Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Alpes-Maritimes voor 5 personen
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Alpes-Maritimes
1 / 5
83 op- of aanmerking - Pagina 1/5
Y. B, 15/10/2023
5/5
Mooie ligging met uitzicht op zee en zwembad. Dichtbij winkels. Goed uitgangspunt voor fietstochtjes naar Cannes, Nice en verder.

Appartement in een appartementencomplex Juan les Pins 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Antibes, tot 2 km Van Juan les Pins - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Y. B, 24/10/2022
5/5
Ligging appartement uitstekend. Jammer dat het zwembad per 1 oktober dicht gaat, terwijl er nog genoeg huurders zijn. Dit kan wel verlengd worden! Heerlijke vakantie gehad.

Appartement in een appartementencomplex Juan les Pins 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Antibes, tot 2 km Van Juan les Pins - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Eugène H, 23/06/2022
4/5
Echter op de foto's lijkt de tuin groter dan hij is
Francois G, 17/06/2015
5/5
Optimale locatie, bij de zee en het centrum; wij gaan er weer naartoe.
Francois G, 17/06/2015
5/5
Optimale locatie, bij de zee en het centrum; wij gaan er weer naartoe.
Elly V, 10/06/2013
5/5
Zeer ruime appartement, in een prachtige omgeving en een heel mooi uitzicht. Juan les Pins is een gezellig plaatsje en het is maar 10 min. lopen vanaf de appartement.
Isabelle B, 26/02/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer warm welkom van de eigenaren. Schone accommodatie die overeenkomt met de beschrijving. Zeer licht dankzij de openingen en aangename balkons op 3 verschillende oriëntaties. Er ontbreekt niets aan de apparatuur. Residence gemakkelijk te vinden en rustig. Geen doorgang aan de voet van het gebouw!!
Alles is aanwezig in kleine en grote apparaten. Zeer populaire parkeerplaats, fietsenstalling, dichtbij het strand (max. 200m) Alle winkels op een paar meter afstand. Je kunt bijna alles doen zonder auto. Klein nabijgelegen treinstation van Carnolès dat toegang biedt tot Nice, Menton Cannes en Ventimiglia
We hadden het geluk dat we prachtig weer hadden om het prachtige citroenfestival en het carnaval van Nice bij te wonen. Wij komen graag terug
Très bon accueil des propriétaires. Logement propre correspondant au descriptif. Très lumineux de par ses ouvertures et agréables balcons sur 3 orientations différentes. Il ne manque rien dans les équipements. Résidence facile à trouver et au calme. Pas de route de passage au pied de l'immeuble!! Tout y est en petits et gros électroménagers. Parking très apprécié, local à vélos, proche de la plage (200m max) Tous commerces à quelques mètres. Vous pouvez tout faire sans voiture pratiquement. Petite gare de Carnolès toute proche qui permet de se rendre à Nice, Menton Cannes et Vintimille Nous avons eu la grande chance d'un temps splendide pour voir la superbe fête des citrons et le carnaval de Nice. Nous reviendrons avec grand plaisir

Appartement in een appartementencomplex Roquebrune Cap Martin 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Roquebrune Cap Martin - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Melanie B, 28/01/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Perfect klein weekend
Alles wat je nodig hebt is aanwezig
De heer R. is zeer beschikbaar en vriendelijk
Het appartement voldoet aan de beschrijving
Ik houd de contactgegevens bij de hand, we komen nog eens terug
Dankjewel
Petit week end parfait Tout le nécessaire à disposition Monsieur R. est très disponible et agréable L'appartement est conforme au descriptif Je garde les coordonnées sous le coude, on reviendra Merci

Appartement in een chalet Auron - Saint Etienne de Tinée 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Auron - Saint Etienne de Tinée - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
André R, 12/01/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer mooi appartement, ruim, zeer goed uitgerust, het strand op minder dan 300 meter afstand. Ik raad aan.
Très bel appartement, spacieux très bien équipé, la plage à moins de 300 m. Je recommande.

