Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Côte D'Azur voor 6 personen
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Côte d'Azur
1 / 31
613 op- of aanmerking - Pagina 1/31
Y. B, 15/10/2023
5/5
Mooie ligging met uitzicht op zee en zwembad. Dichtbij winkels. Goed uitgangspunt voor fietstochtjes naar Cannes, Nice en verder.

Appartement in een appartementencomplex Juan les Pins 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Antibes, tot 2 km Van Juan les Pins - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Lilia F, 16/08/2023
5/5
Een fijne vakantiewoning op een rustige plek. Alles was goed geregeld.
Sandra V, 31/07/2023
5/5
Zeer aangenaam verblijf gehad in deze fijne vakantiewoning. Ook een zeer goede ontvangst van de eigenares met de nodige uitleg over de woning en goede tips over niet te missen bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt. Top vakantie!
Corina E, 21/11/2022
5/5
Fijn appartement op een mooie locatie. Zeer behulpzame verhuurder.
Y. B, 24/10/2022
5/5
Ligging appartement uitstekend. Jammer dat het zwembad per 1 oktober dicht gaat, terwijl er nog genoeg huurders zijn. Dit kan wel verlengd worden! Heerlijke vakantie gehad.

Appartement in een appartementencomplex Juan les Pins 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Antibes, tot 2 km Van Juan les Pins - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Marc C, 20/09/2021
5/5
Uitstekende vakantiewoning met alle comfort. Volledig uitgeruste villa met verwarmd zwembad. Zeer rustige en veilige omgeving en geen enkel gebrek.
Alfred B, 16/08/2021
5/5
Een prachtige villa en een fenomenaal uitzicht met een heerlijk groot zwembad.
Alexander & Patricia O, 08/09/2020
5/5
Na een vriendelijk ontvangst van de eigenaar konden wij gaan genieten van een heerlijke week. Het huis is prachtig met een uitzicht waar je niet op uit gekeken raakt. Lekker koken in de buitenkeuken en zwemmen met een adembenemend uitzicht. Wij komen volgend jaar graag terug.

Villa Sainte Maxime 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Sainte-Maxime, tot 2 km Van Sainte Maxime - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Brunekreef M, 29/05/2019
5/5
We hebben 2 heerlijke weken gehad. Bijzonder rustig en zeer gastvrije verhuurders. Zeer complete appartement.

Appartement in een villa Cogolin 4 tot 6 personen
Vakantiewoning La Môle, tot 5 km Van Cogolin - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Jean Marc H, 19/08/2017
5/5
Prachtige woning met zeezicht. Alles is aanwezig om een perfecte vakante te hebben. Zeer vriendelijke en correcte verhuurders. Alles was kraaknet. Top !

Villa Sainte Maxime 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Sainte-Maxime, tot 2 km Van Sainte Maxime - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Aline L, 27/09/2016
5/5
Wij verbleven er in de maand september, er werd me hier gevraagd of het huis overeenstemt met de advertentie. Wij kunnen alleen maar zeggen dat het in werkelijkheid nog veel mooier is. Het is zeer centraal gelegen in de cote d azur, en het heeft echt alles wat je nodig hebt! Het is er super proper en bij aankomst lag er n heerlijk flesje rose koud in de koelkast. De mevrouw stond ons op te wachten met de nodige uitleg, wij hebben al vaak n huis gehuurd in Frankrijk, maar zo vriendelijk hadden we nog nooit meegemaakt. Niks was hun te veel, door n val brak mijn zus haar schouder tijdens ons verblijf, de bezorgdheid van hun, deed ons echt plezier. Je ziet ze niet tijdens je verblijf, maar 1 telefoontje of sms en ze staan klaar! Ook de accommodatie is perfect in orde. Het zwembad met ligbedden en bijbehorende kussen zijn proper en prima onderhouden. Het is allemaal kindvriendelijk en kindveilig. De airco's in elk vertrek werken prima ( zijn nieuw) , de poort onder aan de oprit sluit alles veilig af! En de bakker, winkeltje en het strand zijn net de hoek om. Voor ons was het puur genot. Het uitzicht op de baai.... Waauw ! Wij zijn van 1 ding ZEKER , wij keren volgend jaar terug!!
Marianne T, 16/09/2015
5/5
We hebben enorm genoten ook van het huis. Wij hebben maar 1 aanbeveling en dat betreft de instructies van de apparatuur en met name van de afvalcontainers. Die was er alleen in het Frans. Het was wel handig om dit ook in het Engels te hebben. Wij waren aan het twijfelen welk soort afval in welke container. Maar verder absoluut een heerlijk huis.

