Vakantiewoning Nr39993

Appartement Alvor 2 tot 4 personen

Europa - Portugal - Algarve - Alvor

Appartement - 85 m² - 2 vertrekken - 2/4 personen

455 € / 826 €/wk.
Appartement 39993 Alvor

Beschrijving Appartement

Deze tekst is automatisch vertaald.
45801/AL Appartement - Alvor T1 tot 4 personen
Vakantie - ALVOR-Vau-Rocha
Uitstekend en van alle gemakken voorzien.
Uitstekend en ruim volledig uitgerust appartement voor maximaal 4 personen.
Ruime kamer met twee eenpersoonsbedden die om te bouwen zijn tot een groot tweepersoonsbed; zeer grote kamer, met twee ladebedden (bank) en een slaapbank.
Onafhankelijke keuken, volledig uitgerust, waar niets ontbreekt. Grote inkomhal en volledig uitgeruste badkamer. Ruim balkon met een rustig uitzicht over het landschap/de bergen/ en een beetje zee in de verte.
Het biedt kleding en handdoeken voor alle gasten. Wekelijkse schoonmaak.
Beschikbare Hi-Fi en TV's met 270 kanalen in alle kamers van het appartement.
Appartement op de tweede verdieping van een gebouw naast het Baia Alvor hotel, op ongeveer 500 meter van het kosmopolitische en unieke dorp Alvor. Het appartement is gelegen op een uitstekende locatie, dicht bij de uitstekende stranden van Alvor, Torralta en Prainha (900 m), waar de zee en de kliffen een landschap bieden zoals nergens anders in de Algarve.
Maar de strandmogelijkheden zijn immens, aangezien Praia do Vau en Alemão (1200m) en Rocha, iets verder weg, ex-libris zijn.uit de Algarve.
De monding van de Alvor en het hele beschermde landschap bieden prachtige wandelingen.
Het typische en kosmopolitische dorp Alvor is een unieke en charmante plaats, met uitstekende restaurants en bars. Het hectische Praia da Rocha en zijn jachthaven verrukken reizigers en zijn echte uitgaansgelegenheden. Portimão is het centrum geworden voor recreatieve, sportieve en culturele initiatieven in de Algarve.
Alles zo dichtbij, maar ver genoeg weg dat we ons kunnen terugtrekken voor een welverdiende rust.
Zeer dicht bij de uitgaansgelegenheden, maar met de gewenste rust, voor een vakantie van topkwaliteit.
Om niet te verliezen!
Huisdieren zijn toegestaan op afspraak.
45801/AL Apartamento - Alvor T1 até 4 pessoas
Férias - ALVOR-Vau-Rocha
Excelente e totalmente equipado.
Excelente e espaçoso apartamento totalmente equipado, até 4 pessoas.
Espaçoso quarto com duas camas individuais que se transforma em ampla cama de casal; sala bastante ampla, com duas camas gaveta (sofá) e ainda um sofá-cama.
Cozinha independente, totalmente equipada, onde nada falta. Hall de entrada amplo e quarto de banho totalmente equipado. Espaçosa varanda com vista tranquila sobre campo/serra/ e um pouco de mar ao longe.
Disponibiliza roupas e toalhas para todos os hospedes. Limpeza semanal.
Disponível Hi-Fi e TVS com 270 canais em todas as divisões do apartamento.
Apartamento num segundo andar de um edifício situado junto ao hotel Baia Alvor, a cerca de 500 metros da cosmopolita e única vila de Alvor. O apartamento está situado numa zona de excelente localização, próximo das excelentes praias do Alvor, Torralta e Prainha (900 m), onde o mar e as falésias proporcionam cenários como em nenhum outro lugar do Algarve.
Mas as opções de praia são imensas, pois a praia do Vau e Alemão (1200m) e a Rocha, um pouco mais afastada, são ex-libris do Algarve.
A ria de Alvor e toda a paisagem protegida proporciona-nos passeios deslumbrantes.
A típica e cosmopolita vila de Alvor é lugar único e de encantos, com excelentes restaurantes e bares. A frenética Praia da Rocha e sua marina fazem a delícia dos viajantes e são verdadeiras opções noturnas. Portimão tornou-se o centro de lazer e iniciativas desportivas e culturais do Algarve.
Tudo tão perto, mas o suficientemente afastado para nos podermos recolher para um merecido descanso.
Muito perto dos locais de diversão noturna, mas com a tranquilidade desejada, para umas férias de excelência.
A não perder!
São admissíveis animais mediante acordo prévio.
Indeling van de woning
  • Balkon
  • Slaapkamer met 2 Eenpersoonsbed
  • Gesloten keuken
  • Woonkamer met 1 Bedbank(en), 2 Uitschuifbed
  • Badkamer
Tarieven van de vakantiewoning

