Menu
Vakantiewoningen aan de voet van de skipistes
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen
2 / 119
2372 op- of aanmerking - Pagina 2/119
Jill H, 11/08/2019
5/5
Tof appartement, volledig ingericht, verhuurders hebben ook het naastgelegen hotel, dus steeds aanwezig voor vragen. Proper, mooi, nieuw, ... super vakantie beleefd in dit appartement. Fijne ligging in Morzine, in het dal, vlak bij het centrum, alles op wandelafstand.

Appartement in een chalet Morzine 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Morzine - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Nancy V, 16/03/2019
4/5
Op de foto's lijkt het appartement groter dan het in werkelijkheid is. Maar is heel goed ingericht waardoor dit appartement zeker voldoet. De ligging is heel kort bij piste maar heel rustig gelegen. Een aanrader.

Appartement in een chalet Les 2 Alpes 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Les 2 Alpes - Isère - Rhône-Alpes
Eric D, 07/03/2019
4/5
De woning is door ons bewoond geweest door 7 volwassenen. Dat ging net. De woning ziet er keurig uit. Zeer effectief ingericht. Keuken wel klein ! Zeker niet ongezellig. Slaapkamers prima hoewel de gecombineerde stapelbedden met 4 personen wel ff wennen was. Beter zou mijn inziens losse stapelbedden zijn. De ouder slaapkamer was zonder meer goed en op beide balkons kun je prima zitten om te genieten vanhet uitzicht op 18 hoog ! Wij zouden zeker teruggaan

Appartement in een appartementencomplex Le Corbier 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Le Corbier - Savoie - Rhône-Alpes
Charles L, 29/01/2019
5/5
Klantvriendelijke benadering van verhuurster. Minpunt 3 kapotte lampen, handdoekenrekjes kapot, deur vriesvak koelkast kapot. Verder goed - vlakbij de piste en gezellige en persoonlijke uitstraling.

Appartement in een chalet Valmorel 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Valmorel - Savoie - Rhône-Alpes
Koen H, 09/01/2019
4/5
Goede woning met alles compleet aanwezig. Wel klein/compact. Goede WiFi!! Afstand tot pistes bedraagt ca 200 m lopen (vlak). Terug skiën tot appartement gaat mits goede skiër en voldoende sneeuw. Goede sleutel overdracht.
Michiel V, 02/01/2019
5/5
Sommige bedden zijn aan vervanging toe. Zeker voor lange Nederlanders. Verder top huis
D, 10/04/2018
4/5
Prijs - kwaliteit meer dan in orde. Ideale ligging en rustig gelegen

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
M. D, 25/01/2018
4/5
Keurig appartement/studio aan de piste. Netjes verzorgd met alle faciliteiten in het appartement. parkeermogelijkheid voor de deur. Stapelbed met slaapbank.
Fokke H, 28/02/2017
5/5
De grootte van het appartement voldeed aan de behoefte. Het is van alle gemakken voorzien. De ligging tov de pistes is absoluut super.
Kees D, 22/01/2017
5/5
Zeer goed uitgerust en prima onderhouden appartement. Ideaal voor 6 volwassenen of 4 volwassenen en 4 kinderen. Ligging is prima ten opzichte van de pistes (bij voldoende sneeuw). Inpandige garage met gereserveerde plaats is heel prettig. Bakker op 5 minuten loopafstand in de wijk le Chantel. Winkelcentrum wat verder (in Arc1800) maar goed te bereiken met de Dahu cabinelift. Goede gratis wifi.

Appartement in een appartementencomplex Les Arcs 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Les Arcs - Savoie - Rhône-Alpes
B S, 11/01/2017
4/5
Voordelen van het appartement: - Zeer compleet, alles is wel aanwezig. Schoonmaakmiddel, wasmiddel voor de wasmachine en vaatwasser, dweilen, spelletjes, föhn, broodrooster, uitgebreide set schalen, pannen, borden etc. - Ligt aan de piste dus geen gesleep met je skies - Contact met eigenaar via de mail is prettig. Snelle respons op vragen. - mooie moderne inrichting van het appartement. - goede bedden - schoon - foto’s geven een goede weergave van het appartement. Nadeel: - Om je koffers en boodschappen bij het appartement te krijgen moet je of door een ander appartement gebouw lopen op uiteindelijk bij dit appartement te komen. Of je moet een steile heuvel oplopen. Het is niet mogelijk de auto voor dit appartementen gebouw te parkeren. - Het appartement heeft, zoals de meeste franse appartementen, geen grote woonkamer. Als je er met 8 personen in zit vind ik het een beetje krap, maar het is wel te doen. De slaapkamers zijn goed. - Steile smalle trap naar boven. Over het algemeen ben ik tevreden. De sneeuw was alleen niet optimaal. Maar ja daar kan de eigenaresse niets aan doen. ;-)

Appartement in een appartementencomplex Valmorel 1 tot 8 personen
Vakantiewoning Valmorel - Savoie - Rhône-Alpes
Kristel C, 02/09/2016
5/5
super woning
Sibylle D, 11/05/2016
4/5
Niet helemaal nieuw, maar wel heel proper. Heel goede ligging tov skischool en liften.
Marijke V, 24/03/2016
5/5
Prima studio, zeer goed uitgerust, prettig mailcontact met de eigenaar. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. (Beau studio, très bien équipé, un gentil contact e-mail avec le propriétaire. Rapport qualité/prix excellent.)
Dirk V, 22/03/2016
5/5
Leuke vakantiewoning vlak aan de piste. Spijtig dat de dubbele beglazing ergens lek is en vlekken tussen de glazen geeft.
Jan S, 06/03/2016
5/5
Hele prettige woning voor 10 personen. Makkelijke ski in- ski out. Zeer aangenaam persoonlijk contact met verhuurders die voor ons alles perfect regelden, zelfs zo goed dat we op de dag van aankomst al vroeg in ons huis terecht konden. Kortom, een absolute aanrader! J.S.

Appartement in een chalet Valmorel 8 tot 10 personen
Vakantiewoning Valmorel - Savoie - Rhône-Alpes
Jantien S, 06/03/2016
5/5
Het is een heel mooi ruim appartement met een heerlijk terras op het Zuiden en de verhuurders zijn heel aardig en makkelijk. Omdat het midden in het dorp ligt en het een doorgaande weg is , is het af en toe wel wat druk met auto`s . De afstand naar de eerste skilift is 30 m. lopen, dus je kunt als je wilt thuis lunchen en de ski`s bij de skilift laten staan. wat wel jammer is , er is geen internet, dit kun je wel gratis voor 1 uur krijgen bij de office de tourisme die vlak bij is. Ook heeft de familie dichtbij een parkeerplaats ter beschikking. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad, mede dankzij het appartement omdat het weer niet helemaal meewerkte.

Appartement in een chalet Saint Martin de Belleville 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Saint Martin de Belleville - Savoie - Rhône-Alpes
A.j. K, 15/09/2015
5/5
Prachtige ligging, Woning van alle gemakken voorzien,
Johan ', 11/08/2015
5/5
vanuit de woning een werkelijk fantastisch uitzicht op de Mont Blanc en andere bergen. het huis is van alle gemakken voorzien. een aanrader!
Dirk V, 10/04/2015
5/5
Leuk appartement met directe toegang door een poortje op het balkon. Gerieflijke keuken en goede bedden en voldoende kasten.
2 / 119
2372 op- of aanmerking - Pagina 2/119