Menu
Vakantiewoningen aan het water
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen
1 / 162
3237 op- of aanmerking - Pagina 1/162
Erik R, 16/10/2023
5/5
Het was een heel net studio. Zicht op zee en heel dicht bij de winkelstraat. Alles was aanwezig in de studio,bed was ook goed om te slapen. Heb geen enkel min-punten te noteren alles was top. Goed contact met William en zijn vrouw.
Martijn K, 23/09/2023
4/5
We hadden een appartement op 2 hoog. Op maandag werd begonnen met de renovatie van het appartement boven ons. In eerste instantie zelfs met een sloophamer. Later werd een puin stort koker buiten het gebouw gehangen, ook voor ons raam langs. We hebben contact opgenomen met de verhuurder die volgens zeggen ter plekke is geweest. Het geluid boven ons ons was daarna een stuk minder maar er blijft toch een gevoel dat dit niet hoort als je een appartement huurt. Verder was alles in orde , alleen douchen in bad zonder douchegordijn en ophanghaak voor de douchekop is lastig en geeft snel een waterballet. Groeten Klaas en Rita M.

Appartement in een appartementencomplex Wissant 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Wissant - Pas de Calais - Nord-Pas de Calais
Patrick V, 06/09/2023
5/5
Fantastische locatie
Gaby Y, 29/08/2023
5/5
Keurig en schoon appartement op een top lokatie en na 1 week schone lakens en handdoeken. Vriendelijk en lief personeel. Fijne 2 weken gehad, super bedankt!
S P, 20/08/2023
4/5
Het is een heel ruim en mooi appartement met een fantastisch uitzicht! Het balkon is vrij ruim en er was altijd een gedeelte zon maar ook voor de helft schaduw, daardoor konden we de hele dag door op het balkon zitten. Er was ook een parasol aanwezig. Het zwembad was fijn. Toen wij er waren was het er nooit druk. Bij het zwembad stonden wel ligbedjes, maar geen parasols. Daarom namen wij regelmatig de parasol van het appartement mee naar beneden. Het appartement heeft heel veel ramen, wat fijn is voor het luchten en het uitzicht. Alle ramen hebben een rolluik, zodat de kamers heel goed verduisterd kunnen worden en het de warmte buiten houdt. Het zou wel een toevoeging geweest zijn als er airco zou zijn. Het is een uitdaging om de auto te parkeren omdat het pad daar naartoe heel stijl en bochtig is. Wij lieten de auto meestal boven aan de weg staan. De volgende keer kies ik voor een appartement wat meer in het centrum ligt, omdat het érg moeilijk parkeren is in Roses. Het enige echte minpunt (want bovenstaande punten waren al bekend in de omschrijving) vond ik dat het appartement niet erg schoon was. Ik heb dat gemeld bij de verhuurster, maar daar heeft ze niet op gereageerd en we hebben ook gewoon de 60,- schoonmaakkosten betaald. Positief was dat we gemeld hadden dat er een rolluik niet meer open ging dat het de dag erna al gemaakt werd.

Appartement in een appartementencomplex Rosas 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Rosas - Girona (provincia de) - Catalonië
Ann L, 04/06/2023
5/5
Heel smaakvol ingericht appartement, rustig gelegen, in de slaapkamers achteraan hoor je werkelijk niks. Met zicht op zee, wat kan men nog meer wensen, wij komen zeker terug !

Appartement Knokke-het-Zoute 1 tot 4 personen
Vakantiewoning Knokke-het-Zoute - West-Vlaanderen
Cornelis J, 18/05/2023
5/5
Dit is de mooiste woning die we tot nu toe gehad hebben. Zeer compleet.
Maaike G, 07/05/2023
5/5
Ruime, zeer goed verzorgde en sfeervolle gite, waar we met veel plezier vakantie hebben gevierd. In de omgeving kun je makkelijk boodschappen doen, mooie natuurwandelingen maken, genieten van de nabijgelegen Normandische kust en allerlei historische locaties (o.a. Bayeux en de invasiestranden). De Franse verhuurders zijn heel vriendelijk en gastvrij. Een aanrader!

Vakantiehuis Bayeux 2 tot 10 personen
Vakantiewoning Saint-Martin-des-Entrées, tot 6 km Van Bayeux - Calvados - Basse-Normandie
Luk D, 07/03/2023
5/5
alles was verzorg en netjes en het is gelegen op een schitterende plaats met een uitzonderlijk zicht op de zee.
Christel C, 10/02/2023
5/5
Een prachtige, ruime villa, dicht bij de wilde zee. Van hieruit kan men mooie wandelingen maken. Er zijn in de omgeving verschillende goede restaurants. Ons verlengd weekend was schitterend
Ingrid B, 04/02/2023
5/5
Alles is tiptop in orde, goede ontvangst door contactpersoon . De ligging is schitterend , prachtig zicht op zee, vlak aan wandelweg .
Dendauw D, 13/12/2022
5/5
Zeer mooie ligging ,Aangename en correcte ontvangst de houthaard was aan en gezellige aankomst en vertrek. Prijs wat duurder dan vorig jaar .
Jacques En Ans G, 02/12/2022
5/5
Prachtig appartement en uitzicht. Alles wat je nodig hebt was er op 1 dingetje na waren we heel tevreden. We hadden geen kapstok om onze jassen op te hangen. Hebben we toen maar op de wc gehangen want de kast in de kamer waar je kleren kon ophangen rook niet fris! Die kast hebben we niet gebruikt om die reden. Misschien kan de lucht in de kast verbeterd worden met etherische olie , even opnieuw sausen of iets dergelijks. Verder was het een perfecte lokatie en een fijn appartement!
Janine D, 16/11/2022
5/5
Een nette studio aan de boulevard op de 3e etage, bereikbaar via een lift. Genoten van de rust en ontspannen verblijf met uitkijk op de zee.
Leen M, 04/11/2022
4/5
De beide koffiezetapparaten lopen heel langzaam door, moeten eens ontkalkt worden. We hebben een heel aangenaam verblijf gehad, prachtige locatie. Bij het uitchecken na controle was alles in orde, na meer dan 10 dagen wacht ik nog op het terugkrijgen van de waarborg.
Roos P, 23/10/2022
5/5
Een prettig huis op een prachtige plek. Het huis is comfortabel, goede bedden, prima douche. Maar het is vooral de locatie die dit huis aantrekkelijk maakt.

Vakantiehuis Wissant 1 tot 7 personen
Vakantiewoning Audresselles, tot 8 km Van Wissant - Pas de Calais - Nord-Pas de Calais
Philippe D, 21/08/2022
5/5
Geen opmerkingen, alles ok!
Conny R, 02/08/2022
4/5
fijne vakantiewoning bij vriendelijke verhuurder. Alles was in orde
Tombeur S, 21/06/2022
5/5
Zeer prettig verblijf gehad in deze woning. Alles aanwezig en zeer aangename verhuurders! Zeker een aanrader!👍
Mireille B, 24/05/2022
5/5
Appartement très beau, calme, bien équipé, propre, vue de mer magnifique (peinture vivante!!!)

Appartement in een appartementencomplex Ambleteuse 2 personen
Vakantiewoning Ambleteuse - Pas de Calais - Nord-Pas de Calais
1 / 162
3237 op- of aanmerking - Pagina 1/162