Tarieven : Van 455 € tot 826 € /week

van 01/01/2024tot 29/03/2024504 € / week
van 30/03/2024tot 26/04/2024532 € / week
van 27/04/2024tot 07/06/2024560 € / week
van 08/06/2024tot 22/06/2024658 € / week
van 23/06/2024tot 30/06/2024826 € / week
van 01/07/2024tot 31/08/2024826 € / week
van 31/08/2024tot 13/09/2024658 € / week
van 14/09/2024tot 27/09/2024560 € / week
van 28/09/2024tot 25/10/2024532 € / week
van 26/10/2024tot 29/12/2024504 € / week

  • Tevens voor midweek en weekendverblijf
Deze tekst is automatisch vertaald.
Dalende prijzen afhankelijk van het aantal verblijfsdagen, na de eerste week.
Korting tot 30% voor lang verblijf (minimaal 28 nachten). BEHALVE JULI, AUGUSTUS EN SEPTEMBER
Preços decrescentes em função do número de dias de estadia, após a primeira semana.
Desconto até 30 % para estadias de longa duração (mínimo 28 noites). EXCEPTO MESES DE JULHO, AGOSTO E SETEMBRO
Plaatsbepaling van de vakantiewoning
Deze tekst is automatisch vertaald.
Naast de uitstekende stranden met fijn wit zand, is het landschap in deze regio van de Algarve werkelijk adembenemend.
Het klifgebied tussen Praia do Vau en Alvor vormt een uniek landschaps- en natuurcomplex aan de kust van de Algarve. De Portugese schrijver Teixeira Gomes zei verrukt dat het het mooiste stuk kust van de Algarve was. De Ria de Alvor, met zijn lagunes en moerassen, is een van de gebieden met de grootste natuurlijke rijkdom in de Barlavento Algarvio, beschermd door de zandtongen van Praia de Alvor en Meia Praia. Zijn enorme schoonheid en ecologische waarde rechtvaardigen volledig zijn milieuclassificatie als een Ramsar-site.
Ook volgens de schrijver Teixeira Gomes: "Ik geloof dat de realisatie van het Griekse zeegezicht, zoals de oude dichters het hebben opgevat, is op het stuk van de kust van de Algarve tussen Ponta do Altar en Ponta da Piedade, dat wil zeggen, vanaf de bar van Portimão tot het einde van de baai van Lagos?. ??Het zand is fijn en goudkleurig, zoals de dichters wilden; kalksteen en kleimengsel dekken tinten van oneindige rijkdom en verscheidenheid: goudgeel tot donker zalm; ossenbloed tot bleekroze. Rotsen waar de actie van de zee en de wind aan knaagden,zich langs de kust zaaien in leien van de meest uiteenlopende vormen: piramides, sfinxen, kastelen en basilieken; en dat ze in het deel van de aarde worden gegraven in cilindrische vuren; in diepe grotten, in cirkelvormige tunnels, te midden van veelkleurige kliffen, die doen denken aan ruïnes van kolossale steden?, zei de Portugese letterkundige en staatsman.
Op zoek naar aanwijzingen uit deze literaire penseelstreek resulteert in een aangename tocht die begint bij Praia do Vau, langs de kliffen van het punt João d'Arens en eindigt bij Prainha. Een tour die 's ochtends of' s avonds nog beter smaakt wanneer de zon de kliffen en de zee zachtjes verlicht. Tussen de kalksteenrotsen van de Mioconische regio (23 tot 5 miljoen jaar geleden) leven talrijke vogelsoorten, met name grijze nekgaaien en rotsduiven. Op verschillende punten langs de route de verrassing van de luidruchtige dans van zwermen koninklijke gierzwaluwen die nestelen op de kliffen en wonden op de klif. Naast de aalscholvers patrouilleren aalscholvers langs de kust. Tijdens de wandeling zijn er mediterrane struiken met lentisks en verspreide stenen dennen
Alvor is een typisch vissersdorp, met uitstekende restaurants, een bruisend nachtleven, waar dekosmopolitisme.
Portimão, de tweede stad in de Algarve, strekt zich uit langs de monding van de rivier de Arade en heeft een prachtig landschap. In de loop der jaren heeft het merk Portimão zich laten gelden als het sterkste en meest veelbelovende merk in de vrije tijd en het kosmopolitisme van de Algarve. Met veel culturele, amusements- en sportvoorstellen. Het sardinefestival en de spannende shows in Rocha, in het rivierengebied van Portimão en in Alvor maken dit gebied steeds populairder. De zon en het strand worden vergezeld door wandelingen, feesten met mooie mensen en duizend-en-een voorstellen. Een verblijf hier is onweerstaanbaar. Hier zijn de nachten kleurrijk en smakelijk, maar de dagen zijn nog beter. De jachthaven in Portimão is een haven van mooie mensen, waar watersporten worden beoefend, dag en nacht vol leven, zoals het hoort bij plaatsen die een ontmoetingsplaats zijn van culturen.
