Menu

Op- en aanmerkingen

Onze verhuurders geven hun mening !
Van de hieronder genoemde verhuurders mochten wij hun emails of post plaatsen. Hartelijk bedankt hiervoor.
De meerderheid van de verhuurders is zeer tevreden over de respons van hun advertenties: neem gerust contact met ze op!
Dhr Henry D., de 03/10/2015
"Hierbij wil ik graag aangeven dat ik erg tevreden ben over jullie website. Ik heb een goed seizoen achter de rug, vriendelijke gasten (zie opmerkingen), heel gezellig. Perfect. Verander er niets aan. Dank aan het hele team van MediaVakanties.com"
Mevr Agnès P., de 23/09/2015 [Advertentie #8260]
"Ik ben al heel lang aangesloten bij MediaVakanties, zowat vanaf het begin en ik verleng iedere keer mijn abonnement, zo tevreden ben ik. Ik ben nog nooit teleurgesteld, integendeel, jaarlijks worden er verbeteringen aangebracht om beter te verhuren, de woning beter te beheren en om veel huurders te vinden. Het is echt een goede website en ik beveel die dan ook aan iedereen die er nog niet van op de hoogte is, want ik heb tot op de dag van vandaag alleen maar kunnen boeken dankzij MediaVakanties.
MediaVakanties, enorm bedankt voor al jullie inzet voor de verhuurders."
Michela M., de 03/09/2015 [Advertentie #71855]
"Hierbij wil ik graag mijn complimenten aan jullie overbrengen voor alle service. Ga hiermee door en verander niets. Jullie zijn fantastisch voor mij en de komende jaren blijf ik jullie trouw!
Dank jullie wel, Michela"
Dhr Luca M., de 23/08/2015 [Advertentie #71759]
"Hierbij enkele woorden om jullie te bedanken voor al het werk. Ik heb mijn vakantiewoning alsmaar weten te verhuren door zeer nette huurders."
"Jullie zijn simpelweg fantastisch !
Erg bedankt en ga zo door, jullie zijn de Ferrari onder de websites.
Ik waardeer jullie enorm en als jullie op deze weg voortgaan, dan ga ik niet bij jullie weg."
Caroline D., de 30/07/2015 [Advertentie #8683]
"Ik heb meerdere malen telefonisch contact opgenomen en ben daarbij goed geholpen.

De website van MediaVakanties wordt zeer goed onderhouden.

Ik heb langs deze weg al veel aanvragen mogen ontvangen.

Op andere sites heb ik minder goede ervaringen.

Dank aan het hele team van MediaVakanties en ga zo door met jullie website."
Elliana G., de 27/06/2015
"Heel erg bedankt voor jullie inzet om te zorgen dat de modernste technieken worden toegepast."
Mevr Felipa S., de 04/06/2015 [Advertentie #68460]
"Beste mensen,

Ik ben erg tevreden over de manier waarop ik te woord ben gestaan via de telefoon.
De medewerkers zijn vriendelijk en professioneel en met een groot gevoel voor klantvriendelijkheid, waarbij ik op al mijn vragen antwoord heb gekregen.

