Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Haute-Savoie voor 8 personen
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Haute-Savoie
1 / 24
469 op- of aanmerking - Pagina 1/24
Bauke L, 01/01/2024
5/5
Super fijn huis met 8 personen! Mooi uitzicht, ruim en gezellig. De kerstboom stond al klaar toen we aankwamen. Huis is goed ingericht. Bevindt zich op 3 minuten rijden van Flegere. Maar ook gunstig gelegen voor andere ski gebieden.
Anton S, 22/01/2023
4/5
Zeer gastvrije gastheer en -vrouw, snel contact. Appartement is eenvoudig en wat gedateerd ingericht, maar wel schoon.

Appartement in een chalet Châtel 7 tot 9 personen
Vakantiewoning Châtel - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
R H, 06/03/2022
5/5
heerlijk verblijf in dit appartement. Het Chalet ligt zeer gunstig tov het dorp. je zit heel dicht bij bakker, eetgelegenheden, kroegen en supermarkt, maar je hebt er eigenlijk geen last van. het chalet is wat gedateerd ingericht, maar daarmee niet minder prettig. het Chalet heeft een kleine boven verdieping en een ruime middenverdieping. de middenverdieping heeft 3 slaapkamers; 1 met een hoogslaper, 1 met een (half) dubbel bed, en 1 met 2 bedden (1 dubbel en 1 enkel). de matrassen zijn allemaal 90X140, dus voor grote personen wellicht wat klein, maar de matrassen zijn stevig en niet doorgezakt. de woonkamer heeft ook een dubbel bed en 2 slaapbanken. de inrichting is verder prima, 1 toilet en 1 badkamer. wij adviseren om er niet met meer dan 7 man te verblijven. Dan wordt het echt te krap. het Dorp is heerlijk en er is altijd wat te doen. Kortom: aanrader!

Appartement in een chalet Châtel 7 tot 9 personen
Vakantiewoning Châtel - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Martine G, 10/01/2022
5/5
Big, very well equipped house at walking distance to the slopes (although we took the car to take down the skiing equipment). Excellent communication with landlord and person in charge of welcoming us (a group of 8), with advice on diverse topics (sanitary measures, border control, slopes, restaurants and touristic attractions). A wonderful chimney and a dedicated space for skiing equipment make of this house the perfect accommodation for a winter holiday ! Highly recommended by our group !
E. S, 10/01/2022
4/5
Het huis is mooi gelegen dichtbij de skilift. De keuken is gerenoveerd en voldoet prima. De rest van het huis is nagenoeg geheel van hout, dus wel heel gehorig, maar de bedden waren over het algemeen gewoon goed. Huis is gezellig voor een grote groep, wij waren met 3 families.
Jill H, 11/08/2019
5/5
Tof appartement, volledig ingericht, verhuurders hebben ook het naastgelegen hotel, dus steeds aanwezig voor vragen. Proper, mooi, nieuw, ... super vakantie beleefd in dit appartement. Fijne ligging in Morzine, in het dal, vlak bij het centrum, alles op wandelafstand.

Appartement in een chalet Morzine 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Morzine - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Astrid H, 25/03/2019
4/5
Het was allemaal keurig schoon en in orde.

Appartement in een chalet Saint Gervais Mont-Blanc 7 tot 14 personen
Vakantiewoning Saint Gervais Mont-Blanc - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Bas E, 07/01/2019
4/5
Prachtig chalet, weliswaar gedateerd, maar prima ingericht en goed onderhouden. Het chalet ligt wel 10min rijden van de hoofdweg af. De houtkachel was door omstandigheden buiten gebruik, maar het huis is prima te verwarmen met de elektrische kachels. de ski opslag is niet verwarmd. Verder alles aanwezig. er zijn maar 2 parkeerplaatsen.

Chalet La Clusaz 5 tot 11 personen
Vakantiewoning Entremont, tot 7 km Van La Clusaz - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Michiel V, 02/01/2019
5/5
Sommige bedden zijn aan vervanging toe. Zeker voor lange Nederlanders. Verder top huis
Curd C, 31/07/2016
4/5
Een mooie houten chalet met voldoende ruimte, mooi terras met zicht om Mont Blanc massief. Had zelf wel gedacht dat dit iets dichter Chamonix lag maar is zeker geen opmerking.