Na een zonnige dag op het fantastische Praia da Rocha, Vau of Alvor, zijn de nachten goed gevuld, waar de vierkante meter goed wordt overgedragen aan een handvol bars en clubs die zowel de lokale bevolking als toeristen verrukken.
De prijzen van de appartementen dalen afhankelijk van de verblijfsduur (behalve in juli en augustus), aanbetaling vereist, aanbetaling/toegangbij boeking, Sleuteloverdracht door eigenaar, Eigenaar afwezig tijdens verblijf.
Para além das excelentes praias de areia branca e fina, a paisagem desta zona algarvia é verdadeiramente deslumbrante.
A zona das falésias entre a praia do Vau e o Alvor, forma um complexo paisagístico e natural único no litoral do Algarve. O Escritor português Teixeira Gomes dizia, encantado, ser o trecho de costa mais magnificente do Algarve. A ria de Alvor com as suas lagunas e sapais é uma das zonas de maior riqueza natural do Barlavento Algarvio, protegida pelas línguas de areia da Praia de Alvor e da Meia Praia. A sua enorme beleza e o valor ecológico justificam plenamente a sua classificação ambiental como Sítio Ramsar.
Ainda segundo o escritor Teixeira Gomes “Eu julgo que a realização da paisagem marítima grega, tal como os poetas da antiguidade a conceberam, está no troço da costa do Algarve entre a Ponta do Altar e a Ponta da Piedade, isto é, desde a barra de Portimão até ao fecho da baía de Lagos”. “…A areia é fina e doirada, como os poetas a desejavam; calcária e mistura de argila revestem tonalidades de infinita riqueza e variedade: amarelo de oiro até ao salmão escuro; sangue de boi ao rosa-pálido. Rochedos que a acção do mar e dos ventos foi roendo, semeando-se ao longo da costa em leixões das formas mais diversas: pirâmides, esfinges, castelos e basílicas; e que na parte da terra se cavam em fojos cilíndricos; em grutas profundas, em túneis circulares, por entre derrocadas de penedias multicolores, a evocar ruínas de cidades colossais” exprimia o homem das letras e estadista português.
Procurar pistas desta pincelada literária resulta numa agradável ronda que se inicia na Praia do Vau, com a passagem pelas arribas do pontal João d’Arens e termina na Prainha. Um passeio que sabe ainda melhor pela manhã ou à tardinha quando o sol ilumina suavemente as arribas e o mar. Entre rochas calcárias do Miocónico (23 a 5 milhões de anos) acolhem-se numerosas espécies de aves, em particular gralhas-de-nuca-cinzenta e os pombos das rochas. Em vários pontos do percurso, a surpresa do ruidoso bailado de bandos de andorinhões-reais que nidificam nas saliências e feridas da arriba. Junto aos leixões corvos-marinhos patrulham a costa. No decorrer da caminhada, há matos mediterrâneos com lentiscos e pinheiros mansos dispersos
Alvor é uma típica vila piscatória, com excelentes restaurantes, com uma animada vida nocturna, onde prolifera o cosmopolitismo.
Portimão a segunda cidade do Algarve, estende-se ao longo da foz do rio Arade, envolvendo uma excelente paisagem. A marca Portimão tem vindo a afirmar-se ao longo dos anos como a mais forte e promissora do lazer e cosmopolitismo algarvio. Com imensas propostas culturais, de animação e desportivas. O festival da sardinha e os espectáculos trepidantes na Rocha, na zona ribeirinha de Portimão e em Alvor tornam esta zona cada vez mais apetecida. Ao sol e praia, juntam-se passeios, festas com gente bonita e mil e umas propostas. Uma estadia aqui é irresistível. Aqui as noites são coloridas e saborosas, mas os dias são ainda melhores. A marina de Portimão é um porto de gente bonita, onde se sucedem as provas de desportos náuticos, cheios de vida de dia e de noite, como convém aos lugares que são ponto de encontro de culturas.
Após um dia de sol na fabulosa praia da Rocha, Vau ou no Alvor, as noites são bem preenchidas, onde o metro quadrado está bem entregue a um punhado de bares e discotecas que fazem a delícia de locais e turistas.
Os preços do apartamento são decrescentes em função da duração da estadia (excepto Julho e Agosto), caução pedida, sinal/entrada ao reservar, Entrega das chaves pelo proprietário, Proprietário ausente durante a estadia.
  • Vakantie Reisdoel : mer
  • Verdieping : 2 met lift
  • Hoogte : 10 m
  • Uitzicht op gebergte
  • Ligging (op het zuiden bijv.) : Zuid-west

