Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Haute-Savoie voor 2 personen
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Haute-Savoie
1 / 48
943 op- of aanmerking - Pagina 1/48
Marcelle M, 21/08/2023
5/5
Een nette en zeer volledig ingerichte accommodatie. Een vriendelijke en behulpzame verhuurder. Een mooie, rustige locatie.

Vakantiehuis La Clusaz 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Thônes, tot 13 km Van La Clusaz - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Toon V, 25/07/2023
5/5
Leuk chaletje met een ongelooflijk mooi uitzicht op het Mont Blanc massief. Ideaal voor met twee volwassenen te huren. Heel rustig en stil. Echt een plaats om zen te worden.
Rianne K, 10/04/2023
5/5
Een ontzettend mooi huis, zeer uitgebreide keukenarsenaal, goede kwaliteit van de matrassen, hele mooie badkamer , kortom wij waren erg tevreden over deze woning. Het contact met Claude was ook erg goed.
Hoijting I, 24/08/2022
5/5
Een gezellig huis op een prachtige locatie!

Overige bijzondere accommodatie Annecy 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Faverges-Seythenex, tot 25 km Van Annecy - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Wim B, 18/08/2022
5/5
zeer vriendelijke verhuurder, mooi apartement met goede inrichting en prachtig uitzicht, vlakbij hypermarche en restaurants asmede haven, gemeentelijke zwembad met goede voorzieningen en zwemmen in meer op loopafstand. Ook gedurende de zeer warme dagen bleef het appartement ook zonder airco koel. Borgsom werd meteen aan het eind van de huur contant terugbetaald.. Zeer aanbevelenswaardig.

Appartement in een appartementencomplex Thonon Les Bains 2 personen
Vakantiewoning Thonon Les Bains - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Wim V, 09/08/2022
5/5
Mooi ingericht huisje, met prachtig uitzicht! Een echte aanrader.

Appartement in een chalet Les Carroz d'Araches 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Les Carroz d'Araches - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
E. S, 10/01/2022
4/5
Het huis is mooi gelegen dichtbij de skilift. De keuken is gerenoveerd en voldoet prima. De rest van het huis is nagenoeg geheel van hout, dus wel heel gehorig, maar de bedden waren over het algemeen gewoon goed. Huis is gezellig voor een grote groep, wij waren met 3 families.
Annelies V, 16/08/2019
5/5
Très accueillant, très agréable, et vue magnifique!

Chalet Chamonix Mont-Blanc 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Passy, tot 20 km Van Chamonix Mont-Blanc - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Marc V, 16/02/2018
5/5
Tijdens de huur hebben zich enkele problemen voorgedaan (gasfles leeg, elektriciteit defect). De verhuurder reageerde hier echter onmiddellijk op en in no time waren de problemen opgelost. Gunstige ligging tegenover centrum en skilift. Eigenaar verkoopt op zijn hoeve zelf gemaakte kaas (zeer aan te bevelen - prima kwaliteit). Vlotte correspondentie ivm beschikbaarheid en contract. Duidelijke afspraken omtrent de verhuur.

Appartement in een chalet Châtel 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Châtel - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Wim M, 19/03/2017
5/5
Alles is goed verlopen. Warm ontvangst mooie streek en geriefelijk appartement.

