Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Provence-Alpes-Côte D'Azur voor 8 personen
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Provence-Alpes-Côte d'Azur
1 / 40
784 op- of aanmerking - Pagina 1/40
Milan D, 08/01/2024
5/5
Het is een zeer mooi huis., goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Het huis is mooi gelegen, met uitzicht op de bergen. Op ca. 50m van het huis, stopt een bus, die je naar Montgenèvre of Briançon brengt. Luc reageert snel en het contact is prettig.

Chalet Montgenèvre 8 tot 11 personen
Vakantiewoning Montgenèvre, tot 6 km Van Montgenèvre - Hautes-Alpes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Lilia F, 16/08/2023
5/5
Een fijne vakantiewoning op een rustige plek. Alles was goed geregeld.

Villa Hyères 4 tot 8 personen
Vakantiewoning La Farlède, tot 13 km Van Hyères - Presqu'île de Giens - Provence-Alpes-Côte d'Azur
René K, 07/08/2023
4/5
We hebben genoten van woning met grote tuin en zwembad, perfecte locatie met privacy en met grote supermarkt op 2 minuten afstand. Meren en veel MTB-paden in de buurt (bezet met 4 volwassenen en 4 kinderen).
Olga F, 24/07/2023
5/5
Prachtig mooi groot huis! Van alle gemakken voorzien. (Kruiden, wc papier, afwasmiddel, handzeep, fohn, keukenrol enzovoort) Eigenaar goed te bereiken via mail of telefoon nummer. Prachtig mooi gebied. Echte aanrader!!

Chalet Briançon 6 tot 9 personen
Vakantiewoning Le Monêtier-les-Bains, tot 12 km Van Briançon - Hautes-Alpes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Michel D, 01/08/2022
4/5
Alles was naar wens, goede locatie, rustig, met alles wat we moesten hebben. Buitenmeubilair in orde en voldoende. Klein minpuntje : krakende houten vloer op verdieping Airco moet eens onderhouden worden. Toegangsweg is nogal moeilijk.

Villa La Tour d'Aigues 1 tot 8 personen
Vakantiewoning Grambois, tot 5 km Van La Tour d'Aigues - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Peter D, 04/07/2022
4/5
heel vriendelijke eigenaar alles heel netjes onderhouden schitterende omgeving, ideale uitvalsbasis voor wielertoeristen

Studio Caromb 2 tot 8 personen
Vakantiewoning Caromb, tot 2 km Van Caromb - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Michiel S, 11/01/2022
5/5
Wij huurden beide woningen, welke met elkaar verbonden zijn. Zeer ruime woonkamers; uitstekend uitgeruste keuken. Er zijn gourmetstellen, raclette apparaten, enz. De slaapkamers zijn ruim en de bedden zijn prima. Bedlinnen en handdoeken zijn niet aanwezig; kan op verzoek wel gehuurd worden. Let op dat de electrakosten achteraf betaald moeten worden; wij waren totaal EUR110 kwijt. De eigenaar, Alain Cezanne, is erg vriendelijk en klantgericht. Nam de tijd om ons te ontvangen, en ging flexibel om met ons vertrek. De ligging van de huizen is prima. De skilift (die tijdens ons verblijf dicht was) en bus (die elke 20min. rijdt) zijn op vijf minuten lopen; wel een stijl en soms glad pad op. Het dorp (Les Orres 1650) is een fikse wandeling; maar kan met de auto of skibus snel bereikt worden. Er is helaas geen broodbezorgdienst. Wel zijn er volop terrassen en restaurants; net als op de piste. restaurants op de piste zijn trouwens niet duurder dan beneden, en ook erg goed.
Glenda V, 19/07/2020
5/5
een geweldige dame, geweldig onthaal, een aanrader voor iedereen. het huis tip top in orde een geweldig zwembad. wij hebben een fantastische vakantie gehad
Jhf S, 07/05/2019
5/5
Super mooie vakantiewoning. Van alle gemakken voorzien. 3 badkamers, 2 wc's, sauna, vaatwasser, wasmachine enz. Prima bedden, super schoon. Prima voor een verblijf tijdens wintersport, of zoals wij hebben gedaan voor een weekje te fietsen in de alpen. Verhuurder super vriendelijk en behulpzaam.
Aline L, 27/09/2016
5/5
Wij verbleven er in de maand september, er werd me hier gevraagd of het huis overeenstemt met de advertentie. Wij kunnen alleen maar zeggen dat het in werkelijkheid nog veel mooier is. Het is zeer centraal gelegen in de cote d azur, en het heeft echt alles wat je nodig hebt! Het is er super proper en bij aankomst lag er n heerlijk flesje rose koud in de koelkast. De mevrouw stond ons op te wachten met de nodige uitleg, wij hebben al vaak n huis gehuurd in Frankrijk, maar zo vriendelijk hadden we nog nooit meegemaakt. Niks was hun te veel, door n val brak mijn zus haar schouder tijdens ons verblijf, de bezorgdheid van hun, deed ons echt plezier. Je ziet ze niet tijdens je verblijf, maar 1 telefoontje of sms en ze staan klaar! Ook de accommodatie is perfect in orde. Het zwembad met ligbedden en bijbehorende kussen zijn proper en prima onderhouden. Het is allemaal kindvriendelijk en kindveilig. De airco's in elk vertrek werken prima ( zijn nieuw) , de poort onder aan de oprit sluit alles veilig af! En de bakker, winkeltje en het strand zijn net de hoek om. Voor ons was het puur genot. Het uitzicht op de baai.... Waauw ! Wij zijn van 1 ding ZEKER , wij keren volgend jaar terug!!
Marianne T, 16/09/2015
5/5
We hebben enorm genoten ook van het huis. Wij hebben maar 1 aanbeveling en dat betreft de instructies van de apparatuur en met name van de afvalcontainers. Die was er alleen in het Frans. Het was wel handig om dit ook in het Engels te hebben. Wij waren aan het twijfelen welk soort afval in welke container. Maar verder absoluut een heerlijk huis.