Toeristische streken

  • Europa > Portugal > Algarve > Alvor
  • Algarve
Kerncijfers
  • Type : Appartement
  • 2 vertrekken - 2/4 personen
  • 1 slaapkamer
  • 1 badkamer
  • Woonoppervlak : 85 m²
Officiële classificatie
Registratienummer afgegeven door de overheid :45801/AL
Voorzieningen en services

Belangrijke informatie over de woning

  • Huisdieren toegestaan (met toestemming vooraf van de eigenaar)
  • Eigen vervoer gewenst
  • Dichtbij een autosnelweg

Multimedia

  • Televisie
  • Hifi-installatie
  • Ketens op abonnement (bv. Canal+)
  • TNT (in Frankrijk)
  • DVDspeler
  • Wifi gratis (Wifi binnenshuis)

Huishoudelijke apparaten

  • Magnetron/Microgolf
  • Koffiezetapparaat
  • Broodrooster
  • Wasmachine
  • Koelkast
  • Diepvriezer
  • Kooktoestel (elektrisch/gas)
  • Waterketel
  • Stofzuiger
  • Racletteset
  • Strijkijzer
  • Haardroger

Buiten

  • gemeenschappelijke parkeerplaats

Overig

  • Ventilator
  • Centrale verwarming
  • Kinderbed(den)
  • Kinderstoel(en)
  • Ligbad
  • Douche
  • Gezelschapsspelletjes
  • Boeken

Extra voorzieningen

  • Lakens inbegrepen
  • Handdoeken inbegrepen
  • Schoonmaak inbegrepen
  • Huishoudelijk personeel inbegrepen
  • Rolstoeltoegankelijk
Bereikbaarheid van de vakantiewoning
Deze tekst is automatisch vertaald.
Neem de A22 (Via do Infante snelweg die de Algarve doorkruist) en volg direco Alvor. Sada in Alvor en dan in het midden van het centrum volgende vila.No Direction Portimo. Haal het prive-ziekenhuis en het hotel Alvor Baae gaat u linksaf (bij Chico restaurant). Ga je gang, draai rechts en links. Gaat op het blok het appartement verlaten op de achtergrond.
Optie 2: Neem de A22 (Via do Infante snelweg die de Algarve doorkruist) en volg direco Portimo. Sada in Portimoe volgende Rocha.Na rotonde op het strand (met bronwater) gaat u rechtsaf (V6). ga je gang do Vau strand, Prainha en bij de rotonde (golf links) slaat u rechtsaf de weg op autoweg die Portimo-Alvor. Sla rechtsaf en loop 50 meter slaat u linksaf (bij Chico restaurant). Ga je gang, draai rechts en links. Gaat op het blok het appartement verlaten op de achtergrond.