Appartement in een appartementencomplex Roquebrune Cap Martin 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Roquebrune Cap Martin - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Myriam H, 28/08/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ruim, aangenaam, functioneel en zeer goed gelegen appartement. Zeer vriendelijke eigenaar! Ik raad ten zeerste aan
Appartement spacieux, agréable, fonctionnel et très bien situé. Propriétaire très sympathique ! Je recommande vivement
Fabien M, 24/08/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Akkoord ! Het appartement is zelfs beter dan op de foto's! Een prachtig uitzicht op Port Vauban, in een volledig beveiligde residentie (volledig afgesloten, met videobeveiliging), een groot zwembad, volledig functioneel appartement, niets om over te klagen. En alles ging heel goed voor de sleutels. Dankjewel.
Très bien ! L'appartement est même encore mieux que sur les photos ! Une vue magnifique sur le port Vauban, dans une résidence entièrement sécurisée (intégralement fermée, avec vidéoprotection), une grande piscine, appartement entièrement fonctionnel, rien à redire. Et tout s'est très bien passé pour les clés. Merci.
Thomas B, 22/08/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Wij hebben een heerlijke week gehad. Het appartement is comfortabel, goed uitgerust en het zwembad is een echt pluspunt met zijn buitenkeuken en barbecue.
De ontvangst is perfect, we kregen de nodige informatie en werden op het afgesproken tijdstip ontvangen voor de sleuteloverdracht. Nogmaals bedankt, we komen terug!
Nous avons passé une magnifique semaine. L'appartement est confortable, bien équipé et la piscine est un vrai plus avec sa cuisine extérieure et son barbecue. L'accueil est parfait, on a reçu les infos nécessaire et avons été accueilli pour le transfert des clefs à l'heure convenue. Encore merci, on reviendra!

Appartement in een villa Mandelieu la Napoule 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Fréjus, tot 9 km Van Mandelieu la Napoule - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Jörg B, 11/08/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Gastheer:
François en zijn vrouw hebben veel gedaan om ervoor te zorgen dat we een goede tijd hebben op hun terrein. Je was er de eerste 1 1/2 week niet, maar zorgde ervoor dat al onze vragen beantwoord werden en dat we ons op ons gemak konden voelen. Bedankt daarvoor.

Inrichting:
De apparatuur is functioneel en geschikt en we hebben niets gemist. De badkamer mist een beetje opbergruimte (plankruimte, hoewel er wel ruimte voor is), maar dat viel mee. In het ruime zwembadgedeelte, dat zich ongeveer 1 1/2 niveau onder het appartement bevindt (toegang via tuin- of bospad), vindt u ook een kleine zwembadkeuken met koelkast/vriezer, spoelbak, dressoir en gasbarbecue. Voor ons was dit het echte hoogtepunt van de faciliteit, naast de vele zit- en ligmogelijkheden met veel schaduw of zon.

Netheid:
We vonden een schone en opgeruimde accommodatie. Het zwembad was ook schoon en uitgerust met een zoutwaterreinigingssysteem. Dat was geweldig. Geen chloor dat je ogen verbrandt.

Comfort:
Je mag naar binnenVerwacht van deze accommodatie geen pure luxe in vergelijking met alle andere villa's in het beschermde drive-through-park (het is eigenlijk een afgesloten berg met een bos en talloze en ruime woningen). Het grote, diepe zwembad met Romeinse treden is pure luxe.

Prijs prestatie verhouding:
Passend in onze ogen. Verrassend genoeg waren de kosten van levensonderhoud aan de Côte d'Azur niet zo hoog als verwacht. Vergeleken met de prijzen in Duitsland die in de zomer van 2023 stegen, voelde het nog goedkoper aan.

Plaats:
Zoals hierboven vermeld, maakt de accommodatie deel uit van een complex met veel interessante villa's in het Esterel-gebergte. Het huis van de verhuurder en het vakantieverblijf (bouwkundig geschakeld, maar apart gebouwd zodat je weinig van elkaar hoort) liggen op een zeer groot glooiend terrein met veel groen en bomen. De toegang is via een verharde weg. U moet echter bergop door het park en dan weer bergafwaarts, bijna de helft van de berg om, om bij de aparte ingang van de accommodatie te komenkomen met een schaduwrijke parkeerplaats (een andere oprit ongeveer 200 m van de accommodatie is afgesloten en waarschijnlijk alleen toegankelijk voor de brandweer). Afhankelijk van welke richting je op wilt, Fréjus of Cannes, een beetje omslachtig. De dichtstbijzijnde grotere supermarkt ligt op ongeveer 20 minuten rijden met de auto. Er zijn ook restaurants op ongeveer 14 minuten rijden.