Villa Saint Raphael 3 tot 8 personen
Vakantiewoning Saint-Raphaël, tot 3 km Van Saint Raphael - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Olivier K, 30/09/2014
5/5
Mooie woning, rustig gelegen, goed bereikbaar met een ruime tuin en alle voorzieningen. Uitzichten zijn onbetaalbaar!
Luit P, 07/09/2014
5/5
Geweldige locatie voor een fietsvakantie: de bergen om de hoek en Barcelonnette op loopafstand.
Harm P, 30/07/2013
4/5
Heerlijk ruim huis om een week te verblijven. Super uitvalsbasis om een week cols te rijden.
Peter B, 17/06/2012
5/5
Prima, ruime woning op een eigen terrein. Op loopafstand van het centrum Barcelonnette. En voor de fietsliefhebbers, aan de voet van een aantserieuze en prachtige cols. Huis is prima in orde. De slaapkamers zijn ruim genoeg. De bedden typisch frans en dus niet erg groot. De huiskamer is prima, maar de zithoek heeft matig zitmeubilair. Keuken is in orde. De veranda is geweldig en ligt de hele dag in de zon. Er is een hoek van de veranda in de schaduw, war het heerllijk verblijven is.
Josje K, 05/05/2008
5/5
Prachtig uitzicht over de Middellandse Zee, Eenvoudige maar comfortabele woning. Vriendelijke eigenaar (elders) en hulpvaardige beheerder (in dorp).

Villa Sainte Maxime 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Sainte-Maxime, tot 2 km Van Sainte Maxime - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Caroline F, 21/04/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Een lang, tijdloos weekend met vrienden in chalet Les petits souliers. Unieke sfeer met Richard die goed voor ons zorgt. We aten zelfs oesters die bij ons thuis werden bezorgd. Unieke ervaring die we zullen herhalen
Nogmaals bedankt Richard
Un week-end prolongé entre amis hors du temps dans le chalet Les petits souliers. Ambiance unique avec Richard qui est aux petits soins pour nous. On a même mangé des huîtres livrées à domicile. Expérience unique que l’on renouvellera Encore merci à toi Richard
Fabienne T, 02/04/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer mooie villa met zeezicht, zeer goed uitgerust, heel erg aangenaam.
Très belle villa vue sur mer très bien équipée, très très agréable.

Villa Les Issambres 4 tot 12 personen
Vakantiewoning Roquebrune-sur-Argens, tot 3 km Van Les Issambres - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Lacroix P, 25/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
zeer comfortabele accommodatie zeer goed uitgerust en geschikt voor 12 personen
zeer goed gelegen ten opzichte van de RAS-skipistes
zeer warm welkom, aanbevolen
logement très confortable très bien équipé et adapté pour 12 personnes très bien situé par rapport aux pistes de ski RAS très bon accueil à recommander
Patricia-Alain B, 21/03/2024
4/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Comfortabel, prettig en ruim genoeg appartement voor twee personen...een beetje ouderwets qua inrichting...
Goede bedden en goed uitgeruste keuken
Aangenaam en zeer zonnig zicht op het appartement... 2 balkons
Plus een afgesloten en beveiligde garage voor de auto.
Wij hebben een zeer aangenaam verblijf gehad.
Appartement confortable, agréable et assez spacieux pour deux personnes .. un peu à l'ancienne au niveau déco... Bonne literie et cuisine bien équipée Vue de l'appartement agréable et très ensoleillée... 2 balcons Le plus, un garage fermé et sécurisé pour la voiture. Nous avons passés un très agréable séjour.

Appartement in een appartementencomplex Orcières Merlette 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Orcières Merlette - Hautes-Alpes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
1 / 40
784 op- of aanmerking - Pagina 1/40