Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Savoie voor 2 personen
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Savoie
1 / 80
1591 op- of aanmerking - Pagina 1/80
Lilian V, 22/02/2024
5/5
Het enigste betreft de schoonmaak. Wij dachten door € 180,-- te betalen; de schoonmaak gedaan zou worden. Nee dus; bij vertrek kwam er iemand de woning controleren en had aanmerkingen op wat kruimels op de vloer en de niet gedweilde vloer. Dat moest beter. Ten eerste dachten wij dat de vloer niet met water schoongemaakt mocht worden (hout) en ten tweede heeft hij bij eerdere contrôles verzaakt de zeer vette en vervuilde oven te bekijken en randjes en hoekjes die vol met stof lagen. De schoonmaakploeg zelf was coulanter, maar zeiden niet genoeg tijd te hebben/krijgen om de woningen goed schoon te maken. Verder was het een heerlijke goed uitgeruste en gezellige woning.

Appartement in een villa Valloire 2 tot 9 personen
Vakantiewoning Valloire - Savoie - Rhône-Alpes
Veronique L, 19/02/2024
5/5
Het appartement is ruim en zeer netjes. Alles is aanwezig om een aangenaam verblijf te hebben. Het appartement ligt op 5 minuten wandelafstand van de skilift. De verhuurder is zeer behulpzaam. Het enige minpuntje voor onze beide kinderen was dat er geen wifi aanwezig was.

Appartement in een villa Termignon la Vanoise 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Termignon la Vanoise - Savoie - Rhône-Alpes
Rene A, 06/02/2023
5/5
Was erg netjes,super schoon en verzorg en van alle gemakken voorzien. Erg attent dat de eigenaar heeft gewacht totdat wij arriveerden, hadden helaas 2 uur vertraging.
Benedikt S, 09/01/2023
4/5
Dit appartement ligt op de eerste verdieping van het gebouw Belvédère. Het balkon is zuid-westelijk gericht en zorgt voor heerlijke zonnewarmte in de namiddag. Je kan er ook genieten van het prachtig uitzicht op de bergen. Het appartement is goed onderhouden. Hier en daar zou het onderhoud iets beter kunnen (bovenste legplanken, bovenkanten kasten, binnenkant van sommige kasten), maar alles verder zeer naar behoren ! Verwarming gebeurt dmv vloerverwarming. Enige bijverwarming in de winter is aangewezen. Een toestel voor bijverwarming is aanwezig in het appartement of je brengt zelf iets mee. De keuken is klein, maar oké. Het kookvuur - bestaande uit 2 pitten - is een beperking voor het bereiden van 'uitgebreide' maaltijden, maar ca va. De slaapkamer met openschuivende wanden is handig. De ruimte kan dus opengezet of afgesloten worden. De tv is klein, maar is voor ons geen belangrijk punt. Wij vinden dit een appartement dat geschikt is voor 2 personen, maar slapen met 4 personen is mogelijk. Wij kwamen hier reeds voor de tweede keer en zouden zeker nog terugkeren. We zouden dit appartement dus zeker durven aanraden aan anderen. Fijne communicatie met de eigenaar en de mensen van Snow Clef Services die de zaken ter plaatse regelen.
Marije D, 12/01/2022
5/5
Perfect located at the ski piste accessing val thorens ski area. Very handy ski deposit below included. The appartement is exactly like the pictures and description with a very complete kitchen and comfortable beds. Do bring bed linnen. We’ve had a lovely week and pleasant contact with the owner who is very flexible.
Marc G, 04/09/2020
5/5
Buitenterras mooie meerwaarde. Appartement heel goed uitgerust.
Olga S, 22/03/2020
5/5
Perfect place to spend the holiday. Everything needed is in, warm and cosy. Located on the piste, it takes only 50m to get to the nearest lift. Or just go down and enjoy your route to the next lift. Very friendly owners. Highly recommended. __________________________ Endroit parfait pour passer les vacances. Tout est nécessaire, chaleureux et confortable. Situé sur la piste, il ne faut que 30m pour se rendre à l'ascenseur le plus proche. Ou tout simplement descendre et profiter de votre itinéraire vers le prochain ascenseur. Propriétaires très sympathiques. Hautement recommandé.
Tom J, 02/02/2020
5/5
L'appartement est très central aux village. Il y a un supermarché à 150 mètres. Il y a formidable ski-in/ski-out. La piste est au pied de l'appartement. L'appartement a une vue sur la montagne et est très bien équipé. Tous vos besoins sont présents et la cuisine est formidable. Les lits son bien. Il y a un parking dessous et le propriétaire de l'appartement est gentil et d'une grande aide par téléphone. Nous n’hésitons pas de réserver une prochaine fois aux Ménuires.