Wat we vooral leuk vonden:
Het grote, schone zwembad en veel groen eromheen. De rust en afzondering weg van de drukte van het toerisme waren erg ontspannend voor ons. Ook de mogelijkheid dat in relatief korte tijd alle bekende plaatsen van de Fransen. Riviera (Cannes, Nice, Monaco, Fréjus of St. Tropez).

Wat we niet leuk vonden:
Als je op hoog niveau wilt klagen - de "lange" oprit in de buurt. We zijn er nog niet uit of het motorgeluid dat de rust op de mountainbikes verstoorde of behoort tot de bijzondere flair van het gebied.

Conclusie:
Hoewel we eigenlijk nooit twee keer naar een vakantieplek (willen) komen, hebben deze accommodatie, de gastheer en de omgeving het in zich om van dit principe af te wijken en dat doen we dan ookmaak het je hier de komende jaren weer gemakkelijk. In ieder geval zal de vakantietijd die we hier doorbrachten nog heel lang in onze herinnering blijven...
Gastgeber: François und seine Frau haben viel dafür getan, dass es uns in der Zeit auf Ihrem Grundstück gut ergangen ist. Die ersten 1 1/2 Wochen waren Sie nicht selbst vor Ort, hatten aber dafür gesorgt, dass all unsere Fragen beantwortet wurden und wir uns wohl fühlen konnten. Vielen Dank dafür.   Ausstattung: Die Ausstattung ist zweckmäßig sowie passend und wir haben nichts vermisst. Im Bad fehlen zwar ein wenig die Abstellmöglichkeiten (Regalfläche, obwohl Möglichkeiten dafür bestehen), aber das war nicht weiter tragisch. Im großzügig angelegten Poolbereich, der sich ca. 1 1/2 Ebenen unterhalb der Ferienwohnung befindet (Zugang über Garten- bzw. Waldweg), findet man zusätzlich auch noch mal eine kleine Poolküche mit Kühl-/Gefrierschrank, Waschbecken, Anrichte und Gasgrill. Dies war für uns neben den vielen Sitz- und Liegemöglichkeiten mit viel Schatten- oder Sonnenbereich das eigentliche Highlight der Anlage.   Sauberkeit: Wir fanden einen sauberen und gepflegten Unterkunftsbereich vor. Der Pool war ebenso sauber und mit Salzwasserreinigungsanlage ausgestattet. Das war super. Kein Chlor das in den Augen brennt.   Komfort: Man darf in dieser Unterkunft keinen puren Luxus im Vergleich zu den ganzen weiteren Villen in der durchfahrtsgeschützten Parkanlage (eigentlich ist es ein abgesperrter Berg mit Wald und unzähligen und großzügig ausgelegten Anwesen) erwarten. Der große, tiefe und mit römischer Treppe ausgestattete Pool ist dann aber doch wieder Luxus pur.   Preis-Leistungs-Verhältnis: In unseren Augen angemessen. Erstaunlicherweise waren die Lebensunterhaltskosten an der Côte d'Azur dann doch nicht so hoch wie gedacht. Im Vergleich zu den im Sommer 2023 angezogenen Preisen in Deutschland dann sogar gefühlt noch günstiger.   Lage: Wie oben bereits erwähnt, befindet sich die Unterkunft in einer Anlage mit vielen interessanten Villen im Esterel-Gebirge. Das Haus des Vermieters und die Ferienunterkunft (baulich miteinander verknüpft, aber doch separat aufgebaut, so dass man nicht viel voneinander mitbekommt) befinden Sie auf einem sehr großen abschüssigen Gelände mit viel Grün und Bäumen. Die Zufahrt erfolgt über eine geteerte Straße. Allerdings muss man durch die Parkanlage erst bergauf und dann wieder bergab um fast den halben Berg herumfahren, um auf den separaten Unterkunftseingang mit schattigem Parkplatz zu kommen (eine weiter Zufahrt ca. 200 m von der Unterkunft entfernt ist gesperrt und wohl nur für Feuerwehr befahrbar). Je nachdem in welche Richtung man fahren will, Fréjus oder Cannes, etwas umständlich. Der nächste größere Einkaufsmarkt ist ca. 20 min Fahrtzeit entfernt. Restaurants gibt es auch in ca. 14 min Fahrzeit entfernt.   Was hat uns besonders gefallen: Der große saubere Pool und das viele Grün drumherum. Die Ruhe und Abgeschiedenheit abseits des Tourismustrubels waren für uns sehr erholsam. Auch die Möglichkeit, dass man in relativer kurzer Zeit alle bekannten Ortschaften der franz. Riviera (Cannes, Nizza, Monaco, Fréjus oder St. Tropez) erreichen kann.   Was hat uns nicht gefallen: Wenn man auf hohem Niveau jammern will - die „lange“ Zufahrt in der Anlage. Unschlüssig sind wir darin, ob der Motorenlärm, der am bergfahrenden Motorräder die Ruhe gestört hat oder zum besonderen Flair der Umgebung dazugehört.   Fazit: Obwohl wir eigentlich nie an einen Ferienort zweimal kommen (wollen), hat diese Unterkunft, der Gastgeber und die Umgebung das Zeug dazu, dass wir von diesem Grundsatz abweichen und wir es uns in den kommenden Jahren hier nochmal gemütlich machen. Die verbrachte Urlaubszeit bleibt uns hier jedenfalls sehr lange positiv in Erinnerung…

