Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Franse Alpen voor 8 personen
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Franse Alpen
1 / 103
2060 op- of aanmerking - Pagina 1/103
Luc C, 18/03/2024
5/5
Het appartement ,met mooi zonnig terras, is zeer goed uitgerust en heel goed onderhouden . Ideaal gelegen t.o.v. de skipistes , winkels , restaurants ... De ontvangst door de verantwoordelijke ter plaatse was zeer hartelijk . Zeer vlotte communicatie met de eigenaars . Wij komen graag terug .

Appartement in een appartementencomplex Méribel 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Méribel - Savoie - Rhône-Alpes
Lilian V, 22/02/2024
5/5
Het enigste betreft de schoonmaak. Wij dachten door € 180,-- te betalen; de schoonmaak gedaan zou worden. Nee dus; bij vertrek kwam er iemand de woning controleren en had aanmerkingen op wat kruimels op de vloer en de niet gedweilde vloer. Dat moest beter. Ten eerste dachten wij dat de vloer niet met water schoongemaakt mocht worden (hout) en ten tweede heeft hij bij eerdere contrôles verzaakt de zeer vette en vervuilde oven te bekijken en randjes en hoekjes die vol met stof lagen. De schoonmaakploeg zelf was coulanter, maar zeiden niet genoeg tijd te hebben/krijgen om de woningen goed schoon te maken. Verder was het een heerlijke goed uitgeruste en gezellige woning.

Appartement in een villa Valloire 2 tot 9 personen
Vakantiewoning Valloire - Savoie - Rhône-Alpes
Sylvia B, 20/02/2024
4/5
De ligging van dit appartement is perfect. Alweer voor de 4e keer hier geweest. Balkon op het zuiden. Lift naar het centrum. skiverhuur en supermarkt op een paar meter lopen. Ski-in/ski-out. 3 slaapkamers en 2 badkamers, ideaal voor 6/7 personen. Van alle gemakken voorzien, en contact met verhuurder is prima.

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
Theo G, 08/01/2024
5/5
Fantastische plek

Appartement La Plagne 6 tot 12 personen
Vakantiewoning La Plagne - Savoie - Rhône-Alpes
Milan D, 08/01/2024
5/5
Het is een zeer mooi huis., goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Het huis is mooi gelegen, met uitzicht op de bergen. Op ca. 50m van het huis, stopt een bus, die je naar Montgenèvre of Briançon brengt. Luc reageert snel en het contact is prettig.

Chalet Montgenèvre 8 tot 11 personen
Vakantiewoning Montgenèvre, tot 6 km Van Montgenèvre - Hautes-Alpes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Bert B, 08/01/2024
4/5
geen

Appartement in een appartementencomplex Crest Voland Cohennoz 6 tot 10 personen
Vakantiewoning Crest Voland Cohennoz - Savoie - Rhône-Alpes
Bauke L, 01/01/2024
5/5
Super fijn huis met 8 personen! Mooi uitzicht, ruim en gezellig. De kerstboom stond al klaar toen we aankwamen. Huis is goed ingericht. Bevindt zich op 3 minuten rijden van Flegere. Maar ook gunstig gelegen voor andere ski gebieden.
Olga F, 24/07/2023
5/5
Prachtig mooi groot huis! Van alle gemakken voorzien. (Kruiden, wc papier, afwasmiddel, handzeep, fohn, keukenrol enzovoort) Eigenaar goed te bereiken via mail of telefoon nummer. Prachtig mooi gebied. Echte aanrader!!

Chalet Briançon 6 tot 9 personen
Vakantiewoning Le Monêtier-les-Bains, tot 12 km Van Briançon - Hautes-Alpes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Anton S, 22/01/2023
4/5
Zeer gastvrije gastheer en -vrouw, snel contact. Appartement is eenvoudig en wat gedateerd ingericht, maar wel schoon.

Appartement in een chalet Châtel 7 tot 9 personen
Vakantiewoning Châtel - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Theo G, 10/01/2023
5/5
Voldeed aan de verwachtingen.

Appartement La Plagne 6 tot 12 personen
Vakantiewoning La Plagne - Savoie - Rhône-Alpes
Peter S, 09/01/2023
5/5
Prima appartement, erg fijn voor grote gezinnen met 4 slaapkamers en badkamers. Perfecte locatie.