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
Benedikt S, 07/01/2020
4/5
/

Appartement in een appartementencomplex La Plagne 2 tot 4 personen
Vakantiewoning La Plagne - Savoie - Rhône-Alpes
Wilfred A, 21/03/2017
4/5
Schoon appartement. Mooi uitzicht op de bergen. Dichtbij de liften. Goed uitgerust. Helaas geen internet. (Kleine) TV met digitale ontvanger. Vriendelijke verhuurster en goede ontvangst in tegenovergelegen restaurant. Ruime parkeergelegenheid.
Margo H, 07/03/2017
5/5
Het appartement met twee slaapkamers was goed. Wij konden tot aan het appartement skiën bij voldoende sneeuw. Het appartement was goed uitgerust met borden, bestek, pannen e.d. Het appartement was ook heel goed schoon. Bij de huismeester kregen wij heel snel de sleutel, we hoefden niet te wachten. Ook de service van de huismeester was goed. We hebben het fijn gehad in het appartement en zouden het de volgende keer zeker weer opnieuw huren. Bedankt Gerard.

Appartement in een appartementencomplex Val Thorens 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Val Thorens - Savoie - Rhône-Alpes
B S, 11/01/2017
4/5
Voordelen van het appartement: - Zeer compleet, alles is wel aanwezig. Schoonmaakmiddel, wasmiddel voor de wasmachine en vaatwasser, dweilen, spelletjes, föhn, broodrooster, uitgebreide set schalen, pannen, borden etc. - Ligt aan de piste dus geen gesleep met je skies - Contact met eigenaar via de mail is prettig. Snelle respons op vragen. - mooie moderne inrichting van het appartement. - goede bedden - schoon - foto’s geven een goede weergave van het appartement. Nadeel: - Om je koffers en boodschappen bij het appartement te krijgen moet je of door een ander appartement gebouw lopen op uiteindelijk bij dit appartement te komen. Of je moet een steile heuvel oplopen. Het is niet mogelijk de auto voor dit appartementen gebouw te parkeren. - Het appartement heeft, zoals de meeste franse appartementen, geen grote woonkamer. Als je er met 8 personen in zit vind ik het een beetje krap, maar het is wel te doen. De slaapkamers zijn goed. - Steile smalle trap naar boven. Over het algemeen ben ik tevreden. De sneeuw was alleen niet optimaal. Maar ja daar kan de eigenaresse niets aan doen. ;-)

Appartement in een appartementencomplex Valmorel 1 tot 8 personen
Vakantiewoning Valmorel - Savoie - Rhône-Alpes
Sibylle D, 11/05/2016
4/5
Niet helemaal nieuw, maar wel heel proper. Heel goede ligging tov skischool en liften.
Marijke V, 24/03/2016
5/5
Prima studio, zeer goed uitgerust, prettig mailcontact met de eigenaar. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. (Beau studio, très bien équipé, un gentil contact e-mail avec le propriétaire. Rapport qualité/prix excellent.)
Dirk V, 22/03/2016
5/5
Leuke vakantiewoning vlak aan de piste. Spijtig dat de dubbele beglazing ergens lek is en vlekken tussen de glazen geeft.
Dirk V, 10/04/2015
5/5
Leuk appartement met directe toegang door een poortje op het balkon. Gerieflijke keuken en goede bedden en voldoende kasten.
Nancy P, 24/02/2015
5/5
Perfect appartement met perfecte ligging. Het enige nadeel is dat de slaapkamer met het stapelbed geen deur heeft en de badkamer en de wc er recht tegenover liggen zodat onze kinderen elke keer wakker werden van het licht en het lawaai. Voor de rest erg ruim opgezet en je ligt helemaal aan de pistes. Centrum heeft toegang tot een overdekte galerij waar je nog meerdere winkels hebt. Brood elke dag vers bij Sherpa ligt om de hoek in de galerij ligt een Casino waar de keuze een stuk uitgebreider is.

Appartement Le Corbier 1 tot 6 personen
Vakantiewoning Le Corbier - Savoie - Rhône-Alpes
Nina T, 13/04/2014
5/5
Vlot en aangenaam contact via mail met de verhuurder, vlotte opstuur van de sleutel naar Belgie, heel aangenaam verblijf Een aanrader, merci mr.Jean -), ook voor het gestelde vertrouwen in mij.
Marnick D, 21/03/2013
5/5
Het appartement ligt stapvoets van de pistes op amper 2 min loppafstand. Het is een proper appartement, klein maar gezellig voor 4 personen. Wij hebben een aangename en heel rustige skivakantie gehad, geen lawaai, op 50 m een lekkere bakkerij en op loopafstand een grote supermarche waar je alle voedingswaren kan krijgen, een aanrader en een correcte en eerlijke verhuurder. Bedankt.
Marga L, 02/02/2013
4/5
Het appartement was prima. We hadden wel moeite om het te vinden de eerste keer. Het appartement zit op de tweede verdieping en in de gang is het bijna niet vindbaar dat er een trap naar boven zit. Maar verder was alles naar wens!
1 / 80
1591 op- of aanmerking - Pagina 1/80