Villa Saint Raphael 3 tot 8 personen
Vakantiewoning Saint-Raphaël, tot 3 km Van Saint Raphael - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Francois G, 17/06/2015
5/5
Optimale locatie, bij de zee en het centrum; wij gaan er weer naartoe.
Francois G, 17/06/2015
5/5
Optimale locatie, bij de zee en het centrum; wij gaan er weer naartoe.
Diederik G, 20/08/2013
5/5
Lekker huis met groot terras en schaduwrijke tuin. Gelegen aan de levendige jachthaven van Cavallaire sur Mer. Privacy en vertier bij elkaar.

Appartement in een villa Cavalaire-sur-Mer 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Cavalaire-sur-Mer - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Elly V, 10/06/2013
5/5
Zeer ruime appartement, in een prachtige omgeving en een heel mooi uitzicht. Juan les Pins is een gezellig plaatsje en het is maar 10 min. lopen vanaf de appartement.
A V, 04/08/2011
5/5
De woning bevindt zich op een voortreffelijke plaats in Cavalaire. Je bent meteen verbonden met de haven en het centrum want alle winkels en terrasjes zijn op loopafstand. De woning heeft standaard alles wat men nodig heeft en een zeer fijn terras waar je de gehele dag schaduw hebt (aangenaam in de zomer). Tuin rondom het huis waar de kinderen kunnen spelen. Ook uniek zijn de 3 slaapkamers waardoor de woning echt geschikt is voor 6 volwassenen.

Appartement in een villa Cavalaire-sur-Mer 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Cavalaire-sur-Mer - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Josje K, 05/05/2008
5/5
Prachtig uitzicht over de Middellandse Zee, Eenvoudige maar comfortabele woning. Vriendelijke eigenaar (elders) en hulpvaardige beheerder (in dorp).

Villa Sainte Maxime 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Sainte-Maxime, tot 2 km Van Sainte Maxime - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Anne L, 28/02/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer aangenaam appartement, zeer schoon en goed uitgerust. Komt volledig overeen met de aankondiging.
Wij komen met plezier terug.
Appartement très agréable, très propre et bien équipé. Correspond tout-à-fait à l'annonce. Nous y reviendrons avec plaisir.

Appartement in een appartementencomplex Fréjus 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Fréjus, tot 2 km Van Fréjus - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Isabelle B, 26/02/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer warm welkom van de eigenaren. Schone accommodatie die overeenkomt met de beschrijving. Zeer licht dankzij de openingen en aangename balkons op 3 verschillende oriëntaties. Er ontbreekt niets aan de apparatuur. Residence gemakkelijk te vinden en rustig. Geen doorgang aan de voet van het gebouw!!
Alles is aanwezig in kleine en grote apparaten. Zeer populaire parkeerplaats, fietsenstalling, dichtbij het strand (max. 200m) Alle winkels op een paar meter afstand. Je kunt bijna alles doen zonder auto. Klein nabijgelegen treinstation van Carnolès dat toegang biedt tot Nice, Menton Cannes en Ventimiglia
We hadden het geluk dat we prachtig weer hadden om het prachtige citroenfestival en het carnaval van Nice bij te wonen. Wij komen graag terug
Très bon accueil des propriétaires. Logement propre correspondant au descriptif. Très lumineux de par ses ouvertures et agréables balcons sur 3 orientations différentes. Il ne manque rien dans les équipements. Résidence facile à trouver et au calme. Pas de route de passage au pied de l'immeuble!! Tout y est en petits et gros électroménagers. Parking très apprécié, local à vélos, proche de la plage (200m max) Tous commerces à quelques mètres. Vous pouvez tout faire sans voiture pratiquement. Petite gare de Carnolès toute proche qui permet de se rendre à Nice, Menton Cannes et Vintimille Nous avons eu la grande chance d'un temps splendide pour voir la superbe fête des citrons et le carnaval de Nice. Nous reviendrons avec grand plaisir

Appartement in een appartementencomplex Roquebrune Cap Martin 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Roquebrune Cap Martin - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
1 / 31
613 op- of aanmerking - Pagina 1/31