Appartement Oz en Oisans 8 tot 10 personen
Vakantiewoning Oz en Oisans - Isère - Rhône-Alpes
Joost D, 09/01/2023
5/5
Prima appartement

Appartement in een appartementencomplex Valmeinier 5 tot 9 personen
Vakantiewoning Valmeinier - Savoie - Rhône-Alpes
R H, 06/03/2022
5/5
heerlijk verblijf in dit appartement. Het Chalet ligt zeer gunstig tov het dorp. je zit heel dicht bij bakker, eetgelegenheden, kroegen en supermarkt, maar je hebt er eigenlijk geen last van. het chalet is wat gedateerd ingericht, maar daarmee niet minder prettig. het Chalet heeft een kleine boven verdieping en een ruime middenverdieping. de middenverdieping heeft 3 slaapkamers; 1 met een hoogslaper, 1 met een (half) dubbel bed, en 1 met 2 bedden (1 dubbel en 1 enkel). de matrassen zijn allemaal 90X140, dus voor grote personen wellicht wat klein, maar de matrassen zijn stevig en niet doorgezakt. de woonkamer heeft ook een dubbel bed en 2 slaapbanken. de inrichting is verder prima, 1 toilet en 1 badkamer. wij adviseren om er niet met meer dan 7 man te verblijven. Dan wordt het echt te krap. het Dorp is heerlijk en er is altijd wat te doen. Kortom: aanrader!

Appartement in een chalet Châtel 7 tot 9 personen
Vakantiewoning Châtel - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Joost D, 07/02/2022
5/5
Hoewel ik zeg dat de omschrijving niet overeen komt met de advertentie ben ik niet ontevreden. In tegendeel zelfs. De advertentietekst en foto's doen wat ons betreft de woning te kort. Zo is er een zeer grote living met open keuken. In totaal bijna 60 m2, verdeeld over een keuken, eethoek, tv-hoek en zitkamer. Deze ruimte is voorzien van 4 stel tuindeuren naar het terras en twee ruime ramen. Erg licht dus, heerlijk. Er zijn naast de drie slaapkamers op de benedenverdieping en mezanine nog vier slaapplaatsen (deze hadden we uiteraard niet nodig). Twee in een ruime cabine voor de grote slaapkamer en nog twee op een slaapbank in de kamer. Dus geschikt voor 10 à 12 personen waar ook voldoende leefruimte voor is. Al met al kwalitatief heel goed en volledig ingericht en mooi gelegen. Je moet er wel rekening mee houden dat het huis lastig toegankelijk is voor het laden en lossen van de bagage (ca. 75 treden). Maar dat was al uit de omschrijving te halen. We hebben geen foto's gemaakt om toe te voegen, maar ik adviseer wat meer foto's van het interieur toe te voegen voor een completer beeld van het geheel. Een volledige plattegrond geeft wellicht een nog vollediger beeld. Maar zoals gezegd een heerlijke woning om te verblijven
Stefan B, 13/01/2022
5/5
Mooi, schoon en ruim appartement. Goede ligging tov van ski gebied en mooi uitzicht.

Appartement in een chalet Valmorel 4 tot 9 personen
Vakantiewoning Valmorel - Savoie - Rhône-Alpes
Michiel S, 11/01/2022
5/5
Wij huurden beide woningen, welke met elkaar verbonden zijn. Zeer ruime woonkamers; uitstekend uitgeruste keuken. Er zijn gourmetstellen, raclette apparaten, enz. De slaapkamers zijn ruim en de bedden zijn prima. Bedlinnen en handdoeken zijn niet aanwezig; kan op verzoek wel gehuurd worden. Let op dat de electrakosten achteraf betaald moeten worden; wij waren totaal EUR110 kwijt. De eigenaar, Alain Cezanne, is erg vriendelijk en klantgericht. Nam de tijd om ons te ontvangen, en ging flexibel om met ons vertrek. De ligging van de huizen is prima. De skilift (die tijdens ons verblijf dicht was) en bus (die elke 20min. rijdt) zijn op vijf minuten lopen; wel een stijl en soms glad pad op. Het dorp (Les Orres 1650) is een fikse wandeling; maar kan met de auto of skibus snel bereikt worden. Er is helaas geen broodbezorgdienst. Wel zijn er volop terrassen en restaurants; net als op de piste. restaurants op de piste zijn trouwens niet duurder dan beneden, en ook erg goed.
E. S, 10/01/2022
4/5
Het huis is mooi gelegen dichtbij de skilift. De keuken is gerenoveerd en voldoet prima. De rest van het huis is nagenoeg geheel van hout, dus wel heel gehorig, maar de bedden waren over het algemeen gewoon goed. Huis is gezellig voor een grote groep, wij waren met 3 families.
Martine G, 10/01/2022
5/5
Big, very well equipped house at walking distance to the slopes (although we took the car to take down the skiing equipment). Excellent communication with landlord and person in charge of welcoming us (a group of 8), with advice on diverse topics (sanitary measures, border control, slopes, restaurants and touristic attractions). A wonderful chimney and a dedicated space for skiing equipment make of this house the perfect accommodation for a winter holiday ! Highly recommended by our group !
Arno G, 28/08/2020
5/5
Fijn chalet, mooie locatie, schitterend uitzicht en vriendelijke verhuurders!

Chalet Alpe d'Huez 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Huez, tot 3 km Van Alpe d'Huez - Isère - Rhône-Alpes
Henri V, 25/08/2020
5/5

Appartement Les Sept Laux 5 tot 8 personen
Vakantiewoning Theys, tot 10 km Van Les Sept Laux - Isère - Rhône-Alpes
1 / 103
2060 op- of aanmerking - Pagina 1/103