in geval van negatieve beoordeling door een huurder,
 • Staat de verhuurder bij om de kwaliteit van zijn aanbieding te verbeteren ,
 • Neemt indien nodig corrigerende maatregelen waarmee de betrouwbaarheid van de advertenties kan worden gegarandeerd : info verhuurder, kwaliteitsmelding of verwijdering advertentie
Ons kwaliteitsbeleid
Opmerkingen over deze advertentie doorgeven.
Indien u onze kwaliteitsservice over deze advertentie wenst te berichten, klik hier .
Beschikbaarheidskalender
Beschikbaar Last-minute aanbieding Gereserveerd

Tarieven van de vakantiewoning
350 € / 400 €$ 392 / $ 447£309 / £353527 $CAN / 602 $CAN393 SFr / 449 SFr /wk.
Waarom zijn de vakantiewoningen MediaVakanties.com goedkoper ?

 • Minimale verblijfsduur : 7 nachten
 • Som van de aanbetaling te betalen bij reservering : 25% van de huur
Optionele multirisk-verzekering
Teneinde de kwaliteit van het aanbod te waarborgen heeft MediaVakanties.com© een multirisk-verzekering (optioneel) voor haar huurders : woning komt niet overeen met de advertentie, huurrisico, annulering/onderbreking verblijf, huurfraude, reisbijstand. Klik hier voor meer informatie.
Verhuurder
Dhr Jacques H.
lid sinds 09/09/2004
Gesproken talen : FR EN US
Aantal advertenties : 5
Bericht
+31
de minimale verblijfsduur die wordt geaccepteerd voor deze locatie is 7 nachten
Verstuur
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()
Reserveer! Dhr Jacques H. Gesproken talen : FR EN US