Veel dank."
Mevr Sylvie M., de 20/05/2015 [Advertentie #117851] [Advertentie #94500]
"Ik heb MediaVakanties 3 maanden geprobeerd en ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben met het resultaat. Ik heb reserveringsaanvragen gekregen en die geleid hebben tot boekingen.
Ik moet zeggen dat ik meerdere sites heb geprobeerd, en deze is een van de beste, voor de kwaliteit en de prijs.
Ga zo door, het is geweldig !"
Dhr Mohamed F., de 18/04/2015
"Hallo,
Ik ben erg tevreden met jullie website. Ik had nog maar pas een advertentie geplaatst en gelijk daarna al een boeking voor twee weken van zeer vriendelijke huurders.
Dank voor al jullie inzet en dat is een geruststellende gedachte.
Groetjes,"
Mevr Mauricette D., de 13/04/2015 [Advertentie #10666]
"Hartelijk dank voor jullie geweldige inzet en vakkundigheid. Ik zal jullie zeker ook bij anderen aanbevelen en ze op de hoogte stellen van jullie site.
Mvrgr,"
Dhr Philippe M., de 08/03/2015 [Advertentie #66651]
"Hallo,
Ik heb klachten over al mijn andere vakantiewoningensites.
Maar alle lof voor jullie site !
Jullie staan bovenaan als het gaat om de prijs/kwaliteitverhouding, veiligheid (voorkomen oplichterij...), enz....
Het is prettig om met jullie samen te werken.
Groetjes."
Daniele D., de 31/01/2015
"Hallo, graag wil ik jullie bedanken voor de constante verbeteringen van MediaVakanties. Ik heb net het beleid t.a.v. de kwaliteit helemaal doorgenomen. UITSTEKEND. Nogmaals bedankt allemaal. Ook heb ik in januari de reclame op I Télé gevolgd. Dat zal geen windeieren leggen. Ik heb geen spijt dat ik met jullie in zee ben gegaan. Een hartelijke groet,"
Dhr Erasmo D., de 05/10/2014
"Hallo,
Hierbij wil ik graag als verhuurder laten weten dat ik aangenaam verrast ben over de zichtbaarheid van mijn vakantiewoning aan zee.
Ik ben ervan overtuigd dat het steeds beter gaat, en heb veel vertrouwen in jullie site.
Dank jullie wel."
Dhr Christian H., de 01/10/2014 [Advertentie #236]
"Ik maak al vele jaren gebruik van jullie site en ben erg tevreden over de site en over de vele verbeteringen die jullie regelmatig aanbrengen."
"Ik moet zeggen dat ik gebruik maak van wel 5 sites om mijn appartement in de bergen te verhuren en ik vind jullie toch wel de beste site: ik krijg bij jullie de meeste verhuurders, en vooral het op de hoogte houden van nieuwe wetgeving inzake verhuur, de goede tips om de advertentie te verbeteren en de waarschuwingen dat je moet oppassen voor oplichters.
Ik ben met jullie dienstverlening erg tevreden.
Heel veel dank."
Mevr Alma M., de 25/09/2014 [Advertentie #52854]
"Ik wil hierbij mijn tevredenheid laten blijken over de organisatie van MediaVakanties.
Ik ben al enkele jaren klant bij jullie en krijg te maken met veel vriendelijke vakantiegangers en boekingen die prettig verlopen. Ik bedank alle medewerkers die altijd klaar staan om problemen op te lossen."
Dhr Yves M., de 18/09/2014 [Advertentie #77171]
"Wij hebben twee advertenties; 77171 en 79958. Sinds we adverteren bij MediaVakanties verhuren we onze woningen veel beter en daarvoor bedanken we jullie graag. Deze site is geweldig. Hierbij willen we onze tevredenheid graag met jullie delen. Dank jullie wel."
"Ik wil graag iets mededelen.
In het verleden het ik al verschillende sites geprobeerd, maar nu weet ik het zeker, de keuze valt op jullie !
Ook al zijn jullie minder bekend vergeleken bij die andere grote namen, toch heb ik via jullie de meeste aanvragen gekregen en nog belangrijker, die hebben geleid tot boekingen !
Van de zoekmachines zijn jullie een van de betere: jullie helpdesk is geweldig; het is niet gewoon een callcenter, maar een echte serviceverlening voor verhuurders van een professioneel en geduldig team die helpen om alle mogelijke problemen op te lossen.
Ook van vakantiegangers heb ik veel positieve geluiden gehoord over jullie kunde en betrouwbaarheid.
Ga zo door !
Vincenzo G."
Mevr Evelyne R., de 09/09/2014 [Advertentie #79796]
"Na enkele ervaringen en teleurstellingen met andere sites hebben wij MEDIAVAKANTIES gevonden. Jullie tarieven zijn in vergelijking met andere sites erg aantrekkelijk.

Wij hebben een geweldig seizoen achter de rug, met onze 5 gites in de bergen alsook in de Provence. Sinds 4 jaar hebben we nog niet zoveel boekingen gehad: maar ook veel offertes gedaan zonder resultaat.
Met PREMIUMOPTIE en TOPPOSITIE zijn de investeringen goed besteed en blijven de kosten lager in vergelijking met andere sites. We hebben tien keer meer bezoekers gekregen en daarmee veel boekingen.
Alle lof aan het team voor jullie betrouwbare site, eenvoudig in gebruik, ook voor ouderen en de tips die jullie geven.
Het geld is goed besteed en we bevelen jullie bij anderen zeker aan."