Appartement in een villa La Clusaz 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Les Villards-sur-Thônes, tot 5 km Van La Clusaz - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Fokke H, 28/02/2017
5/5
De grootte van het appartement voldeed aan de behoefte. Het is van alle gemakken voorzien. De ligging tov de pistes is absoluut super.
Slotboom I, 22/01/2017
5/5
Het appartement was heel netjes en schoon! Heel praktisch ingericht met een gescheiden wand voor douche en toilet! Een hele fijn doucheruimte met wastafel en kastjes. De keuken is heel goed uitgerust met allerlei keukenmateriaal. Voldoende zitruimte, een fijne slaapbank en een fijn stapelbed! Mooi uitzicht over de piste en een balkon. Het appartement ligt heel centraal aan de piste op de tweede etage, je kunt zo de piste op en ook weer tot aan je appartement terugskieeen. Je skies kun je in de skilocker zetten beneden bij de uitgang naar de piste. Vlakbij (bij de lift naar het centrum toe ) is een bakkertje waar je elke dag vers brood kunt halen! Een heerlijk, knus, schoon appartement waar we zeker een keer terug gaan!
Ine I, 18/01/2016
5/5
Mooi appartement,gunstige ligging t.o.v. de skibushalte . Bij voldoende sneeuw skieen tot aan appartement Centrum Morzine is wat verder weg,maar enkele restaurants/bar wel op loopafstand.

Appartement in een appartementencomplex Morzine 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Morzine - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Germa V, 26/08/2015
4/5
Wij (vier vriendinnen) hebben een erg plezierige vakantie gehad in de omgeving van het meer van Annecy. Dit appartement heeft daar zeker aan bijgedragen. Het ligt een klein stukje (zo'n tien minuten rijden met de auto) de bergen in. Het uitzicht is prachtig. Waar de omgeving van Annecy en het meer vrij druk is, en heel levendig, ligt dit appartement heel rustig, wat wij een prettige combinatie vonden. Doordat het wat hoger is gelegen dan het meer, is het er ook wat koeler, wat op warme dagen erg fijn is. Het appartement is erg schoon en goed uitgerust, met name in de keuken. Het appartement is een prima uitvalsbasis voor allerlei activiteiten in de omgeving. Wel is de weg rond het meer, zeker aan het eind van de middag, erg druk. Fietsen gaat dan sneller en is op zich ook goed te doen rond het meer. Maar vanaf het meer naar het appartement is nog wel een hele klim, zodat de meeste mensen waarschijnlijk toch liever de auto zullen pakken. De eigenaresse is vriendelijk; een leuke bijkomstigheid is dat we af en toe groenten kregen uit haar moestuin. Aanbevolen!

Appartement in een villa Annecy 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Menthon-Saint-Bernard, tot 7 km Van Annecy - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Riemke V, 17/08/2015
5/5
Leuk huis, leuke locatie, aardige verhuurder. Top vakantie gehad.

Vakantiehuis Annecy 3 tot 4 personen
Vakantiewoning Choisy, tot 12 km Van Annecy - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Henk W, 16/07/2014
5/5
Wij hebben heel erg genoten. Het appartement was prima! De verhuurder erg aardig en de omgeving prachtig.

Appartement in een villa La Clusaz 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Les Villards-sur-Thônes, tot 5 km Van La Clusaz - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
Marco D, 30/01/2014
5/5
simpel maar net appartement. geen luxe maar prima verblijf in een geweldig gebied. ik zou wel aanraden het appartement te boeken voor max. 2 personen Door de verhuurder is alles zeer correct afgehandeld
Dmitriy -, 14/02/2013
5/5
Het appartement had een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Klein voor vier personen maar wel goed te doen aangezien je de hele dag op de piste staat. Alle apparatuur goed werkend aangetroffen. Goed contact gehad met verhuurder sleutels ruim op tijd ontvangen per post.
Bert V, 02/03/2011
5/5
Uitstekende communicatie met eigenaar dhr Windey vóór en tijdens het verblijf. Appartement werd netjes aangetroffen bij aankomst en voldeed absoluut aan de verwachtingen.
Grace E, 09/09/2008
5/5
The Chalets from the family Smeyers are perfect for a pleasend vacation. The are very nice people. The chalets have every comfort you need and are very beautiful. The view at the Mont Blanc is the best you can get. We have enjoyed our stay very much and we will defently come back some day. Go there and experience.

Chalet Chamonix Mont-Blanc 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Passy, tot 20 km Van Chamonix Mont-Blanc - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
1 / 48
943 op- of aanmerking - Pagina 1/48