Menu
Verbinding met de huurderszone

"Efficiency" garantie MediaVakanties.com

Gegarandeerd 1000 bezoeken aan uw advertentie
gedurende uw abonnementsperiode

Indien dit aantal niet wordt bereikt en niet wordt overschreden, dan krijgt u gratis een verlenging met een jaar.

Wij garanderen u een minimaal aantal bezoeken aan uw advertentie. Mocht de advertentie minder dan 1000 keer worden bezocht, dan wordt uw advertentie gratis met een jaar verlengd.

Voorwaarden om te kunnen profiteren van de Efficiencygarantie

  • een jaarabonnement te hebben betaald, waarbij de garantie echter geldt vanaf 01/05/2010,
  • binnen deze periode een advertentie actief te beheren,
  • in de advertentie een volledige omschrijving te geven van de woning
  • minstens 5 foto's te hebben geplaatst,
  • de beschikbaarheidskalender te hebben ingevuld,
  • te reageren op de huuraanvragen,
  • de aanvraag van de garantie door te geven aan onze klantenservice (u heeft nadat de advertentie ongeldig wordt nog 30 dagen de tijd).

Waarom doen wij dit aanbod ?

MediaVakanties.com heeft een goede zichtbaarheid, dit dankzij een hoge plaatsing in zoekmachines, een samenwerking met andere belangrijke marktspelers en een gegevensbestand van enkele honderdduizenden huurders. Daarom garanderen wij een minimaal aantal bezoeken aan een advertentie : 1000 bezoeken per jaar.

MediaVakanties.com is de enige website, die een dergelijk groot aantal bezoeken kan garanderen.

Waarom wordt het aantal aanvragen niet gegarandeerd ?

Mochten de huuraanvragen gelijk zijn aan het aantal bezoeken, dan nog hangen de aanvragen af van factoren, die wij niet in de hand hebben: de prijs-kwaliteitsverhouding van de accommodatie, de beschikbaarheid, de kwaliteit van de foto's en de teksten, enz...Daarom geven wij de voorkeur om het aantal bezoeken aan uw advertentie te garanderen.

Welke pagina's tellen mee ?

Wij tellen alleen de pagina's in uw eigen advertentie, die door eventuele huurders worden bezocht. De pagina's met een lijst van verschillende advertenties, waaronder die van u, voor een bepaalde bestemming worden niet meegerekend.

In welke periode ?

De bezoeken worden gedurende de betalende abonnementsperiode (1 jaar) geteld. De eventuele gratis perioden worden niet meegeteld.

Waar kan ik het aantal bezoeken aan mijn advertentie bekijken ?

Er is een link "Efficiencygarantie" in het menu van uw verhuurdersaccount geplaatst, waarmee u de periode waarin de garantie geldt en het aantal bezoeken aan uw advertentie gedurende deze periode kunt raadplegen.

Hoe kan ik gebruik maken van deze Efficiencygarantie ?

Nadat uw advertentie ongeldig is geworden, heeft u nog 30 dagen de tijd om via internet contact met ons op te nemen. U geeft het advertentienummer door aan de klantenservice en uw advertentie wordt gratis met een jaar verlengd.