Tomar a A22 (Via do Infante, auto-estrada que cruza o Algarve) e seguir direcção Alvor. Saída em Alvor e seguir até ao centro da vila.No centro seguir direção Portimão. Passa o hospital particular e o hotel Alvor Baía e de seguida vira à esquerda (junto restaurante Chico). Segue em frente, vira à direita e à esquerda. Segue em frente o bloco do apartamento fica ao fundo à esquerda.
Opção 2:Tomar a A22 (Via do Infante, auto-estrada que cruza o Algarve) e seguir direcção Portimão. Saída em Portimão e seguir até à praia da Rocha.Na rotunda (com fonte de água) vira à direita (V6). segue em frente praia do Vau, Prainha e na rotunda(campo de golfe à esquerda)vira à direita, sobe a rua até à estrada que liga Portimão-Alvor. Vira à direita anda 50 metros e vira à esquerda (junto restaurante Chico). Segue em frente, vira à direita e à esquerda. Segue em frente o bloco do apartamento fica ao fundo à esquerda.

Beschikbaarheidskalender

Beschikbaar Last-minute aanbieding Gereserveerd
  • Maart 24
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
    • 31
  • April 24
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
  • Mei 24
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
    • 31
  • Juni 24
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
  • Juli 24
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
    • 31
  • Augustus 24
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
    • 31
  • September 24
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
  • Oktober 24
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
    • 31
  • November 24
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
  • December 24
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
    • 31
  • Januari 25
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
    • 31
  • Februari 25
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
  • Maart 25
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
    • 31
  • April 25
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
  • Mei 25
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
    • 31
  • Juni 25
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
  • Juli 25
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
    • 31
  • Augustus 25
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
    • 31
  • September 25
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
  • Oktober 25
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
    • 31
  • November 25
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
  • December 25
    • M
    • Di
    • Wo
    • Do
    • V
    • Za
    • Zo
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
    • 31

Kaart/3D

Opmerkingen van eerdere huurders

4/5

24/07/2015 | Op- en aanmerking van Celso C.

Aangenaam en rustig verblijf, ik hoop te herhalen.

Aankomstdatum 12/07/2015
De huurder zal de woning aan een vriend aanbevelen : ja
De huurder vindt dat de woning overeenkomt met de beschrijving in de advertentie : ja

5/5

06/11/2009 | Op- en aanmerking van João C.

Een zeer mooi huis, zeer goed uitgerust, in een zeer rustige en ontspannen en met een spectaculair uitzicht en zeer ontspannend. Ideaal voor een prachtige vakantie van rust en ontspanning.

Aankomstdatum 03/10/2009
De huurder zal de woning aan een vriend aanbevelen : ja
De huurder vindt dat de woning overeenkomt met de beschrijving in de advertentie : ja

4/5

03/08/2009 | Op- en aanmerking van Levi V.

Het appartement dat wij gehuurd hebben voor twee weken voldeed bijna volledig aan de verwachtingen. Het is er kraaknet en zeer goed onderhouden.Het ligt wat afgelegen van het stadje Alvor (10à15 min wandelen) en op ongeveer 30 min van het strand. Maar eens je het openbaar vervoer kent is het best te doen. Een auto huren is een andere optie. Er staat in de advertentie sateliet TV, dit is echter niet zo, je kan enkel 4 Portugese posten ontvangen. Voor de rest een prachtig uitzicht vanop het balkon. Het zwembad is er proper en de mensen zijn er vriendelijk .Voor wie houd van een rustige vakantie, zeker een aanrader.

Aankomstdatum 16/07/2009
De huurder zal de woning aan een vriend aanbevelen : ja
De huurder vindt dat de woning overeenkomt met de beschrijving in de advertentie : ja

Zie ook op MediaVakanties.com : Woningen Alvor | Woningen Algarve | Woningen Portugal | Woningen Europa