Chalet Megève 6 tot 9 personen
Vakantiewoning Saint-Gervais-les-Bains, tot 5 km Van Megève - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
A.j. K, 15/09/2015
5/5
Prachtige ligging, Woning van alle gemakken voorzien,
Johan ', 11/08/2015
5/5
vanuit de woning een werkelijk fantastisch uitzicht op de Mont Blanc en andere bergen. het huis is van alle gemakken voorzien. een aanrader!
Familie T, 06/08/2013
4/5
We hebben deze woning 2 weken gehuurd met 9 personen en het er erg naar onze zin gehad. We konden er heerlijk buiten zitten met uitzicht op de bergen (o.a. Mont Joly). Op het grasveld konden de kinderen spelen. We hebben in de vakantie een probleem met het water gehad (lekkage), maar nadat wij contact hadden opgenomen met de verhuurder, deed deze er alles aan om dit zo snel mogelijk weer te verhelpen. Het werd door de loodgieter snel gemaakt. Wat er nog wel verbeterd zou kunnen worden is dat er erg weinig schoonmaakmaterialen zijn om het huisje goed te kunnen schoonmaken. Verder was niet goed aangegeven dat alle bedden tweepersoonsmatrassen hebben en tweepersoonsdekbedden. Wij hadden hoeslakens en dekbedovertrekken voor eenpersoonsbedden bij ons. Maar over het algemeen kunnen wij zeggen hier een prima vakantie gehad te hebben met mooi en zonnig weer.

Chalet Les Contamines Montjoie 6 tot 9 personen
Vakantiewoning Saint-Gervais-les-Bains, tot 4 km Van Les Contamines Montjoie - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Louis G, 12/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Huishoudelijke apparatuur van topklasse.
Goede chaletlocatie met mooi uitzicht op de vallei.
Busshuttles in de buurt
Zeer goed verblijf
Très bon rapport qualité prix. Équipements ménagers au top. Bon emplacement chalet avec chouette vue sur la vallée. Navettes bus à proximité Très bon séjour
Xavier F, 11/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ideaal voor gezinsverblijven met kleine kinderen.
Idéal pour séjours familiaux avec petits enfants.
Anais O, 11/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Aangename, ruime accommodatie, er is alles wat je nodig hebt.
De persoon die de sleutels van de accommodatie overhandigt, lacht....
Een prachtig resort om te bezoeken
Logement agréable spacieux il y a tout ce qu'il faut. La personne qui donne les clefs du logement est souriante.... Une belle station à visiter

Appartement Thollon Les Mémises 2 tot 8 personen
Vakantiewoning Thollon Les Mémises - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Nadège T, 11/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Chalet groter dan de foto's doen vermoeden. Veel bedden, maar het is moeilijk om naar boven te gaan. Je moet behoorlijk alert zijn. In de huiskamer en huiskamer kunnen we voor zo?n tien personen eten. Wat de toegang tot het Grand Domaine betreft, het is een beetje lang. Je moet met de auto naar de eieren. We komen aan bij Morillon 1100 en er staat een rij tot 1800. Het chalet is erg prettig om in te wonen, heel schattig, in originele stijl en erg warm. Ruimte voor verhuur in de bergen voelt goed!!
Chalet plus grand que ne laissent supposer les photos. Bcp de couchages mais il est difficile de monter à l'étage. Il faut être plutôt alerte. Le salon et le séjour nous permettent de manger à une dizaine de personnes. En ce qui concerne l'accès au Grand Domaine c'est un peu long. Il faut aller aux oeufs en voiture. On arrive à Morillon 1100 et là il y a la queue pour monter à 1800. Le chalet est très agréable à vivre, tout mignon, dans son jus et très chaleureux. De l'espace pour une location à la montagne, ça fait du bien !!
Rudy B, 11/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Prachtig verblijf.
Vertrouwde en zeer discrete eigenaar!
Zeer ruim appartement.
Séjour magnifique. Propriétaire de confiance et très discret ! Appartement très spacieux.

Appartement in een chalet Châtel 7 tot 9 personen
Vakantiewoning Châtel - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Sylvie B, 09/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Hallo
We hebben een heel goed verblijf gehad in dit zeer comfortabele en aangename appartement.
De eigenaren zijn erg gastvrij en beschikbaar.
Bonjour Nous avons passé un très bon séjour dans cet appartement très confortable et agréable. Les propriétaires sont très accueillants et disponibles.

Appartement in een chalet Morzine 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Morzine - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Amandine G, 02/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Geweldig chalet! Wij hebben als gezin een geweldige tijd gehad.
Het chalet is zeer aangenaam en goed uitgerust.
Zeer mooi huis!
Super chalet! Nous avons passé un très bon moment en famille. Le chalet est très agréable et bien équipé. Très bon accueil!
1 / 24
469 op- of aanmerking - Pagina 1/24