Appartement in een villa Mandelieu la Napoule 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Fréjus, tot 9 km Van Mandelieu la Napoule - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Aurore P, 07/08/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer aangenaam vakantiehuis met zwembad.
Compleet en praktisch.
We hebben een geweldige week gehad.
Maison de vacance très agréable avec une piscine. Complète et pratique. Nous avons passé une super semaine.

Villa Grasse 6 tot 10 personen
Vakantiewoning Le Bar-sur-Loup, tot 5 km Van Grasse - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Arianna F, 25/07/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Prachtig huis met grote verzorgde buitenruimtes, mooi en groot zwembad, magnifiek uitzicht, stilte en rust.
We maakten elke avond gebruik van de buitentafel om in alle rust en met een prachtig uitzicht te dineren bij het geluid van de krekels, soms met een aangename barbecue.
Het huis heeft alles wat nodig is om meerdere gezinnen met kinderen comfortabel te laten wonen. Zeer groot en mooi interieur.
We hebben erg genoten van deze ontspannende week.
Elke dag kwamen ze het zwembad schoonmaken.
Sterk aanbevolen huis.
Bellissima casa con ampi spazi esterni ben curati, bellissima ed ampia piscina, vista magnifica, silenzio e tranquillità. Abbiamo sfruttato tutte le sere il tavolo esterno per cenare al suono delle cicale in una pace totale e con una bellissima vista, a volte facendo un piacevole barbecue. La casa ha tutto il necessario per vivere comodamente più famiglie con bambini. Interni molto ampi e belli. Ci siamo proprio goduti questa settimana di relax. Tutti i giorni venivano a pulire la piscina. Casa consigliatiatissima.
Jean-Marie C, 15/05/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer aardige en discrete eigenaren.
Makkelijk parkeren.
Zeer schoon en functioneel appartement.
Rustig ondanks de nabijheid van het centrum.
Propriétaires très sympa et discrets. Parking aisé. Appartement très propre et fonctionnel. Calme malgré proximité du centre.
Clement M, 11/01/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Geweldig verblijf zoals gewoonlijk!
Schoon, ruim en uitgerust appartement!
Dankjewel
Super séjour comme d'habitude ! Appartement propre, spacieux et équipé ! Merci

Appartement in een appartementencomplex Mandelieu la Napoule 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Mandelieu la Napoule - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Vérone S, 17/08/2022
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Aardige en begripvolle eigenaar. Geen buren in de buurt.
Propriétaire gentille et compréhensive. Pas de voisins aux alentours.
Nathalie W, 03/08/2022
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Groot functioneel huis met een zeer groot zwembad in een prachtige omgeving, geïsoleerd en rustig
Grande maison fonctionnelle avec une piscine très grande dans un superbe environnement, isolée et au calme
Laetitia M, 31/07/2022
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Mooi appartement, zeer goed uitgerust en goed gelegen. We brachten er een aangename vakantie door.
We raden deze verhuur aan.
Bel appartement, très bien équipé et bien situé. Nous y avons passé d'agréables vacances. Nous recommandons cette location.

Appartement in een appartementencomplex Juan les Pins 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Antibes, tot 2 km Van Juan les Pins - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
1 / 5
83 op- of aanmerking - Pagina 1/5