Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Haute-Savoie voor 5 personen
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Haute-Savoie
1 / 51
1003 op- of aanmerking - Pagina 1/51
Bauke L, 01/01/2024
5/5
Super fijn huis met 8 personen! Mooi uitzicht, ruim en gezellig. De kerstboom stond al klaar toen we aankwamen. Huis is goed ingericht. Bevindt zich op 3 minuten rijden van Flegere. Maar ook gunstig gelegen voor andere ski gebieden.
Rianne K, 10/04/2023
5/5
Een ontzettend mooi huis, zeer uitgebreide keukenarsenaal, goede kwaliteit van de matrassen, hele mooie badkamer , kortom wij waren erg tevreden over deze woning. Het contact met Claude was ook erg goed.
Joost D, 23/01/2023
5/5
Zeer goede prijs kwaliteitverhouding. Alles is erg efficiënt ingericht en groot genoeg voor 4 à 5 volwassenen. Gezien de relatief lage prijs kan je ook niet alles op topniveau verwachten. De inrichting en ligging is uitstekend. Alles is aanwezig, van een volledige keukeninrichting met Nespresso apparaat tot een goede sneeuwschop. Een paar aandachtpunten: Het bed op de mezzanine is erg hard, maar dat is een persoonlijke ervaring. Douchen in een bad onder een scheef dak is lastig en weinig comfortabel. Dit is wel uit de foto's te herleiden maar net iets minder wat betreft het comfort. Verder is alles goed geregeld ook de sleuteloverdracht en het bed- en badlinnen

Appartement in een chalet Châtel 5 tot 6 personen
Vakantiewoning Châtel - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Slotboom F, 09/01/2023
5/5
Een heel fijn appartement, wij waren met 6 personen , bedden waren opgemaakt bij aankomst en hetxwas zeer schoon . Het ligt aan de piste . Het ligt op de 11 e verdieping , is goed met de lift te bereiken . Fijn contact met de eigenaar .

Appartement in een appartementencomplex Avoriaz 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Avoriaz - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Wim V, 09/08/2022
5/5
Mooi ingericht huisje, met prachtig uitzicht! Een echte aanrader.

Appartement in een chalet Les Carroz d'Araches 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Les Carroz d'Araches - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Y V, 28/02/2022
5/5
Wij hebben een hele fijne week gehad in het appartement. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en het is netjes en schoon. Heel vriendelijk ontvangen.

Appartement in een villa Bernex 6 tot 7 personen
Vakantiewoning Bernex - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
E. S, 10/01/2022
4/5
Het huis is mooi gelegen dichtbij de skilift. De keuken is gerenoveerd en voldoet prima. De rest van het huis is nagenoeg geheel van hout, dus wel heel gehorig, maar de bedden waren over het algemeen gewoon goed. Huis is gezellig voor een grote groep, wij waren met 3 families.
Martine G, 10/01/2022
5/5
Big, very well equipped house at walking distance to the slopes (although we took the car to take down the skiing equipment). Excellent communication with landlord and person in charge of welcoming us (a group of 8), with advice on diverse topics (sanitary measures, border control, slopes, restaurants and touristic attractions). A wonderful chimney and a dedicated space for skiing equipment make of this house the perfect accommodation for a winter holiday ! Highly recommended by our group !
Dianne T, 07/08/2020
4/5
Mooie omgeving, ruim appartement, vriendelijke behulpzame eigenaar.

Appartement Annecy 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Doussard, tot 21 km Van Annecy - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Marga L, 08/01/2020
4/5
The apartment is located directly on the slope what is great. The contact with the owner was pleasant. We had a good stay and really liked Les Gets and the area Portes du Soleil.

Appartement in een appartementencomplex Les Gets 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Les Gets - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Hans T, 22/08/2019
5/5
Leuk appartement, netjes, compleet en schoon. Ontzettend aardige verhuurder die op de begane woont. Aparte toegang, rustige omgeving en we mochten gebruik maken van de tuin.

Appartement Annecy 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Doussard, tot 21 km Van Annecy - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Annelies V, 16/08/2019
5/5
Très accueillant, très agréable, et vue magnifique!

Chalet Chamonix Mont-Blanc 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Passy, tot 20 km Van Chamonix Mont-Blanc - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Jill H, 11/08/2019
5/5
Tof appartement, volledig ingericht, verhuurders hebben ook het naastgelegen hotel, dus steeds aanwezig voor vragen. Proper, mooi, nieuw, ... super vakantie beleefd in dit appartement. Fijne ligging in Morzine, in het dal, vlak bij het centrum, alles op wandelafstand.

Appartement in een chalet Morzine 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Morzine - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Henk S, 15/07/2019
5/5
Vakantiewoning was meer dan we verwacht hadden Het zag er netjes en schoon uit. Met een prachtig uitzicht vanaf balkon. De vakantie woning heeft een eigen ingang. Ook was het heerlijk om in de tuin te zitten, samen met onze hond. Vanuit deze lokatie kun je vele wandelingen maken en je zit dicht bij het meer (10min fietsen). De verhuurders zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

Appartement Annecy 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Doussard, tot 21 km Van Annecy - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Alexandra S, 23/01/2019
4/5
Heerlijk huisje, schoon en in een prachtige omgeving! De aardige huisbaas verwelkomde ons. Jammer dat er geen houtkachel in zat maar voor de rest hebben wij een heerlijke week gehad.

Chalet Les Contamines Montjoie 5 tot 7 personen
Vakantiewoning Saint-Gervais-les-Bains, tot 2 km Van Les Contamines Montjoie - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Sabine B, 08/01/2019
5/5
Zeer vriendelijk onthaal door de eigenaar, ook al waren wij veel te vroeg dan het voorziene uur, een zeer nette woning met alles aanwezig. Genoeg informatie en een leuke attentie bij aankomst! Wel wat zoeken om de chalet te vinden maar de buren hebben goed geholpen.

Appartement in een chalet Samoëns 5 personen
Vakantiewoning Samoëns - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Bas E, 07/01/2019
4/5
Prachtig chalet, weliswaar gedateerd, maar prima ingericht en goed onderhouden. Het chalet ligt wel 10min rijden van de hoofdweg af. De houtkachel was door omstandigheden buiten gebruik, maar het huis is prima te verwarmen met de elektrische kachels. de ski opslag is niet verwarmd. Verder alles aanwezig. er zijn maar 2 parkeerplaatsen.

Chalet La Clusaz 5 tot 11 personen
Vakantiewoning Entremont, tot 7 km Van La Clusaz - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Michiel V, 02/01/2019
5/5
Sommige bedden zijn aan vervanging toe. Zeker voor lange Nederlanders. Verder top huis
Marc V, 16/02/2018
5/5
Tijdens de huur hebben zich enkele problemen voorgedaan (gasfles leeg, elektriciteit defect). De verhuurder reageerde hier echter onmiddellijk op en in no time waren de problemen opgelost. Gunstige ligging tegenover centrum en skilift. Eigenaar verkoopt op zijn hoeve zelf gemaakte kaas (zeer aan te bevelen - prima kwaliteit). Vlotte correspondentie ivm beschikbaarheid en contract. Duidelijke afspraken omtrent de verhuur.

Appartement in een chalet Châtel 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Châtel - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Rineke K, 26/02/2017
5/5
Schoon, compleet appartement op toplocatie

Appartement in een appartementencomplex Avoriaz 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Avoriaz - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
1 / 51
1003 op- of aanmerking - Pagina 1/51